HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2021 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 01. 14:41

Idézet: leslie - Dátum: 2008. szept. 1., hétfő - 14:29

Csokifélék 1 órával elötte. :)

Köszi!  :respect: Mennyiségre? :)

#2022 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 01. 14:50

Idézet: biglaci - Dátum: 2008. szept. 1., hétfő - 14:41

Köszi!  :respect: Mennyiségre? :)

Neked kell tudni, mekkora vagy. Én 105kg vok, már nem kell nagyon ennem edzés elött, ill. nem szoktam, mert nem akarok feljebb menni. De anno tábla csoki vagy 2-3 banán alá nem adtam.  :cool:
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2023 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 09. 01. 20:48

Idézet: tasp - Dátum: 2008. szept. 1., hétfő - 8:47

ha neten nézelődik az nem jó?

Nincs nete.

#2024 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 01. 20:56

Banán sztem jobb ötlet a csokinál.
LY

#2025 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 02. 07:19

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2008. szept. 1., hétfő - 20:56

Banán sztem jobb ötlet a csokinál.

Szerintem meg jobban eltömíti a beled. Bár lehet, h könnyebben felszívodik, fene tudja.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2026 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 02. 07:58

Banán turmix közben elnyammogsz egy csokit, nagy bajod nem lehet  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2027 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 02. 15:10

Idézet: leslie - Dátum: 2008. szept. 2., kedd - 7:19

Szerintem meg jobban eltömíti a beled. Bár lehet, h könnyebben felszívodik, fene tudja.

az egyik leggyorsabban felszívódó szénhidrát.
amúgy meg banánturmix-nak szerintem elég jó íze van. :cool:
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2028 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 20:11

Idézet: tasp - Dátum: 2008. szept. 2., kedd - 16:10

amúgy meg banánturmix-nak szerintem elég jó íze van. :cool:

Azt hiszem, ezzel Pig Bodine és jómagam is egyetértünk. Feltétlen.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#2029 Felhasználó inaktív   Pig_Bodine 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 04. 07:15

Idézet: Kraken - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 20:11

Azt hiszem, ezzel Pig Bodine és jómagam is egyetértünk. Feltétlen.

Ó jeee.
Ma már, ha itthon készül, megy bele egy jó nagy kanál mogyoróvaj is.

#2030 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 04. 08:07

Tudnátok ajánlani egy jó konditermet a stadionok közelében? Ha lehet azért olyan legyen, amit egy szerencsétlen kollégista is ki tud fizetni  :) .

#2031 Felhasználó inaktív   Pig_Bodine 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 04. 14:42

Nejemasszony kedvet is kapott egy jó banánturmixhoz, én meg bőszen helyeseltem. Jó is volt.
Itt a recept, ha valakit érdekel (2 személyre):
2 banán
1 alma
1 pohár sovány joghurt
2 dl tej
1 kanál méz
2 kanál mogyoróvaj
fahéj ízlés szerint

#2032 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 12:14

üdv

nemsokára kiköltözünk a 17.kerbe, Rákoskertre. tudna esetleg vki mondani ott a környéken (vagy az egész kerületben) egy olyan kondit, ami jó is és nem is olyan egetverően drága?

előre is thx! :respect:
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#2033 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 12:31

most már 4 hónapja, hogy intenzíven járok edzésre. Heti 3x spining, van, hogy4x is. Nem mondom, hogy nincs eredménye, mert van. Szép kis izmok kezdenek kidomborodni, csak az a baj, hogy zsír a hasamon, a combomon, a fenekemen ott marad. Formálódik az egész valahogy, meg keményebb kicsit, de a zsír marad. Azt mondták a teremben, hogy érdemesebb lenne egy zsírégetőt is szednem az edzésekhez, hogy a hatás jobb legyen.

Minden edzésen BioTechN L-carnitin (1500) italt fogyasztok.
Ajánlották a Scitec Nutrition ReForm nevű zsírégetőjét. Nem kimondottan csak nőknek van. Tud erről valaki valamit? Tényleg érdemes szedni ilyeneket? Van értelme?

Ajánlották még a ProteinDelite nevű turmixot is. Főként az izomépítésben segít, és enyhe zsírégető.

Melyiket lenne jobb használni? Mennyi idő alatt van valami ici pici kis eredménye?
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2034 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 18:11

Mr. Olympia 2008 Szeptember 25-28. ( Las Vegas, USA) érdekel valakit?

(TVRip Angol) ("Giga + Falatkapu")

#2035 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 18:34

Egy gyors kérdés:

Az utóbbi időben, egyéb okok miatt pocakra sok rakodótt. Nemsokára az ok megszűnik és jó lenne minél hamarabb visszanyerni régi formám. Lehet én vagyok béna és rosszul csinálok valamit a felüléseknél, de én akkor úgy éreztem régen is, hogy csak pocak alatt keményedett a hasfal, de nagyon nem ment a feleslegből.
Van valami spéci mozgás, vagy fussak, fussak, és néha felüléseket csináljak? Mert hát ez van tervben, de hátha ti tudtok gyorsabb megoldást. Ha lehet tabik nélkül
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#2036 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 10. 05. 19:24

Idézet: Szacsoka - Dátum: 2008. okt. 5., vasárnap - 19:34

...

Ha lehet tabik nélkül

:omg:

Egy gyors válasz:

HGH

Egyébként én mindig röhögök azokon, akik két hét / napi max 20 felülés után csodálkoznak, hogy nem történik velük semmi és nem néznek úgy ki, mint Brad Pitt a Blöff-ben. :nevet:

1. "egyéb ok" = lustaság? falánkság?
2. A felülésekkel, hamarabb teszed tönkre derekad mint, hogy leadd az "úszógumit".
3. Életmódváltás, + diéta, + aerob mozgás.
4. "A kockás has nem egy állapot, hanem életforma."
5. Ha veszed a fáradságot és csak ebben a topicban visszaolvasol pár oldalt,
    találhatsz a problémádra jópár lehetséges megoldást.

#2037 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 20:08

Én nem két hétben gondolkodom, hanem fél év helyett talán 4-5 hónapban. És nem 20 felülés. Azért ha akarok, akkor tudok én. ... csak hátha vannak szakik, akik tudnak jótanácsokkal szolgálni. Gondoltam, hogy kardion kivül van mégvalami, ami segíthet...De akkor ezekszerint maradjak a futásnál és a néhai aeronál.

Szerkesztette: Szacsoka 2008. 10. 05. 20:13 -kor

[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#2038 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 21:58

Fogyás alapszabályai:
- akkor fogysz, ha negatív az energiabevitel-energiafelhasználás egyensúly
- nincs olyan hogy lokális fogyás
- tartós eredménye akkor lesz, ha átmeneti fogyókúra helyett életmódot változtatsz

A felülés önmagában garantáltan nem igényel elég plusz energiát a fogyáshoz.

Miheztartás végett 1 óra közepes tempójú futás átlagembernél 6-800 kalória energiát éget el. Egy kiló zsírszövet kb. 7000 kalória energiát tárol. Ezekhez kell a napi energiabevitelt és felhasználást igazítani, tehát ha mondjuk 4 hónap alatt 4 kilót akarsz leadni, akkor a szükséges napi deficit (7000 * 4) / (4 * 30) azaz 233 kalória.
Persze akkor tudod hogy mennyi a deficit, ha azt is tudod hogy mennyit eszel egy nap.

Összetett matekozás helyett a legegyszerűbb szerintem, ha teljesen hanyagolod a nassolást, az édességet, üdítőitalokat és gyümölcsleveket, valamint minél kevesebb tésztát, kenyeret és zsíros kaját eszel (tehát például pizza, hamburger, kakaóscsiga teljesen kizárva). Emellett igenis használ a futás úszás és egyebek, vagy mondjuk egy óra foci/kosárlabda.

Komoly hasizomhoz meg sztem nem felülés kell (annak is van hatása, de más jellegű), hanem az egész testet terhelő gyakorlatok. A hasizomnak ugyanis - az alsó hát és pár egyéb testtáj izmaival egyetemben - az elsődleges feladata a törzs stabilizálása erőkifejtés közben. Tehát jó hasizomgyakorlat szinte minden aminél súlyzó van a kezedben/hátadon és nem padon ülsz.
LY

#2039 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 22:31

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2008. okt. 5., vasárnap - 20:58

Fogyás alapszabályai:
- akkor fogysz, ha negatív az energiabevitel-energiafelhasználás egyensúly
- nincs olyan hogy lokális fogyás
- tartós eredménye akkor lesz, ha átmeneti fogyókúra helyett életmódot változtatsz

A felülés önmagában garantáltan nem igényel elég plusz energiát a fogyáshoz.

Miheztartás végett 1 óra közepes tempójú futás átlagembernél 6-800 kalória energiát éget el. Egy kiló zsírszövet kb. 7000 kalória energiát tárol. Ezekhez kell a napi energiabevitelt és felhasználást igazítani, tehát ha mondjuk 4 hónap alatt 4 kilót akarsz leadni, akkor a szükséges napi deficit (7000 * 4) / (4 * 30) azaz 233 kalória.
Persze akkor tudod hogy mennyi a deficit, ha azt is tudod hogy mennyit eszel egy nap.

Összetett matekozás helyett a legegyszerűbb szerintem, ha teljesen hanyagolod a nassolást, az édességet, üdítőitalokat és gyümölcsleveket, valamint minél kevesebb tésztát, kenyeret és zsíros kaját eszel (tehát például pizza, hamburger, kakaóscsiga teljesen kizárva). Emellett igenis használ a futás úszás és egyebek, vagy mondjuk egy óra foci/kosárlabda.

Komoly hasizomhoz meg sztem nem felülés kell (annak is van hatása, de más jellegű), hanem az egész testet terhelő gyakorlatok. A hasizomnak ugyanis - az alsó hát és pár egyéb testtáj izmaival egyetemben - az elsődleges feladata a törzs stabilizálása erőkifejtés közben. Tehát jó hasizomgyakorlat szinte minden aminél súlyzó van a kezedben/hátadon és nem padon ülsz.

Nagyon szépen köszönöm.

Akkor felülést kizárom majd. Nass sajnos van, de kiakarom próbálni a tészta, kenyér és egyéb szénhidrátban gazdag mentes életmódot is. Mozgásigényem mindig is nagy volt. Edzéseken - amiket abbahagyta 2 hónapja, de nemsokára folytatom, mert harcművészet a mindenem :) - én ugrottam a legmagasabbra, bemelegítéskor odafigyeltem a helyes tartásra és koncentráltam igyekeztem csinálni a feladatokat. Az a baj nálam még, hogy sokat kell nyújtanom, mert iszonyat merev vagyok. Spárgát meg se közelítem, híd is nyögvenyelős... :) De van még időm :)

#2040 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 06:50

Hello mindenkinek!

Nemreg koltoztem fel pestre... 2 honap utan mar erzem a hatasat, hogy nem mozgok annyit, mint elotte. A 13ik ker vaci ut eleje kornyeken tudnatok ajanlani valami konditermet? Uszoda is erdekel, van azthiszem 3 a kozelben azt megerdeklodom. Olyasmi kellene, amibe belehet rongyolni haromnegyed 7 korul es nincs iszonyatos zsufi.

Az uszashoz mondjuk tobb kedvem lenne. Nomeg a tavalyi balatonatuszast kihagytam, a jovo evit mar nem kellene. :Đ
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.