Idézet: vkrisz81 - Dátum: 2006. nov. 15., szerda - 22:39
azt mondtatok celszerubb ha 533as memot veszek a asrock dual vsta alaplapba, mert huzni akarom egy kicsit, es akkor a memoriat is lehet huzni!
DE
az alaplap ddr t tamogat, kifejezetten 400mhzig, mig az 533 mar bezony ddr2 !!!!
ez nem gond tán????
vagy akkor masfata alaplap kellene?
masik kerdes, irtátok célszerübb akkor egy integrált vgas alaplapot venni (s939) és mellé memet amiből lehet kiosztani vgara is... de nekem jatekra IS kell a gep meg sok egyeb masra!
ugye ez az alaplap azert volt jo mert van egy videokarim amit nem akarok venni mert viszonylag szukos a keret
vagy tudtzok valami jonak mondhatot ajanlani nem 40kert??
+ ajanlottatok asrock alive-ot mert annak jok a tuning tamogatasi akarmijei.. de: az nem 939es shipset ahogy elneztem!
hanem am2 talan?
szoval?
DDR-ből 500-ast ajálottak a legnagyobb vszínűséggel... és az is megya gépedben, tökmindegy, h 400-at írnak-e rá maxnak
Alapon az is 400on fog menni, de ha tuningolsz, legalább a ramon nem fog múlni a dolog (mivel lazán viszi az 500at)
Asrock AliveNF4G-DVi + 533DDR2... ezt vszeg én ajánlottam, de csak azért, mert jó az integrált videója (addig elvagy vele, amíg szerzel egy jó PCIE vga-t... mivel AGP-t nem éri meg megtartani - ha azt eladod, mehet több a gépre, vagy félre egy jó VGA-ra)... és azért 533as rammal, mert olcsó... de tuning esetén nem hiszem, h ezt ajánlottam volna
Volt egy másik Alive Asrock is... a SATA2-GLAN (asszem ezt is beírtam, mert vkinek kellett a 3PCI meg 2 IDE.. és ezen volt az is)
Szerkesztette: Smooth 2006. 11. 15. 22:07 -kor

Súgó
A téma zárva.