Idézet: ShoT - Dátum: 2007. máj. 19., szombat - 15:42
Thx az infót! Akkor marad a 720p, mivel a Tv csak 1366/768-as!
Ja még egy valami, ha jól láttam a gépen van usb is, Pc-s kormi semmi képpen sem mükszik vele ugye?
Neked is köszi a segitséget Vortex07!

Állítva kevésbé melegszik (de egy ezer FT körüli digitális autós hőmérővel te is lemérheted).
PCs kormányok közül az én régi Logitechemet nem kezeli (pedig azt még a PS2es GT3-4 is ismerte) de tudtommal MSt se, sajátot kell venni hozzá, van Logitech huszonezer, ill MS harminc+ezer körülért.
Az MS meg nagy öngólt lőtt párezer warezos kitiltásával Live-ről, köztük volt csomó olyan aki csak a karcolás miatt backupolt (USAban azért nem az a közfelfogás warez témában mint itthon) csomó olyan aki eBayen, stb használtan vette a gépet és azt se tudja miért tiltották le. Haszna nincs a dolognak, mert másolt játékokkal ugyanúgy játszhat ezentúl is, de eredetit már nincs miért vennie, végül is Live-on azzal se játszhat. Az MS elesik csomó havi Live Gold előfizetéstől, arról nem is beszélve hogy ezek az emberek Live-on megvették a Live Arcadés játékokat, kiegészítő pakkokat. Nem Magyarországból kell kiindulni ahol 10ból 9 warezos soha nem vesz eredeti játékot, ill. 10 emberből jó ha egynek van dombornyomott hitelkártyája.
Szal télleg nem értem mit akart ezzel elérni az MS. Aki maradt Live-on annak is rosszabb lesz, kevesebb játékos= nehezebb szervert találni (pl. PGR3hoz EUban már eddig is az volt).
Szvsz ennek a bannolásnak csak a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" beállítottságú kárörvendő emberek örülnek. Bár a magyarok pont arról híresek hogy ezek vannak köztünk többségben

Kíváncsi lennék ezek mit szólnának hozzá ha a reggeléskori hamis adatok megadásáért (magyar címre nem lehet Liveon reggelni) őket is bannolná az MS az UELA megsértésének okán. Fogadok habzana a szájuk
Szerintem az MS meg akarja nyomni az x360 eladásokat (különös tekintettel az új Elite modelre) ezért csinálta a bannolást. De lehet pofára esik majd mert a bannoltak közül nem sokan fognak venni új gépet.
Vesznek inkább PS3at, hamarosan megtörik azt is, ahogy mindent. A PS3as GT grafikájához képest a Forza2esé PS2es színvonal.
Warez meg mindig volt és mindig lesz. Milyen lopás az ahol az "ellopott" tárgy megmarad a tulajdonosánál is? Ennyi erővel akkor a Picasso képekről se szabadna fotókat készíteni, mert hát ha mindenki láthatja ugyanolyan minőségben akkor ki az a hülye aki többmillió $-árt hajlandó kiadni érte?
Ha úgyse venném meg a játékot amit lemásolok akkor hol az elmaradt haszon a terjesztői oldalon?
Gyerekkoromban ment a TVben egy csehszlovák sorozat, ahol az űrből jött csajszipajti minden tárgyról tetszőleges számú másolatot tudott készíteni némi energia befektetésével. Nem emlékszem rá hogy lesittelték volna érte

Persze akkoriban még nem volt BSA, ARTISJUS, 45%-os személyi ill. 20%-os forgalmi adó, hogy a jövedékiről már ne is beszéljünk. Magyarországon minden legálisan megszerzett jövedelem durván 80%-át elszedi az állam. Csoda hogy én se dolgozok?

Ha kifehérítenék a gazdaságot nem maradna gazdaság
"The biggest cause of trouble in the world today is that the stupid people are so sure about things and the intelligent folks are so full of doubts."