Idézet: Hoember - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 10:16
Én ugyan kicsit sem értek az EU-s cuccokhoz, de ha te ugy gondolod, hogy ez elősegitheti a munkánkat akkor miért ne tehetnénk egy kisérletet?
Én kérdeztem pontosan, hogy mire is segítene elő, vagy mi történne? Cégektől régi P3asokat el lehet hozni pályázat nélkül is. Ha EU van képben, akkor azzal irtózat szopás, papírozás jár, megbeszélés, estébé.
Aki követi a pályázatokat, az tudja, hogy megírni sem egyszerű. Ha kolléga meg mindent tud, meg ért hozzá, akkor nem egészen értem miért kellenénk mi. Nekem vannak nemzetközi szervezeteim, de azok nem véletlenül gyanakvóak, ha valaki a tömegbű megkeresi őket a nagy ötlettel.
Én is támogatnék mindent, de pályázathoz nem értek, időm nincs, nagy autót bírok szerezni, meg 1-2 napos leállásokat tudok szerverzni, de sajna nekem odahaza meg családra sem sok energiám van, amíg meg a napjaimat forintosítani lehet, addig ez van. Múlt héten pld. eljutottam asszonnyal jogászbálba, amit az első házassági évfordulónkra ígértem, teljesen jó :Đ
EU-s izéhez amúgy is papírozni kell, adószám, elszámolás, bankszámla, ami időnként 1 komplett embert igényel, olyat aki ért is hozzá. Plusz néha könyvelés, ügyvéd, pénzügyes ismeretek. Ebből is van ismerős, de mivel jómagam a saját dolgaimmal éves szintem vagyok ezzel is elmaradva, így mi a fenét mondjak? Traktáljam ügyvéd/könyvelő haversrácot ingyé melóért, aztán más esetleg jól jár?
Pályáztam én már eleget, iskolában jöttek, állam pénzén geci drágán kaptak 400ezer forintos switchet, meg mindenfélét, aztán mikor az egér eldöglött, akkor az a suli pénze lenne, meg a net is, akkor én adtam ingyé egeret, mert önkormányzatnak fél évre adott valami 20ezer pénzes keretet karbantartásokra, abból inkább 2 használt gépet odaszervíroztam, meg így tovább.
Aztán következő pályázat hálózatbővítés volt, meg 6 új gép. Hozták az új vasakat, switchet odébbtették, de kábelek csak lógtak, mert az nem az Ő feleadatuk. Én toldottam meg, aztán raktam össze, természetesen ingyé. Valaki meg a gépeken rohadt vastagon keresett. Akkor ezért se morogjak, ha meghallom, hogy "pályázat"?
Ehhez kevesek vagyunk, nem értünk hozzá, nincs erőforrás. Szóljatok ha valamit kihagytam, de bomlasztani nem akarok, csak nekem utóítéletből már túl sok van
Make love not Wor.