HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2441 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 14. 11:59

thx, átgondolom még ezt a zsírégetős varázslós csoda cuccokat :)
(illetve ezt a hmb-t nézegetem)

vitamint eszek, hogy mennyire jó/rossz nagy dózis azt passzolom. (pharmanex féle lifepack).

erre már én is gondoltam, hogy csokis kell és max belelapátolok egy doboz kakaóport. epreset meg vaníliásat nehezebb lenne feljavítani :)
tojásproteint akkor asszem kihagyom, ahhoz túl nagy adagok és túl sokáig tartanak, hogy esetleg 1 hónapig wcre rohangáljak, amíg el nem fogy :p

Szerkesztette: WiZARD 2009. 04. 14. 12:09 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2442 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 14. 12:11

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 12:59

thx, átgondolom még ezt a zsírégetős varázslós csoda cuccokat :)

vitamint eszek, hogy mennyire jó/rossz nagy dózis azt passzolom. (pharmanex féle lifepack).

erre már én is gondoltam, hogy csokis kell és max belelapátolok egy doboz kakaóport. epreset meg vaníliásat nehezebb lenne feljavítani :)
tojásproteint akkor asszem kihagyom, ahhoz túl nagy adagok és túl sokáig tartanak, hogy esetleg 1 hónapig wcre rohangáljak, amíg el nem fogy :p

Én a vaníliást is kakaóval turbózom, :cool: eprest nem nagyon szoktam venni, de azt állítólag _Bolero italporral_ lehet feljavítani. :)

#2443 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 14. 13:06

En belapatoltam mar egy 3kilos vodorrel a milk&eggbol, nem volt panaszom. Pont most hoztam el egy 3 kilos csokis biotech no.1 feherjet, allitolag ez is nagyon finom, raadasul instant, este kiprobalom. ja es 11500ert hozta az irodahoz a srac, builder.hu-n 15-16 ezer plusz postakoltseg. Ha esetleg erdekel valakit, egy ujabb honlapcim (en eddig nem ismertem): www.grebur.eu . Korrekt a srac es jo akciok szoktak lenni.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#2444 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 14. 14:48

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 12:59

...
(illetve ezt a hmb-t nézegetem)
...

Idézet: shop.builder

A HMB segítségével izomnövelő és zsírégető képességünk edzés hatására megnő. Kísérletek által bizonyított, hogy azok az emberek, akik naponta 3 g HMB-t fogyasztottak, három héten keresztül háromszor annyi tiszta, zsírmentes izomtömeget, valamint két és félszer akkora erőszint növekedést értek el, mint azok, akik ugyanazon módon edzettek, mint ők, de nem fogyasztottak HMB-t.

:nevet:

Magyarul. Ez azt jelenti, hogy egy átlag felnőtt férfi, naturálban évente kb. 6kg tiszta zsírmentes izmot tud hozni, azaz havi 0,5kg, de ennek a cuccnak a segítségével havi 1,5kg azaz évi 18kg. :eek:

Ennyit nem hoz egy jól belőtt szteroid kúra sem.  :strong:

Az erőnövekedésről nem is beszélve.  :omg:

Lefekszel a hónap elején, nyomsz egy (max terhelés) 6X6os szériát a 100kg-ba, a hónap végén (nagy jóindulattal) max a 110kg fog menni. De ha közben napi 3g hmb-t bepattintasz, akkor menni fog akár a 125kg is. Mesebeszéd.  :reklamacio:

#2445 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 14. 14:55

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 14:06

En belapatoltam mar egy 3kilos vodorrel a milk&eggbol, nem volt panaszom. Pont most hoztam el egy 3 kilos csokis biotech no.1 feherjet, allitolag ez is nagyon finom, raadasul instant, este kiprobalom. ja es 11500ert hozta az irodahoz a srac, builder.hu-n 15-16 ezer plusz postakoltseg. Ha esetleg erdekel valakit, egy ujabb honlapcim (en eddig nem ismertem): www.grebur.eu . Korrekt a srac es jo akciok szoktak lenni.

Jó kis akciókat mindenhol ki lehet fogni.  :)  Én pl a Váci úti tecsóban vettem BT ultra whey pro-t 12900-ért.  :cool:

#2446 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 14. 15:26

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 15:48

:nevet:

Magyarul. Ez azt jelenti, hogy egy átlag felnőtt férfi, naturálban évente kb. 6kg tiszta zsírmentes izmot tud hozni, azaz havi 0,5kg, de ennek a cuccnak a segítségével havi 1,5kg azaz évi 18kg. :eek:

Ennyit nem hoz egy jól belőtt szteroid kúra sem.  :strong:

Az erőnövekedésről nem is beszélve.  :omg:

Lefekszel a hónap elején, nyomsz egy (max terhelés) 6X6os szériát a 100kg-ba, a hónap végén (nagy jóindulattal) max a 110kg fog menni. De ha közben napi 3g hmb-t bepattintasz, akkor menni fog akár a 125kg is. Mesebeszéd.  :reklamacio:

Hat azert ez erosen sarkitva van. en nem is dobalozok ilyen nagy szavakkal, magamon latom, hogy pl a karomon sosem latszodtak ennyire az erek, mint mostanaban. Es eddig a kreatintol rendesen kerekedett az arcom, es az izmaimon is latszodott, hogy sokkal zsirosabbak, most viszont nem. Aztan hogy mennyi jon fol csak ettol, fogalmam sincs, eleg sok mindent szedek. (milk&egg, kreatin, glutamin, zma, hmb). Aztan hogy ebbol mi az, ami eppen hasznal azt nem tudom, de osszessegeben szepen jon fel.
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#2447 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 14. 15:42

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 15:48

blablabla

A múltkor megdumáltak.  :reklamacio:

_Tirozin_! Az kell nekem. 4 rugó/100db  :omg:

Állítólag 4 kapszula már hat. Semmi.  :mad: A végén, már 10et beszedtem egyszerre. Semmi.  :mad:

Kidobott pénz. Ennyiért kapsz 2g speedet. Na az tényleg hozza az "agy-izom kapcsolatot" meg az tényleg "javítja a kedélyállapotot és csökkenti a fáradtságot".  :Đ

Van az a mondás, hogy "ami jó az életben, az vagy erkölcstelen, vagy hízlal!" Ezt le lehet fordítani, hogy: "ami növeli a teljesítményt, az vagy drog, vagy doppingszer."  :)

#2448 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 14. 15:57

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 16:26

Hat azert ez erosen sarkitva van. en nem is dobalozok ilyen nagy szavakkal, magamon latom, hogy pl a karomon sosem latszodtak ennyire az erek, mint mostanaban. Es eddig a kreatintol rendesen kerekedett az arcom, es az izmaimon is latszodott, hogy sokkal zsirosabbak, most viszont nem. Aztan hogy mennyi jon fol csak ettol, fogalmam sincs, eleg sok mindent szedek. (milk&egg, kreatin, glutamin, zma, hmb). Aztan hogy ebbol mi az, ami eppen hasznal azt nem tudom, de osszessegeben szepen jon fel.

Voltak testépítők 100 éve is. Nem sokkal voltak kissebbek, mint a mai naturálok. Ettek halat, csirkét, marhát, disznót, rizst, krumplit, meg mindent. Attól nőttek. Nem a "marketing bullshit"-től. :(

Bármelyik kiegészítő leírásába beleolvasol, rádöbbensz, hogy neked pont arra van szükséged. Megveszed, megeszed, aztán a 99,99%át kiszarod, meg kihugyozod.  :D

Az emberi szervezet egyébként, egy elképesztően rossz hatásfokú, gazdaságtalanul/pazarlóan működő "berendezés". :)

#2449 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 14. 19:25

Jo hat persze, ebben is van valami, kerdes, mennyivel nagyobb munka es hosszabb ido kellett anno hozza. Szerintem joval tobb.

Mas: Kiprobaltam ezt a csokis BioTech No.1 proteint, nekem bejon. nem olyan edes, mint a milk&egg (az neha alig csuszott le, pedig finomnak finom), sokkal szolidabb az ize, kesernyes csoki. Nekem bejon, egy adag 55g, ebbol 33g feherje, 19g szenhidrat <1g zsir (a milk&egg-nel pedig 50g az adag, amibol 27g fehérje, 17,6g szenhidrat es 5,63g zsir). Ennyiert szerintem megeri, ez az instant valtozat meg jo moka, nem kell shakelni, osszekevered aztan kesz is, sokkal kenyelmesebb, akar irodaban is megiszom anelkul, hogy hulyenek neznenek. :D

Szerk: a tyrosinrol jut eszembe: en meg nem probaltam, vagy legalabbis nem tudtam, de most nezem hogy ezekben is van 2-3000mg.

Szerkesztette: netcobra 2009. 04. 14. 19:31 -kor

#2450 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 19:30

ma dumáltam egy barátommal, ő a cytopro nevű fehérjét ajánlotta, builder-en is jókat írnak róla, meg azt írják íze is rendben van, asszem ez lesz a nyerő.

illetve ő azt javasolta, hogy reggelire próbáljam meg hogy zabpelyhet tolok ezzel a cytorpo-val.

fitnesshop.hu-n találtam legolcsóbban. van bármi tapasztalatotok velük? esetleg olcsóbbat tudtok, vagy rendeljem meg onnan?
illetve van-e rendes bolt ahova el lehet menni érte, és nem kell rendelni, meg szállítást fizetni meg ilyenek?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2451 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 20:44

Cytogen Cytopro vagy Scitec 100% Whey Pro. Csokis. Ha megkívánod a csokit, ezt igyál helyette.

#2452 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 13:22

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. ápr. 15., szerda - 20:30

ma dumáltam egy barátommal, ő a cytopro nevű fehérjét ajánlotta, builder-en is jókat írnak róla, meg azt írják íze is rendben van, asszem ez lesz a nyerő.

illetve ő azt javasolta, hogy reggelire próbáljam meg hogy zabpelyhet tolok ezzel a cytorpo-val.

fitnesshop.hu-n találtam legolcsóbban. van bármi tapasztalatotok velük? esetleg olcsóbbat tudtok, vagy rendeljem meg onnan?
illetve van-e rendes bolt ahova el lehet menni érte, és nem kell rendelni, meg szállítást fizetni meg ilyenek?

Arrol sokan irnak jot, marmint a cytopro-rol. fitnesshopot nem ismerem, de altalaban az ilyen kisebb webaruhazakban van mod szemelyes atvetelre is, erdemes rakerdezni, valami elerhetoseg biztos van.

#2453 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 13:43

vacsora helyett edzések után én is a scitec 100% whey-t iszom (az ízek kiválóak, főleg a mogyorós csokis és a banános) lehet kapni egy adagos kiszerelésben is, hogy az ízeket ki tudd próbálni.
bár most átszoktam a scitec anabolic whey-re. tele van mindenféle aminósavval. nekem nagyon bejött ez is.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2454 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 15:18

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 13:43

vacsora helyett edzések után én is a scitec 100% whey-t iszom (az ízek kiválóak, főleg a mogyorós csokis és a banános) lehet kapni egy adagos kiszerelésben is, hogy az ízeket ki tudd próbálni.
bár most átszoktam a scitec anabolic whey-re. tele van mindenféle aminósavval. nekem nagyon bejött ez is.

a fehérje aminosavak láncolatából áll. :D gondolom a BCAA-ra gondolsz, ez sztem hobby-edzegetőknek felesleges, az anabolic whey nem éri meg az árát.
én már elég régóta a csokis 100% whey-t iszom, jópár fehérjét kipróbáltam már, és én ennél maradtam.

#2455 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 15:56

igen a BCAA-ra gondoltam elsősorban.

Nekem ez a fehérje jobban bevált. Lehet, hogy hobby szinten nincs rá szükség, de én jobban szeretem ;)
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2456 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 16:44

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 15:56

igen a BCAA-ra gondoltam elsősorban.

Nekem ez a fehérje jobban bevált. Lehet, hogy hobby szinten nincs rá szükség, de én jobban szeretem ;)

egészségedre. :)

#2457 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 22:29

na elsőre Twinlab 100% Whey Protein Fuel lett, egész finom tejjel.
ha ez elfogy akkor lesz majd cytopro talán.

hogy miért lett ez?
mert hazamentem, erre ott van 1 dobozzal. kérdem ki issza. erre anyám mondja hogy ő meg a húgom.  :eek:
(anyám nem nagyon sportol, elvileg néha jár futni, gyakorlatban nemtom mennyit, hugom az jár rendesen mindenféle ugrabugra fitness órára)
mert valami barátnője férjének ajánlotta az edzője fogyókúrához, hogy este ha nagyon éhes akkor inkább ilyet igyon és ne egyen. anyám meg nonstop fogyókúrázik, így kipróbál mindent amit hall...
miután már megvette egy ideje, és még 1x se ivott belőle, felajánlottam hogy elhozom, mert jó ez nekem.
kivett magának pár adagnyit, többit meg ideadta :)

Szerkesztette: WiZARD 2009. 04. 17. 22:30 -kor

#2458 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 18. 11:00

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. ápr. 17., péntek - 22:29

na elsőre Twinlab 100% Whey Protein Fuel lett, egész finom tejjel.
ha ez elfogy akkor lesz majd cytopro talán.
...

Mindegy, a csodát ne ettől várd, hanem a mozgás-edzés-étkezés-pihenés helyes megválasztásától.
Wherever you go, go with all your heart.

#2459 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 18. 12:51

tisztában vagyok vele, hogy nem csodaszerek ezek...

#2460 Felhasználó inaktív   Lumpy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 12:15

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 8:11

Szerintem sem kell feltetlenul a kardio, ha most nem mozog es elkezd rendszeresen, lelkiismeretesen edzeni, akkor izmosodni fog, o pedig azt akarja. Feherjebol valami olcsot erdemesebb szerintem is, en biotech termékeket használok (eddig tomegnoveleshez milk&egg-et, most no.1-proteint), nekem bevaltak es az ar/ertek aranyuk is eleg jo, bar a nonamekhez kepest dragak. Ja es erdemes beiirni a google-be amit venni szeretnel, egy 3-4 kilos vodor feherjen akar 4-5 ezrest is lehet sporolni, ha utananezel hol mennyi.

Hi!

Szerintem a Cardio az alap és pont.
ha nincs kardió akkor:
- tüdőkapacitás nem lesz megfelelő, nem lesz hatékony a vér oxigénnel való ellátottsága.
- ebből egyenesen következik a többi probléma, kevésbé reagál az erőnléti edzésekre.
- nem is folyatatom tök egyértelmű KELL KARDIÓÓÓÓ

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.