HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2121 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 03. 10:16

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 9:32

Eszembe jutott még egy dolog.
Lent a teremben beszélgettünk edzés után, hogy veszek ilyen protein-fehérje turmixot, ami dierkt nőknek van, hogy az izomépítés kicsit beinduljon. Erre az egyik srác azt mondta, hogy csak vigyázzak, nehogy új járjak, hogy elefánt mennyiségűt kaksizok :D  ezt nemigen értettem mire mondja. Azóta nem találkoztam vele össze lent, nem tudtam megkérdezni. Valakinek erről valami? :D

Turmixban nagyon kevés szilárd anyag van, attól nem fogod eldugítani a budit. :) Annak épp az a lényege, h akinek már sok a napi 7-9 kaja, az beiktat helyette pár turmixot, mer azt csak le kő borítani arcba, oszt kalap.

Szerkesztette: leslie 2008. 11. 03. 10:17 -kor

Az nevet utoljára, aki először üt.

#2122 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 10:26

a bubis vízről én azt tudtam, hogy a csontoknak nem tesz jót, lásd pl kólák amiket még megdobnak egy adag cukorral... de fehérjével hogy veszik össze?  :think:

másrészt segít az emésztésben, főleg ha vörösborral együtt iszod  :Đ
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2123 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 11:41

Idézet: leslie - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 11:16

Turmixban nagyon kevés szilárd anyag van, attól nem fogod eldugítani a budit. :) Annak épp az a lényege, h akinek már sok a napi 7-9 kaja, az beiktat helyette pár turmixot, mer azt csak le kő borítani arcba, oszt kalap.

Értelek :D
Én mondjuk arra gondoltam, hogy edzés után, vacsora helyett jó lenne. Mert elég későn, este7re megyek edzeni, fél9 körül érek haza, utána már gázos vacsizni. De edzés után nagyon éhes tudok lenni. És ha megiszom egy ilyet, azzal jobban járok, nem?
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2124 Felhasználó inaktív   ISt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 12:05

Idézet: leslie - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 11:15

Mert a bubi kimossa a kálviumot a csontjaidból, plusz a fehérnyéket is gyilkolja.

Thx mindenkinek, legalább most okosabb lettem  :respect:
Gigabyte EP45 DS3P | Intel E8500 | Noctua NH-C12P | CSX 2*1GB | HIS IceQ4 4850 | Audigy2 ZS | Corsair VX-450W | Viewsonic VP191S | Thermaltake Shark

#2125 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 12:09

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 11:41

Értelek :D
Én mondjuk arra gondoltam, hogy edzés után, vacsora helyett jó lenne. Mert elég későn, este7re megyek edzeni, fél9 körül érek haza, utána már gázos vacsizni. De edzés után nagyon éhes tudok lenni. És ha megiszom egy ilyet, azzal jobban járok, nem?

Ha fogyni akarsz, és nem izomból, plusz nem szeretsz husit enni, akkor mindenképp. Arra figyelj, h ne egy 5 kilós bödönt vegyél meg, mert az első héten még finom, de utána már behánysz tőle. A csokit lehet a legtovább elviselni.

Szerk: ha komolyan edzel, akkor rád is igaz, h a napi fehérjebeviteled az 2g/testsúlykg. Fogyasztásnál mégtöbb...

Szerkesztette: leslie 2008. 11. 03. 12:10 -kor

#2126 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 14:45

Idézet: ISt - Dátum: 2008. nov. 2., vasárnap - 15:28

Miért is jó a bubitlan víz, mint mondjuk a bubis?

Tüdő hörgőknek állítólag nem tesz jót a szénsavas akármi...
LY

#2127 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 15:30

Ja, sört se igyatok. Csak ha már kiment belőle a szénsav. :D

Szerkesztette: Dorien 2008. 11. 03. 15:31 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

#2128 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 15:46

nahát a sörről nem szokom le :)
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2129 Felhasználó inaktív   Manitou 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 18:47

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 8:31

Igen, nekem is annyi az érvem, hogy nem puffaszt. Mondjuk megmondom őszintén annyira nem rajongok a szénsavas dolgokért, szóval mindenképpen a bubi mentesre szavazok.

A bubi mentessel meg az a baj, hogy tartósítószert is raknak bele, ellenben a bubissal.
Én egyiket se iszom  :D  , vagy ha ritkán igen, akkor is inkább a bubi mentest.

#2130 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 21:10

na most látom,hogy van ilyen topik.
Én kb 1.5 hónapja lejárok terembe eddzeni. Van is eredmény izomrészről, meg lement pár kiló,de most úgyérzem megállt a dolog. Mármint a fogyókúra része. Tudom merész dolog fogykúrázni és gyúrni is. Kb 5-10kiló zsirt kéne izommá alakitanom, deréktájákról lehetőleg a karokra, hátra. nagyon lehetetlen?  :Đ
heti 2x járok le, olyan 1.5-2órára, súlyokat sikerült is növelnem,kb 20-30%-al.
Elolvastam jópár cikket,de sose elég az infókból. Kajálni általában párolt zöccség párolt csirke, vagy vmi más zöldség. Spenót, főttojás. Csak sajna még sok kenyeret eszek, főleg reggelihez. Édesség/sör az nálam se játszik.
Eddzés után szoktam inni egy powerade-t,azt olvastam van benne dextroz, meg szénhidrát ami egyből az izomzatba épül, a dextroz meg ha jól értettem akkor gátolja a bejutott anyagok raktározását.
Más porokat meg étrendkiegészitőket nem szedtem még, és ha egy mód van rá nem is akarok. Láttam mindenféle proteinwhey és társai hatásokat. Tényleg lenyűgöző,csak sztem szart se ér. Látványra biztos rádob, de kicsit olyan felfújt tőle a dolog, és szerintem nem is tartós.
Mi a véleményetek a dolgról? Mire kéne ráfeküdnöm? Elsődleges cél, hogy derékról lejöjjön némi tartalék, másodlagos és ezzel párhuzamos cél, hogy legyen vmi izomzat is. Alkatom azért megvan hozzá, szal nemvagyok aza nádszál tipus aki lemegy üres rúddal fekvenyomni.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2131 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 22:32

fehérje!
és heti plusz egy edzés :up:

#2132 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 07:13

Idézet: leslie - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 13:09

Ha fogyni akarsz, és nem izomból, plusz nem szeretsz husit enni, akkor mindenképp. Arra figyelj, h ne egy 5 kilós bödönt vegyél meg, mert az első héten még finom, de utána már behánysz tőle. A csokit lehet a legtovább elviselni.

Szerk: ha komolyan edzel, akkor rád is igaz, h a napi fehérjebeviteled az 2g/testsúlykg. Fogyasztásnál mégtöbb...

Az a baj, hogy a husit nem preferálom annyira. Tojás, a bab, meg ilyen zöldségcsírák rendben vannak, a husi nagyon minimális, azis föként felvágottként. Tejet, natúr joghurtot iszom, de az édeskevés.

Gondoltam, hogy megveszek egy kis adagot, hogy tényleg melyik az az íz, amit el bírok viselni. Itt a házzal szemben a testépítő boltban van protein deliteből mintaadag, ki lehet ingyen próbálni melyik ízt akarod.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2133 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 08:40

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 21:10

na most látom,hogy van ilyen topik.
Én kb 1.5 hónapja lejárok terembe eddzeni. Van is eredmény izomrészről, meg lement pár kiló,de most úgyérzem megállt a dolog. Mármint a fogyókúra része. Tudom merész dolog fogykúrázni és gyúrni is. Kb 5-10kiló zsirt kéne izommá alakitanom, deréktájákról lehetőleg a karokra, hátra. nagyon lehetetlen?  :Đ
heti 2x járok le, olyan 1.5-2órára, súlyokat sikerült is növelnem,kb 20-30%-al.
Elolvastam jópár cikket,de sose elég az infókból. Kajálni általában párolt zöccség párolt csirke, vagy vmi más zöldség. Spenót, főttojás. Csak sajna még sok kenyeret eszek, főleg reggelihez. Édesség/sör az nálam se játszik.
Eddzés után szoktam inni egy powerade-t,azt olvastam van benne dextroz, meg szénhidrát ami egyből az izomzatba épül, a dextroz meg ha jól értettem akkor gátolja a bejutott anyagok raktározását.
Más porokat meg étrendkiegészitőket nem szedtem még, és ha egy mód van rá nem is akarok. Láttam mindenféle proteinwhey és társai hatásokat. Tényleg lenyűgöző,csak sztem szart se ér. Látványra biztos rádob, de kicsit olyan felfújt tőle a dolog, és szerintem nem is tartós.
Mi a véleményetek a dolgról? Mire kéne ráfeküdnöm? Elsődleges cél, hogy derékról lejöjjön némi tartalék, másodlagos és ezzel párhuzamos cél, hogy legyen vmi izomzat is. Alkatom azért megvan hozzá, szal nemvagyok aza nádszál tipus aki lemegy üres rúddal fekvenyomni.

A heti 2 edzés szintentartásra elegendő. Ideje lenne vmi osztott edzéstervet behozni, heti 3, majd 4 edzéssel.
Fogyás meg olyan dolog, h télen necces. :)

#2134 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 09:29

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 7:13

Az a baj, hogy a husit nem preferálom annyira. Tojás, a bab, meg ilyen zöldségcsírák rendben vannak, a husi nagyon minimális, azis föként felvágottként. Tejet, natúr joghurtot iszom, de az édeskevés.

vannak bizonyos zöldségek amikben elég szép adag fehérje van, pl a borsó !
edzőteremben nem csinálnak turmixokat, ott tudnál ízeket próbálni?

#2135 Felhasználó inaktív   Pig_Bodine 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 04. 09:34

Látatlanban nehéz megítélni, de 1,5 hónap után még nem feltétlenül kell (sőt, talán nem is optimális) osztott edzésre váltani.
Én kezdőként több, mint fél évig simán fejlődtem heti 2x teljes test edzéstől. Persze ha Blueboinak több ideje van, járhat 3-4-szer is.
Abban Leslie-nek teljesen igaza van, hogy télen nehezebb fogyni, meg aztán a pulóver-kabát alatt nem is látszik úgy a pocak :)
Blueboi: zsírból nem lesz izom, de így a legelején még nem egészen lehetetlen izmosodni és karcsúsodni egyszerre. Ahhoz viszont a 2 súlyzós edzés nem elég, kell a jó diéta meg némi kardió is.

#2136 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 12:48

Idézet: Pig_Bodine - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 9:34

Látatlanban nehéz megítélni, de 1,5 hónap után még nem feltétlenül kell (sőt, talán nem is optimális) osztott edzésre váltani.
Én kezdőként több, mint fél évig simán fejlődtem heti 2x teljes test edzéstől. Persze ha Blueboinak több ideje van, járhat 3-4-szer is.
Abban Leslie-nek teljesen igaza van, hogy télen nehezebb fogyni, meg aztán a pulóver-kabát alatt nem is látszik úgy a pocak :)
Blueboi: zsírból nem lesz izom, de így a legelején még nem egészen lehetetlen izmosodni és karcsúsodni egyszerre. Ahhoz viszont a 2 súlyzós edzés nem elég, kell a jó diéta meg némi kardió is.

jah jól hangzik a heti 3-4 eddzés, de akkor vehetném az 5ezres bérletet 2hetente  :rolleyes:

általában úgy szoktam,hogy bicikli vagy olyan elipszis sigép (nemtom mi a neve) kezdésnek, kb 10perc, néha 15, aztán kis hasazás,derék, hát, fekvepad szűken és szélesen felvátlva, aztán váll, bicepsz, tricepsz.
A súlyzós dolgokra azt olvastam ha úgy optimalizálom a súlyt, hogy 8-10legyen a max amit birok csinálni. Ez egész jónak tűnik egyelőre.

Reggelire mit javasoltok? Műzlit utálom.  :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2137 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 12:59

Na ujabb kerdes hamar uszodat nem javasoltatok a kozelben. 13ik kerben milyen konditerembe erdemes ellatogassak? Az arpad hid labanal most nyilt egy uj, szimpinek tunik... kozel is van.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2138 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 13:03

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 12:48

jah jól hangzik a heti 3-4 eddzés, de akkor vehetném az 5ezres bérletet 2hetente  :rolleyes:

menj el heti 1x-2x futni/focizni/kerékpározni az edzések mellett.

én is most csak heti 2x-3x járok edzeni, de mellette van egy heti 2 órás foci is :)

#2139 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 13:06

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 12:48

általában úgy szoktam,hogy bicikli vagy olyan elipszis sigép (nemtom mi a neve) kezdésnek, kb 10perc, néha 15, aztán kis hasazás,derék, hát, fekvepad szűken és szélesen felvátlva, aztán váll, bicepsz, tricepsz.

Reggelire mit javasoltok? Műzlit utálom.  :Đ

Olyan helyet keress, ami nem drága. :) Közepesen lepusztultakat érdemes megnézni.

A kardio-nagyon mozgós dolgokat a végére tedd, az elején legyen a súlyzós edzés.

Szerintem 4-5 tojásból rántotta kis szalonkával, kis friss zsömivel, egy dupla banánturmixxal leborítva tökéletes. :)

#2140 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 13:11

Idézet: leslie - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 13:06

Szerintem 4-5 tojásból rántotta kis szalonkával, kis friss zsömivel, egy dupla banánturmixxal leborítva tökéletes. :)

ne álmodozz :o  :Đ
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »