HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?

#741 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:36

Idézet: spidey - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 14:32

Amúgy ott a pont, én is abbafejeztem a San Andreast, aztán 6 hónap után folytattam. :) A Vice City-t én is a helikopteres küldetésnél töröltem. Most konzolon, cheatek nélkül, hát, lehet hogy odab@szom majd a kontrollert a földhöz párszor... :Đ

Aztán majd hallgathatjuk a hisztidet, hogy 'ezé a szaré vettem konzolt vazze' :reklamacio:  :mad:  :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#742 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:39

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 14:35

Senki sem gondolkodik játék közben?  :Đ

Idézet: me

Az volt a legkönnyebb küldetés :)

Csak figyelni kellett volna, akkor indul a számláló, amikor az első bombát felszeded. Előtte lemészárolta az ember az ellenségeket, és utána kényelmesen lerakni a bombákat. :Đ 

Biztos nekem rémlik rosszul, de mikor beszálltál az autóba akkor indult a küldetés és akkor spawnolta oda a haspikat. Nem hinném, hogy egy olyan triviális megoldást, mint az előre legyilkolást nem próbáltam volna :Đ

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#743 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 14:42

[quote name='BoGab' date='2008. ápr. 25., péntek - 15:39'] [/QUOTE]
Biztos nekem rémlik rosszul, de mikor beszálltál az autóba akkor indult a küldetés és akkor spawnolta oda a haspikat. Nem hinném, hogy egy olyan triviális megoldást, mint az előre legyilkolást nem próbáltam volna :Đ [/quote]
A helikopterrel kellett lemészárolni őket. Aztán mikor megdöglöttek, akkor lehetett szórakozni a bombákkal.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#744 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 15:41

Látom sokan nem játszottak az első gta-val az is televolt ilyen szopatós küldetéssel.Szóval ez az alap eleme a gta-k nak nem az van hogy már nemtudnak kitalálni mit.Viszont a gta 3 mat meg a vice city-t még az a csávó alapötleteivel volt tele aki magát a gta-t kitalálta.A sanandreas viszont már nem vele készült és ez se.
Volt valamikor 2005 körül hir hogy a kitaláló is csinált saját stúdiót és feljeszt sajátot.Sajnálatos hogy azóta se valósult ez meg vagyis 0 hír róla.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#745 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 16:07

[quote name='JonesC' date='2008. ápr. 25., péntek - 15:42'] Biztos nekem rémlik rosszul, de mikor beszálltál az autóba akkor indult a küldetés és akkor spawnolta oda a haspikat. Nem hinném, hogy egy olyan triviális megoldást, mint az előre legyilkolást nem próbáltam volna :Đ [/QUOTE]
A helikopterrel kellett lemészárolni őket. Aztán mikor megdöglöttek, akkor lehetett szórakozni a bombákkal. [/quote]
nekem nem a hapikkal volt a bajom, hanem azzal, hogy éppségben megérkezzen a helikopter a helyére...állandóan nekimentem valaminek, billel szörnyű volt azt megcsinálni :D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#746 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 16:42

Idézet: goldnarmz - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 12:01

Gyanítom, ezzel nem leszel egyedül...  :rolleyes:

Akkor nem csinalok..

#747 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 20:45

Idézet: FragMaster - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 13:33

de legalább mi pc-sek eláztatjuk nyállal a billentyűzetünket :Đ

Én is pc-s vagyok. Kikérek magamnak mindenféle lekonzolosozást  :D  A helyzet az hogy a gyerkőcnek vettem boxot már vagy fél éve, aztán kb addig érdekelte amíg megkapta. Meg még vagy 2-3 napig. Pedig korábban lelkesedett érte.

Egy darabig csak punnyadt a tv mellett, mostanában én játszogatok vele. A rainbow6 vegas két részén egész simára csiszoltam a célzási technikámat. Terrorist hunt modban nehéz fokozaton néha már a felét sikerül kiirtani a botoknak  :Đ
Most először lesz némi haszna hogy megvan, ha megveszem rá a gta4-et.

#748 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 21:00

Idézet: goldnarmz - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 11:03

Apropo: nem tudja valaki, hogy kell taxit leinteni a GTA4-ben?  :think:

Taxit leinteni csak akkor lehet, ha gyalog vagy és természetesen van ott egy taxi valahol.
Ilyenkor LB megnyom, Nico füttyent neki, taxi megáll, lehet beszállni. (Y hosszan nyomni, nem csak röviden, mert akkor a vezetőt szállítja ki, de ezt írja is. :))

Ha már ülnek a taxiban, akkor természetesen nem fog megállni, de olyankor is be lehet szállni a hosszan nyomott Y-nal, ilyenkor Nico kirángatja az utast, majd beszáll.
mgf

#749 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 21:12

És lehet mondani neki, hogy ide megyek, odamegyek, kövesse a nagy fekete autót? :Đ

#750 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 23:37

[quote name='FragMaster' date='2008. ápr. 25., péntek - 17:07'] A helikopterrel kellett lemészárolni őket. Aztán mikor megdöglöttek, akkor lehetett szórakozni a bombákkal. [/QUOTE]
nekem nem a hapikkal volt a bajom, hanem azzal, hogy éppségben megérkezzen a helikopter a helyére...állandóan nekimentem valaminek, billel szörnyű volt azt megcsinálni :D [/quote]
Hmm. Két perc alatt megszoktam. Csak annyi különbséggel, hogy az unidentified flying objectek irányításához a numerikus billt használtam :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#751 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 06:26

http://uk.ps3.ign.com/dor/objects/793799/g...iew_042508.html

ign video review...  ;)
JóSebesség

#752 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 06:45

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 7:26

Ezért határoztam el, hogy kell egy xbox360. :D :respect:  :up:

#753 Felhasználó inaktív   goldnarmz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 07:42

Idézet: mgf - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 21:00

Taxit leinteni csak akkor lehet, ha gyalog vagy és természetesen van ott egy taxi valahol.
Ilyenkor LB megnyom, Nico füttyent neki, taxi megáll, lehet beszállni. (Y hosszan nyomni, nem csak röviden, mert akkor a vezetőt szállítja ki, de ezt írja is. :))

Ha már ülnek a taxiban, akkor természetesen nem fog megállni, de olyankor is be lehet szállni a hosszan nyomott Y-nal, ilyenkor Nico kirángatja az utast, majd beszáll.

Köszi. De mostmár rájöttem, ha ahhoz el kell jutni egy szintig, hogy le tudd inteni. Tegnap este óta megy. Addig nyomogathattam én az LB-t...  :D
AMD DC

#754 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 10:22

Haha, multiplayer nagyon jo lesz, a GTA2 ota varok mar hasonlora. Ott is ez volt, egy teljes varos fegyverekkel, autokkal es halara szivathattuk egymast a haverokkal :up:

Azert az Xbox360 World magazin ertekeleseben sem voltak rosszak a szamok (ok voltak a vilagelsok, akik vegigvihettek a jatekot - leszamitva persze a Rockstart)

Game Progress: 61.25%
Missions Finished: 94 (!!!)
Cash: $653,486 (azt hiszem 500ezer kell az achievementhez)
Playing Time: 24.34.57

Visszaterve az Achievementekre, mekkora poen mar nemelyik :cool:

Pool Shark - Beat a friend at pool (10 points) (elvileg van pool, columns meg bowling is :))
Genetically Superior - Come first in 20 singleplayer street races (25 pts) (ez az, ami nem lesz egyszeru)
Walk Free - Lose a 4 star wanted rating by outrunning the cops (50 pts) (ez milyen jo mar, nem kell idetlen badge-eket gyujteni, le lehet vegre razni a zsarukat)
Assassin's Greed - Complete all 9 assassin missions (20 pts) :Đ
Let Sleeping Rockstar Lie - Kill a Rockstar developer in a ranked multiplayer match (10 pts) (azert megnyugtato, hogy ok is jatszanak majd a jatekkal... remelem, sokan vannak :))
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#755 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 10:50

Kijön ez valaha PC-re is? :D

#756 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 10:58

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 10:50

Kijön ez valaha PC-re is? :D

A hivatalos álláspont szerint nincs álláspont ezzel kapcsolatban :Đ

#757 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 11:02

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 11:58

A hivatalos álláspont szerint nincs álláspont ezzel kapcsolatban :Đ

Szal nem :(

#758 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 11:05

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 12:02

szal de, csak még nem szabad mondaniuk. :Đ
ALWAYS COCA COLE

#759 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 11:07

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 12:02

Biztos ki fog, ha nem is karácsonyra, de sztem jövő tavasszal kijöhet :) (legalábbis remélem) Ha meg nem jön ki akkor szégyellje magát a rockstar  :rolleyes:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#760 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 11:08

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 6:26

Volt benne egy célzás. 60 dollárért kapsz egy játékot, ami megér 300-at. Ha történetesn egészen véletlenül összeadom a legolcsóbb box árát a gta4éval kb 300 körüli összeg jön ki :Đ

Téma megosztása:

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.