HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?

#721 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 24. 18:20

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 19:12

Statue, nem? :) Mikor begyujti a penzt a vallasosoktol, sajat magat abrazolo szobrot akar epiteni es kilovetni mindenkit az urbe, hogy elmenekuljenek az apokalipszis elol :Đ

It's been over 18 years since I was out in open sunlight. I only leave the house if it's raining, or if I need milk.

Azaz.  :Đ

Nem tom mér center volt a fejembe.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#722 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 19:46

Basszus, nem lehet szerkeszteni:

Idézet

Pastor Richards: Do yourself a favor, take both hands off the wheel and touch the stereo, do you feel the power? Ah yes friend, there's a lot of evil in this world, but  there's also light.
And I have been sent to shine a light on all degenerates, philanerderers, Liberals and other evil doers and expose them for what they really are. Don't waste your money on unnessacery and corrupting material possessions, give it to me. There's only one thing that will save you. A highly fortified structure in the shape of the most powerful thing on the planet, me.

Degenerates will ruin this great city. In my wonderful book I tell of the impending disaster about to befall this planet, nuclear holocaust, plagues of flying rodents, the seas rising up and turning yellow. It is coming, it is written by me but you can save yourself. Contribute to the Pastor Richards Salvation Statue Fund, pick up your telephone call now, 1-866-9SAVEME

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#723 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 20:37

:up:

Információim szerint a GTA4 chat-rádiói is hasonlóan agyamentek, már alig várom :D

Jah, errol jut eszembe: akinek megvan már a játék, ki lehet operálni belole a rédió sztéjsonoket? Vagy azt is csak DVD formátumban látja a vindóz?
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#724 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 21:41

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. ápr. 23., szerda - 23:54

Már írtam box topikba: félóránkén változik.  :Đ Másik fórumban panaszkodnak amúgy az árkádosok, hogy nagyon xarul megy a game. Asszem vinyósoknál nincs gáz.

Mondtam, hogy Premium. :Đ 58K fair, nem?

#725 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 21:43

Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 22:41

Mondtam, hogy Premium. :Đ 58K fair, nem?

Hun 58K? HDMI-s?

Idézet

#726 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 21:49

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 22:43

Hun 58K? HDMI-s?

Jahogy az is kell... :)

#727 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 21:59

Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 22:49

Jahogy az is kell... :)

Hamár kövér, legyen lúd  :Đ

Idézet

#728 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 01:42

Animating the World

Weapons and Combat

GTA ads pulled

Szerkesztette: spidey 2008. 04. 25. 01:47 -kor

#729 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 10:31

Még mielőtt a totális euforia elhatalmasodik rajtam, emlékeztetem magam hogy korábban egyik részt sem bírtam befejezni. A gegrengeteg szórakoztató volt néhány órát, aztán jött a kemény szívás. Időkorlátos küldetés az alig irányítható járművekkel, meg a jókora framedrop-okkal tarkított közelharc, amit ha elhibáztam akkor öt-tíz perccel korábbi állást lehetett csak visszatölteni. Egy idő után egyszerűen elegem lett és abbahagytam. Remélem most nem így lesz.

#730 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 10:36

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 11:31

Még mielőtt a totális euforia elhatalmasodik rajtam, emlékeztetem magam hogy korábban egyik részt sem bírtam befejezni. A gegrengeteg szórakoztató volt néhány órát, aztán jött a kemény szívás. Időkorlátos küldetés az alig irányítható járművekkel, meg a jókora framedrop-okkal tarkított közelharc, amit ha elhibáztam akkor öt-tíz perccel korábbi állást lehetett csak visszatölteni. Egy idő után egyszerűen elegem lett és abbahagytam. Remélem most nem így lesz.

Bőven elég volt az idő mindegyik küldetésnél.

Az egyetlen valóban nehéz küledtés a sima GTA3 utolsó küldetése volt, de az is megoldható.

Idézet

#731 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 10:51

Azért bucimacinál van egy point :Đ

Időlimites irányíthatatlan küldetések közé simán be lehet még vagy 200-at sorolni. Mondhatnám a vice cici kisrepcsis és helikopteres időlimites küldetéseit is, amiknek egy része gyakorlatilag teljesíthetetlen volt. Meg a sok szállítsd le sérülésmentsen vagy vidd a bombát a X-hez küldetéseket, aholis folyton beléd mennek a p*csfejek, akik nem tudnak vezetni. Vagy pl az sa chesnas küldetése, aminél james bondként kell a repülőn landolni, nem sok hajam maradt a végére elhiheted...

Sokszor lehet érezni a gtakban, hogy már nem nagyon tudnak mit kitalálni és csak összedobnak egy jó szopatós küldetést, hogy nesztek :D

Ez főleg érződött az saban, és a gta4 még kritikusabb ebből a szempontból, mert gondolom nagyobb lesz a város.

Egyébként a videóban nagyon tetszett a szokásos rád kiabál a rendőr miután megütöttél valakit az utcán és utána elkezd lőni rád... Eddig a mafiában volt a legfrankóbb közlekedési rendszer kidolgozva, igazán utánozhatnák :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#732 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 10:52

és akkor a vice city távirányítós helikoptere mi volt? menyország a negyven szűzzel? :D

szerk.: na a sok ráérős quick draw mcgraw :p

Szerkesztette: FragMaster 2008. 04. 25. 10:54 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#733 Felhasználó inaktív   goldnarmz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 25. 11:03

Igen. Bennem is megfogalmazódott ez a dolog, amiről Ombuccmann írt. Illetve egyetértek BoGab írásával, miszerint jópár küldetésnél érezhettük a "nesztek" feelinget az előző részekben.  :reklamacio:
Apropo: nem tudja valaki, hogy kell taxit leinteni a GTA4-ben?  :think:
AMD DC

#734 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 11:04

Idézet: FragMaster - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 11:52

és akkor a vice city távirányítós helikoptere mi volt? menyország a negyven szűzzel? :D

szerk.: na a sok ráérős quick draw mcgraw :p

Az volt a legkönnyebb küldetés :)

Csak figyelni kellett volna, akkor indul a számláló, amikor az első bombát felszeded. Előtte lemészárolta az ember az ellenségeket, és utána kényelmesen lerakni a bombákat.  :Đ

Szerintem a vice city nagyon könnyű volt. A liberty city picit nehezebb volt.

Idézet

#735 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 11:40

Ja tényleg sikerült összedobniuk végre egy kreszt jól ismerő ai-t? Az eddigi gta-kban is és a tduban is idegesítő, hogy egyszerüen szarik az ai az egészre.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#736 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 11:53

29-en meg tudom szerezni a jatekot ps3-ra, szoval majd irok egy rovid elmenybeszamolot a kedvetekert... :D

#737 Felhasználó inaktív   goldnarmz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 25. 12:01

Idézet: Finix - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 11:53

29-en meg tudom szerezni a jatekot ps3-ra, szoval majd irok egy rovid elmenybeszamolot a kedvetekert... :D

Gyanítom, ezzel nem leszel egyedül...  :rolleyes:
AMD DC

#738 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 12:33

Idézet: goldnarmz - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 13:01

Gyanítom, ezzel nem leszel egyedül...  :rolleyes:

de legalább mi pc-sek eláztatjuk nyállal a billentyűzetünket :Đ
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#739 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:32

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 11:31

Amúgy ott a pont, én is abbafejeztem a San Andreast, aztán 6 hónap után folytattam. :) A Vice City-t én is a helikopteres küldetésnél töröltem. Most konzolon, cheatek nélkül, hát, lehet hogy odab@szom majd a kontrollert a földhöz párszor... :Đ

#740 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:35

Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 15:32

Amúgy ott a pont, én is abbafejeztem a San Andreast, aztán 6 hónap után folytattam. :) A Vice City-t én is a helikopteres küldetésnél töröltem. Most konzolon, cheatek nélkül, hát, lehet hogy odab@szom majd a kontrollert a földhöz párszor... :Đ

Senki sem gondolkodik játék közben?  :Đ

Idézet: me

Az volt a legkönnyebb küldetés :)

Csak figyelni kellett volna, akkor indul a számláló, amikor az első bombát felszeded. Előtte lemészárolta az ember az ellenségeket, és utána kényelmesen lerakni a bombákat. :Đ 

Szerkesztette: JonesC 2008. 04. 25. 14:37 -kor

Idézet

Téma megosztása:

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.