Idézet: diegho - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 15:54
ha még bele akarsz kötni valamibe mond nyugodtan úgyis megcáfolok mindent, ha kell tényekkel tesztekkel amivel csak akarod...
sőt számolhatkjuk az inteles cuccot is ddr2-vel még akkor is olcsóbb és számoljuk még drágább 945-ös lappal is, amivel még jobban lehet húzni, akkor már ugyan drágább, de am2 vonalon meg nem lehet olcsó lappal annyira tuningolni... 2500-2600mhz megy max alapfeszen, amit megy a 6400-as alap órajelen megesz... de legyen igazad hiszen Te vagy a nagy teszter akinek a kezei között minden megfordul, de lehet hogy csak át kellene gondolni a dolgokat és rájönnél hogy kicsit ferde dolgokat írsz? vagy tényleg tévednek a külföldi világszerte ismert tesztoldalak és az ott fórumozó emberek és csak neked van igazad? ez is lehet persze, de mennyi esélye is van ennek? 0%?

1, sztem kicsit vegyél vissza...
2, azé' találd már föl a spanyol viasz thogy olcsóbban lesz gyorsabb géped core2vel

3, 939+DDR500at és X2 3800+al illet volan számolni szvsz; hisz tuningról volt szó; nem?
Tod ált ilyen procihoz nem Mercury és tsai lapokat veszenk.
Ha megszakadsz akkor is 1,5× annyiba kerül egy
átlag Core2 konfig mint egy 939 X2; és nem mindenkinek éri meg a +30-40ezret a pár sec/fps nyereség. Senki nem vitatja hogy király a core2.
Azt akartam nyáron is venni; 110K lett volna (fasza ramokat még ne is néztem bele, csak 6400+667es) míg 55ért vettem X2őt lappal, hűtéssel (és nem számolom a ramkülönbséget, ami új konfignál kisebb;és a jó tuningram még drága DDR2ből, hiába egyre olcsóbb, és _annyit_ nem gyorsultak még a DDR2 ramok-ahogy AM2höz is írtad asszem.)
Nekem nem ért meg +50ezret hogy kapjak +5fpst (1280 ugye), vagy hogy 2-3 seccel hamarabb végzek egy átlag tömörítéssel, esetleg 15 percel hamarabb egy film kódolással. Ettől függetlenül ha még esik a lapok/procik/ddr2es ramok ára még valszínű benevezek egy intel körre is; de vegyél hozzá te olyan alaplapot és használd egészséggel

, én ... rendeset akartam írni de abba bele lehet kötni... korrekt tuningos lapot akarok, megfelelően méretezett alkatrészekkel, hűtéssel, felszereltséggel, tuningopciókkal, jó biosszal, esztétikus megjelenéssel.
Újonnan pedig ha vki játszik, ha a különbözetet VGA-ra költi, jobban jár. (ez x ideig igaz állítás lesz)
Pl X2vel és X1800GTO^2el sztem használhatóbb a vas mint Core2+7600GS/X800GTO volt nekem proc+vga csere elött.
Szerkesztette: MC Pite 2006. 10. 03. 12:00 -kor