Idézet: carcass - Dátum: 2007. júl. 26., csütörtök - 14:45
Új albérletbe költöznék, aminek mindenféle paraméterei (fekvés, méret, ár, stb.) megfelelnének, két dolgot kivéve. E két dolog közül az egyik, hogy a konyhában van a mosógép bekötéséhez szükséges vízcsap és vízelvezető. [szerk.: Vagy lehet, hogy ez a mosogatógép számára van? Fenetudja... Mindenesetre a fürdőszobában nincs.]
Namost én nem szeretnék a konyhába mosógépet, mert a konyha egy légtér a szobával, és a mosás azért nem olyan csendes dolog. Másrészt pedig kiváló felültöltős mosógépem van, amit pl. egy konyhapult alá nehezen lehetne beintegrálni (; a költözés miatt lecserélni pedig nem szeretném.
Úgyhogy felmerült a gondolat, hogy meg lehetne-e ezt valahogy workaroundolni, és ha igen, hogyan. A vízelvezetés nem gond, felakasztom a csövet a kád szélére és kész. A bejövő víz viszont fennakadás. A fürdőben van két csap, egy a mosdónál, egy a kádnál. Ha ezek közül az egyik egy mosás ideje alatt nem lenne használható, az nem gond. Ellenben a mosógép csövét valahogy csatlakoztatni kellene, amire per pillanat nincs ötletem. Alternatív lehetőség lenne, hogy a mosdó alatti sarokszeleptől(?) a mosdó csapjáig menő vezetékrészbe valami elosztóféleséget beiktatni, amire aztán a mosógép csöve rámehetne... De itt már nem tudom, hogy mit is kellene keresnem, illetve már a magyar terminológiával sem vagyok tisztában, nem még a némettel...
Szerkesztette: szeder 2007. 07. 26. 14:37 -kor