Helló!
A borító hasonló egy könyvborítóhoz, teljesen merev, felül, alul és jobboldalt 3 fül szorítja be a readert, ami gerincirányba kicsúsztatható. Jobb oldalt mágneses kapoccsal összezárható. Szerintem teljesen biztosítja a védelmet, én olvasás közben teljesen visszahajtom a hátoldalához.
Ilyen:
Borító
Ha már itt vagyok leírom a tapasztalataimat eddig:
Már a 3. könyv felénél tartok a readeren.
Az olvasási élmény kíváló. rtf formátumú regényeket olvastam eddig. Kissé lassan nyitja meg ezt a formátumot (8-10 sec), de nagyszerűen tördeli, mind az 5 választható betűméretben.
Kíváncsiságból nem nagyon vesződtem a ki-be kapcsolgatással, így nap közben végig be volt üzemelve, így jutott oda, hogy 4 csíkból 2 a töltöttsége. (munkatársak, rokonom is nyomkodták ész nélkül rajtam kívűl.)
A pdf-et nem tudja áttördelni (gondolom ez logikus), nagyításkor oldalirányba fordítja, így láthatjuk nagyobban. Egyébként az rtf-et 4 irányba képes elforgatni.
Kötetenként jegyzi, hogy hol tartottál, de emellett lehet 10 oldalanként lapozni, vagy tetszőleges oldalhoz ugrani, rtf esetén (egyre inkább úgy érzem ez lesz a hanlin v3 erőssége) a fő és alfejezeteket észreveszi és tartalomjegyzékszerűen oda lehet ugrani.
Én nagyon ajánlom azoknak, akik sok anyaggal rendelkeznek word, txt formátumokban. A szakkönyveket a pdf kezelése miatt kissé nehézkes lesz olvasgatni szerintem, vagy átalakítani a pdf-et. De majd próbát teszek, mert vizsgára készülök.
Na ennyi.
Szerkesztette: Cholesky 2008. 03. 24. 13:29 -kor