HWSW Informatikai Kerekasztal: Need For Speed: Carbon - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need For Speed: Carbon EA Games

#681 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 10. 08:23

No, elkezdtem ezt a csodát. Egyelőre az RX-8-al tolom. Most érte el a kocsi a maximum tuningszintet. Így sikerült vele 361.000-et driftelnem egy csúszással sima kördrfitben. Talán nem olyan rossz ettől a kocsitól. Az 570.000 persze még odébb van, de majd megpróbálom megdönteni, ha egyszer eljutok egy jó autóig.

Feljebb reklamált valaki X2-vel és 7950 GT-vel, hogy nem megy elég jól. Sajna ez van Nvidián. Azt lehet tenni, hogy Shader medium-ra, Visual Treatments low-ra, motion blur off-ra, v-sync off, többi lehet maxon. Így nem rondább a grafika, sőtt, szebb az autó festése, a piros például piros nem pedig elb@szott színű, nicns tejföl effekt sem. Így verseny közben nem nagyon megy az fps 40 alá nálam, a max. pedig 60 fps körül van 1280x1024-ben, esetleg rajt előtt lassul be, amikor forgatja a kamerát a kocsik körül a játék. És ez már a második játék, ami látványosan rosszabb nvidián, mint ATI-n. A rohadt életbe! :reklamacio:

Szerkesztette: Agrakos 2006. 11. 10. 08:27 -kor

#682 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 08:36

ha ez megnyugtat, akkor azért tudd, hogy atin sokkal több játékkal van gond :D
JóSebesség

#683 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 08:55

Tegnap voltam havernál, indított nekem egy új profilt és kicsit leültem, hogy kipróbáljam a gémet. Másfél két óra játék után, miután stock Madzaggal lenyomtam Kenjit meg a nyomi embereit mint Süsü a cölöpöt, úgy döntöttem, hogy nekem ez a játék nem kell. Az átvezető movie-k nem rosszak egyébként, illetve a canyon versenyben is van fantázia, de ezzel saccperkábé ki is merültek a játék mellett szóló érvek. Az meg, hogy az EA egy olyan xartól, mint a Juiced, lopott ötletet, egyszerűen közröhely. Konkrétan a csapattárs dologra gondolok, de a Juiced még ennél is jobb volt, mert ott legalább lehetett állítani a csapattárs "erősségét", itt meg bekapcs-kikapcs, oszt annyi. :think:

Na mindegy, mondtam a havernek, hogy azért ne törölje a profilomat, mer' az STi unlockolásáig el akarok jutni majd... :cool:

Szerk.: Ja és még valami: Cimborának ugyanolyan 9600 XT-je van, mint nekem (csak más gyártótól) és egyáltalán nem lépked ki neki a game, teljesen simán megy. Persze nem is netpostás - verziója van.

#684 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 08:55

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 8:36

Szerinted.

#685 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 08:59

ez tény, ezen kár vitatkozni. elsősorban twimtbp program miatt.

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 11. 10. 09:00 -kor

JóSebesség

#686 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 09:07

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 9:59

Azon pedig kár vitatkozni, hogy mondjuk 2 fps-el lassab átlagban egy ATI kártya mondjuk az nv logós gémeken, ha egyáltalán lassabb, mert nem is biztos, de az hogy 50%-al megy többet, azért kicsit durva. Jó Oblivionban, csak 15%-al emgy többet, mint az NV, de az is sok. Volt ATI kártyám, nem volt olyan gondom sosem, hogy a kategóriatárs GeForce igazán jobb lett volna. OpenGL alatt volt nagy obb különbség korábban, ez tény, de mára az ATI javította a hibát, így most már azt sem lehet mondani, hogyha egy gém OpenGl-es, akkor csak az NV-ken fut majd jól.

:offtopic:

Tényleg durva, hogy egy 60.000-es Geforce-on úgy megy a gém, mint egy 9800Pro-n!!!

#687 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 09:08

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 8:59

Hm. Nekem is ATI-m van, s soha nem voltak gondjaim azokkal a játlékokkal sem, amiknek az elején a pofámba tolták az nV logot. Ha emlékeim nem csalnak, a Juiceddel és a GTA:SA-val szívogattam kissé... :)

#688 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 09:14

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 9:55

Tegnap voltam havernál, indított nekem egy új profilt és kicsit leültem, hogy kipróbáljam a gémet. Másfél két óra játék után, miután stock Madzaggal lenyomtam Kenjit meg a nyomi embereit mint Süsü a cölöpöt, úgy döntöttem, hogy nekem ez a játék nem kell. Az átvezető movie-k nem rosszak egyébként, illetve a canyon versenyben is van fantázia, de ezzel saccperkábé ki is merültek a játék mellett szóló érvek. Az meg, hogy az EA egy olyan xartól, mint a Juiced, lopott ötletet, egyszerűen közröhely.
Szerk.: Ja és még valami: Cimborának ugyanolyan 9600 XT-je van, mint nekem (csak más gyártótól) és egyáltalán nem lépked ki neki a game, teljesen simán megy. Persze nem is netpostás - verziója van.

Amin a fejem fogom, mert köbö 8 éves gyerek színvonalú, azok a főellenfeleket és a csapattársakat bemutató múvik! Most például bejelentkezett egy japó kiscsaj nálam, de az egész oylan volt, mintha foygatékosnak nézne, úgy beszélt. Aztán az új menőcsávó múvija se volt piskóta. Valami porséval vagy mivel megy, szövetkabátban és bőrkesztyűben tolja. A vidiben olyan kemény arcokat vágott, hogy majdnem kiszaladtam a szobából sírva-röhögve! Aztán azok a slide-ok, amik bevillantak róla múvi gyanánt, na azok voltak csak igazán az ultra gagyi PR. Szóval, ÍÉJ gémek és főleg a videók rulzanak de durván!!!!! Nem igaz, hogy ennyire alacsonykorú célközönségnek csinálnak csak gémet.

#689 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 09:23

Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 9:14

Amin a fejem fogom, mert köbö 8 éves gyerek színvonalú, azok a főellenfeleket és a csapattársakat bemutató múvik! Most például bejelentkezett egy japó kiscsaj nálam, de az egész oylan volt, mintha foygatékosnak nézne, úgy beszélt. Aztán az új menőcsávó múvija se volt piskóta. Valami porséval vagy mivel megy, szövetkabátban és bőrkesztyűben tolja. A vidiben olyan kemény arcokat vágott, hogy majdnem kiszaladtam a szobából sírva-röhögve! Aztán azok a slide-ok, amik bevillantak róla múvi gyanánt, na azok voltak csak igazán az ultra gagyi PR. Szóval, ÍÉJ gémek és főleg a videók rulzanak de durván!!!!! Nem igaz, hogy ennyire alacsonykorú célközönségnek csinálnak csak gémet.

:offtopic: Fasza a weboldal, amit PÜ-ben küldtél, még majd kereslek, mihelyst lesz egy kis nyugalmam. :) :offtopic:

#690 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 09:43

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 10:23

:offtopic: Fasza a weboldal, amit PÜ-ben küldtél, még majd kereslek, mihelyst lesz egy kis nyugalmam. :) :offtopic:

Okés. :)  :offtopic:

#691 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 10:23

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 8:36

Ha ez megnyugtat ez egy jó nagy baromság. :Đ

#692 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 10:39

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 14:55

Sziasytok!  :hello: Udv Angliabol!  :) Valoszinuleg jovo heten erkezik meg az Acer Aspire 5100 laptopom e-bayes / paypalos hercehurcak utan.  :respect: Szerintetek el fog futogatni akar 800x600-ban a Carbon rajta? AMD Turion 36+512MB DDR2 RAM+ATi Radeon Xpress 1100 vidi kartya lesz benne. A Carbont meg potyara nem akarnam megvenni 30 fontert, mert azert az is penz.  ;) Koszi a valasyokat, udv: Bepe

Üdv Bepe!

Tegnap este próbálgattam a demót, de még csak nagy vonalakban. Mivel nem jöttem rá a grafikai beállítások titkaira, így alapon elindítva 1024-ben (vagy 1152? Desktop) indult el a game.
A pályák textúrái eszméletlenül le lettek butítva, mondjuk a régi PlayStation 1-es Need for Speednél még így is szebb. Az autók azok csillogtak mint Salamon töke, meg sok szép fénypamacs is volt az éjszakai pályán.
(Tehát pálya überronda, autók közepesek)
Sebesség: Átlagban 24-25FPS, sok autóval átlag 20FPS (néha beesett alá 18-19-re), néha felment 34-38-ra.
A tesztgép: AMD64 3000+, 1GB ram (-128MB a VGA-nak!), X200 (aka Xpress 1100, ugyan az az RS48x)

Megpróbálom valahogy belőni 800x600-ba, HA lehet .... Szóval "játszható" de ronda  :cool:
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#693 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 10:57

dejó...ahoz hogy fölfogadjam samsont kirúgtam nevillet erre exehibával kilépett és azóta nemtudom folytatni a karriermódot :(

Szerkesztette: FragMaster 2006. 11. 10. 10:58 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#694 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 11:02

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 11:57

dejó...ahoz hogy fölfogadjam samsont kirúgtam nevillet erre exehibával kilépett és azóta nemtudom folytatni a karriermódot :(

Ajánlott mentegetni a savegames mappát az ilyen dolgok elkerülése érdekében.

#695 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 11:03

Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 11:02

Ajánlott mentegetni a savegames mappát az ilyen dolgok elkerülése érdekében.

mostmár a kedvem is elment, hogy újrakezdjem, jó félúton tartottam :rolleyes:
trainerelni meg nem akarok
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#696 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 11:06

Nem emlékszem, hogy ki mondta, hogy "belső" nézetből lehetetlen driftelni, és majd meglátom, csak próbáljam ki. Kipróbáltam, lehet, sőt nekem ismét jobb eredményeim vannak "belső" (motorháztető) nézetben, mint külsőben. :)

#697 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 11:14

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 12:03

mostmár a kedvem is elment, hogy újrakezdjem, jó félúton tartottam :rolleyes:
trainerelni meg nem akarok

Szeritnem, mivel nem egy hosszú játék, nem tragédia, ha újrakezded. Persze, ha nem akarod... :)

#698 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 11:15

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 12:06

Nem emlékszem, hogy ki mondta, hogy "belső" nézetből lehetetlen driftelni, és majd meglátom, csak próbáljam ki. Kipróbáltam, lehet, sőt nekem ismét jobb eredményeim vannak "belső" (motorháztető) nézetben, mint külsőben. :)

Én külsőből tolom, nem próbáltam a belsőt. Egyébként a titok úgyis a sebesség+bonus zóna+szorzók szerzése, ennyi. Azért majd teszek egy próbát belső nézetből is.

#699 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 11:18

Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 11:15

Én külsőből tolom, nem próbáltam a belsőt. Egyébként a titok úgyis a sebesség+bonus zóna+szorzók szerzése, ennyi. Azért majd teszek egy próbát belső nézetből is.

Szerintem belsőben jobban érezni az autó mozgását. Én külsőben nem tudom normálisan koordinálni a kormányzást, illetve a távolságok + sebességérzet is torzul rendesen.

#700 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 11:20

fentebbieknek akik szerint az audi le mans a legjobb.... 380 a vége.... pedig csík szerint  eki kéne menni a legtöbbet....

Szerkesztette: Asker 2006. 11. 10. 11:21 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.