Idézet: Warrior - Dátum: 2007. júl. 5., csütörtök - 7:46
Ha cserélgeti az ember az irtókat, nem lesz biztonságosabb, de többet láthat a működésükből, jobban megértheti őket. Kérdés, hogy akar-e látni, vagy csak a csere a lényeg... Tűzfalakra dettó.

sajnos az AV programok pont olyan alkalmazások amik, ha tényéeg normálisan megvannak írva, akkor elég jól beágyazzák magukat a rendszerbe, pont azért, hogy hatékonyak tudjanak lenni.
nah ha te ezt uninstallálod, én nehezen hiszem, hogy 100%-osan ki tudnád törölni a nyomait a gépről... hiába írja azt, hogy ő bizony eltávolította magát (legjobb példa, Norton AV...).
aztán felraksz egy másik AV-t, az meg már telepítés közben kiabál, hogy egy védett állomány bizony eltér attól amilyennek lennie kellene és szevaasz... pedig csak előző AV módosított vmit rajta...
vagy ha nem is telepítéskor, de mondjuk menet közben szvsz kikerülhetetlen, hogy előbb vagy utóbb össze ne akadjanak az eltérő AV-k...
én csak olyankor játszadoztam ilyenekkel, mikor tudtam, hogy na akkor holnap format c:, aztán lássuk, milyen egy-két más termék...
de amúgy rendszer telepítés után, AV fel, a legelső cuccok egyike, aztán ahhoz nincs nyúlka-piszaka
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"