Idézet: Uuncsiii - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 11:39
Hát figyu, én elfogadnám ajándékba így ahogy van
Pár apróság:
- a memória ugye két darab modul?
- ha boxos a proci, minek külön hűtőre pénzt kiadni? Vagy annyira sz*rok az AMD gyári hűtések, és annyira ász ez a Freezer, hogy mindenki ilyet akar venni? (Nem tudom, azért kérdem)
- Radeon mellett érdemes utánaolvasni a GF 7900GS-eknek is, ugyanaz az árkategória, mondjuk nem tudom hogy a teljesítményük hogyan viszonyul egymáshoz.
Arra gondoltam először veszek egy 1 gigás modult, és később hozzáveszek még egyet, de ahogy írtátok, inkább veszek 2x512-őt, és ha majd fejlesztek, akkor eladom és veszek 2x 1024-et. Ez a Freezer hűtő tetszik, és halkabb mint az AMD-s, ezért gondoltam h veszek, és az oem proci 3K-val olcsóbb, most azon a 2K-n már nem múlik. Videókártyából x1900gt és 7900gs között gondolkodtam, kb uolyanok, talán sztemkicsivel jobb az ATI, meg eddig minig ATI-m volt, ezért dönöttem mellette.
Idézet: Cgod - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 12:05
Ha csak nem akarsz durvan overclockolni, akkor stock huto boven megfelel, es azt az 5k t ra tud dobni tapra, es tucc belole nagyobbat is venni akar, ami idotallobb, es akkor esetleg nem kell evente, ketevente lecserelni a tapot is, vidkarival meg talan kivarnam a februart, vagy a karacsonyi szezont, mivel addigra mar csak lesznek olcsobb 8800 ak is, illetve olcsobbak lesznek az elozo genes durvabb karik, addig meg mondjuk vmi durvabb 7300 GT, amit akkor feltehetoen viszonylag keves bukoval el tucc adni, es jaccani azert meg mindig lehet vele...AM2esbe nem a 3800+ a legkisebb X2? Rambol akarsz venni meg mostanaban meg egy giagasat? Ha nem, akkor inkabb 2x512 Dual, ha igen, akkor inkabb 2x512 dual, es vagy negy memslotos lap, vagy majd eladod, es veszel 2 gigasat, sajnos most a ram annyira eri meg, mint a lottozas...
Ezt a gépet sztem 1-2 hónapon belül megveszem, addigra azért már lejjebb mennek az árak, meglátjuk miben jobb a DX10, és ha sokkal jobb, akkor nézek vmi 8*** karit.
Szerkesztette: petyus_ 2006. 11. 11. 12:20 -kor