Xbox 360 II.
Elküldve: 2009. 01. 29. 10:04
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2009. 01. 29. 12:31
Idézet: Samott - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 19:47
Izlesek es pofonok, nalam default hogy a legkonyebb beallitasokra teszek mindent, es ha szukseges befigyel a godmode is. Azert jatszok hogy szorakozzak, az nem szorakozas ha 5x kell nekiugranom egy feladat megoldasanak (ellen kivegzese, verseny megnyerese)... sok sikert a mazochistaknak akik azt elvezik, hogy egy gep szopatja oket. 
Samott
Samott
Samott4prezident!
Nagyon jo a meglatasod ... es annyit meg hozzatennek, hogy a korosztaly is nagyon szamit. Jomagam, a 34. eleteveben levo, evtizedek ota on(es csalad-)ellato ferfikent, meglehetosen keves idom van azzal tokolni, hogy nekifussak egy palyaszakasznak 30x (ha van ilyen; elofordul) ... de attol meg szeretek nehanapjan es akarok is, jatszani.
Azon fiatalok, akik meg raernek napi tobb oran at mast sem csinalni, csak jatszani ... nos, ok tudjak (de mai fejjel mar nem irigylem oket. Majd eljon az az ido, amikor mar sajnalni fogjak, hogy a napi 24-bol, 12-ot "kockultak"
Udv,
axl.Fsi
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
axl.Fsi
Elküldve: 2009. 01. 29. 12:38
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 0:03
Ha már készségfejlesztésnél, gondolkodásnál tartunk, nehézségi sorrendben:
- irányul (easy - ahogy ejtjük, úgy írjuk)
- még egyszer (medium - a kötőszót nem írjuk egybe a szóval)
- személyére (hard - j/ly szimpla helyesírás, de a speckó szavakat ismerni kell :Đ )
Bocs de mind a forma, mind a tartalom fájt. (Tartalom esetében a tahóparasztos részt én is egy kicsit erősnek éreztem - hab a tortán hogy szintén külön írandó, de érzésre nem annyira egyértelmű.)
... habar en is mindig eszreveszem (utal is erte az asszony sokszor), de egy ideje mar probalok, nem foglalkozni vele, rahagyni, nem "gazolni senki lelkebe" (sokan annak elik meg).
Egyebkent a sorrend relativ; nalam pl. a j/ly tevedhetetlen, mig talan a kotoszavas hibak talan konnyebben vethetoek).
Udv,
axl.Fsi
axl.Fsi
Elküldve: 2009. 01. 29. 14:22
Sajnos a garis ugyintezessel van tapasztalatom, de azert ez durva: hetfon este 10-kor regisztraltam javitasi kerelmet. Kedden reggel az emailpostaladamban volt a cimke, kinyomtattam, felhivtam a UPS-t, delelott mar jottek is erte. Kb. 11 ora korul atvettek a csomagot, ami ugye este ert Bp-re. Tegnap utazott, ma reggel 8:31-kor meg mar meg is erkezett Frankfurtba, mar at is vettek.
Na ezt hivom en szolgaltatasnak. Ha itthon feladok egy levelet, orulok, ha 1 het alatt tenyleg odaer...
Krinyo
Na ezt hivom en szolgaltatasnak. Ha itthon feladok egy levelet, orulok, ha 1 het alatt tenyleg odaer...
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2009. 01. 29. 16:19
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 23:03
Ha már készségfejlesztésnél, gondolkodásnál tartunk, nehézségi sorrendben:
- irányul (easy - ahogy ejtjük, úgy írjuk)
- még egyszer (medium - a kötőszót nem írjuk egybe a szóval)
- személyére (hard - j/ly szimpla helyesírás, de a speckó szavakat ismerni kell :Đ )
Bocs de mind a forma, mind a tartalom fájt. (Tartalom esetében a tahóparasztos részt én is egy kicsit erősnek éreztem - hab a tortán hogy szintén külön írandó, de érzésre nem annyira egyértelmű.)
Nem tudom most hogy jön ide a helyesírás de, hogyha esetleg téged ez kielégít, akkor erre is van külön topik, sőt néhány ember itt a fórumon rettenetesen felkészült szakmailag ellenben ez nem mondható el róla nyelvtanilag. Mivel ez nem is egy nyelvtan fórum.
Mindazonáltal a Te aláírásodban is van egy apró nyelvtani hiányosság.
IntelE5200+CoolerMasterHyperTX2/GigabyteP35C-DS3R/GeilUltra 3Gb/XFXHD4830/SeagateBarracuda 80+160+500/PioneerDVR-216/EnermaxModu82+ 425W/CoolerMasterSileo/GeniusSlimstar/GigabyteM7800/Samsung223BW
Xbox360
Xbox360
Elküldve: 2009. 01. 29. 18:27
Idézet
Nem tudom most hogy jön ide a helyesírás de, hogyha esetleg téged ez kielégít, akkor erre is van külön topik, sőt néhány ember itt a fórumon rettenetesen felkészült szakmailag ellenben ez nem mondható el róla nyelvtanilag. Mivel ez nem is egy nyelvtan fórum.
Én sem szoktam, de a hsz-ed kifejezetten szellemi kihívások kereséséről szólt, ezért bátorkodtam...
Idézet
Mindazonáltal a Te aláírásodban is van egy apró nyelvtani hiányosság.
Írd be hogy mi, és örömmel javítom!
Elküldve: 2009. 01. 29. 18:30
Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 11:04
Jónak tűnik, kérdés az ára. Sajnos újfent leszámoltam magamban azzal az elképzeléssel, hogy ps3 lesz a következő konzolom, azt hiszem ha lenne már hdtv a szobámban, akkor már megvettem volna az x360-at. Egyelőre HALOgatom.
Sajnos most az euro/forint árfolyam nem jó, több dolognál is láttam áremelkedést emiatt, talán kivárok még és meglátjuk. Esetleg egy használt konzol.
Elküldve: 2009. 01. 29. 18:34
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 18:30
Jónak tűnik, kérdés az ára.
Ott írja az oldalon, hogy 260 Euro, ami ~75eHUF.
Idézet
webhallen.com (Sweden) | 2795 Krona ~ 260 €
Szerkesztette: Csokis 2009. 01. 29. 18:35 -kor
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Elküldve: 2009. 01. 29. 20:09
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 19:30
Jónak tűnik, kérdés az ára. Sajnos újfent leszámoltam magamban azzal az elképzeléssel, hogy ps3 lesz a következő konzolom, azt hiszem ha lenne már hdtv a szobámban, akkor már megvettem volna az x360-at. Egyelőre HALOgatom.
"halogatom"-at kisbetűvel kell írni!
Elküldve: 2009. 01. 30. 16:03
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 18:27
Írd be hogy mi, és örömmel javítom!
Elvileg a mert kötőszó elé vesszőt kell írni.
"Ha továbbküldöd akkor 7 percen belül szerencse fog érni mert ez egy totem"
(Részemről téma lezárva ,nem akarok helyesírási hibákat kutatni és nem is szoktam. Tőled pedig elnézést a formáért. A nyelvtanom ezután is rettenetes lesz valószinüleg.)
Jól gondoljátok meg ... ma reggel már 294,91 Ft volt egy ojró , és nem fog megállni még egy darabig.
Vagy most kell kütyüket venni vagy bevarrni dunyhába.
IntelE5200+CoolerMasterHyperTX2/GigabyteP35C-DS3R/GeilUltra 3Gb/XFXHD4830/SeagateBarracuda 80+160+500/PioneerDVR-216/EnermaxModu82+ 425W/CoolerMasterSileo/GeniusSlimstar/GigabyteM7800/Samsung223BW
Xbox360
Xbox360
Elküldve: 2009. 01. 30. 21:02
Idézet
Elvileg a mert kötőszó elé vesszőt kell írni.
(Részemről téma lezárva ,nem akarok helyesírási hibákat kutatni és nem is szoktam. Tőled pedig elnézést a formáért. A nyelvtanom ezután is rettenetes lesz valószinüleg.)
Oké, megbeszéltük!
Idézet
Jól gondoljátok meg ... ma reggel már 294,91 Ft volt egy ojró , és nem fog megállni még egy darabig.
Ezen én is gondolkoztam. Aztán tovább romlott a forint. Én úgy vagyok vele, hogy remélem hogy visszatér a normális kerékvágásba, de én most tuti nem vásárolok, eléggé elszálltak az árak a rossz árfolyam miatt. Illetve legfeljebb olyan üzletben, ahol nem követik a forintárfolyam mozgását.
Még mindig nem szántam el magam az új generációs konzol beszerzésére, ma beszéltem egy boltban az eladóval, nagyjából eldöntöttem hogy xbox, ő meg úgy tűnik megpróbált rábeszélni a ps3-ra, némi sikerrel, mert most megint félúton vagyok tanácstalan...
Elküldve: 2009. 01. 30. 23:09
Idézet
Device shipped to customer - Your console has been repaired or replaced. We are shipping it back to you.
Elindult haza a kicsike
Elküldve: 2009. 01. 31. 23:57
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 22:02
"... ma beszéltem egy boltban az eladóval, nagyjából eldöntöttem hogy xbox, ő meg úgy tűnik megpróbált rábeszélni a ps3-ra, némi sikerrel, mert most megint félúton vagyok tanácstalan...
"
Ha van kedved, leirhatnad, hogy mivel ervelt az elado, ami miatt elbizonytalanodtal. Kivancsi lennek ...
Udv,
axl.Fsi
axl.Fsi
Elküldve: 2009. 02. 01. 08:17
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 22:02
Még mindig nem szántam el magam az új generációs konzol beszerzésére, ma beszéltem egy boltban az eladóval, nagyjából eldöntöttem hogy xbox, ő meg úgy tűnik megpróbált rábeszélni a ps3-ra, némi sikerrel, mert most megint félúton vagyok tanácstalan... 
Eladóra ne hallgass, ő a drágábbat akarja adni vagy készletet kiszórni egyébként széles ívben lesz*ja hogy melyiket veszed.
Elküldve: 2009. 02. 01. 08:33
Idézet: axl.Fsi - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 0:57
Ha van kedved, leirhatnad, hogy mivel ervelt az elado, ami miatt elbizonytalanodtal. Kivancsi lennek ...
Ingyenes online játékot említette, azt mondta szerinte nagyon jó. Ő is nagy Final Fantasy rajongó, mondta hogy a XIII multiplatform lesz, de más részek nem. Mondta az internetezési lehetőséget a ps3-ról, ez mondjuk egyáltalán nem érdekel. Meg még 1-2 apróságot, aminek nincs túl nagy jelentősége. Végül volt az árkülönbség, 1-1 játékkal mindkét konzol most 100 (os3) ill. 75e (x360), nem földhözvágó az árkülönbség. Viszont van köztük, akár 2 játék ára is lehet...
Viszont az x360 védelmében meg azt mondta, hogy a meglátása szerint főleg a kiflashelt gépek mennek tönkre, szóval ha az ember olyat nem csinál, talán a meghibásodás esélye is sokkal kisebb.
Szóval nem tudom. Így utólag belegondolva, jobbára olyan érvek ezek, amik annyira nem nyomnak nálam a latban. Azt hiszem, hogy nem nagyon fogok online játszani, 1 játék volt idáig a történelemben amit nagyon sokat játszottam online, ami viszont egy FPS volt, ami viszont nem konzol téma. Internetezni nem akarok rajta, az a pár exkluzív játék se fog megríkatni
Elküldve: 2009. 02. 01. 09:19
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 8:33
Viszont az x360 védelmében meg azt mondta, hogy a meglátása szerint főleg a kiflashelt gépek mennek tönkre,
(Ez hülyeség, max a nagy része ki van flashelve
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2009. 02. 01. 11:59
Idézet: lugosi - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 9:33
Ingyenes online játékot említette, azt mondta szerinte.....
Szóval valakinek minden második szava az volt, hogy PS3 és téged ennyivel meggyőzött, mert értelmes érvet nem igazán mondott mellé
(Szerintem ha azt mondja, hogy vegyél Tetris-t mert mekkora király, akkor Te még arra is hajlottál volna
Ebből a flash-es dumából látszik mennyire ért akár a boxhoz is az emberke!
Egyébként mióta is gyötröd magad, hogy melyik gépet vedd meg?
(mert Én a helyedbe a Wii-t választanám :Đ )
Elküldve: 2009. 02. 01. 12:39
Flashelésre azt tudom mondani hogy az olvasót tette régebben tonkre a kelleténél gyorsabban a plusz adatok miatt. De most már lehet vinyóra installálni tehát ez most már nem tényezo. Évekig kell bírniuk, de ha tonkremegy akkor is cserélheto egy játek árából.
Errol meg csak az jut eszembe hogy ha tonkremegy a kiflashelt Xbox 360 de játszottál legalább 7 játékkal akkor megspóroltad az árát egy új konzolnak tehát ok nélkul sírsz.
Errol meg csak az jut eszembe hogy ha tonkremegy a kiflashelt Xbox 360 de játszottál legalább 7 játékkal akkor megspóroltad az árát egy új konzolnak tehát ok nélkul sírsz.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 02. 01. 15:37
hogyan tudom rávenni az xbox360-at a divx lejátszására?
kényelmesebb lenne vele lejátszani a filmeket, nem kéne kiirogatnom őket dvd-rw-re.
betudom állítani a mediacentert, hogy lássa a gépemen lévő filmeket és képeket, de csak a wmv-t játsza le. azt írja nincs a megfelelő kódek telepítve.
telepíteném én, de hogyan?
a másik:
a teszteknél a hálózat oké, a mediacenter oké, az xbox live oké, de a pc tesztnél nem talál pc-t, pedig a mediacenterben látom a könyvtárszerkezetet
előre is köszi a segítséget!
kényelmesebb lenne vele lejátszani a filmeket, nem kéne kiirogatnom őket dvd-rw-re.
betudom állítani a mediacentert, hogy lássa a gépemen lévő filmeket és képeket, de csak a wmv-t játsza le. azt írja nincs a megfelelő kódek telepítve.
telepíteném én, de hogyan?
a másik:
a teszteknél a hálózat oké, a mediacenter oké, az xbox live oké, de a pc tesztnél nem talál pc-t, pedig a mediacenterben látom a könyvtárszerkezetet
előre is köszi a segítséget!
-=badogos=-
Elküldve: 2009. 02. 01. 15:54
Idézet: ShoT - Dátum: 2009. febr. 1., vasárnap - 12:59
Szóval valakinek minden második szava az volt, hogy PS3 és téged ennyivel meggyőzött, mert értelmes érvet nem igazán mondott mellé
(Szerintem ha azt mondja, hogy vegyél Tetris-t mert mekkora király, akkor Te még arra is hajlottál volna
)
Azért a Wii-nek is vannak buktatói. :Đ
link : Wii Fail.
link : Wii Fail 2
Szerkesztette: -STALKY- 2009. 02. 01. 15:58 -kor

Súgó
A téma zárva.