HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#881 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 18. 16:21

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. máj. 18., péntek - 16:00

:D megis milyen alapon csapja nekem tropara a konzolomat az MS?

Kulonben valaki azt mondta hogy csak a Halo 3-at letoltok kozul bannoltak. Ez esetben akkor meg kerdeses hogy akkor azt nezik hogy eredeti jatekkal jatszol vagy modositva van-e a konzolod?

Kulonben nagyon erdekes hogy az egesz cirkusz a Halo3-al egyszerre tort ki. Nekem nagyon az a gyanum hogy a Halo3-al egyutt valami mas is letoltodott a gepre...

Halo 3 csak alkalom volt a dologra, de amúgy nincs közük egymáshoz.

#882 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 05. 18. 16:21

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. máj. 18., péntek - 17:00

Kulonben valaki azt mondta hogy csak a Halo 3-at letoltok kozul bannoltak. Ez esetben akkor meg kerdeses hogy akkor azt nezik hogy eredeti jatekkal jatszol vagy modositva van-e a konzolod?

Kulonben nagyon erdekes hogy az egesz cirkusz a Halo3-al egyszerre tort ki. Nekem nagyon az a gyanum hogy a Halo3-al egyutt valami mas is letoltodott a gepre...

mondjuk megsértetted a felhasználási feltételeket, többek között a rajta lévő beágyazott szoftverekét, így elvesztetted a jogot a használatukra, a géped pedig szoftverek nélkül működésképtelen.

#883 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 18. 17:13

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. máj. 18., péntek - 17:00

Nem teszi tonkre, csak a Live szolgaltatas hasznalatabol tiltanak ki...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#884 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 18. 17:33

Idézet: Samott - Dátum: 2007. máj. 18., péntek - 18:13

Nem teszi tonkre, csak a Live szolgaltatas hasznalatabol tiltanak ki...

Samott

valamit beneztel, en a Krinyo hozzaszolasara reagaltam
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#885 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 18. 17:37

Idézet: special - Dátum: 2007. máj. 18., péntek - 17:21

mondjuk megsértetted a felhasználási feltételeket, többek között a rajta lévő beágyazott szoftverekét, így elvesztetted a jogot a használatukra, a géped pedig szoftverek nélkül működésképtelen.

Bevallom nem vagyok egy guru ami a jogot illeti, de viszont ismerem annyira az MS-t hogy bizzak abban, hogy ha megtehette volna hogy lekapcsolja az osszes modositott konzolt akkor meg is tette volna.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#886 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 18. 17:46

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. máj. 18., péntek - 18:33

valamit beneztel, en a Krinyo hozzaszolasara reagaltam

Igaz. Bocs.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#887 Felhasználó inaktív   ShoT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 04:58

Hi!
Tegnap vettem egy gépet, 2 egészen bugyuta kérdésem volna...
Most akkor állítva érdemes vagy fektetve tartani a konzolt? Eddig nekem sokan azt mondták állítva melegesedés blablabla, a srác akitől meg vettem azt mondta csak fektetve, bár Ő kicserélte benne a ventit valami Visper hűtőre!
Hogy mekkora felbontásba játszok 720p/1080I van valami különbség (az oké, hogy mi a különbség a 2 felbontás között) de gép terhelés szempontjából számít valamit? Persze LCD Tv-n nyomom!
Előre is köszi a válaszokat!

#888 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 07:14

Idézet: ShoT - Dátum: 2007. máj. 19., szombat - 4:58

Hi!
Tegnap vettem egy gépet, 2 egészen bugyuta kérdésem volna...
Most akkor állítva érdemes vagy fektetve tartani a konzolt? Eddig nekem sokan azt mondták állítva melegesedés blablabla, a srác akitől meg vettem azt mondta csak fektetve, bár Ő kicserélte benne a ventit valami Visper hűtőre!
Hogy mekkora felbontásba játszok 720p/1080I van valami különbség (az oké, hogy mi a különbség a 2 felbontás között) de gép terhelés szempontjából számít valamit? Persze LCD Tv-n nyomom!
Előre is köszi a válaszokat!

Hat ha a TV-d nem full HD-s, vagyis nem 1920x1080 pixeles a kijelzoje, akkor nem latom ertelmet, hogy 1080i-n jarasd. Ha meg igen, akkor mehet 1080p-n is, de az komponens kabelen altalaban nem megy (TV-tol fugg), VGA kabel kell hozza.
A fekve vagy alva kerdeshez nem tudok mit mint mondani.

#889 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 11:35

en ugy tudom hogy fekve erdemes elhelyezni, de ha nem vagy biztos a dologban akkor pöcköld ki oldalra billentve 45 fokban :D
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#890 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 13:20

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. máj. 19., szombat - 12:35

en ugy tudom hogy fekve erdemes elhelyezni, de ha nem vagy biztos a dologban akkor pöcköld ki oldalra billentve 45 fokban :D

Az nem nagyon lenne egészséges  :Đ
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#891 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 13:21

nekem ilyen Halo3 nincs az MP-n. ti honnan szerzitek? :)
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#892 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 13:58

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. máj. 19., szombat - 13:21

nekem ilyen Halo3 nincs az MP-n. ti honnan szerzitek? :)

A Crackdown-nal jatszva lehet unlockolni a Halo 3 beta letolteset.

#893 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 14:00

Meg más úton is kisorsoltak pár részvételi lehetőséget, pl. asszem az Xboxyde-osoknál lehetett pályázni rá.
LY

#894 Felhasználó inaktív   ShoT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 16:42

Idézet: Waldi - Dátum: 2007. máj. 19., szombat - 8:14

Hat ha a TV-d nem full HD-s, vagyis nem 1920x1080 pixeles a kijelzoje, akkor nem latom ertelmet, hogy 1080i-n jarasd. Ha meg igen, akkor mehet 1080p-n is, de az komponens kabelen altalaban nem megy (TV-tol fugg), VGA kabel kell hozza.
A fekve vagy alva kerdeshez nem tudok mit mint mondani.

Thx az infót! Akkor marad a 720p, mivel a Tv csak 1366/768-as!

Ja még egy valami, ha jól láttam a gépen van usb is, Pc-s kormi semmi képpen sem mükszik vele ugye?

Neked is köszi a segitséget Vortex07!  :D

#895 Felhasználó inaktív   zippofcy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 19. 20:34

Idézet: ShoT - Dátum: 2007. máj. 19., szombat - 15:42

Thx az infót! Akkor marad a 720p, mivel a Tv csak 1366/768-as!

Ja még egy valami, ha jól láttam a gépen van usb is, Pc-s kormi semmi képpen sem mükszik vele ugye?

Neked is köszi a segitséget Vortex07!  :D

Állítva kevésbé melegszik (de egy ezer FT körüli digitális autós hőmérővel te is lemérheted).
PCs kormányok közül az én régi Logitechemet nem kezeli (pedig azt még a PS2es GT3-4 is ismerte) de tudtommal MSt se, sajátot kell venni hozzá, van Logitech huszonezer, ill MS harminc+ezer körülért.

Az MS meg nagy öngólt lőtt párezer warezos kitiltásával Live-ről, köztük volt csomó olyan aki csak a karcolás miatt backupolt (USAban azért nem az a közfelfogás warez témában mint itthon) csomó olyan aki eBayen, stb használtan vette a gépet és azt se tudja miért tiltották le. Haszna nincs a dolognak, mert másolt játékokkal ugyanúgy játszhat ezentúl is, de eredetit már nincs miért vennie, végül is Live-on azzal se játszhat. Az MS elesik csomó havi Live Gold előfizetéstől, arról nem is beszélve hogy ezek az emberek Live-on megvették a Live Arcadés játékokat, kiegészítő pakkokat. Nem Magyarországból kell kiindulni ahol 10ból 9 warezos soha nem vesz eredeti játékot, ill. 10 emberből jó ha egynek van dombornyomott hitelkártyája.
Szal télleg nem értem mit akart ezzel elérni az MS. Aki maradt Live-on annak is rosszabb lesz, kevesebb játékos= nehezebb szervert találni (pl. PGR3hoz EUban már eddig is az volt).
Szvsz ennek a bannolásnak csak a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" beállítottságú kárörvendő emberek örülnek. Bár a magyarok pont arról híresek hogy ezek vannak köztünk többségben :(
Kíváncsi lennék ezek mit szólnának hozzá ha a reggeléskori hamis adatok megadásáért (magyar címre nem lehet Liveon reggelni) őket is bannolná az MS az UELA megsértésének okán. Fogadok habzana a szájuk :)

Szerintem az MS meg akarja nyomni az x360 eladásokat (különös tekintettel az új Elite modelre) ezért csinálta a bannolást. De lehet pofára esik majd mert a bannoltak közül nem sokan fognak venni új gépet.
Vesznek inkább PS3at, hamarosan megtörik azt is, ahogy mindent. A PS3as GT grafikájához képest a Forza2esé PS2es színvonal.

Warez meg mindig volt és mindig lesz. Milyen lopás az ahol az "ellopott" tárgy megmarad a tulajdonosánál is? Ennyi erővel akkor a Picasso képekről se szabadna fotókat készíteni, mert hát ha mindenki láthatja ugyanolyan minőségben akkor ki az a hülye aki többmillió $-árt hajlandó kiadni érte?
Ha úgyse venném meg a játékot amit lemásolok akkor hol az elmaradt haszon a terjesztői oldalon?

Gyerekkoromban ment a TVben egy csehszlovák sorozat, ahol az űrből jött csajszipajti minden tárgyról tetszőleges számú másolatot tudott készíteni némi energia befektetésével. Nem emlékszem rá hogy lesittelték volna érte :) Persze akkoriban még nem volt BSA, ARTISJUS, 45%-os személyi ill. 20%-os forgalmi adó, hogy a jövedékiről már ne is beszéljünk. Magyarországon minden legálisan megszerzett jövedelem durván 80%-át elszedi az állam. Csoda hogy én se dolgozok? :) Ha kifehérítenék a gazdaságot  nem maradna gazdaság :)
"The biggest cause of trouble in the world today is that the stupid people are so sure about things and the intelligent folks are so full of doubts."

#896 Felhasználó inaktív   ShoT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 22:38

Idézet: zippofcy - Dátum: 2007. máj. 19., szombat - 21:34

Állítva kevésbé melegszik (de egy ezer FT körüli digitális autós hőmérővel te is lemérheted).
PCs kormányok közül az én régi Logitechemet nem kezeli (pedig azt még a PS2es GT3-4 is ismerte) de tudtommal MSt se, sajátot kell venni hozzá, van Logitech huszonezer, ill MS harminc+ezer körülért.

Köszi!  :respect: (akkor nincs értelme tökölnöm vele) marad a Joy  ;)

#897 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 23:26

Idézet: zippofcy - Dátum: 2007. máj. 19., szombat - 19:34

Vesznek inkább PS3at, hamarosan megtörik azt is, ahogy mindent. A PS3as GT grafikájához képest a Forza2esé PS2es színvonal.

A Sony is barmikor bekemenyithet majd a warez ellen, most, hogy a Sonynak is van online rendszere, amin keresztul azt is tudjak, hogy mikor mesz pisilni.

A Forza2 es a GT kozt az a kulonbseg, hogy a Forza2 ket het mulva jelenik meg, a GT meg 2 ev mulva...

#898 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 20. 05:40

Fektetve, csakis. Lehet, hogy állítva kevésbé melegszik, de jóval többet vibrál.
JóSebesség

#899 Felhasználó inaktív   craft 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 20. 13:49

Idézet: zippofcy - Dátum: 2007. máj. 19., szombat - 21:34

Az MS meg nagy öngólt lőtt párezer warezos kitiltásával Live-ről, köztük volt csomó olyan aki csak a karcolás miatt backupolt (USAban azért nem az a közfelfogás warez témában mint itthon) csomó olyan aki eBayen, stb használtan vette a gépet és azt se tudja miért tiltották le. Haszna nincs a dolognak, mert másolt játékokkal ugyanúgy játszhat ezentúl is, de eredetit már nincs miért vennie, végül is Live-on azzal se játszhat. Az MS elesik csomó havi Live Gold előfizetéstől, arról nem is beszélve hogy ezek az emberek Live-on megvették a Live Arcadés játékokat, kiegészítő pakkokat. Nem Magyarországból kell kiindulni ahol 10ból 9 warezos soha nem vesz eredeti játékot, ill. 10 emberből jó ha egynek van dombornyomott hitelkártyája.
Szal télleg nem értem mit akart ezzel elérni az MS. Aki maradt Live-on annak is rosszabb lesz, kevesebb játékos= nehezebb szervert találni (pl. PGR3hoz EUban már eddig is az volt).
Szvsz ennek a bannolásnak csak a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" beállítottságú kárörvendő emberek örülnek. Bár a magyarok pont arról híresek hogy ezek vannak köztünk többségben :(
Kíváncsi lennék ezek mit szólnának hozzá ha a reggeléskori hamis adatok megadásáért (magyar címre nem lehet Liveon reggelni) őket is bannolná az MS az UELA megsértésének okán. Fogadok habzana a szájuk :)

Szerintem az MS meg akarja nyomni az x360 eladásokat (különös tekintettel az új Elite modelre) ezért csinálta a bannolást. De lehet pofára esik majd mert a bannoltak közül nem sokan fognak venni új gépet.

Warez meg mindig volt és mindig lesz. Milyen lopás az ahol az "ellopott" tárgy megmarad a tulajdonosánál is? Ennyi erővel akkor a Picasso képekről se szabadna fotókat készíteni, mert hát ha mindenki láthatja ugyanolyan minőségben akkor ki az a hülye aki többmillió $-árt hajlandó kiadni érte?
Ha úgyse venném meg a játékot amit lemásolok akkor hol az elmaradt haszon a terjesztői oldalon?

Gyerekkoromban ment a TVben egy csehszlovák sorozat, ahol az űrből jött csajszipajti minden tárgyról tetszőleges számú másolatot tudott készíteni némi energia befektetésével. Nem emlékszem rá hogy lesittelték volna érte :) Persze akkoriban még nem volt BSA, ARTISJUS, 45%-os személyi ill. 20%-os forgalmi adó, hogy a jövedékiről már ne is beszéljünk. Magyarországon minden legálisan megszerzett jövedelem durván 80%-át elszedi az állam. Csoda hogy én se dolgozok? :) Ha kifehérítenék a gazdaságot  nem maradna gazdaság :)

Mi a francért venné figyelembe a MS az hogy neked mennyi a jövedelmed ?
Ennyi erővel a biróságon is hivatkozhatnál arra hogy azért másolsz
havi 250 DVD filmet mert cukorbeteg a nagymamád és neki lesz hogy ne unatkozzon otthon.
Aki warezol az inkább fogja be a száját és örüljön hogy csak kitiltották.

:kma:

#900 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 20. 15:08

Bannolt Xet vennék olcsóért  :smoker:

Téma megosztása:

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43