Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 15:03
Talán nem kéne olyat a számba adni, amit nem mondtam. Nem gondolom úgy, hogy le kéne vágni, persze egy alapos verés beleférhet, bár annak sincs értelme, mert ha a szülei nem nevelték meg a kissrácot, akkor már késő. Igen, az én fiam is fel fog nőni és bizony pontosan tudni fogja, hogy kb mire számíthat akkor, ha egy 14-15 éves KISLÁNNYAL mókázik (azért írok kislányt, mert csak azért, mert egy 14 éves lány úgy öltözik, mint egy k*rva, még nem feltétlenül érett bármire is). Ahogyan én is pontosan tudtam és észnél voltam, amikor észnél kellett lennem.
nincs jogalapja arra, hogy megverje - max elkergeti, és megmondja a lányának, hogy ezzel a csávóval többet nem találkozhat. ha meg megveri, akkor a srác feljelenti... ennyi.
Azt nem hiszem, hogy szülői nevelés kérdése, hogy a kissrác ha oda kerül a lánnyal, hogy dolog van, akkor mérlegelni fog, és "juj nem szabad, mert Te még fiatal vagy"... akkor ott nem éppen az agy dolgozik, hanem a hormonok. Azt a mai napig nem értem amúgy, hogy miért kell azt bűntetni, ha mindkét fél akarja a dolgot (bizonyos keretek közt, persze 14 év alatt azért nem kéne még).
Én spec megértem azt is, hogy Te annó nemet mondtál a lánynak, de manapság, ha egy lánnyal együtt van vki, és esetleg a lány már szeretné, akkor elég hülyén néz az ki, hogy a srác meg elpöcköli a csajt azzal a kommenttel, hogy "Te még túl fiatal vagy, Veled még nem lehet"...
-C0pp3rM!n3-