Idézet: djviktorio - Dátum: 2006. okt. 22., vasárnap - 23:23
Jó kössz... asszem legközelebb nem kérdezek inkább....

kigyűjtöttem párat neked, mert szememre lehet vetni, hogy amennyi időt töltök azzal, hogy beirom, hogy használd a keresőt, annyi erővel irhatnék "rendes" választ is, tehát:
Idézet
Sziasztok!
Négy napja használok egy Samsung 940BF monitort, és nekem bejött. Persze nem egyből. Egy Fujitsu-Siemens 19P4-ről váltottam erre a monitorra. Az első nap azt hittem visszaviszem túl világos, ki süti a szemem. Ha az asztalhoz belövöm a fényerőt, akkor a játék sötét, homályos és élvezhetetlen volt. (Cod2..) Második nap szintén csak a beállításokat próbálgattam és még mindig arra gondoltam, hogy visszaviszem. A harmadik nap rájöttem, hogy hol hibáztam. A fényerőt a driver-ban is csökkentettem, és a Gammat-t is 0-ra, így nem sütötte ki a szemem a monitor netezés közben, de a játék élvezhetetlen volt. Mivel a driver-ban meglehet oldani a külön beállításokat (asztal,átfedés,mindegyik) így csak az asztalt sötétítettem le (gamma) és így a monitor az én igényeimnek megfelelően működik. Féltem lecserélni a CRT-met és az első napok ezt igazolták, de rájöttem hogy bennem van (volt) a hiba. smile2.gif
Idézet
Megvettem a Samsung 740BF-et...
Eszméletlen milyen képe van, nem hittem a szememnek, oldalról is full ugyanúgy látom mint 1 crt monitort biggrin_2.gif:D:D
Viszont..van 1 kis szépséghibája, amit mondták a boltban hogy lehet visszavinni ha ilyesmit tapasztalok : 1 mocskos szemét állat (....) pixel az 1,3millából úgy gondolja, hogy neki nem úgy kell működni mint a többinek (szal pixelhibás icon_reclamao.gif ), fekete színnél, illetve sötétebb árnyalatoknál ő pirosan világít...smile2.gif
Amúgy így is tökéletes lenne, de inkább visszaviszem.
Össze nem lehet hasonlítani a 17'es crt-vel, meg a 19'essel sem, mivel méretben ugyanakkora a 17'es tft-m mint a 19es crt, szememet 10 óra használat után sem buzerálja semennyire (mondjuk a crtm is igen jó volt), és hát ugye a sokkal szebb kép....
Eccóval: ismét ezt se bántam meg stbstb..smile2.gif
Idézet
A Samsung 940BF (vagy a 930BF) TN+Film paneles, és ha nem számítjuk a mostanában elterjedt dinamikus kontrasztot (és most ne számítsuk, mert akkor aztán végképp nem állja meg a helyét, amit mondtál), akkor a 700:1 egy jó értéknek számít. De ezzel az értékkel rendelkezett már a 913N is, pedig az 8 ms-os volt. Ennyit tudnak jelenleg ezek a paneltípusok. (Illetve még ennyit sem, de ebbe most ne menjünk bele.)
Idézet
Te gyors monitort keresel 4 ms alatt, kifejezetten játékra. Ez volt a kérdésed, kérésed.
Erre válaszoltam azzal, hogy összeszedtem neked a piacon ma kapható leggyorsabb monitorokat.
Ezeknél jobbat, játékra nem találsz.
Ide írom mégegyszer:
"Samsung 930BF 4 ms-os, 940BF 2 ms-os, 960BF 4 ms-os (gombnélküli)
ViewSonic VX924 3 ms-os, VX922 2 ms-os.
Acer AL1951Cs 4 ms-os, Al 1951Ds 2 ms-os (Üveg védőréteg a panel előtt, de tükrözödik)
BenQ FP91GX 4 ms-os, FP93GX 2 ms-os
LG L1932P 4 ms-os."
ez csak pár. lnézést a hozzászólóktól, hogy névtelenül idéztem be őket.
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP
Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2