Elküldve: 2008. 11. 03. 21:10
na most látom,hogy van ilyen topik.
Én kb 1.5 hónapja lejárok terembe eddzeni. Van is eredmény izomrészről, meg lement pár kiló,de most úgyérzem megállt a dolog. Mármint a fogyókúra része. Tudom merész dolog fogykúrázni és gyúrni is. Kb 5-10kiló zsirt kéne izommá alakitanom, deréktájákról lehetőleg a karokra, hátra. nagyon lehetetlen? :Đ
heti 2x járok le, olyan 1.5-2órára, súlyokat sikerült is növelnem,kb 20-30%-al.
Elolvastam jópár cikket,de sose elég az infókból. Kajálni általában párolt zöccség párolt csirke, vagy vmi más zöldség. Spenót, főttojás. Csak sajna még sok kenyeret eszek, főleg reggelihez. Édesség/sör az nálam se játszik.
Eddzés után szoktam inni egy powerade-t,azt olvastam van benne dextroz, meg szénhidrát ami egyből az izomzatba épül, a dextroz meg ha jól értettem akkor gátolja a bejutott anyagok raktározását.
Más porokat meg étrendkiegészitőket nem szedtem még, és ha egy mód van rá nem is akarok. Láttam mindenféle proteinwhey és társai hatásokat. Tényleg lenyűgöző,csak sztem szart se ér. Látványra biztos rádob, de kicsit olyan felfújt tőle a dolog, és szerintem nem is tartós.
Mi a véleményetek a dolgról? Mire kéne ráfeküdnöm? Elsődleges cél, hogy derékról lejöjjön némi tartalék, másodlagos és ezzel párhuzamos cél, hogy legyen vmi izomzat is. Alkatom azért megvan hozzá, szal nemvagyok aza nádszál tipus aki lemegy üres rúddal fekvenyomni.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno