HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 17. 13:53

Idézet: g@by - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 14:05

Kisebb vinyokat meg tudtok hasznalni valamire?
1-2 giga korulieket.

Naa! Ne kérdezz ileneket! Háppersze, hogy tunak használni. Csak minél több legyen. Tudod: kell a Linux lapozó fájljainak. ;)

#82 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 13:54

Jovo heten csinalok egy pakkot, aztan kitalaljuk hogyan jut le.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#83 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 17:37

Idézet: g@by - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 14:54

a hátadra veszed kokera jól, és leviszed, nem sok csak 160 km :D  ;)
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#84 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 18:50

Idézet: g@by - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 14:05

Ha kell 1,44-es, en is tudok adni 10-20db-ot.
Kisebb vinyokat meg tudtok hasznalni valamire?
1-2 giga korulieket.

Az FDD-ket is meg a (nekünk már nagynak számító 1-2 GB-s) HDD-ket is előre is köszönjük.

Egyébként az általad küldött AMD CPU biztosan jó volt, mert nekünk, nekem nem sikeredett beüzemelni olyannyira, hogy még az alaplapom idehaza is indián jelzéseket adott. :mad:
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#85 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 18:53

Idézet: g@by - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 14:54

Persze van egyszerűbb megoldás is. Mindössze a III.ker Vörösári út 103-105 sz alatt kell, hogy megkeress (én nem mehetek el onnan sehova) napközben 06,00 - > 15,00 közötti időpontban. Pesze előtte a részleteket egyeztetni szükséges, mert egyébként nem biztos, hogy beengednek, ill. megtalálsz.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#86 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 19:44

Idézet

Egyébként az általad küldött AMD CPU biztosan jó volt, mert nekünk, nekem nem sikeredett beüzemelni olyannyira, hogy még az alaplapom idehaza is indián jelzéseket adott. 

Ezt most nem ertem? :think:
Idokozben kiderult honnan volt itthon a proci.
Egy gepbol szedtem ki lappal egyutt, mert a gazdaja Intelre akar valtani, csak en atvittem a masik lakasba, es igy elfelejtodott a dolog.
Pont ma reklamalt, hogy mikor keszul el a gepe. :D
A csomagra visszaterve.
Ha el is tudom vinni, akkor is max fel 9, es 9 kozott, mert elotte a kolkoket viszem suliba, utana pedig mennem kene melozni.
A jovo heten pontositunk.

#87 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 18. 01:50

Idézet: g@by - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 20:44

*  Ezt most nem ertem? :think:

**  A csomagra visszaterve.
Ha el is tudom vinni, akkor is max fel 9, es 9 kozott, mert elotte a kolkoket viszem suliba, utana pedig mennem kene melozni.
A jovo heten pontositunk.

*  Majd személyesen megbeszéljük. Lehet, hogy én szúrtam el valamit, de a héten még próbálkozom a beüzemelésével.

** Szerintem bele esik az általad megjelölt időpont az általam megadott intervallumba (06-00-15,00 között).

#88 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 18. 14:23

Ha minden igaz, akkor jon hozzam a napokban TroppauerHümér.
Megprobalok vele egyeztetni, nekem lenyegesen egyszerubb lenne neki odaadni a cuccot.
Ha nagyon nem megy maskepp, akkor megprobalom valahogy elvinni neked.

#89 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 18. 17:09

Idézet: g@by - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 15:23

Ha minden igaz, akkor jon hozzam a napokban TroppauerHümér.
Megprobalok vele egyeztetni, nekem lenyegesen egyszerubb lenne neki odaadni a cuccot.
Ha nagyon nem megy maskepp, akkor megprobalom valahogy elvinni neked.

OK! Persze nem fűzök hozzá sok reményt, mert Hümér Barátunk is "'csak" 150 km-re lakik tőlünk. Esetleg, ha Ő kijön hozzám?

#90 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 18. 19:50

1. g@bi elfelejtette a témát. Most értem haza őtőle.  :) Gyenge 2 órás kiruccanás.
2. az, hogy én kimenjek az ásatásra, az ki van csukva, hamarabb/nyugisabban leérek Kszm-ba. :cool:
3. mondtam  Szőkének, hogy a mobilitásom a tanítási/tanulási holtszezontól függ, ma is csak 18h után tudtam indulni g@bihoz, pl. holnap reggel 8h-kor már (magán)órám van. Hálistennek! :respect:
4. sok nebulóra a hétvégén tör rá az önsajnálat, hogy bizony b@szott tanulni hétközben, (ezért-meg-azért) ezeken az embereken is segítenem kell, karitatív formában, némi felárat felszámítva. :D
5. ha tehát menni tudok, az attól függ, hogy kik és mikor mondják le az óráikat. Két egyetemistával a hátam mögött,  bizony kapálnom kell.
jelentkezem, ha lesz másfél szabad napom, mint tettem legutóbb.  :up:
(legutóbb,  jó időpontban jókor voltam jó helyen).  :up:
Követem a csipeteket. :respect:
Business as usual. We fucked up everything.

#91 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 18. 21:41

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 20:50

5. ha tehát menni tudok, az attól függ, hogy kik és mikor mondják le az óráikat. Két egyetemistával a hátam mögött, 

Én meg közben a napi 20 órás maszek mellé bevállaltam egy fix 8 órás állást, minden napra 10-20h közé. Ez van, kell a lóvé, mellete még felesben folytatom a maszekot, oszt majd lesz valami.

Ennek ellenére ha értelmesebb adag cuccok összegyűlnek, akkor jól este hajlandóak vagyunk malmossal levnni, csak ne kelljen 3 percnél többet ottmaradni, mert így is 6 óra odevissza az út, meg 3 napi munkabér :-)

Pld. most Telcontárnál ha jól hallottam vannak komplett gépek, maradék pincével telerakjuk a kocsit, aztán ezzel már érdemes lenne elindulni.
Make love not Wor.

#92 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 18. 22:03

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 22:41

Pld. most Telcontárnál ha jól hallottam vannak komplett gépek, maradék pincével telerakjuk a kocsit, aztán ezzel már érdemes lenne elindulni.

Jól hallottad. Hívj, mikor jöttök, addigra leviszem a földszintre az összeset, oszt sayonara. Szőkeapóék tesznek melléjük monitorokat yól, és máris élvezhetnek rajtuk a kisskacok.
... a trip back in time is all I need ...

#93 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 18. 22:18

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 23:03

Jól hallottad. Hívj, mikor jöttök, addigra leviszem a földszintre az összeset

Akkó ezt lebótoljuk, hogy azért cisnáljak is valamit. 2 monitort meg szerintem mellé is bírok rakni, meg szokásos egerentyűk, ilyesmik.
Make love not Wor.

#94 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 02:06

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 20:50

2. az, hogy én kimenjek az ásatásra, az ki van csukva, hamarabb/nyugisabban leérek Kszm-ba. :cool:
3. mondtam  Szőkének, hogy a mobilitásom a tanítási/tanulási holtszezontól függ, ma is csak 18h után tudtam indulni g@bihoz, pl. holnap reggel 8h-kor már (magán)órám van. Hálistennek! :respect:

2.  Valószínűleg olcsóbb is, meg gyorsabb is lenne lejönnöd hozzánk, hiszen Te Bp. legdélibb csücskéböl a mai Bp-i közlekedési viszonyok között eljutni a város majdnem a legészakibb részére  nem olyan egyszerű és gyors eljárás.

3. Én ezért írtam, hogy nem túl sok reményt fűzök hozzá.

Egyébként más téma:

A blöki kajával kapcsolatban a nejem írt PÜ-t, de arra a mai napig nem kapta meg a válaszodat. Nem kaptad meg?

#95 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 02:13

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 22:41

Ennek ellenére ha értelmesebb adag cuccok összegyűlnek, akkor jól este hajlandóak vagyunk malmossal levnni, csak ne kelljen 3 percnél többet ottmaradni, mert így is 6 óra odevissza az út, meg 3 napi munkabér :-)

Csak lassan és óvatosan ezzel a leruccanással. Én ugyanis hétközben nem idehaza, hanem a nagyfaluban vagyok. Este sincs túl sok kedvem beszaladgálni Kunszentmártonba, mert 02,30-kor kell kellnem, hogy időben fent legyek.
Tehát, ha jönnétek, akkor legfeljebb hétvégén, de hirtelenjében az sem annyira sürgős. Amint mondtam a Hümér barátunk legutóbbi szállítmányának köszönhetően egy kis időre ki vagyunk segítve, csak "combosabb" HDD-k kellenének.
Valahogy nekem nem nagyon tetszik, hogy a PII CPU val épített gépekbe max. 800 MB-s HDD-t tudunk csak tenni. Iaz azokbol is csak kevéske van. FDD-böl s van hiányunk (de csak a kiszereltekböl), de azt egyelőre a már félkész gépekböl tudjuk pótolni.

Én inkább mégis azt javasolnám, hogy a kisebb cumókat a Vörösvári útra kellene eljuttatni, hátha akad valaki akinekez útjába esik. Persze egy-egy alkalommal ez sem lehet túl nagy csomi, mert a buszjáratunktol nekem kézben kell hazacipelnem.

#96 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 02:17

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 23:03

Jól hallottad. Hívj, mikor jöttök, addigra leviszem a földszintre az összeset, oszt sayonara. Szőkeapóék tesznek melléjük monitorokat yól, és máris élvezhetnek rajtuk a kisskacok.

Esetleg össze lehetne kötni a tranzakciót a ZooLee féle felajánlással, mert ahhoz már szereztem járgányt. Persze az ügyintézés még hátra van, tekintettel, hogy Lee cimbora egyelőre el van tűnve.

Apropó!

Jahnó említi, hogy van nála két moncsi is. Esetleg a Fóti gép ezekkel lerendezhető lenne-e?

#97 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 07:23

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 23:18

Akkó ezt lebótoljuk, hogy azért cisnáljak is valamit. 2 monitort meg szerintem mellé is bírok rakni, meg szokásos egerentyűk, ilyesmik.

Nálam van monitor.

#98 Felhasználó inaktív   Malmsteen 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 09. 19. 08:26

Pincében van pár doboz floppy, semmimásgeyéb amiről tudok.

#99 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 09:05

Idézet: Malmsteen - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:26

Pincében van pár doboz floppy, semmimásgeyéb amiről tudok.

Éppen ezért p...-k, hogy egyelőre talonba a lejövetelt, mert nem ér meg annyit, hogy 300 km. benzinköltség csak úgy elmenjen.

#100 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 11:44

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. szept. 14., csütörtök - 15:35

Elsődlegesen azok a gépek várakoznak itt, amelyekre redbiro sporttárs jelentett be igényt egy erdélyi prodzsekt kapcsán még tavasszal/nyár elején, de azóta sem jelentkezett értük. Nem óhajtom tovább tartogatni ezeket - ha redbiro mégis jelentkezik, majd kap más gépeket.

Telcontar, most irt Redbiro MSN-en. Az mondta, Romania jan.1-rol EU tag lesz es akkor mennenek. Elfer nalad addig a cucc? Ha nem, akkor valahogy el tudna jutni hozzam? Nalam vannak a monitorok. Koszi.

Téma megosztása:

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.