HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#2121 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 29. 21:42

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 21:35

Lassan ideje lenne  :)

Korábban is lehetett volna már, csak bennem volt, és van is még valami gubanc. Ne értsd félre, nem vagyok se impotens, se meleg, csak egyszerűen félénkebb a nők felé az átlagosnál. :confused:
Rengeteg butábbnál butább gondolat járkál a fejemben nap mint nap, ami ezzel kapcsolatos, és nyomaszt. Sokat rágódok rajta sajnos. :rolleyes:

Szerkesztette: Breakbeat 2009. 07. 29. 21:42 -kor

#2122 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 21:43

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 22:42

Korábban is lehetett volna már, csak bennem volt, és van is még valami gubanc. Ne értsd félre, nem vagyok se impotens, se meleg, csak egyszerűen félénkebb a nők felé az átlagosnál. :confused:
Rengeteg butábbnál butább gondolat járkál a fejemben nap mint nap, ami ezzel kapcsolatos, és nyomaszt. Sokat rágódok rajta sajnos. :rolleyes:

Nem baj, majd elmúlik  :)

Igazából abból érdemes kiindulni, hogy hátrébb úgysem leszel, és már menni is fog  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2123 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 21:58

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 21:43

Nem baj, majd elmúlik  :)

Igazából abból érdemes kiindulni, hogy hátrébb úgysem leszel, és már menni is fog  :cool:

Az még érthető, ha valaki 16-17 évesen hátrál meg, na de 21 évesen manapság már kicsit cinkesnek számít, úgy érzem. :confused:
Mindig megkapom azt másoktól, hogy el fog jönni az én időm is, és csak várok, várok, és várok a megfelelő alkalomra. Már kezdem teljesen szégyellni, hogy a legtöbben 16-17 éves korukban már átesnek a ,,tűzkeresztségen" is, csak én vagyok annyira tutyimutyi alak, hogy idáig se jutottam el. A csókról nem is beszélve. Gyakran azon rágódok, kinek fogok én kelleni szinte nulla tapasztalattal, arról nem is beszélve, hogy a bőrömön is van jó pár szépséghiba. De pontosabban fogalmazok: részben egy ótvar hízás tette striássá a hasamat, és most hiába fogytam le 102 kilóról 83ra, és a striákat leszámítva hiába vagyok elégedett a külsőmmel, ha belül még nem egészen vagyok rendben. Későn érő típus vagyok. :(

Szerkesztette: Breakbeat 2009. 07. 29. 22:10 -kor

#2124 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 00:04

Nyugi Breakbeat. Én a feleségemen kívűl senkit sem csókoltam, senkivel sem feküdtem le (18 évesen ismertem meg és csak házasság környékén jutottunk el a szeretkezésig). Ő az egyetlen. Nem mondom, hogy követni kell ezt, de aggódni sincs miért ;)

#2125 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 06:16

Idézet: beeci - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 23:31

Én 22 éves koromban házasodtam, 23 éves koromban született a fiunk. Ő nem tervezett volt, de volt egy piciny házunk (1 szoba + konyha + fürdő), nekem nem volt munkám, csak a feleségem dolgozott (tanárnőként). Mire jött a gyerek, összejött egy jól fizető állás is nekem (programozói), sikerült mindent vásárolni. 1 éves korában építettünk emeletet. Azóta, hétfőn született a harmadik gyerekem. Nem mondom, hogy egyszerű volt, sőt, nemrég még lelki támogatás is kellett, mert másképp robban a családunk, sőt, úgy érezzük, hogy továbbra is fogunk az illető emberhez járni néha. Ja, és a 3 gyerek mellett, nemsokára (3-4 év) építkezni is fogunk falura, közel a városhoz. Kell a csend.
Feleségemnek kimarad a karrier ebben az időben, de egyelőre nem is érdekli. Remélem tudom biztosítani majd neki, hogy ne a pénzmennyiségért kelljen dolgozzon, hanem mint én: az csinálja amit szeret :)
Visszanézve szerencséznek érzem magam, 3 gyerekem lehet, másnak 1 sem fogan meg, évekig próbálkozhatnak...
Mire a nagyobbik 20 éves lesz, én 43...talán könnyebben segítek majd neki (ha akarja).
Na ez minden volt de nem intim  :Đ
(UI: zavar ez a pénzhajhászós, reggeltől estig dolgozós, anti-család világ)

Erdekes, mintha a sajat csaladi multamat olvastam volna.

#2126 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 06:18

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 0:58

Az még érthető, ha valaki 16-17 évesen hátrál meg, na de 21 évesen manapság már kicsit cinkesnek számít, úgy érzem. :confused:
Mindig megkapom azt másoktól, hogy el fog jönni az én időm is, és csak várok, várok, és várok a megfelelő alkalomra. Már kezdem teljesen szégyellni, hogy a legtöbben 16-17 éves korukban már átesnek a ,,tűzkeresztségen" is, csak én vagyok annyira tutyimutyi alak, hogy idáig se jutottam el. A csókról nem is beszélve. Gyakran azon rágódok, kinek fogok én kelleni szinte nulla tapasztalattal, arról nem is beszélve, hogy a bőrömön is van jó pár szépséghiba. De pontosabban fogalmazok: részben egy ótvar hízás tette striássá a hasamat, és most hiába fogytam le 102 kilóról 83ra, és a striákat leszámítva hiába vagyok elégedett a külsőmmel, ha belül még nem egészen vagyok rendben. Későn érő típus vagyok. :(

Semmi gond, ajanlom a "40 eves szuz" cimu filmet, sose keso  :p

#2127 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 06:22

Én 23 évesen estem ki a fősuliról, annyi változott azóta, hogy karikáim vannak, mivel a munka miatt olyankor kelek, mint amikor régen hazaértem :D nem anyémék tartanak el, nagyjából teljesen önálló lettem és hétközben kevesebbet bulizok.
Nekem mér erről szól. Napközben megállom a helyem, mert imádom a  munkámat, délután a fitnesst nyomom, mert imádom. A legjobb a kis vendégeimmel lenni, új embereket lecsalogani és látni, ahogy fejlődnek az általam irányított edzésen. Este pedig barátok, póker, bulik, spontán ivászatok. Szerencsére párom az egyik baráti kör tagja, így ezekre együtt járunk. Péntek este lightos ereszd el a hajam, szombat teljes arconpörgés. Én ezt szeretem, nagyon nem éltem ki magam. És nem hiszem, hogy mostanában jön el az ideje.
El lehet ítélni, hogy 24 évesen így élek, de nekem így jó. Én legalább nem 37 évesen gyerek mellett sóvárogva jövök rá, hogy mennyi mindent kihagytam.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2128 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 06:26

Chew, nincs is ezzel baj, keveseknek adatik meg az, hogy azzal foglalkozzanak amit szeretnek csinalni, te szerencses vagy.

#2129 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 07:23

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 22:58

A striát sz@rd le. Amelyik lány el akar veled jutni odáig, azt magas ívből nem fogja érdekelni (más dolog miatt nekem is volt anno előre hm... 'félelmeim', aztán egyik hölgyet sem érdekelte). ;) A férfiak olyan testi 'hibákon' (inkább sajátosság) képesek stresszelni, amin tök fölösleges.

#2130 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 08:32

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 7:22

Én 23 évesen estem ki a fősuliról, annyi változott azóta, hogy karikáim vannak, mivel a munka miatt olyankor kelek, mint amikor régen hazaértem :D nem anyémék tartanak el, nagyjából teljesen önálló lettem és hétközben kevesebbet bulizok.
Nekem mér erről szól. Napközben megállom a helyem, mert imádom a  munkámat, délután a fitnesst nyomom, mert imádom. A legjobb a kis vendégeimmel lenni, új embereket lecsalogani és látni, ahogy fejlődnek az általam irányított edzésen. Este pedig barátok, póker, bulik, spontán ivászatok. Szerencsére párom az egyik baráti kör tagja, így ezekre együtt járunk. Péntek este lightos ereszd el a hajam, szombat teljes arconpörgés. Én ezt szeretem, nagyon nem éltem ki magam. És nem hiszem, hogy mostanában jön el az ideje.
El lehet ítélni, hogy 24 évesen így élek, de nekem így jó. Én legalább nem 37 évesen gyerek mellett sóvárogva jövök rá, hogy mennyi mindent kihagytam.

ez ez életmód teljesen normális 24 évesen. ;) néhány évvel ezelőtt még én is átbuliztam a nyarakat. néhány év pörgés és meló után már simán lehet hogy te is másra fogsz vágyni. bár előre eltervezni felesleges bármit is.
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2131 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 08:53

Hát az elmúlt majdnem 10 évet átbuliztam, de még mindig nem érzem azt, hogy elég lenne :D A folyamatos meló meg még csak másfél éve tart, lehet, hogy még nem fásultam csak bele. Mondjuk nem is a "nappali" munkahelyemen akarok megöregedni. Nagyjából a tervek megvannak, próbálok azok szerint élni.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2132 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 09:03

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 7:22

Azért remélem nem jársz úgy, hogy 37 évesen  tök egyedül jössz rá, hogy te most bizony nagyon szeretnél már gyereket és akkor nem lehet...
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2133 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 09:40

Szerintem akkor is lehet. Egyedül meg nem leszek. Párkapcsolat attól működik. Most is.

#2134 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 09:44

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 10:40

Szerintem akkor is lehet. Egyedül meg nem leszek. Párkapcsolat attól működik. Most is.

Lehet persze. Remélem nem is lesz semmi gond :) Mindenestre én 32 vagyok a párom 34 és baromi nehezen jött össze. Persze nem akarok ebből általánosítani, de tény, hogy minden eltelt évvel egyre nehezebb.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2135 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 10:39

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. júl. 29., szerda - 22:25

Atyaég! :)
Én 21 múltam, és párkapcsolatom se volt még, nem hogy feleségem. :rolleyes:

Nem a kor számít, a belső érettség, nekem is ez viszonylag későn jött el.

Nekem annyi a tanácsom, hogy fel kell nőni ehhez a feladathoz is.
Mert egy komoly párkapcsolat sok mindent megkíván, fejben főleg.
Elkapkodni nem kell, fogod tudni ki az aki felé tudsz majd nyitni.

A legeslegfontosabb, az egészben hogy meg kell tanulni szeretni. Nagy betűkkel és nem a plátói szerelemre vagy a másik iránti testi vonzalomra gondolom, hanem a másikat teljes szívedből, feltétel nélkül.
Ezt is meg kell tanulni, ez sem született tulajdonság. Sokan egy élet alatt nem tanulják meg, noha szerintem ez a legfontosabb az egész témában.

Csüggedni nem kell, jön még kutyára kamion ;)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2136 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:12

Idézet: MarKinG - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 10:39

A legeslegfontosabb, az egészben hogy meg kell tanulni szeretni. Nagy betűkkel és nem a plátói szerelemre vagy a másik iránti testi vonzalomra gondolom, hanem a másikat teljes szívedből, feltétel nélkül.
Ezt is meg kell tanulni, ez sem született tulajdonság. Sokan egy élet alatt nem tanulják meg, noha szerintem ez a legfontosabb az egész témában.

Középsulis éveimben alig tudtam beilleszkedni az osztályomba, eléggé visszahúzódott, és csendes alak voltam, csak néha szólaltam meg. Voltak, akik a fejemhez vágták azt, hogy fogyatékos vagyok. :D
Most fősulin sokkal jobban érzem magam, mert számtalan havert szedtem össze 2 tanév alatt, vagyis mérföldekkel nyitotabb személyiség lettem. A csajozás az egyetlen dolog, ami ha eszembe jut, két vállra fektet, pedig nem kéne. Volt néhány próbálkozásom, amiket nagyon elszúrtam, és tudom is, hogy mik voltak a hibáim, de ennek ellenére elszállt a bátorságom. Érdekes módon könnyen haverkodok csajokkal is, de ennél tovább menni nem merek még.

Szerkesztette: Breakbeat 2009. 07. 30. 11:24 -kor

#2137 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:16

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 11:12

Volt néhány próbálkozásom, amiket nagyon elszúrtam, és tudom is, hogy mik voltak a hibáim, de ennek ellenére elszállt a bátorságom.

És mit gondolsz mit szúrtál el?  :think:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#2138 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:16

Idézet: MarKinG - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 11:39

Ja. Úgy meg nem szabad nekimenni, hogy 'ennek sikerülnie kell'. Benne van a pakliban, hogy nem sikerül, akkor az embernek meglehetősen kellemetlen egy darabig, de túléli. :)

#2139 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:21

Idézet: Zsul - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 11:16

És mit gondolsz mit szúrtál el?  :think:

Nagyon alapvető dolgokat. :)
Határozottság hiánya, függőség, vagyis tipikusan azok a hibák, amikbe szinte mindenki beleesik az első próbálkozásainál. :D

Szerkesztette: Breakbeat 2009. 07. 30. 11:22 -kor

#2140 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:24

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 11:21

Határozottság hiánya, függőség, vagyis tipikusan azok a hibák, amikbe szinte mindenki beleesik az első próbálkozásainál. :D

Legalább jól látod, azért ez nem rossz kezdet...  :up:  :)
Karosszékből nincs rákkendroll... |

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.