Idézet: FragMaster - Dátum: 2008. dec. 21., vasárnap - 17:52
Jó dolgotokban már nem tudtok mibe belekötni
A boxon ültök vagy mi? Amióta az új dasshel fel lehet rakni a játékot azóta semmi hangja neki... Nem hinném, hogy a falconok közt is akkora lenne a különbség.
Csak egy gondolatnyira visszaterve: azt azert senki se felejtse el, hogy nem mindenki akkor vasarolt boxot, mikor mar kijott/uton volt az uj dash, hogy emiatt ne kerult volna bele a hutesmod.
Tehat, hiaba az uj dash, attol meg sajnos, - aki ovatos volt, mint en - es vasarlaskor beepitette a feszemelest es a +5percet, tovabbra is ugyanolyan hangos.
Apropo, szerintetek hazilag konnyen "eltavolithato" a feszemeles? Ha esetleg valaki ismeri, hogy melyik sufni, melyik rajzzal dolgozott, en a golemesektol vettem anno (20gigas premium); a kesleltetett venti meg csak-csak elviselheto, de a zajos ventik miatt - szomoru, de igaz - amiota megvan, alig jatszottam vele (az egy ev alatt, szerintem osszessegeben nincs benne 96 ora jatekido). Ez persze nem csak a zajo miatt van; az csak a hab a tortan, hiszen foleg az idoszuke miatt hanyagoltam. Viszont most az unnepek alatt elovettem volna egy picit ... de talan alotte lerakom a feszt 8V-ra.
Szerintetek? Ha valaki csinalt mar ilyet (tehat nem warez, inkabb de-warez a tema

), akkor szivesen vennem a tanacsait, mert igy az lesz a vege, hogy eladom, amit pedig nem szivesen tennek ...