HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXIV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXIV. OFFblászt! Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:20

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:18

Sztem töröld meg a röntgenszemeid, mert vmit nagyon rosszul láttál, nekem speciel az pont nem jön be :p :D

Látom, Te a pókember figurára hajtasz...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#262 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:20

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:19

Jó duma, eltévedtél Lufinyulban...? Ehhh, ezek a melegek...  :omg:

Te beszélsz, aki tudja milyen szoros/szőrös Stip hátsója? :lol:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#263 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:21

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:20

Látom, Te a pókember figurára hajtasz...  :)

Az milyen? :think:
Egyébként utálom a pókokat :p Na jó, Pug természetesen kivételt képez, mert a jelen lévők mindig kivételek :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#264 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 10. 10:22

Idézet: Walkyria - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 10:54

Az a legnagyobb baj, hogy az emberiség teljesen komolyan vette a "gyarapodjatok, sokasodjatok" felszólítást! Túlnépesedett a bolygó, ennyi ember nem tud JÓL élni. Az egyik (nagyobb) rész azért él, hogy kiszolgálja a (kisebb) másikat :o Ha már kihasználnak, ne vegyenek rabszolgaszámba legalább... Ezért (meg amúgy is :) ) vonz nagyon egy olyan hely, ahol normális közösségben egyszerű emberek élnek, akik nem vágják tönkre a természetet, lóháton járnak és csendesek. Az üres fecsegés értelmetlen hangszálkoptatás... Ostobák pedig mindenhol vannak  :Đ

Idézet

Lassacskan egy hete, hogy megerkeztem. Csupa pozitiv valtozast velek felfedezni magamon:) Tobb uzletben, piacon, postan stb. voltunk, es a legfeltunobb kulonbseg az Magyarorszaghoz kepest, hogy mindenkinek szeles mosoly van az arcan es az utcan szembejovo is megkerdezi "How are ya?" Kezdem megszokni, hogy en is igy tegyek:)

A multkor kavekostolo volt egy elelmiszer aruhazban, s kb 10 percet beszelgettem azzal, aki kostoltatott, s o kozben kerdezte, hogy csinaljon-e nekem meg egy kavet. Otthon ez ugy zajlott volna le, hogy odamegyek, elveszem a kavet, megiszom, kozben egy szot nem szolok, s ha vissza akartam volna menni meg egyert, akkor nagyon szuros szemmel neztek volna ram.

Sokkal mosolygosabb lettem ezaltal en is. Egyszeruen erdekelnek az emberek es kedvem van leallni beszelgetni veluk. Ezen kivul pedig, ami nekem magamon a legszembetunobb valtozas: otthon csupa depresszios zenet szerettem hallgatni, Realplayeren is depresszio es melankolia kategoriakat csinaltam csak, miutan osszeomlott a gepem es ujrainstallaltunk mindent, most meg kedvem nincs ilyenekhez, csak gyors zenere vagyom. Konyvekbol is inkabb a komorakat szerettem, nehanyat hoztam is beloluk, de ezeket sincs kedvem kezbevenni. Most eloszor fordul velem elo, hogy amikor azt mondom, ennel szebb mar nem is lehetne az elet, akkor ugy is gondolom.

:)

#265 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:22

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:16

Szerk: Martinka voltam, csak eltévedtem.  :rolleyes:

Ti egymás nevével léptek be? :think:

#266 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:23

Idézet: Omega - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:22

:)

Megkérdeztehetm aki ezt írta, melyik országba ment ki?

#267 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:25

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:19

Jó duma, eltévedtél Lufinyulban...? Ehhh, ezek a melegek...  :omg:

A melóváltást Lufi kihasználta és letelepedett az én helyemre, és odaültem a gépe(m) elé, és rutinból hozzádszóltam. CSak utána vettem észre hogy Lufi nevében...

Ejj de minek is magyarázkodok...

A melegek sosem fáznak?  :think:
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#268 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:26

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:22

Ti egymás nevével léptek be? :think:

NEM! Lásd feljebb!  ;)
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#269 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:27

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:26

NEM! Lásd feljebb!  ;)

Helycserés támadás :D

#270 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:27

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:20

Te beszélsz, aki tudja milyen szoros/szőrös Stip hátsója? :lol:

A francba, azt hittem, azért olyan szőrös, mert a Tied...  :Đ :nevet:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#271 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:28

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:18

Sztem töröld meg a röntgenszemeid, mert vmit nagyon rosszul láttál, nekem speciel az pont nem jön be :p :D

Én a tudat alattidat látom. Próbálsz kutyus lenni de akkor is csak misszionárius vagy. (a lelked méllyén) :Đ

#272 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:28

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:27

A francba, azt hittem, azért olyan szőrös, mert a Tied...  :Đ   :nevet:

Mit keresne az én popóm Sopronban? :p Akié szőrős és lány, az nem én vagyok, hanem Chew egyébként is :D

#273 Felhasználó inaktív   Walkyria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:29

Martinka, közelít, de hogy megyek oda fel lóval? :D
OnLány! Pont letojom az ilyen földi javakat! Nem érték. Tényleg nem az. De nem tudok boldogságot találni abban, hogy gürizzek a semmiért, érted? Nem hasonlítgatom sem az országot (amit nem is lehet, pont a harmadik világ, az "elmaradottabb" régiók vannak túlterhelve, mert szaporodnak, mint a nyulak, de se kaja, se munka nincs elég. Minden évben 7 millióval több kínai (csak kínai) él a bolygón. Gyanítom, hogy a Földnek lesz erre egy drasztikus válasza és akkor kell majd sírni, nem most. Itt és most adva van nekünk egy társadalmi modell, amibe vagy beleillesz, vagy nem. Van szabad akaratod, hogy melyik gyorsétteremben egyél, milyen márkájú terméket veszel, ezeket te választod meg. Még azt is, jobb esetben, hogy melyik országban szeretnéd mindezt. De abba már nincs beleszólásod, hogy a kedvenc gyerekkori susnyásod helyére, ahol olyan sokat játszottál és az észre sem vett szegénységben is boldogan éltél, ne túrják fel és ne építsenek a helyére valami csilli-villi lakóparkot, vagy bevásárlóközpontot... Itt, ahol lakom, ezt csinálják. Közel az erdő, de már az is fogy, hiába természetvédelmi terület. Az a baj, hogy semmi sem szent, minden és mindenki eladó. Én nem vagyok materialista. Ellenben nagyon szeretek a hegyen ülni és szívesen hallgatnám a nem létező csendet. Nézném a csillagokat, amiket nem látok, mert éjjel is nappali világosság van... Nem jó korba születtem, érzem. Ezért lennék szívesen mongol. Eszkimó csak azért nem, mert nem szeretem, ha befagy mindenem :D Tudom, hogy utopikus, meg szentimentális, de sajnos hajt a "druida" vérem :)
"A hím körbejár, de soha nem fog az állandóságra szagot, hiszen csak a saját farka után forog körbe és körbe."
By D.G.

"Ma meg mik vannak? DJ fisz-f@szom újra mixelte a kis maxi újra remixelt megamixét, ami az egyik nagy lemez 3. számának a remixelt új maxija..." By Lenny

#274 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:30

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS 8000! :banana:

#275 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:30

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:28

Én a tudat alattidat látom. Próbálsz kutyus lenni de akkor is csak misszionárius vagy. (a lelked méllyén) :Đ

Hámmondom én, h nem műxik ez a buksimbaqqcska :p :) Elég rossz tapasztalatod lehet a skorpió nőkkel, ha ilyeneket gondolsz róluk :D

#276 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:31

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:28

Mit keresne az én popóm Sopronban? :p Akié szőrős és lány, az nem én vagyok, hanem Chew egyébként is :D

Nem tudom, még egyiket sem simogattam meg...

Idézet

[link]

#277 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:32

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:30

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS 8000! :banana:

Grat! :jump: Ajándékod egy beton zseton! :D

#278 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:32

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:31

Nem tudom, még egyiket sem simogattam meg...

Gyanús nekem egyre jobban a pertu utáni vágyad velem :D

#279 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:34

Be kell szóljak már én is ide :) Hát őőőő izé....

Na ez is megvolt :D

#280 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 10:34

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 11:32

Gyanús nekem egyre jobban a pertu utáni vágyad velem :D

Úgy érzed, a hátsódban elférne a felespohár...?  :Đ

Idézet

[link]

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.