No, akkor jöjjön egy kis élményleírás:
Összecsinálom magam ettől a játéktól, komolyan mondom.
A csajszi, akivel randizom, mindig megjegyzi, hogy milyen szép az új autóm (márha másikkal megyek, mint az előző randin), illetve a ruhaváltást is érzékeli. Elmentem egy bárba vele iszogatni. Képernyő elsötétül, elkezd rezegni a kontroller. Visszajön a kép, és Niko berúgott elég emberesen. Alig bírtam visszatántorogni az autóig vele. Beszálltam a kocsiba, zebrán nekimentem egy embernek, rendőrautó volt mögöttem, elkezdett üldözni, kormány húzott jobbra, mint állat, egy idő után kijózanodva (és az autót szinte teljesen leamortizálva) sikerült meglépnem a kíberek elől.

Az Euporia fizika valami fantasztikus, mire képes. Részegen elestem a tántorgástól (!), majd a haverom, aki szintén bepiált, átesett rajtam. Elloptam egy taxit, az utas majdnem kiszállt az autóból, az ajtó nyitva maradt, aztán egy élesebb kanyarnál kiesett az ülésről. Meglovasítottam egy csajszi autóját, az vissza akarta szerezni, belemarkolt a kilincsbe, hogy nyissa az ajtót, és kirángat, akkor én elindultam, és a kezénél fogva húztam a nőt az autóval, amig egy kanyarnál nem bírta tovább, és elengedte. Elég szépet gurult amíg egy épület fala megfogta.

Tényleg él az egész város. Az emberek vásárolnak, telefonálnak, veszekednek, vagy éppen egy fiatal pár smárol a buszmegállóban. (Persze egy öregasszony ugat nekik, hogy micsoda illetlenség ez). Ráugrottam egy autó tetejére, kíváncsi voltam, mi lesz, mert ugye az eddigi részekben semmi sem történt. No, itt elkezdett dudálni a sofőr, majd előre-hátra járatta az autót, amíg nem nyomott egy satut, és én leestem a kocsi tetejéről. A GPS is besz@rás. Újabb autókban vagy férfi vagy egy női hang mondja, hogy "10 yards to left", stb. TV-t tudsz nézni, halom adó közül választhatsz. A rádiókat nem csak a kocsiban tudod hallgatni, hanem a telefonodon keresztül is.
Összességében nem láttam még ennyire összerakott játékot, de még hasonlót sem. Higyjétek el, ez a játék bármikor le tud kötni akár 5-6 óra folyamatos céltalan bolyongás után a városban sem válik unalmassá.
Amior nekimentem elölről egy kocsinak, amiben 2en ültek elől, és a sofőr ráborult fejjel a kormányra, aminek hatására elkezdett dudálni, az anyósülésről a figura kiszállt, fogta a hasát, eltámolygott néhány métert, majd leült a padra, készen voltam. Meg a bowling, datrs, billiárd (ezek mind marha jól meg vannak csinálva)... Ja, és a sztripbáááár!
EZ A JÁTÉK kéremszépen!
Hirtelen ennyi. Még biztosan jövünk majd páran különböző élményekkel.
MUST HAVE kategória. Legyen már 29-e.
Szerkesztette: goldnarmz 2008. 04. 26. 14:59 -kor