HWSW Informatikai Kerekasztal: Assassin's Creed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Assassin's Creed

#221 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 02. 13:44

Idézet: Bilux - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 12:30

Mostanában adtak ki az elmúlt 10 évben olyan játékot ami tetszett neked?

Épp ezt akartam kérdezni. :D

#222 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 13:59

Sokan panaszkodnak hogy rossz az irányítás. Szerintem meg szuper...lehetőséget ad arra, hogy tényleg azt csináld, amit akarsz. Én ebben a játékban éreztem a GTA-k mellett tényleg azt, hogy szabad vagyok...kimegyek lovagolni, ugrálok kicsit a háztetőkön, megmentek egy-két civilt...szerintem nagyon eltalálták. Meg hát a hangulatot főleg...
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#223 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 14:31

Idézet: Bilux - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 12:30

Mostanában adtak ki az elmúlt 10 évben olyan játékot ami tetszett neked?
Komolyan minek játszol úgyis csak felidegesít... :think:  :Đ

Hogyne, csak általában mindenki azt szokta megjegyezni, amikor valamiről rosszat mondok  :p Na meg negatív dolgok ellenére is lehet egy játék jó. Ebben sajnos a negatívumok túlsúlyban vannak a pozitívumokkal szemben. A lost is gyenge de nem annyira idegesítő az irányítás meg nem olyan unalmas, hogy ne játszottam volna végig.

Pl a frontlines amit itt mindenki kollektíve lefikázott tetszik. Meg A farcry meg a crysis is. pedig a közvélemény szerint azok csak techdemók.

Újabb játékok között mondjuk tényleg nem sok volt ami maradéktalanul tetszett volna, talán TDU az egyetlen. Meg oblivion de az már nem számít annyira újnak, viszont mai napig le tud kötni.

#224 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 14:38

Idézet: sQr` - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 13:59

Sokan panaszkodnak hogy rossz az irányítás. Szerintem meg szuper...lehetőséget ad arra, hogy tényleg azt csináld, amit akarsz. Én ebben a játékban éreztem a GTA-k mellett tényleg azt, hogy szabad vagyok...kimegyek lovagolni, ugrálok kicsit a háztetőkön, megmentek egy-két civilt...szerintem nagyon eltalálták. Meg hát a hangulatot főleg...

Ehhez a szintű "szabadsághoz" nem kellene ilyen hülye irányítás. Konzolos örökség, ahol nincs elég gomb így egyszerre tömb gomb lenyomásával valósítják meg a funkciókat, engem kimondottan idegesít, hogy tartsd nyomva ezt a gombot meg azt és közben csináld ezt hogy elérj valamit.

Egyébként én a nagy tér ellenére úgy érzem, hogy be vagyok zárva, ok hogy mehetek bárhová de mi a lótúrónak mászkáljak totál céltalanul? A tetőre mászkálás is csak videón nézve cool, mikor már az 5 kilátóba mászok fel úgy érzem elalszom az unalomtól.  Az meg aztán marha nagy szabadság, hogy megmented e a civileket vagy sem.

#225 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 14:56

Más is tapasztalt olyat, hogy DX9 módban a kép úgy néz ki (kivéve a saját karakterünket), mint egy interlaced videó? :think:
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#226 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 15:00

Az feature nem bug  :D

#227 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 15:03

Egy angol review-ben is tökéletesen megfogalmazták a problémámat:

Idézet

The enormous and lovingly crafted world is totally wasted. You get a GTA-esque sandbox environment, but there is nothing to do except for the tedious and pointless missions.

#228 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 15:16

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 14:38

Ehhez a szintű "szabadsághoz" nem kellene ilyen hülye irányítás. Konzolos örökség, ahol nincs elég gomb így egyszerre tömb gomb lenyomásával valósítják meg a funkciókat, engem kimondottan idegesít, hogy tartsd nyomva ezt a gombot meg azt és közben csináld ezt hogy elérj valamit.

Egyébként én a nagy tér ellenére úgy érzem, hogy be vagyok zárva, ok hogy mehetek bárhová de mi a lótúrónak mászkáljak totál céltalanul? A tetőre mászkálás is csak videón nézve cool, mikor már az 5 kilátóba mászok fel úgy érzem elalszom az unalomtól.  Az meg aztán marha nagy szabadság, hogy megmented e a civileket vagy sem.

Tény ha sokat játszol vele és hamar végig akarod vinni akkor unalmas lesz egy kicsit.
Énis félre raktam emiatt, mind a 3városban ugye ugyanazt kellett csinálni, bejutni vhogy, toronymászás, rejtekhely, lopás hallgatózás, rejtekhely, ölés, rejtekhely, vissza kingdom meghallgatni főmuftit kaptál vissza valami fegyvert stb stb...erőltetten ezt nem lehet végig vinni az tuti.
Főleg ha az összes zászlót meg akarod keresni  :Đ
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#229 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 17:17

Hát én meg elvagyok. Nem tudom...mondjuk engem az első képtől, bejelentésétől kezdve lenyűgözött...most Damascus-ban megmásztam az összes kilátót, most mentem meg az összes civilt... :D A zászlókból itt még csak 5-6 van meg...azt dúrva lesz fellelni... :D

#230 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 17:39

Be lehet menni a házakba is vagy csak fel lehet rájuk mászni?
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#231 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 17:42

Ááá...bemenni egyikbe sem lehet...csak a búvóhelyedre...meg hát bizonyos - nem lakóházak - nyitva állnak...de furcsa hogy mondod. Eddig eszembe sem jutott hogy ezt kihagyták...őszintén szólva most sem hiányzik.

#232 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 21:34

A szabadság illúzióját adja csak ez a játék, valójában úgy be vagy skatulyázva mint a lost játékban. Vannak benne jó ötletek de sajnos semmibe vesznek a hiányosságok miatt. Pl az animusos dolog tetszik. Meg a felmászás is jó lenne, ha legalább egy hangyányi kihívás lenne benne, nem pedig csak nyomom a gombot és felmászik beavatkozás nélkül. Ami még különösen zavart, hogy lovon ha az egeret mozgatom akkor is fordul sokkal jobb lenne ha akkor csak a nézet változna. Már számtalanszor mentem le emiatt az útról mert csak arra akartam nézni. Olyan ez a bérgyilkos mint a kezdő autóvezető: Amerre néz arra húzza a kormányt gyeplőt is :D

#233 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 21:37

kapunk egy olyan küldit hogy szedjek le két nyilas őrt a háztetőről, de ne keltsek feltűnést  :think:  na azt hogy? a két őr 2-3 háztömbbel arébb van egymástól, de elég sokszor nézelődnek jobbra-balra, mit kéne cisnálni itt velük?  :think:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#234 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 21:50

Idézet: dani83 - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 21:37

kapunk egy olyan küldit hogy szedjek le két nyilas őrt a háztetőről, de ne keltsek feltűnést  :think:  na azt hogy? a két őr 2-3 háztömbbel arébb van egymástól, de elég sokszor nézelődnek jobbra-balra, mit kéne cisnálni itt velük?  :think:

Odamész és hátba szúrod, mikor nem néznek egymás felé és háttal áll neked. :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#235 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 21:51

:) Adja magát hogy lelököd...na azt ne, mert az bizony feltűnés (mikor 5x lelöktem egymás után, rájöttem :D), a legjobb, ha szépen "kivégzed" őket. ("2"-es fegyver), kardozni nem is kell így leállni velük...nekem nem okozott problémát legalább is.

[Na...Damascusban az összes kilátó megmászva, civil megmentve...Acreban vagyok...fele megvan már itt is. Engem leköt a játék. :) És itt "csak" 33 zászló van, szóval még azokat is megkeresem szerintem! :)

Amúgy meg ha a falmászás összes mozdulatát elő kellene villantani más gombbokkal, akkor az lenne a baj. Szerintem meg így jó ahogy van...a lovas dolog spec engem annyira nem zavart, sőt, épp jó, mert így finomabban tudom "úton tartani" :D

#236 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 22:15

Idézet: sQr` - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 21:51

Amúgy meg ha a falmászás összes mozdulatát elő kellene villantani más gombbokkal, akkor az lenne a baj.

Hol írtam, hogy az összes mozdulatát külön gombra kéne tenni? Egyáltalán nem erről van szó, hanem arról, hogy ugyan ne már autómatikusan keresse meg a következő kapaszkodási pontot meg ne automatikusan ugráljon át. Bár az se sokat segítene az unalmasságon az épületek egyformasága miatt. Ja és amikor lóval mész, akkor autómatikusan átugorja az akadályokat, hogy még ez a kis kihívás sincs. Az egyetlen kihívás a játékban, azt megálln, hogy nem szabad gyorsan menni  :omg: De  az is csak a türelmed teszi próbára.

Szerkesztette: Mumia 2008. 03. 02. 22:17 -kor

#237 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 03. 05:16

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

:omg:  :omg:  :omg:  :D

#238 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 03. 07:48

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 16:00

Az feature nem bug  :D

Értem. De hogy lehet ezt a feature-t kikapcsolni? :D
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#239 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 03. 11:29

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2008. márc. 3., hétfő - 7:48

Értem. De hogy lehet ezt a feature-t kikapcsolni? :D

alt + f4  ;)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#240 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 03. 15:19

Elolvastam a topicot de nemtom megéri-e foglalkozni a játékkal? :)  A Thief sorozat mindegyik részét többször is végigvittem, nagy rajongója voltam.

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.