Idézet: BooBoo - Dátum: 2009. dec. 22., kedd - 19:35
Remélem jó helyre írok! Adott három különböző gép, fizikailag három különböző lakásban (egyik külön megyében). Mindhárom gépet Én tartom karban. Mindhármon Xp SP3 frissítgetve, AVG Free 9.x, Zonealarm free a védelem. (Eseti futtatással Spybot és Hijackthis). Sajnos mindhárom gép érezhetően belassult az utóbbi hónapban egymástól függetlenül. Konkrétan netezés közben (böngészőtől függetlenül FF és IE) néhány oldal csak "teker" de b@szik betöltődni (várhatsz egy fél órát akár), de amennyiben a címsorba állva nyomsz egy Entert (ergo újratöltöd) pikk-pakk betöltődik (az esetek 60%-ában). A sebesség letöltésnél és torrentnél max, tehát nem a kapcsolatra gyanakszom. Természetesen nem megy a háttérben torrent vagy ilyesmi amikor a jelenség előjön (két gépen egyáltalán nem megy torrent). A fentebb írt progik nem jeleznek semmit. Igazából az AVG-re gyanakszom, mivel dec elején frissült 9.xx-re és mintha akkortól csinálná ezeket. Az egyik gépen teljesen újratelepítettem az AVG-t, mert meghagyott az AVG 8-ból is valamit, de ez a másik kettőre nem jellemző. Ja két gép router mögül netezik (T-Home kábelnet) egy simán router nélkül.
Van valami ötlet esetleg hasonló tapasztalat? Nem igazán szeretném lecserélni ezeket a progikat, hiszen eddig ezek is jól mentek és legálisan ingyenesek. Persze egy konkrét kijelentés (pl.: az új AVG a ludas) esetén fontolóra venném a váltást.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Szia! Most tévedtem ide, és olvastam a hozzászólásodat. Tipikusan az AVG free 9-es bugja az általad leírt probléma. Beállításokban a Link Scanner résznél próbáld meg valamelyik (azt hiszem két opció van) lehetőséget (akár felváltva) visszapipálni és úgy megpróbálni a böngészőket. Persze, így elesel attól a védelemtől, de talán működik rendesen az AVG. Ha az sem segít, váltani kell sajnos, mert nagyon idegesítő a probléma. Üdv.

Súgó
A téma zárva.