HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?

#761 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 11:08

Biztosan kijon. Osszes eddigi resz megjelent PC-re (kiveve  a 'Story'-kat), ez miert ne jelenne meg.

Egyebkent itt egy leiras a jatekrol, eleg tomenyen informativ, rengeteg fontos dolgot meg lehet belole tudni.

http://xbox360.qj.net/Grand-Theft-Auto-IV-...g/49/aid/118633

En leginkabb a mutliplayeren neztem nagyot, rendesen ramentek a dologra es nagyon ugy tunik, hogy a single playert erdemes minel elobb letudni, es folytatni a dolgot online :up:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#762 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 11:45

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 12:08

Volt benne egy célzás. 60 dollárért kapsz egy játékot, ami megér 300-at. Ha történetesn egészen véletlenül összeadom a legolcsóbb box árát a gta4éval kb 300 körüli összeg jön ki :Đ

aki arcade mellé veszi meg is érdemli :)
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#763 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 11:54

Idézet: -STALKY- - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 7:45

Ezért határoztam el, hogy kell egy xbox360. :D :respect:  :up:

itt van HD-ben :)
ALWAYS COCA COLE

#764 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 11:56

Jah, kijon az elso DLC aztan mehetsz is vinyot venni :D

Egy kerdes azokhoz, akik mar jatszanak a jatekkal: celzasi rendszer hogy is van pontosan? Elolvastam az altalam fentebb linkelt leiras ide vonatkozo passzusat, de nem jott le a dolog egyertelmuen.
Aszerint 3 fajta mod van
- szabad celzas siman a jobb ravasz meghuzasaval
- lockos celzas, ha a bal gombbal kijelolok valakit eloszor
- pontosabb lockos celzas, ha a bal gombbal kijelolok valakit ES rendesen meghuzom a jobb ravaszt a loveshez (osszeszukul a celkereszt)
??? Raadasul olyat is irtak a PS3 forumba, hogy a bal ravasz FELIG meghuzasaval lehet szabadon celozni (most akkor ez, vagy az altalam leirt elso pont?) :think:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#765 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 11:58

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 12:56

Jah, kijon az elso DLC aztan mehetsz is vinyot venni :D

Egy kerdes azokhoz, akik mar jatszanak a jatekkal: celzasi rendszer hogy is van pontosan? Elolvastam az altalam fentebb linkelt leiras ide vonatkozo passzusat, de nem jott le a dolog egyertelmuen.
Aszerint 3 fajta mod van
- szabad celzas siman a jobb ravasz meghuzasaval
- lockos celzas, ha a bal gombbal kijelolok valakit eloszor
- pontosabb lockos celzas, ha a bal gombbal kijelolok valakit ES rendesen meghuzom a jobb ravaszt a loveshez (osszeszukul a celkereszt)
??? Raadasul olyat is irtak a PS3 forumba, hogy a bal ravasz FELIG meghuzasaval lehet szabadon celozni (most akkor ez, vagy az altalam leirt elso pont?) :think:

Az hagyján, de vinyó nékül sokkal rattyibb a LOD, mert nincs precache / swap, hívd aminek akarod.  :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#766 Felhasználó inaktív   goldnarmz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 14:26

No, Ő a felelős a GTA4 fizikájáért:

Euphoria

Durva  :eek:
AMD DC

#767 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 14:28

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 12:08

Biztosan kijon. Osszes eddigi resz megjelent PC-re (kiveve  a 'Story'-kat), ez miert ne jelenne meg.

Szerintem azért, mert a Rockstar korábban bejelentette, hogy hanyagolni fogják a PC-t, mint játékplatformot. Lásd: Liberty City Stories, Vice City Stories, Bully, Manhunt 2

De az is lehet, hogy azért, mert a játék alatt futó Euphoria motor nem rendelkezik PC-s licensszel.
Papesz

#768 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 14:35

Ti nem unjátok még a
-kijön pcre
-nem
-de
-nem
-de
-nem
-de
-nem
-de
-nem
-de
-nem
-de
-nem

játékot? :think:  :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#769 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 14:43

Idézet: Papesz - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 15:28

Szerintem azért, mert a Rockstar korábban bejelentette, hogy hanyagolni fogják a PC-t, mint játékplatformot. Lásd: Liberty City Stories, Vice City Stories, Bully, Manhunt 2

De az is lehet, hogy azért, mert a játék alatt futó Euphoria motor nem rendelkezik PC-s licensszel.

Biztos lesz pöcére is majd 1 év múlva.

Euphorianak mi köze ahoz, hogy milyen platformra jön valami? Pont ugyanolyan beágyazott rendszer mint egy Havok, vagy Ageia fizikai motor. (Euphoria uses DMS to synthesise animation on-the fly on Playstation 3, Xbox 360 and PC). Úgyhogy maximum a kiadó / készítők dolga hogy az adott termék amit fejlesztenek, milyen platformokra jelenjen meg.

Szerintem ökörség lenne nem lefedni ezt a szegmenst is, de persze én nem látok bele a marketing gépezetük működésébe.
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#770 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 14:44

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 15:35

Ti nem unjátok még a
-kijön pcre
-nem
-de
-nem
-de
-nem
-de
-nem
-de
-nem
-de
-nem
-de
-nem

játékot? :think:  :Đ

Legalább megy a topik, mert senki nem ír hogy milyen. Bele vannak gyógyulva a játékba.  :Đ
Twittegylet

#771 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 14:54

-de

#772 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 14:57

Kben PC-re kijön a game?  :think:

:omg:  :Đ

#773 Felhasználó inaktív   goldnarmz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 14:58

No, akkor jöjjön egy kis élményleírás:

Összecsinálom magam ettől a játéktól, komolyan mondom.  :D
A csajszi, akivel randizom, mindig megjegyzi, hogy milyen szép az új autóm (márha másikkal megyek, mint az előző randin), illetve a ruhaváltást is érzékeli. Elmentem egy bárba vele iszogatni. Képernyő elsötétül, elkezd rezegni a kontroller. Visszajön a kép, és Niko berúgott elég emberesen. Alig bírtam visszatántorogni az autóig vele. Beszálltam a kocsiba, zebrán nekimentem egy embernek, rendőrautó volt mögöttem, elkezdett üldözni, kormány húzott jobbra, mint állat, egy idő után kijózanodva (és az autót szinte teljesen leamortizálva) sikerült meglépnem a kíberek elől.  :cool: Az Euporia fizika valami fantasztikus, mire képes. Részegen elestem a tántorgástól (!), majd a haverom, aki szintén bepiált, átesett rajtam. Elloptam egy taxit, az utas majdnem kiszállt az autóból, az ajtó nyitva maradt, aztán egy élesebb kanyarnál kiesett az ülésről. Meglovasítottam egy csajszi autóját, az vissza akarta szerezni, belemarkolt a kilincsbe, hogy nyissa az ajtót, és kirángat, akkor én elindultam, és a kezénél fogva húztam a nőt az autóval, amig egy kanyarnál nem bírta tovább, és elengedte. Elég szépet gurult amíg egy épület fala megfogta.  :omg: Tényleg él az egész város. Az emberek vásárolnak, telefonálnak, veszekednek, vagy éppen egy fiatal pár smárol a buszmegállóban. (Persze egy öregasszony ugat nekik, hogy micsoda illetlenség ez). Ráugrottam egy autó tetejére, kíváncsi voltam, mi lesz, mert ugye az eddigi részekben semmi sem történt. No, itt elkezdett dudálni a sofőr, majd előre-hátra járatta az autót, amíg nem nyomott egy satut, és én leestem a kocsi tetejéről. A GPS is besz@rás. Újabb autókban vagy férfi vagy egy női hang mondja, hogy "10 yards to left", stb. TV-t tudsz nézni, halom adó közül választhatsz. A rádiókat nem csak a kocsiban tudod hallgatni, hanem a telefonodon keresztül is.
Összességében nem láttam még ennyire összerakott játékot, de még hasonlót sem. Higyjétek el, ez a játék bármikor le tud kötni akár 5-6 óra folyamatos céltalan bolyongás után a városban sem válik unalmassá.  :p
Amior nekimentem elölről egy kocsinak, amiben 2en ültek elől, és a sofőr ráborult fejjel a kormányra, aminek hatására elkezdett dudálni, az anyósülésről a figura kiszállt, fogta a hasát, eltámolygott néhány métert, majd leült a padra, készen voltam. Meg a bowling, datrs, billiárd (ezek mind marha jól meg vannak csinálva)... Ja, és a sztripbáááár!  :cool:

EZ A JÁTÉK kéremszépen!  :respect:

Hirtelen ennyi. Még biztosan jövünk majd páran különböző élményekkel.

MUST HAVE kategória. Legyen már 29-e.  :rolleyes:

Szerkesztette: goldnarmz 2008. 04. 26. 14:59 -kor

AMD DC

#774 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:52

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 14:57

Ez engem is érdekelne, senki nem hozta még szóba eddig.  :(  :Đ
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#775 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:59

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 15:42

A helikopterrel kellett lemészárolni őket. Aztán mikor megdöglöttek, akkor lehetett szórakozni a bombákkal.

Nem az idő volt a gond, hanem a lemészárlás, hogy ne nyírják ki a rohadt dögöt és ne is menj neki semminek... :)

Idézet

Better targeting system, no framerate issues :up:

Szerkesztette: spidey 2008. 04. 26. 16:04 -kor

#776 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 16:08

Idézet: Papesz - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 15:28

... Lásd: Liberty City Stories, Vice City Stories, Bully, Manhunt 2

Ezek micsodák, kiegészítők?

#777 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 16:09

A bully egy nagyon fun gta szerű játék egy iskolában és környékén :)  a Manhunt meg brutális gyilkosos :D a Liberty City Stories ill VC Stories pedig PSP/PS2-re kiadott különálló játékok, mindkettő a GTA3 ill. Vice City előtt játszódik, afféle prológus.
JóSebesség

#778 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 16:16

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 16:09

A bully egy nagyon fun gta szerű játék egy iskolában és környékén :)  a Manhunt meg brutális gyilkosos :D a Liberty City Stories ill VC Stories pedig PSP/PS2-re kiadott különálló játékok, mindkettő a GTA3 ill. Vice City előtt játszódik, afféle prológus.

A Bully az amúgy tényleg jópofa, elég sokat játszottam vele, bosszantó tény azonban sajnos, hogy a Rockstar hibásan adta ki a játékot és néha random lefagy, erre elvileg érkezett is egy patch, amit a Live-ról le lehet tölteni, csak gondoltam megjegyzem, nehogy megfepődjön aki esetleg most akarja majd kipróbálni.
mgf

#779 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 17:04

Idézet: goldnarmz - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 15:26

No, Ő a felelős a GTA4 fizikájáért:

Euphoria

Durva  :eek:

Szerintem csak a karakterek mozgásáért felelős :)

Idézet

euphoria:core consists of a small kernel, AI controller modules (for adaptive behaviours) and a rigid dynamics module (for physics). euphoria is physics-engine independent and works with all commercially available engines (as well as proprietary ones).

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#780 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 17:13

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 14:57

:nevet:
macbook air 2014

Téma megosztása:

• (302 Oldal)