Ollllyan jóóó illata van a hangrednszernek!

(Előzőt használtan vettem)
Fa és kis festék illat. Naogyn jó
Kék led olyan ahogy vártam... pfújjj.
Hang: Jobbak a szatelitek, szerintem az új magasok és új keresztváltók miatt lehet (utóbbit csak sejtem).
Kicsit kevesebb a rendszerhang és végre nincs brutálisan hangos rendszerhangja a centernek, ennek nagyon örülök!
Mélynyomó pöpec lett, sokkal jobban állja a sarat, már szinte mindegy hogy 70 vagy 200Hznél vágok, akármelyiknél viszi szépen. Ennél 120-150Hz körül érzem optimálisnak a vágást, előzőnél 180-200nál. Frekiben lejjebb megy, nem annyival mint reméltem, de tovább kitart s erősebb, azt egyértelműen érezni. Meg nagyobb úton mozog jóval, azt a nadrágom érzi

.
Hátsó szatelitek nagyon jók előzőhöz képest, bár szívem szerint még mindig 2db centersugárzót raknék frontnak és a frontot hátra, de jóval élvezhetőbb az előzőnél pl egy Nightwish vagy vmi szimfónikus 6csatornán (főleg akkor gáz a gyenge hátsó, mikor nem tükrözöm hátra, és egyedül kéne domborítaniuk, amit idáig nem nagyon tudtak idegesítő volt mikor szóló szerepet kapott egy hátsó, és hát nem bírkózott meg a feladattal. Most sem rendesen, de már nem zavaró.)
Kikapcskor minimumra letekerni a hangot, bekapcsnál vissza. Érdekes, remélem nem befolyásolja az élettartamot.
Bekapcsolásról videó
Még járatom, csak jövő héten tudom az Audigí2 Platinum EX-em visszarakni, mert addig vga van a helyén

, addig járatom és pontosabb infókkal szolgálhatok az éredklődőknek.

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
A Király visszatért!
Szerkesztette: MC Pite 2006. 11. 09. 22:26 -kor