HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?

#861 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:08

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 11:54

Na, ezért jó, hogy Xbox-om van, ami zárt rendszer. Ha minden tizedik ember ilyen sz4rsággal nyomná az Xbox-on is akkor az bizony nagyon fair lenne a gamepadosokkal szemben :rolleyes:  PS3 :down:

:rolleyes:
http://www.xfps360pro.com/
JóSebesség

#862 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:10

Mik a rendszerkövetelmények PC-re? Biztos volt már róla szó, de most inkább nem olvasok vissza 29 oldalt :)

Szerkesztette: csapdani 2008. 04. 28. 11:11 -kor

Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#863 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:11

Idézet: csapdani - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 12:10

Mik a rendszerkövetelmények? Biztos volt már róla szó, de most inkább nem olvasok vissza 29 oldalt :)

Nagyon egyszerű :)

Xbox360, vagy PS3  :cool:  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#864 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:19

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 11:08

Neeeeeeee!!!!1!!! :Đ  Mondd, hogy ehhez eloszor flashelni kell a dobozt!! :Đ
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#865 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:21

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 12:19

Neeeeeeee!!!!1!!! :Đ  Mondd, hogy ehhez eloszor flashelni kell a dobozt!! :Đ

Miért kéne? Ugyanazt a bejövő jelet kapja, csak más forrásból :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#866 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:35

Ja, megnéztem a videot, tényleg nem kell. Mindegy, az egér nem rezeg, a WASD gány úgyhogy nem érdekel a dolog :D
Bár aki rendesen megtanulta használni a kontrollert annak azért boven van esélye, de elismerem, elég mocskos dolog :Đ Nem, mintha CoD4 ezen múlna, az esetek 70%-ában azért halok meg, mert hátbalonek vagy lebombáznak :rolleyes:

De aki a controller miatt nem akart konzolt venni a GTA4-hez az gondolom most átgondolta a dolgot (bár ez megint plusz 50font kiadás).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#867 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:41

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 12:35

Ja, megnéztem a videot, tényleg nem kell. Mindegy, az egér nem rezeg, a WASD gány úgyhogy nem érdekel a dolog :D
Bár aki rendesen megtanulta használni a kontrollert annak azért boven van esélye, de elismerem, elég mocskos dolog :Đ Nem, mintha CoD4 ezen múlna, az esetek 70%-ában azért halok meg, mert hátbalonek vagy lebombáznak :rolleyes:

De aki a controller miatt nem akart konzolt venni a GTA4-hez az gondolom most átgondolta a dolgot (bár ez megint plusz 50font kiadás).

Best spent fifty pounds  :Đ

Idézet

#868 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:44

Azok a hirek kaptak szárnyra hogy lesz pc móka de csak steamen keresztül.Következő móka meg wow szerű online móka lesz fizetősbe. :Đ
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#869 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:48

Az meglehet, hehehe :D

Mindegy, én fotelbol játszom wireless vibris controllerrel úgyhogy ezt kihagynám de ha egy-két éve vettem volna Xbox-ot gamerkedés céljából, biztosan beszereztem volna egy ilyet :up:

Kicsit azért sajnálom, hogy van ilyenre is lehetoség, bár érdekes módon soha nem vettem észre CoD4-ben azt, hogy valaki túl gyorsan rámáll a célkereszttel... (szoktam néha elso is lenni a score list-en :))

Nem baj, GTA4-ben majd ha nyomok deathmatch-et multiban, finomabban tudok majd kormányozni és embereket kivasalni kamionnal a controllerrel, mint WASD-al :Đ

#870 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:50

Idézet: djculture - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 11:44

Azok a hirek kaptak szárnyra hogy lesz pc móka de csak steamen keresztül.Következő móka meg wow szerű online móka lesz fizetősbe. :Đ

Aha, errol az online GTA-ról már én is hallottam, de azt hiszem a San Andreas elott/után is felreppent egy ilyen hír. Mindenesetre óriásit szakíthatnának vele + most is van már multiplayer szóval a szárnypróbálgatás meglesz :)

PC-re meg biztosan kijon :Đ

Ja meg eszembe jutott még egy dolog
, hogy oldják meg ezzel a controller->egér+bill converterrel a GTA4 célzási rendszerében azt, ahol a félig behúzott ravasz a rásegítés nélkuli (szabad) célzás??

Szerkesztette: N.M.I. 2008. 04. 28. 11:53 -kor

#871 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 11:52

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 12:48

Az meglehet, hehehe :D

Mindegy, én fotelbol játszom wireless vibris controllerrel úgyhogy ezt kihagynám de ha egy-két éve vettem volna Xbox-ot gamerkedés céljából, biztosan beszereztem volna egy ilyet :up:

Kicsit azért sajnálom, hogy van ilyenre is lehetoség, bár érdekes módon soha nem vettem észre CoD4-ben azt, hogy valaki túl gyorsan rámáll a célkereszttel... (szoktam néha elso is lenni a score list-en :))

Nem baj, GTA4-ben majd ha nyomok deathmatch-et multiban, finomabban tudok majd kormányozni és embereket kivasalni kamionnal a controllerrel, mint WASD-al :Đ

Nem feltétlenül muszáj wasdolni. Pl a ps3-as verzióban a baloldal megmarad sixaxisos kontrollernek, és analóggal irányítod a mozgást, csak a jobb oldali részt irányítod egérrel. És ott pl a töltés annyi, hogy rántasz egyet a sixaxisos résszel. Szvsz nagyon jó. Jah, és ofkorsz megy bluetoothal, szal nyugodtan tolhatod a fotelból :)

Szerk: egyébként a pc-s gta-t sokkal pontosabban nyomtam kurzor billekkel, mint ps2-n az analóg karral :)

Szerkesztette: JonesC 2008. 04. 28. 11:54 -kor

Idézet

#872 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 12:10

Nah, most épp a ps3 van felül  :Đ

Idézet

#873 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 13:14

Kényelmes lehet egyik kézben a controllert markolni a másikkal meg az egeret toligálni :rolleyes:

PS3 soha nem volt még felul, egyedul a Blu-Ray az elonye :)

...

Nem kaptam GTA4-et... Kelhetek fel holnap reggel 7-kor.

#874 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 13:19

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. Apr. 28., Monday - 11:11

Nagyon egyszerű :)

Xbox360, vagy PS3  :cool:  :Đ

AHAHAHAHAHAHA :omg:
Másvalaki esetleg?
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#875 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 13:24

Idézet: csapdani - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 14:19

AHAHAHAHAHAHA :omg:
Másvalaki esetleg?

Nem akarlak megbántani, de hülye kérdésre hülye válasz, ahogy tartja volt a mondás.

PC-re még be se jelentették ergó a jelenlegi tényállás szerint nincs és nem is lesz.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#876 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 13:28

Most nem azért, de mi volt ebben a hülye válasz? Pontosan leírtam a gépigényt  :rolleyes:

Idézet

#877 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 13:42

Most nem azért, de én pl. azt válaszoltam volna, hogy "PC-re még nem jelentették be."
Szerinted megkérdeztem volna a gépigényt, ha tudom, hogy nem jeletették be? Gondolkozz...

#878 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 13:48

Idézet: csapdani - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 14:42

Most nem azért, de én pl. azt válaszoltam volna, hogy "PC-re még nem jelentették be."
Szerinted megkérdeztem volna a gépigényt, ha tudom, hogy nem jeletették be? Gondolkozz...

Látod, nem mindenki gondolkozik ugyanúgy. Én azzal, hogy közöltem a gépigényt, egyúttal elmondtam azt is, hogy milyen platformokon fut, ha játszani akarsz vele, akkor merre felé kell elmozdulnod :)

Idézet

#879 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 14:02

Hagyd békén szegény JonesC-t (ugly rat :Đ), itt vajúdik a konzolvásárláson ráadásul még az is kétfelé ágazik az Xbox/PS3 miatt :)

...Csak azt nem értem, hogy ha GTA4 miatt akarsz konzolt venni, akkor miért nem az Xbox-ra mész rá a multiplayer meg a DLC miatt :rolleyes:

#880 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 14:07

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 15:02

Hagyd békén szegény JonesC-t (ugly rat :Đ), itt vajúdik a konzolvásárláson ráadásul még az is kétfelé ágazik az Xbox/PS3 miatt :)

...Csak azt nem értem, hogy ha GTA4 miatt akarsz konzolt venni, akkor miért nem az Xbox-ra mész rá a multiplayer meg a DLC miatt :rolleyes:

PS-en nincs multiplayer?

Mijaza DLC?

Btw, überkonzolnál beárazták a gta4 edisön ps3-at, 105900 :) Golemnél pedig 102K :)

Szerkesztette: JonesC 2008. 04. 28. 14:10 -kor

Idézet

Téma megosztása:

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.