HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#1411 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 26. 20:59

Tudtok olyan wifis kártyát amihez van 64bites driver? Bármilyen jo csak müködjön a 64 bites vistámon!Ugyanis wifivel szedem a szomszédtol a netem!
Ki érti ezt?

#1412 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 26. 23:01

A beépített író progival, hogy lehet törölni egy újraírható dvd-t?

#1413 Felhasználó inaktív   pojzon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 23:30

Idézet: KaLeun - Dátum: 2006. dec. 26., kedd - 23:01

A beépített író progival, hogy lehet törölni egy újraírható dvd-t?

Nekem az lenne a kérdésem, hogy hol található a beépített író progi mert csak a dvd csinálót találtam ami nem sok mindenre jó sajna...

#1414 Felhasználó inaktív   pojzon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 01:27

Idézet: pojzon - Dátum: 2006. dec. 26., kedd - 23:30

Nekem az lenne a kérdésem, hogy hol található a beépített író progi mert csak a dvd csinálót találtam ami nem sok mindenre jó sajna...

már megtaláltam köszi!

#1415 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 02:23

Forceware Vista 97.52 (x86)

#1416 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 01:11

Elkuldtem ma angol nyelvu reklamaciom (vagyis inkabb jelzesem, keresem) a Microsoft UK-nak es az Acer-nek is, ugyanis az ujonnan vett Acer Aspire laptophoz csak telepitett op. rendszert adtak, a CD-t elfelejtettek. Mivel mas forumokon is azt irtak, hogy nyugodtan forduljak ez ugyben hozzajuk, meg is tettem most. Egyuttal jeleztem nekik, hogy reszt szeretnek venni az Express Upgrade to Windows Vista nevu programjukban, miszerint az otober xx-e utan vett Acer Aspire uj laptopom operacios rendszeret kedvezmenyesen vagy free modon cserelhetem Vistara. Beleirtam, hogy legalis Acer serial number es legalis Windows XP Media Center Edition serial birtokaban vagyok, tehat meg se forduljon csunya dolog a fejukben.

#1417 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 02:17

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 1:11

Elkuldtem ma angol nyelvu reklamaciom (vagyis inkabb jelzesem, keresem) a Microsoft UK-nak es az Acer-nek is, ugyanis az ujonnan vett Acer Aspire laptophoz csak telepitett op. rendszert adtak, a CD-t elfelejtettek. Mivel mas forumokon is azt irtak, hogy nyugodtan forduljak ez ugyben hozzajuk, meg is tettem most. Egyuttal jeleztem nekik, hogy reszt szeretnek venni az Express Upgrade to Windows Vista nevu programjukban, miszerint az otober xx-e utan vett Acer Aspire uj laptopom operacios rendszeret kedvezmenyesen vagy free modon cserelhetem Vistara. Beleirtam, hogy legalis Acer serial number es legalis Windows XP Media Center Edition serial birtokaban vagyok, tehat meg se forduljon csunya dolog a fejukben.

Mostanában nem szokás cd-t adni. Nem volt esetleg előtelepítve egy alkalmazás amivel készíthettél backup-ot? Az express upgrade pedig nem fog menni amíg a Microsoft nem terjeszti ki Magyarországra.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1418 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 08:29

Hello

Igaz, hogy a vistán lassabban futnak az openGL-es (doom3, quake4, riddick, prey, stb) játékok?
Előre is köszi.  :cool:

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1419 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 10:26

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 2:17

Mostanában nem szokás cd-t adni. Nem volt esetleg előtelepítve egy alkalmazás amivel készíthettél backup-ot? Az express upgrade pedig nem fog menni amíg a Microsoft nem terjeszti ki Magyarországra.

Angliaban melozom / elek / lakom / stb..  ;)

#1420 Felhasználó inaktív   FLeK0 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 28. 14:27

Idézet: szabi - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 9:29

Igaz, hogy a vistán lassabban futnak az openGL-es (doom3, quake4, riddick, prey, stb) játékok?

mivel az ati driverében nincs, az nvidiáéban meg eléggé kezdetleges az opengl támogatás, így igen.

#1421 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 14:47

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 10:26

Angliaban melozom / elek / lakom / stb..  ;)

Jah tényleg olvastam is, csak aztán éjjel nem esett le. :D Elvileg kellett (volna) kapnod egy kupont amire a kedvezmény mértéke van írva. :)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#1422 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 15:07

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 14:47

Jah tényleg olvastam is, csak aztán éjjel nem esett le. :D Elvileg kellett (volna) kapnod egy kupont amire a kedvezmény mértéke van írva. :)

A kedvezmeny merteke annyi, hogy a Media Center Edition 2005-omet Vista Home Premium vagy micsodara cserelhetem. Tehat nem a Home Basicre, hanem az eggyel nagyobbra. A laptopom hatuljan ott van az MS fecnije, arrol leirtam minden adatot. Hol talalok MS bolt-listat, vagy legkozelebbi boltot, ahova bemehetnek? (UK, Eng, Lincolnshire)

#1423 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 15:38

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 15:07

A kedvezmeny merteke annyi, hogy a Media Center Edition 2005-omet Vista Home Premium vagy micsodara cserelhetem. Tehat nem a Home Basicre, hanem az eggyel nagyobbra. A laptopom hatuljan ott van az MS fecnije, arrol leirtam minden adatot. Hol talalok MS bolt-listat, vagy legkozelebbi boltot, ahova bemehetnek? (UK, Eng, Lincolnshire)

Elméletileg a vásárlás helyén kérheted a Vista-t, majd január 30. után. Egyébként UK MS support biztosan fog válaszolni, nekem is szoktak írni 1-2 napon belül. :)

#1424 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 19:44

Akit érint van új Creative driver, pontosabban: Creative X-Fi Vista BETA Driver v2.13.0001 link
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#1425 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 22:52

Az acer.co.uk-n ezt talaltam, tehat en az itt vett UK-s Acer laptophoz tartozo Vistat upgradelhetnem um Windows Vista Home Premium Edition-re. 5 perce regisztraltam is magam az acer oldalan az acer serial number-emmel, mint Acer customer. Megkoszontek, mondtak, hogy rogzitettek a dolgot, es adtak egy Customer ID-t, amit e-mailben is visszaigazoltak.

Versions of Express Upgrade to Windows Vista™

To determine which Express Upgrade to Windows Vista™ versions are available to you, please refer to the table below:

Your current Windows® OS Express Upgrade to Windows Vista™ Acer offers
Windows® XP Media Center Edition Windows Vista™ Home Premium Edition
Windows® XP Professional Edition Windows Vista™ Business Edition
Windows® XP Tablet PC Edition Windows Vista™ Business Edition
Windows® XP Professional x64 Edition Windows Vista™ Business x64 Edition
Windows® XP Home Edition Windows Vista™ Home Basic Edition
Windows® XP Home Edition Windows Vista™ Home Premium Edition

Mar csak az a kerdes, hogy az Acer Customer ID-val es a Win serial + osszes pereputtyaval hova kell bemennem, hogy a Vista upgrademet intezhessem..
Merthogy az acer.com-on is, es az acer.co.uk-n is le van halva 3 napja (de lehet hogy meg regebb ota) az a link, ami ebben segitene:

http://upgradeweb.mo....com/vista/Acer

Se IE7.0-aval, se Firefox 2.0.0.1-el nem elerheto nekem.

#1426 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 23:33

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 22:52

Az acer.co.uk-n ezt talaltam, tehat en az itt vett UK-s Acer laptophoz tartozo Vistat upgradelhetnem um Windows Vista Home Premium Edition-re. 5 perce regisztraltam is magam az acer oldalan az acer serial number-emmel, mint Acer customer. Megkoszontek, mondtak, hogy rogzitettek a dolgot, es adtak egy Customer ID-t, amit e-mailben is visszaigazoltak.

Versions of Express Upgrade to Windows Vista™

To determine which Express Upgrade to Windows Vista™ versions are available to you, please refer to the table below:

Your current Windows® OS    Express Upgrade to Windows Vista™ Acer offers
Windows® XP Media Center Edition    Windows Vista™ Home Premium Edition
Windows® XP Professional Edition    Windows Vista™ Business Edition
Windows® XP Tablet PC Edition    Windows Vista™ Business Edition
Windows® XP Professional x64 Edition    Windows Vista™ Business x64 Edition
Windows® XP Home Edition    Windows Vista™ Home Basic Edition
Windows® XP Home Edition    Windows Vista™ Home Premium Edition

Mar csak az a kerdes, hogy az Acer Customer ID-val es a Win serial + osszes pereputtyaval hova kell bemennem, hogy a Vista upgrademet intezhessem..
Merthogy az acer.com-on is, es az acer.co.uk-n is le van halva 3 napja (de lehet hogy meg regebb ota) az a link, ami ebben segitene:

http://upgradeweb.mo....com/vista/Acer

Se IE7.0-aval, se Firefox 2.0.0.1-el nem elerheto nekem.

Jan 30-ig még van idő. Arra talán beindul az oldal is.  :Đ

#1427 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 12. 29. 12:02

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 16:38

Elméletileg a vásárlás helyén kérheted a Vista-t, majd január 30. után. Egyébként UK MS support biztosan fog válaszolni, nekem is szoktak írni 1-2 napon belül. :)

vagy a Win95-t :)

http://winportal.net/?id=690

Idézet

ár a Microsoft már vizsgálja a szóban forgó hibát, időközben kiderült, hogy a még Windows 95-ből származó ősrégi kódrészlet csak a ...

Azt mondták teljesen új a rendszer, és, hogy leszámoltak az XP vacak régi netes kód részével, lol, még a 895-ből is van  uhh  :omg:

#1428 Felhasználó inaktív   Newfronter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 14:44

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 13:02

...

Nem is csoda, hogy az MS a Windows sorozat lezárásán gondolkodik, ez jó is lenne, ha az MS helyébe lennék, a kövi oprendszer már nem win lenne, teljesen más. Viszont magával hozná azt a problémát hogy 1 program se futna rajta, csak amit megírtak rá. Tehát nem lenne kompatibilitás visszafele, max az Office fájlokkal, meg 1-2 fontosabb fejlesztőeszközzel.(Ilyenkor jönne jól a Visual Studio olyan kiadása amiben már lehet fejleszteni a következő oprendszerre és ezeket a progikat egy virtuális gépen lehetne futtatni már az új oprendszerrel együtt. Ez esetben még több publikus verzió szükséges, hogy a programozók kiismerjék a sajátosságokat.)

Viszont a rendszernek szinte csak előnye lenne.... :)

+ Még az is egyértelműnek kell lennie, hogy az új rendszer minél Internet orientáltabb és a .NET-re épüljün, vagyis itt már nem az lenne a neve, hanem a rendszernek az alapjai is managed code-ot használna, viszont továbbra is ilyen C# technológiával.

Valahogy ilyen akart lenni a "Longhorn"(igaz még Windows vonal) is csak tényleg túl sok mindent akartak, és nem jött össze, most jelen pillanatban úgy néz ki, hogy a "Vienna"-ba akarják a kimaradt dolgokat beépíteni, VAGY még az MS sem tudja mi legyen. És ez tényleg elég nehéz lehet, mert itt megvannak az ötletek, csak megvalósítani nehéz őket, vagyis rengeteg kérdés és akadály áll fent, nehéz eldönteni hogy hova tovább.

Eleget filozófiáltam, de erről érdemes beszélgetni. :)

#1429 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 15:00

Idézet: Newfronter - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 15:44

még az MS sem tudja mi legyen.

Igen, és remélehetőleg a jövő oprendszerét a dilettánsok helyett, egy másik csapat mondjuk a google készíti el.

Megmondom őszintén ,a Linux sem jó, meg ez sem, az előbbi stabil, meg biztonságos, de nem felhasználóbarát. Az utóbbi meg egy nagy mellényúlás, talán ez az első verziója, amelyik még kisem került a boltok polcaira, már elismerten, bugot tartalmaz.

Szerkesztette: GoodSpeed 2006. 12. 29. 15:02 -kor

#1430 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 15:04

Azt mondták XP-re nem csinálják meg a DX 10-et, mert... és a pontok helyett a nevetséges marketing rizsa.
De Windows Sever 2003-ra megcsinálják? Főleg a 64 bites oprendszerekre vagyok kiváncsi, mert 64 bites XP- van a nagyobbik gépen, és az Server 2003-ra épül.

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.