Nem akarok senkit ilyeszgetni, de Debrecenben, kb 2 hónapja köttettem be a Cello classicot. Minden szép és jó, de az a korlát az nagyon csúnya. Tegyük fel, hogy le akarnék tölteni egy dvd-t és azzal elmegy 5 nap rá. Mivel utánaolvastam, ezért multhéten megprobáltam átírni a Router MAC címét, ami össze is jött, beregeltem, és újraindítottam mindent amint kellett, de semmi, a mérő ugyan úgy ment tovább. Semmi szünet, azonnal mért is. Megprobáltam mégegyszer, de semmi. Úgyan úgy megy tovább. most vagy kitaláltak valamit, és a Modem Mac címe alapján mérik vagy nem tudom. Olvastam még egy progiról is, ami megállítja a limitálást, szal a forgalommérő az megy, de 30GB után nem megy lentebb a sebességes még ha kövtkező hónapban átléped akkor sem. Ha valakinek van valami használható ötlete, akkor attól teljesen el lennék kápráztatva. Előre is köszönöm!
UPC chello: bővítések és korlátozások VII
Elküldve: 2006. 11. 20. 00:47
Nem akarok senkit ilyeszgetni, de Debrecenben, kb 2 hónapja köttettem be a Cello classicot. Minden szép és jó, de az a korlát az nagyon csúnya. Tegyük fel, hogy le akarnék tölteni egy dvd-t és azzal elmegy 5 nap rá. Mivel utánaolvastam, ezért multhéten megprobáltam átírni a Router MAC címét, ami össze is jött, beregeltem, és újraindítottam mindent amint kellett, de semmi, a mérő ugyan úgy ment tovább. Semmi szünet, azonnal mért is. Megprobáltam mégegyszer, de semmi. Úgyan úgy megy tovább. most vagy kitaláltak valamit, és a Modem Mac címe alapján mérik vagy nem tudom. Olvastam még egy progiról is, ami megállítja a limitálást, szal a forgalommérő az megy, de 30GB után nem megy lentebb a sebességes még ha kövtkező hónapban átléped akkor sem. Ha valakinek van valami használható ötlete, akkor attól teljesen el lennék kápráztatva. Előre is köszönöm!
Elküldve: 2006. 11. 20. 01:16
Idézet: JoeBlac85 - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 1:47
Érzésem szerint te a "chello fucker" nevezetű progit találtad meg, ami valójában semmit sem ér!
Elküldve: 2006. 11. 20. 06:42
Idézet: JoeBlac85 - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 0:47
Van, kettő is:
1. Beosztod a 30Gb-t egy hónapra.
2. ADSL
Elküldve: 2006. 11. 20. 09:23
Idézet: pzstm - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 1:16
Progival Nem is probálkoztam, nem kerestem és szerintem nem is fogom! A routert írtam, ami nem működött. viszont erről nem tudtam, hogy chellosok közt nem méri az adatforgalmat. Azért kössz a tippet!
Elküldve: 2006. 11. 20. 09:26
Idézet: Pangea65 - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 6:42
1. Beosztod a 30Gb-t egy hónapra.
2. ADSL
A beosztással az a baj, hogy ezen a 3Mbps-os chellon 3-an osztozunk, szal, ha én beosztom, akkor az édes kevés. Az ADSLhez, meg telefon kell, azzal meg az a baj. Amugy tudomsom szerintem az is korlátos lesz nemsokára.... Ha van valakinek egy merőben okos ötlete hallgatom...
Elküldve: 2006. 11. 20. 09:31
Idézet: JoeBlac85 - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 9:26
Chello plus?
Vegulis ha harman vagytok ra akkor az fejenkent nem tul sok plusz, mar ha harman is fizetitek.
Vagy probaljatok meg chellos halon belul tolteni, az ugyanis nem szamit bele.
Kijatszani progival tuti nem tudod (legalabbis en nem lattam meg mukodo megoldast), a maccim cserelgetes meg amint masok is irtak, mar nem igazan hasznalhato modszer.
Elküldve: 2006. 11. 20. 09:38
Idézet: repattila - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 9:31
Vegulis ha harman vagytok ra akkor az fejenkent nem tul sok plusz, mar ha harman is fizetitek.
Vagy probaljatok meg chellos halon belul tolteni, az ugyanis nem szamit bele.
Kijatszani progival tuti nem tudod (legalabbis en nem lattam meg mukodo megoldast), a maccim cserelgetes meg amint masok is irtak, mar nem igazan hasznalhato modszer.
Ez a chello háló belüli dolog hogy is működik, ez nem lehet hülyeésg. Nem nagyon tudom elképtelni, hogy ez hogy is mehet.... Azért kössz a tippet!
Elküldve: 2006. 11. 20. 09:42
Idézet: JoeBlac85 - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 9:38
DC++ zenészhub
Elküldve: 2006. 11. 20. 10:08
Idézet: JoeBlac85 - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 10:26
Nem minden szolgáltatónál kell telefon az ADSL-hez.
Azt a pletykát, hogy az ADSL korlátos lesz, az UPC terjeszti. Ez nem igaz. Más most is vannak korlátos csomagjai, és korlátlanok is. Az árkülönbözet elenyésző. Sőt, vannak szolgáltatók, akik a korlátlan ADSL-t olcsóbban adják, mint mások a korlátost.
Ha nálatok lehetséges az ADSL, akkor nézz körül a piacon.
Ez a topic nem mérvadó, itt egyesek még avval is elégedettek lennének, ha 1 mega lenne a korlát.
Elküldve: 2006. 11. 20. 10:11
Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 15:50
SzaboZE
Te is váltottál?
Grat. Jól döntöttél.
Elküldve: 2006. 11. 20. 10:25
Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 10:08
most lehet hogy meg fogsz lepődni, de nekem tényleg elég a 30gb. na ehhez mit szólsz?
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2006. 11. 20. 10:30
Elküldve: 2006. 11. 20. 10:33
Idézet: qnadam - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 10:25
Szerintem annak a felhasználónak ténleg elég, aki megnézni a freemail, és az iwiwet, max rákeres néhány zenére. Szerintem ezek az emberek azok, akik az internet hétköznapi felületét használja, ha lehet ilyet mondani, de aki már jobban ismeri a netet, az bitokában van olyan helyeknek, ahol nem kell különböző élvezeti cikkekre pénzt kiadni, vagy annak tört részét, és meg tud szerezni minden ilyen dolgot. Erre már a 30 GB édes kevés. A DC++ meg annyit, hogy nem tartom egy biztonságos dolognak, soha nem is használtam, de szerintem nem is fogom. Azért kösz a tippet, ha tudok valami érdemlegeset, majd szolok mindenkinek.
Elküldve: 2006. 11. 20. 10:40
Idézet: debaj - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 10:30
noigen, a hdtv... várom, hogy legyen nálunk is pantel
bár én most jobban örülnék valamivel nagyobb feltöltésnek
Elküldve: 2006. 11. 20. 10:41
Idézet: JoeBlac85 - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 10:33
örülök, hogy tudod, miből áll az adatforgalmam
Elküldve: 2006. 11. 20. 10:45
Idézet: JoeBlac85 - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 10:33
Az a nagy kérdés, hogy ha meg tud szerezni minden ilyen dolgot, akkor meg is kell szereznie mindet?
Elküldve: 2006. 11. 20. 10:47
Idézet: debaj - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 10:45
de milyen jó, ha 24/7 letöltéssel rángatom le a filmeket, rögtön írom is ki dvdre, és akkor ott van a polcon, hogy bármikor megnézhessem :Đ
Elküldve: 2006. 11. 20. 10:53
Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 11:14
Már nem emlékszel? A T-online botrány idején kezdted Te is emlegetni az ADSL korlátot. (Persze azt nem hangsúlyoztad, hogy ott 150 giga fölött ment ki a biztosíték, hol van ez a 30-hoz).
Azóta többször is örömmel adtál hírt arról, hogy a T-online bevezette a korlátos csomagokat, nem említve azt a nem elhanyagolható tényt, hogy a korlátlanokat is megtartotta, sőt sok szolgáltató nem is foglalkozik korlátos csomagokkal.
Akkor ki is terjeszti a korlátos ADSL pletykát?
Elküldve: 2006. 11. 20. 10:57
Idézet: qnadam - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 11:40
bár én most jobban örülnék valamivel nagyobb feltöltésnek
Akkor mégsem vagy elégedett?
A feltöltés is beszámít a korlátba, tehát örülj, hogy nincs nagyobb. :Đ
Egyébként is, az ASZF tilt mindenfajta szervertevékenységet, akkor minek neked a feltöltés.
A DC++ megosztás törvénytelen! Csak nem ilyesmin gondolkodsz? :Đ
A HDTV, IPTV törvényes dolog, sok helyen fizetős. Használni mégsem tudod, mert az UPC vezetőinek korlátos agykapacitásába nem fér bele a fejlődés.

Súgó
A téma zárva.