HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 06. 21:36

Idézet: WhiteHunter - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 20:52

régen népbetegség volt és gyógyíthatatlan...mára sikerült visszaszorítani, ezért csak a kis  százalékban előforduló nemi betegség kategóriába tarozik... szerencsére jól gyógyítható antibiotikum tablettákkal  vagy  injekció kúrával...

A középkorban tele voltak a diliházak dühöngő őrültekkel, a szifilisz idült formában ugyanis ilyenné teszi az embert... elég "vicces lehetett, hogy nemibajból kifolyólag lettek dilisek :D Semmelweis, az anyák megmentője is közvetve ebbe halt bele :rolleyes: A penicillin előtt is volt ellenszer a szifiliszre: maláriával oltották a betegeket, a malária által okozott váltólázat (magát a lázat) nem szereti a szifilisz kórokozója... Az más kérdés, hogy kigyógyultak ugyan a szifiliszből, de életük végéig maláriásak voltak :rolleyes: Az átkosban akiről kiderült, hogy szifiliszes, kényszerkezelésnek vetették alá, meg felkeresték a partnereit is, és azokat is... így sikerült lecsökkenteni a szifilisz gyakoriságát :)

Viszont fentebb azt írtad, ma már nincs szifilisz, most meg azt, hogy mégiscsak van ;) Szóval vanni van, csak már nem népbetegség, hálisten :cool:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#182 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 10:40

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 21:36

Viszont fentebb azt írtad, ma már nincs szifilisz, most meg azt, hogy mégiscsak van ;) Szóval vanni van, csak már nem népbetegség, hálisten :cool:

Nincs pontos statisztikai adatom, hogy milyen kis mértékű százalékban fordul elő, de ha érdekel, nézz utána és oszd meg velünk a tapsztalataidat...  :)

én csak ezt tudom:  ;)
"Magyarországon a szifilisz előfordulási gyakorisága a legalacsonyabbak között van a „Tizek” között. (EU)" Forrás: European Centre for the Epidemiological Monitoring 1998  (Közép európai epidemiologiai tükörkép 1998)

#183 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 11:15

Kérdés:

Voltatok már olyan lánnyal, fiúval akinek volt intim testékszere?
Ha igen, mik a tapasztalatok?  :Đ
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

#184 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 12:53

Idézet: WhiteHunter - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 10:40

Nincs pontos statisztikai adatom, hogy milyen kis mértékű százalékban fordul elő, de ha érdekel, nézz utána és oszd meg velünk a tapsztalataidat...  :)

én csak ezt tudom:  ;)
"Magyarországon a szifilisz előfordulási gyakorisága a legalacsonyabbak között van a „Tizek” között. (EU)" Forrás: European Centre for the Epidemiological Monitoring 1998  (Közép európai epidemiologiai tükörkép 1998)

Nyáron olvastam utoljára erről, akkor a 2005 dec. és 2006 jún. között Magyarországon regisztrált esetek között az első tízben benne volt a szifilisz, pontos %-ot most nem tudok, hasraütésszerűen meg nem akarok egy esetleges hülyeséget mondani. Majd vizsgaidőszak után becaplatok a melóba és belekukkantok a szaklapokba pontos infóért :)
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#185 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 12:57

Idézet: Exemplary - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 11:15

Kérdés:

erre én is kíváncsi lennék..:) meg  a nyelvpierces pasikra :)
"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#186 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 13:21

Kérdés:

Csináltasd csak meg a prince albertet, támogatunk!  :Đ
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#187 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 13:30

Kérdés:

Voltam és nagyon bejön  ;)
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#188 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 13:30

Idézet: Lilu - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 12:57

Jelen!
www.radioQ.hu

#189 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 13:34

nekem a mostani barátnőmnek  nyelvébe és köldökébe van piercing,amúgy utálom a piercinges nőket de ő bejön :wub:  :D
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#190 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 07. 13:40

Harlequin és OnLány!

Legyetek olyan kedvesek és az egymással való problémáitokat ne itt próbáljátok megbeszélni avagy tovább élezni! Ha nem tudjátok megbeszélni, még mindig ott a lehetőség, hogy nem reagáltok egymás postjaira. Felesleges flame-be mentetek bele.

OnLány: kifejezetten ajánlom a figyelmedbe a szabályzat 10. pontját:

Idézet

Tilos a fórumon mások személyes adatainak közzététele az illető kifejezett jóváhagyása nélkül.

Az, hogy ki milyen gyógyszert szed, legalább annyira a magánügye, mint az illető neve, címe, akármije. Csak azért nem szedtem ki azt a postot, mert rengeteg értékes információ veszett volna az egész szál kiszedésével (mert ki kell). Legközelebb biztosan kiszedem, de akkor komoly mennyiségű százalékot is adok érte, bárkinek.

#191 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 14:49

Idézet: Lilu - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 12:57

Akkor ajánlom figyelmedbe Piercing Brosnant :D

#192 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 14:57

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 13:40

OnLány: kifejezetten ajánlom a figyelmedbe a szabályzat 10. pontját:

Az, hogy ki milyen gyógyszert szed, legalább annyira a magánügye, mint az illető neve, címe, akármije.

Tisztában vagyok a fórumszabályzattal. A gyógyszerről az infót pedig egy másik topicban olvastam, ahol Harlequin tette közzé, hogy milyen gyógyszert szed. Mivel minden topic bki által olvasható, nem hiszem, hogy olyat árultam volna el Harlequin jóváhagyása nélkül, amit bárki meg ne tudhatott volna, hiszen ha azt akarja, hogy ne tudják mások, mit szed, mert ő ezt a magánügyének tekinti, akkor nem írja le.
Ha esetleg a fórumszabályzatban van olyan pont, miszerint más topicban adott fórumlakó által tett kijelentés/hozzászólás nem idézhető, nem lehet rá hivatkozni, nem lehet megemlíteni, akkor a fenti soraimat vedd tárgytalannak és elnézést kérek a tévedésemért.

#193 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 16:25

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 12:26

"Drágám, ne szedd azt a gyógyszert, mert lehetnek mellékhatásai, használjunk inkább mindig gumit!'

Hány férfi mondott már ilyet? :rolleyes:

Hát 1 biztos hogy mondott ilyet, nekem elhiheted.

#194 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 16:40

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 14:57

Tisztában vagyok a fórumszabályzattal. A gyógyszerről az infót pedig egy másik topicban olvastam, ahol Harlequin tette közzé, hogy milyen gyógyszert szed. Mivel minden topic bki által olvasható, nem hiszem, hogy olyat árultam volna el Harlequin jóváhagyása nélkül, amit bárki meg ne tudhatott volna, hiszen ha azt akarja, hogy ne tudják mások, mit szed, mert ő ezt a magánügyének tekinti, akkor nem írja le.
Ha esetleg a fórumszabályzatban van olyan pont, miszerint más topicban adott fórumlakó által tett kijelentés/hozzászólás nem idézhető, nem lehet rá hivatkozni, nem lehet megemlíteni, akkor a fenti soraimat vedd tárgytalannak és elnézést kérek a tévedésemért.

Ez igaz, de azt elfelejtetted megírni, hogy mire írták fel nekem, sőt olyan megjegyzést tettél, ami alapján aki nem olvasta a másik topicot könnyen levonhatott volan rólam olyan feltételezéseket amik abszolút nem állják meg a helyüket. Ha idézel, akkor idézd be az egész szöveget és ne csak azt a részt ragadd ki amivel kellemetlenkedni tudsz!
A feddés abszolút jogos és köszönöm a modoknak!

Szerkesztette: Harlequin 2007. 01. 07. 16:44 -kor

www.radioQ.hu

#195 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 17:04

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 16:25

Hát 1 biztos hogy mondott ilyet, nekem elhiheted.

Szerintem megegyezhetünk abban, hogy az ilyen férfiak aránya valahol 1% körül jár.
Jelzem, én sem tartozom ezek közé. Több nőgyógyásztól hallottam már, hogy összeszokott, tapasztalt pároknál nem igazán hatékony a gumi, a kis huncutkák eljutnak már előtte is olyan helyekre, ahova nem kellene.

#196 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 17:09

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 16:40

Ez igaz, de azt elfelejtetted megírni, hogy mire írták fel nekem, sőt olyan megjegyzést tettél, ami alapján aki nem olvasta a másik topicot könnyen levonhatott volan rólam olyan feltételezéseket amik abszolút nem állják meg a helyüket. Ha idézel, akkor idézd be az egész szöveget és ne csak azt a részt ragadd ki amivel kellemetlenkedni tudsz!

Ez rád is áll. Légy szíves Te se titulálj megkeseredettnek (ez egy korábbi eset volt szintén ebben a topikban), szinglinek, stb.-nek, amíg én nem állítom magamról, hogy az lennék (mint ahogy nem is állítottam magamról ilyesmit, más topikban sem). Mert ezek szintén feltételezések a te részedről, amikkel kellemetlenkedni próbálsz. Mert ezek alapján akik nem ismernek, szintén levonhatnak rólam olyan konzekvenciákat, amik abszolút nem állják meg a helyüket.

És a hozzászólásaimhoz ne költsél légy szíves olyat hozzá, amit nem írtam, csak te képzelted oda (Értem most ez alatt a "nem bírom "a pasik" kezdetű általánosítások" tartalmú hozzászólásodat).

És most külön kérésedre beidézem, hogy mikre gondolok:

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 11:33

Mit is várunk egy olyan országban, ahol elterjedt nézet, hogy a védekezés a nők dolga? Meg ahol védekezés alatt max. a teherbe esés elkerülését értik, és a nemi betegségekkel nem számolnak? Mert az ellen aztán a megszakított közösülés és az antibébitabletta nagyon megvédenek ám... Tényleg, sztem is tök felesleges a gumi használata... :smoker:

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 11:49

Ez saját tapasztalat vagy a szokásos szingliduma a "rohadék pasik"ról?

Ez az a rész, ahol nem túl kedves stílusban szinglinek titulálsz (amit utána kérésem ellenére sem definiálsz, hogy mit értesz alatta, de a szinglit egy bántó jelzőként szokták használni, ha te nem annak szántad, akkor az kiderülhetett volna, ha definiálod, nem véletlen kértelek meg erre), továbbá egyértelműen kiderül belőle, hogy úgy érted, pasikról beszélek, holott erről szó sem volt (hozzáköltés).

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 13:52

...az általánosításokat nagyon utálom. Főleg amik úgy kezdődnek, hogy " a pasik" ...

Itt szintén annak adsz hangot, hogy szted én a pasikat piszkálom, holott nem így értettem amit írtam. Ha esetleg ez nem derült ki számodra egyértelműen, akkor lehet kérdezni, azért még senki fejét nem haraptam le. Valamint ez az a rész, ahol hozzáköltöttél újfent olyat, amit nem mondtam.

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 15:41

Egyetlen mondatom sem kezdődött "a pasik" szófordulattal (azt írtam, hogy "mit várunk egy olyan országban, ahol az az általános hozzáállás, hogy a nők feladata a védekezés - de feltételezem tudsz olvasni és értelmezni is azt amit olvasol), csak rögtön nekem támadtál.

Itt hívtam fel a figyelmedet a tévedésedre, de erre -ki tudja miért- már nem reagáltál.

A flamenek és az ezzel járó esetleges figyelmeztetéseknek, meg a modok idegeinek borzolásának könnyen elébe lehet menni, ha figyelmesen olvasnád el azt, amire válaszolsz és nem találnál ki olyat, amit nem mondtam. De nem akarok tovább offolni, vitassuk meg offolós topikban, vagy pü-ben. Ha van még észrevételed, állok elébe.

A topiklakóktól meg elnézést kérek az offért. :respect:

Szerkesztette: OnLány 2007. 01. 07. 17:49 -kor

#197 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 17:29

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 17:04

Szerintem megegyezhetünk abban, hogy az ilyen férfiak aránya valahol 1% körül jár.
Jelzem, én sem tartozom ezek közé. Több nőgyógyásztól hallottam már, hogy összeszokott, tapasztalt pároknál nem igazán hatékony a gumi, a kis huncutkák eljutnak már előtte is olyan helyekre, ahova nem kellene.

Hát szerintem azért ennyire nem szörnyű a helyzet. Aztán lehet, hogy igen, csak én magamból indulok ki...
Én jóelőre le szoktam tisztázni, hogy a védekezésnek melyik formáját favorizálja a partner.
www.radioQ.hu

#198 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 20:04

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 12:26

"Drágám, ne szedd azt a gyógyszert, mert lehetnek mellékhatásai, használjunk inkább mindig gumit!'

Hány férfi mondott már ilyet? :rolleyes:

Kettő biztos :)
"Have you tried turning it off and on again?"

#199 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 20:18

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 17:04

Megegyezhetünk.

Ha ez így lenne, már többszörös kosárcsapat menedzser lennék... :D

#200 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 22:34

Idézet: Sztee - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 20:04

Kettő biztos :)

én is hallottam már ilyet...
mi van akkor ha a nőszemély érzékeny a gumira? :think:
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.