HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC II. Értékeld a témát: -----

#1541 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 11. 12:45

80% hogy nem lesz.
JóSebesség

#1542 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 13:06

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 6:34

a rétestészta dologgal kapcsolatban.... hát ez relatív. én minden rész közben jól szórakozok, és végülis nem is sietek sehová. válaszok meg vannak, lesznek. azért van több kérdés mint válasz, mert egyrészt: mindegyik ember a szigeten egy szerencsétlen balfék, másrészt: válaszokkal eltűnne a misztikum.

Énmeg úgy vagyok hogy az első évad tényleg jó volt, újdonságot hozott az eddig megszokott sorozatok között, de hogy immáron  közelítve a 60. részhez semmi lényegi dolog ne derüljön ki az azért nonszensz.
Amik neked válaszok, azok nekem fölösleges töltelékek, a teljes sorozatról alkotott képem tisztánlásában semmiféle megoldást nem adnak, de még támpontot sem. Foggalmam sincs merre tart a sorozat.
De ha eddig kibírták lényegi válaszok nélkül, kétlem hogy valaha választ kapunk rá.
HA a karakterek érdekelnének inkább a Barátok Köztet nézném.

Sorozatjunkie-n írták jól, egy ideig egy csaj is húzhatja az agyad, de több éven keresztűl normál ember nem kínozza magát és dobja ;)

Meg ez a töménytelen flashback egyszerűen már unalmas. Több benne mint annó a MEMENTO-ban ami ugye erre épült.

Ilyenekre már nem is reagálok hogy egyik szereplő sem tette fel még soha a kérdést, miért vannak itt, miért kellenek és mihez nekik? (Ne válaszolják meg, de legalább tegyék fel!)
De azt tudni akarja hogy mit mondott a Ben a szöszinek a műtőben. Hát ez kész.
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2
Szorgos népünk győzni fog! ;)

#1543 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 13:17

Egyebkent a legutobbi reszben azert volt egy baromi nagy pozitivum szamomra.

A fohajcsart lelottek... Ruhelltem a fickot, miota meglattam.

:banana: :banana:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1544 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 14:03

Idézet: Etele - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 8:41

Hogy legyen valami ajánló-féleség is most már a sok lamentálás :D között... :)

A Drót 3. évadja is zseniálisra sikeredett. Üti az összes most futó sorozatot, amit láttam. :respect:

Én is kb. egy hete végeztem a 3. szezonnal, nagyon tetszett!Remélem Trin megcsinálja a 4. évadhoz is a feliratot. :respect:

#1545 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 14:57

Én megvárom míg az is megjelenik DVD-n itthon. :)

#1546 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 15:10

Idézet: freeone - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 12:13

Hát én a lostot már elég régen feladtam. Jól indult, de baromi idegesítő módon nyújtják. Azthiszem ha végetért és méghozzá normális lezárással(amit kétlek), akkor megnézem majd az utolsó évadot.

Nem működne. Semmit nem értenél belőle az égvilágon. Példának okáért, ha kihagyod a komplett 2. évadot és úgy fogsz neki a 3-nak, akkor sem értenél egy csomó dolgot. És ettől valószínüleg sokkal nagyobb lesz nálad a szakadék.
Én bízom benne, hogy rendesen, kerek egészre alakítják a történetet, és nem úgy lesz vége, hogy pár részben összcsapnak valami finálé szerűséget, mert a stúdió közli, hogy nem kell következő évad.
Faster! Harder! Cadaver!

#1547 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 15:16

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 12:38

Na tegnap megnéztem a  The Lost Room minisorozatot. Nagyon tetszett, nem tudtam a gép elől felállni. :) Bár igazából nem kaptunk választ a 10-es szoba  és a tárgyak létrejöttének okára. Dimenziótörés? Az is lehet, hogy lesz folytatás?  :think:

Banyek.
Megnéztem a Tv.comon, 3 rész az egész? :reklamacio: Havertől kaptam 3 résznyi Lost Roomot még régebben, de tegnapelőtt letöröltem. Gondoltam, majd elkérem tőle az egészet, fölösleges, hogy foglalja a vinyón a helyet. Hát (háttal nem kezdünk mondatot, de ez van) nincs több rész?! :D Akkor szerezhetem meg tőle újra. :cool:
Faster! Harder! Cadaver!

#1548 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 15:17

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 12:34

Mi történt az elöző részben?
[...]

Nagyon egy húrra pendülünk most Heroes ügyben. :think:  :)
Faster! Harder! Cadaver!

#1549 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 15:17

Idézet: Cadaver - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 15:10

Nem működne. Semmit nem értenél belőle az égvilágon. Példának okáért, ha kihagyod a komplett 2. évadot és úgy fogsz neki a 3-nak, akkor sem értenél egy csomó dolgot. És ettől valószínüleg sokkal nagyobb lesz nálad a szakadék.
Én bízom benne, hogy rendesen, kerek egészre alakítják a történetet, és nem úgy lesz vége, hogy pár részben összcsapnak valami finálé szerűséget, mert a stúdió közli, hogy nem kell következő évad.

Fene tudja. En mar szinte semmire se emlekszem, hogy mirol is szolt a 2. evad, de azert elnezegetem a 3. evadot ettol fuggetlenul. :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1550 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 15:23

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 12:34

Mi történt az elöző részben?

Gyorsan kielemeztem. És direkt úgy, hogy béna résznek tűnjön:

-Sylar kiszabadult. a nagy kegyetlen Sylar... életben hagyja azt az ember aki elfogta és majdnem kinyíratta. Ezzel majdnem 5 részt pocsékoltak el(semmi nem derült ki róla)
-Sylar el akarta kapni Claire-t, de nem tudta. A nagy kegyetlen Sylar hirtelen belassúlt mint egy csecsemő, és a papa pont akkor lép be királyi kísérettel amikor épp lenne valami dráma.
-Claire elment anyukához. Számunkra nem derült ki semmi új, mert az elöző részből is láthattuk, hogy anyuka mire képes.
-Nikki kijött a börtönből. Ez kb 3 rész pazarlás. SEMMIT sem tudtunk meg róla ismét. Lindermant meg ismeri minden 2. hős, szóval 14 rész pazarlás.
-Isaac még mindig szerelmes.
-Peter is tudja.
-Peter erős. Sok mindenre képes. Végre megtudtuk hogy nem csak akkor ha van valaki a közelben. Ő okozza a robbanást! (3 része tudjuk)
-Nathan Claire apja.
-Hiro nem akar vállalatvezető lenni.

Összefoglalom én is, mi történt a Lost utolsó részében:
...
Azthiszem ennyi. Ja, volt feszültség is állítólag. :Đ
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1551 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 15:26

Turbo:

Miért kellett volna sylar-nek megölnie akit végül nem ölt meg..Tudta ö mivel okoz neki nagyobb szenvedést épp azért hagyta élve imho..

Azt meg nem értem, megint megpumpálták ólommal mint a hekus, hogy tud mégis elmenni ha nincs gyógyitó képessége ? Hiszen Claire-t is azért akarja elkapni nem?  :think:
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#1552 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 15:27

Idézet: freeone - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 14:23

Összefoglalom én is, mi történt a Lost utolsó részében:
...
Azthiszem ennyi. Ja, volt feszültség is állítólag. :Đ

ja meg akció is..ott rohannak az üldözöttk mögött 10 méterre de képtelen akár el is találni öket  :Đ
"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#1553 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 15:39

Idézet: Gandalf - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 15:27

ja meg akció is..ott rohannak az üldözöttk mögött 10 méterre de képtelen akár el is találni öket  :Đ

Mert nem Jack Bauer üldözte őket. :omg:  :D
Faster! Harder! Cadaver!

#1554 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 15:39

Idézet: Gandalf - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 15:26

Turbo:

Miért kellett volna sylar-nek megölnie akit végül nem ölt meg..Tudta ö mivel okoz neki nagyobb szenvedést épp azért hagyta élve imho..

Azt meg nem értem, megint megpumpálták ólommal mint a hekus, hogy tud mégis elmenni ha nincs gyógyitó képessége ? Hiszen Claire-t is azért akarja elkapni nem?  :think:

Azthiszem Syler-nek nem kell megölnie valakit azért hogy a képességeit megszerezze, csak találkoznia vele és tanulmányozni. A konkurenciát csökkentendő gyilkolászik. Így gyógyíthatja is magát akár.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1555 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 17:32

Jericho-t nézi valaki?  :smoker:
Az alapötlet nekem tetszik, csak valahogy olyan 'mézes-mázos-megjátszott-nem természetes' jellege van. :(
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1556 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 17:35

Idézet: Cadaver - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 15:10

Már mondták Damon-ék, hoyg megvan a 'végjáték', és ha engedi az ABC az 5. évad végén köszönik szépen a figyelmet. :)
JóSebesség

#1557 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 17:36

Idézet: Papa - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 17:32

Jericho-t nézi valaki?  :smoker:
Az alapötlet nekem tetszik, csak valahogy olyan 'mézes-mázos-megjátszott-nem természetes' jellege van. :(

Én. Télen néztem, minden sorozat szünetelt. Ledaráltam 11 részt. Majd ha meg lesz az egész évad, jön a többi 11. Egybe nézve nem olyan rossz.
JóSebesség

#1558 Felhasználó inaktív   atis52 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 18:01

Nem olvastam vissza, Dexter kinek mennyire jött be ? Nekem top 1 így hírtelen :)

Lost: unalmas. Meguntam a 100% néphülyítés, 0% értelem részek miatt, amiből a 2. és eddig a 3. szezon állt. Plusz ha nem 4 hanem több szezon lesz, akkor a 3. szezonban nem fognak még értelmes válaszokat adni...csak olyanokat amiknek nem lesz semmi értelme (majd 6 szezon múlva ha még emlékszel rá leeshet hogy mit is akartak akkor azzal...eh....)

House: a mostani rész kicsit csalódás volt, de ennek szerintem az előző részek pörgése volt inkább az oka...az előző magasan vitte a szezont eddig.

Eureka, Rescue Me ? Megéri belekezdeni bármelyikbe is ?

#1559 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 18:06

Nr1: Studio 60. Komolyan nem nézi senki? Vagy csak levagyok szarva?  :Đ

Lost nálam nagyon jól indult, de már engem sem foglalkoztat annyira mint régen, Heroes detto, habár ott még nagyobb a lelkesedés.

Erre a Lost Room-ra nagyon kíváncsi vagyok.

#1560 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 18:06

Idézet: Gandalf - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 0:38

Jaja, a Lost az emberekröl szól, sak Te sem néznéd ha nem lenne a kismillió titok a szigeten, hanem bekurnák öket egy szobába oszt mindenki flesbekkelne :D hogy mik történtek elébb, szal igenis kismillióan nem Kate önmarcangolására kiváncsiak, hogy hogy hullik végül pont a legparasztabb szereplö farkára, miután majd megal a bhünbánatba és szégyenbe Jack-el szemben...

Ehhez a hsz-hez gratuálok... :omg:  :Đ Snake-ből meg elég egy is.

Idézet

A heroes-ban hid el niki szála csatlakozni fog, hiszen a végsö robbanáskor is ott volt..

...Peter álmában volt ott.

Idézet

nekem is, én ebben a képben 2 üzekedö szamarat látok, nem a csokit..de biztos a csoki az, csak én látom rosszül..

Perverz. :Đ

Szerkesztette: spidey 2007. 02. 11. 18:07 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »