Idézet: cyberde - Dátum: 2009. ápr. 21., kedd - 10:07
Mégis mit vársz tőlünk? :confused:
Ezt nem, azt nem, de van egy olcsó fitnesz bérleted és május végére legyen kockás a hasad?

Nem akarok kockás hasat, fittebb akarok lenni, fogyni akarok.
Idézet
Senki nem mondta, hogy ne dolgozz sokat, de te irányítsd az életed, ne az életed irányítson téged.
Sajnos valahogy össze kell hangolni, mert dolgozni sokat azt most KELL, de fogyni is nagyon KELLENE...
Idézet
Az elmúlt 10 évben sikerült plusz 50 kilóval, vágósúlyba hízlalnod magad. A következő 50 kiló pluszt sokkal hamarabb tudod majd felszedni. A 24. órában vagy.
Nincs cigi, nincs alkohol, nincs cola, nincs pizza, nincs semmilyen édesség, meg nassolás. Helyette vannak a sovány húsok, meg zöldség, meg gyümölcs.
A napi egy óra sport, pedig nem "bele tudna férni", hanem bele kell férjen. Elkezdheted bmilyen könnyű, aerob mozgással, aztán amikor hozzászokott a szervezeted a mozgáshoz, meg a normális működéshez, mehet bármi.
Sajna a cigiről, alkoholról már nem tudok leszokni, sosem fogyasztottam egyiket sem. Pizza, édesség, nasi megy rendesen most is, abból veszek visszafelé...
Amit igazán vártam tőletek (fenti "megdöbbentő" írásodon kívül, mert az is hasznos volt!), hogy milyen mozgással nyissak!
Amit eddig leszűrtem:
- biciklizés, ellipszisjáró, nem túl magas pulzus mellett.
Ez akkor azt jelenti, hogy 60 percet tekerek/járok, tehát nem 3x20, 4x15, 6x10, hanem 1x60? Mi a nem túl magas pulzus? Régen 220 volt a csúcs, az utóbbi időben 190-195 volt a max, a nyugalmi olyan 80-90 körül van (azt nem szoktam mérni csak hébe-hóba, így csak saccolok). Mi a "zsírégető" arány a nyugalmi és a top között?
Az olcsó fitness bérletet pedig azért írtam, mert előtte jeleztem, hogy nincs bicikli, tehát az az eszköztár, ami egy ilyen fitness clubban megvan...