Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 16:40
Ez igaz, de azt elfelejtetted megírni, hogy mire írták fel nekem, sőt olyan megjegyzést tettél, ami alapján aki nem olvasta a másik topicot könnyen levonhatott volan rólam olyan feltételezéseket amik abszolút nem állják meg a helyüket. Ha idézel, akkor idézd be az egész szöveget és ne csak azt a részt ragadd ki amivel kellemetlenkedni tudsz!
Ez rád is áll. Légy szíves Te se titulálj megkeseredettnek
(ez egy korábbi eset volt szintén ebben a topikban), szinglinek, stb.-nek, amíg én nem állítom magamról, hogy az lennék (mint ahogy nem is állítottam magamról ilyesmit, más topikban sem). Mert ezek szintén
feltételezések a te részedről, amikkel
kellemetlenkedni próbálsz. Mert ezek alapján akik nem ismernek, szintén levonhatnak rólam olyan konzekvenciákat, amik
abszolút nem állják meg a helyüket.
És a hozzászólásaimhoz ne költsél légy szíves olyat hozzá, amit nem írtam, csak te képzelted oda (Értem most ez alatt a "nem bírom "a pasik" kezdetű általánosítások" tartalmú hozzászólásodat).
És most külön kérésedre beidézem, hogy mikre gondolok:
Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 11:33
Mit is várunk egy olyan országban, ahol elterjedt nézet, hogy a védekezés a nők dolga? Meg ahol védekezés alatt max. a teherbe esés elkerülését értik, és a nemi betegségekkel nem számolnak? Mert az ellen aztán a megszakított közösülés és az antibébitabletta nagyon megvédenek ám... Tényleg, sztem is tök felesleges a gumi használata...

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 11:49
Ez saját tapasztalat vagy a szokásos szingliduma a "rohadék pasik"ról?
Ez az a rész, ahol nem túl kedves stílusban szinglinek titulálsz (amit utána kérésem ellenére sem definiálsz, hogy mit értesz alatta, de a szinglit egy bántó jelzőként szokták használni, ha te nem annak szántad, akkor az kiderülhetett volna, ha definiálod, nem véletlen kértelek meg erre), továbbá egyértelműen kiderül belőle, hogy úgy érted, pasikról beszélek, holott erről szó sem volt (hozzáköltés).
Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 13:52
...az általánosításokat nagyon utálom. Főleg amik úgy kezdődnek, hogy " a pasik" ...
Itt szintén annak adsz hangot, hogy szted én a pasikat piszkálom, holott nem így értettem amit írtam. Ha esetleg ez nem derült ki számodra egyértelműen, akkor lehet kérdezni, azért még senki fejét nem haraptam le. Valamint ez az a rész, ahol hozzáköltöttél újfent olyat, amit nem mondtam.
Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 15:41
Egyetlen mondatom sem kezdődött "a pasik" szófordulattal (azt írtam, hogy "mit várunk egy olyan országban, ahol az az általános hozzáállás, hogy a nők feladata a védekezés - de feltételezem tudsz olvasni és értelmezni is azt amit olvasol), csak rögtön nekem támadtál.
Itt hívtam fel a figyelmedet a tévedésedre, de erre -ki tudja miért- már nem reagáltál.
A flamenek és az ezzel járó esetleges figyelmeztetéseknek, meg a modok idegeinek borzolásának könnyen elébe lehet menni, ha figyelmesen olvasnád el azt, amire válaszolsz és nem találnál ki olyat, amit nem mondtam. De nem akarok tovább offolni, vitassuk meg offolós topikban, vagy pü-ben. Ha van még észrevételed, állok elébe.
A topiklakóktól meg elnézést kérek az offért.
Szerkesztette: OnLány 2007. 01. 07. 17:49 -kor