HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2541 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 03. 07:26

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 0:51

Milyen fajtát vettél, mert itt van ilyen régi fajta teszkós valami, de túl könnyű :)

Dekatlonban vettem, tököm se tudja a márkát. :)

titanpowerről beszerváltam csuklószorítót, atomkemény a cucc. Ezzel most simán nyomok, igaz nagy súlyról leálltam egy darabig. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2542 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 08:41

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 5:50

Azért, mert te csak tudatmódosító szerekkel vagy képes elviselni a szar életed, még ne vedd készpénznek, hogy másnak is szüksége van rájuk. :sandor:
Arról nem beszélve, hogy neked, aki csak a saját lábszagát, meg technokol rapidot használ kábszerként, biztos nagy minőségi ugrást jelent, még az olyan dzsuvaszar drog is, mint a gomba.  :omg:

:kisköbcentis: :dagadék: :nevet:

Tudhatod hogy egyetlen drogom a benzingőz meg a gumifüst, te viszont a kiszáradt törülköződet is feltekernéd és elszívnád  :Đ
:rajmercis:  :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2543 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 08:56

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 7:04

...vagy lehet, hogy te vagy túlságosan erős.  :eek:  :D

Kép

Gondolod?
:think:  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2544 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 08:57

Idézet: leslie - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 8:26

Dekatlonban vettem, tököm se tudja a márkát. :)

titanpowerről beszerváltam csuklószorítót, atomkemény a cucc. Ezzel most simán nyomok, igaz nagy súlyról leálltam egy darabig. :)

Asszem benézek majd dekatlonba, biztos van ott több fajta is.  :cool:

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2545 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 18:43

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 13:15

Hahó,

Elkezdődött a fittesedési folyamat! :cool:

Ma reggel voltam 24 percet biciklizni (több idő nem volt, de legközelebb hamarabb megyünk), edzés után 117 kg voltam. Ez a "before" állapot, remélem majd "after" lesz és nem "still" ;)

Viszont ma egész nap fitt vagyok pedig korábban keltem, mint szoktam. A térdem érzem már egy ideje (egyik focin kicsit meghúzódott oldalirányban), de edzés után sem lett rosszabb...
Csak azt nem tudom, hogy hogy a pitlákban lehet eltölteni 60 percet a biciklin? Mert én már 8 perc után is baromira unatkoztam, csak számoltam a perceket visszafelé.

Amúgy heti hány tréninget javasoltok? Én olyan 2-3-ra gondoltam, de szerencsére olyan a bérlet, hogy akár napi kettő is lehetne (ha időben is beleférne).

Hát ha fogyni szeretnél elsősorban, akkor kezdetnek a heti 3 szerintem optimális. Legalábbis én is annyival kezdtem, de már lassan az elvetemült kategóriába tartozom a heti 7 edzéssel :Đ

Ha bringázáson gondolkodsz a spininget vagy a spinracinget ajánlom. Ott a 60 perc alatt zenére koreografált tekerés van, különböző intenzitással, sebességgel. Nem egyhangú és akkor nem unatkozol közben. Ráadásul kiváló karidóedzés, ami ugye a fogyás/zsírégetés alapja.

Írtad, hogy 117 kg vagy, mondjuk azt nem tudjuk, hogy milyen magassághoz, meg hogy testes vagy ténylegesen zsíros vagy. A térded szempontjából mondom, mert a spining azért igénybe veszi, bár ott kötött a mozgás és persze fontos a megfelelő bringa beállítás (de ebben az edző segít) de a beállítás a hagyományos szobabringán is alap, különben okozhat izületi fájdalmakat.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2546 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 19:43

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. jún. 4., csütörtök - 19:43

Hát ha fogyni szeretnél elsősorban, akkor kezdetnek a heti 3 szerintem optimális. Legalábbis én is annyival kezdtem, de már lassan az elvetemült kategóriába tartozom a heti 7 edzéssel :Đ

Ha bringázáson gondolkodsz a spininget vagy a spinracinget ajánlom. Ott a 60 perc alatt zenére koreografált tekerés van, különböző intenzitással, sebességgel. Nem egyhangú és akkor nem unatkozol közben. Ráadásul kiváló karidóedzés, ami ugye a fogyás/zsírégetés alapja.

Írtad, hogy 117 kg vagy, mondjuk azt nem tudjuk, hogy milyen magassághoz, meg hogy testes vagy ténylegesen zsíros vagy. A térded szempontjából mondom, mert a spining azért igénybe veszi, bár ott kötött a mozgás és persze fontos a megfelelő bringa beállítás (de ebben az edző segít) de a beállítás a hagyományos szobabringán is alap, különben okozhat izületi fájdalmakat.

Hát nem vagyok túl deltás, 170 centi.
Mikor edzésben voltam, akkor olyan 75 kg voltam, azt mondom, hogy max. 80 kg az, ami a hasznos tömeg, a maradék szűk 40 a ballasszt. Szóval inkább zsíros vagyok. :(
Most egy ülő bringát próbáltam, ahol előre felé kellett tekerni, nem lefelé, azzal nem volt semmi gond még. De csak 24 perc volt. Viszont holnap "álló" bringát próbálok.
Arra gondoltam, hogy ilyen spining jellegű edzésre még nem mennék, csak hetente 2-3 alkalommal 50-60 perc tekerés. Majd próbálom a helyi edzővel is egyeztetni, mit javasol. Nem tudom, ezzel mennyit lehet fogyni, de én már tartós havi 2-3 kilónak is nagyon bírnék örülni. Akkor jövő karácsonyra már jól is néznék ki! :omg:

#2547 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 20:10

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. jún. 4., csütörtök - 20:43

Mikor edzésben voltam, akkor olyan 75 kg voltam, azt mondom, hogy max. 80 kg az, ami a hasznos tömeg, a maradék szűk 40 a ballasszt. Szóval inkább zsíros vagyok. :(
Most egy ülő bringát próbáltam, ahol előre felé kellett tekerni, nem lefelé, azzal nem volt semmi gond még. De csak 24 perc volt. Viszont holnap "álló" bringát próbálok.
Arra gondoltam, hogy ilyen spining jellegű edzésre még nem mennék, csak hetente 2-3 alkalommal 50-60 perc tekerés. Majd próbálom a helyi edzővel is egyeztetni, mit javasol. Nem tudom, ezzel mennyit lehet fogyni, de én már tartós havi 2-3 kilónak is nagyon bírnék örülni. Akkor jövő karácsonyra már jól is néznék ki! :omg:

unaloműzőnek DVD-t ajánlok, ami persze konditeremben nehézkes vagy próbálj kimozdulni a bringával és használd közlekedési eszközként, hétvégi kirándulásokon ;) az első 2-3 hónapban egész biztosan segít az is :)
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2548 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 21:35

Be van állva a derekam par napja... holnap reggel megyek csontkovácshoz... eletemben eloszor  :Đ vannak fenntartasaim vajh tulelem-e :)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2549 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 22:31

használ, ha ért hozzá ... sportkrémmel kenegetted ?
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2550 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 22:32

Idézet: Sniper - Dátum: 2009. jún. 4., csütörtök - 21:35

Be van állva a derekam par napja... holnap reggel megyek csontkovácshoz... eletemben eloszor  :Đ vannak fenntartasaim vajh tulelem-e :)

Ezekszerint nem élted túl. Pedig ismertem olyan embert aki volt csontkovácsnál és nem úgy jött ki mint a kertkapu vagy dugattyú vagy patkó...  :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2551 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:48

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. jún. 4., csütörtök - 20:43

Megfelelő étrenddel szerintem simán menne a havi 2-3 kg. Nagyobb súlyból hamarabb veszít az ember.
Tekerj minden alkalommal 45 percet. Egy laza közepesebb intenzitással, de azt folyamatosan. 1-2 hónap után egyszercsak elindul rólad lefele a felesleg. Csak kitartónak kell lenned.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2552 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:40

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. jún. 6., szombat - 23:32

Ezekszerint nem élted túl. Pedig ismertem olyan embert aki volt csontkovácsnál és nem úgy jött ki mint a kertkapu vagy dugattyú vagy patkó...  :Đ

Bahh elfelejtettem jelentkezni :)

Tuleltem... és kellemes meglepetés volt, kb egy orán keresztul csak "gyúrt", lábaim tekergette, gerinc kornyeki izmokat, vállakat, nyakat lazitotta... majd a végén jott a feketeleves :) recsegtem ropogtam mint egy jobbféle ropi :)  aztan talpra állva egyreszt konnyebbnek éreztem magam, másrészt nem fájt a derekam...

Sajnos a problema nem ilyen egyszeru viszont :) ok, hogy a tunet megszunt hamar, de van egykis S-betu a gerincemben és járnom kell hetente 1x legalabb egy-masfel honapig + itthon is kell gyakszikat csinálni, illetve kapok majd valami izuletvédő cuccost, amit kuraszeruen le kell nyomnom 1honap alatt...  pontosan nem tudom mi az, csutortok reggel megyek, majd fogok tudni tobbet mondani, ha nem felejtem el megint  :Đ

Krémeket/gyogyszereket nem javallott semmit... szerinte ezek csak mergezik a testet (teszem hozza ő ilyen egeszseges eletmod párti, nem iszik vizet sem csak ami megjárt legalabb egy reverz ozmozisos tisztitot :) )

Azt allitja hogy ha ezt végigcsinalom (1-1.5honap... ennyi mig helyukre kerulnek a dolgok) utána minimális odafigyeléssel is elkerulhetem az efféle problémakat.... legyen igy, rajtam nem mulik :)

#2553 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 19:46

óemgé

Idézet

#2554 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 20:49

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 20:46

óemgé

duplavéháipszilon? :)

#2555 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 09:30

Idézet: Sniper - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 21:49

duplavéháipszilon? :)

Semmi különös, csak bírom az ilyen semmilyen mérget nem veszek magamhoz embereket, akik frissen begyűjtött harmatot is csak desztillálva isszák meg  :Đ

Idézet

#2556 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 09:45

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 10:30

Semmi különös, csak bírom az ilyen semmilyen mérget nem veszek magamhoz embereket, akik frissen begyűjtött harmatot is csak desztillálva isszák meg  :Đ

Ja igen... ezt a reszt kicsit én is sokallottam :)

#2557 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 10. 13:55

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 10:30

Ismerek én is ilyen ultrabio természetgyógyász-csontkovácsot. Utoljára a traumatológián találkoztam vele.  :cool:  Alig akart megismerni.  :D   Én motorral estem el, ő meg gyalog.  :omg:  Persze rögtön elkezdtem osztani, akkor meg simán elküldött az anyámba.  :eek:  :nevet:

Szerkesztette: cyberde 2009. 06. 10. 13:57 -kor

#2558 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 15:37

Valamelyik nap találkoztam az egyik régi ismerőssel. Már jópárszor rászánta magát, hogy elkezdi a gyúrást, el is ment, de nem járt tovább soha 1-2 hónapnál. Ez egyfajta hirtelen fellángolás volt nála.

Na és 1 év után ismét találkoztunk az utcán. Szóbaesett a gyuras is. Mondta, hogy elfogja kezdeni ujra, de mivel nem akar szarozni, ezért ő dianabollal kezdi.

"Nekem nincs időm erre, én elkezdem szedni, hogy rögtön dobjon rajtam."

Vicces volt :)
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#2559 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 22:10

Helló Arcok,

Már voltam négyszer biciklizni, 25, 31, 45 és 60 percet tudtam tekerni. A térdem csak picit fájt 60 perc után is, eddig belefér. :) Csak kevésszer járok el, mert igen sok a meló... :( Persze minden edzés után "fogytam". :D
Viszont ami érdekes, hogy lehetséges, hogy négy edzéstől valóban fogyjak? Sajnos ma temetésre kellett mennünk, elővettem a fekete öltönyt és bő volt! :) Ez motivált, asszem, holnap is megtekerem a kerót! ;) :)

#2560 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 22:30

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. jún. 24., szerda - 22:10

Helló Arcok,

Már voltam négyszer biciklizni, 25, 31, 45 és 60 percet tudtam tekerni. A térdem csak picit fájt 60 perc után is, eddig belefér. :) Csak kevésszer járok el, mert igen sok a meló... :( Persze minden edzés után "fogytam". :D
Viszont ami érdekes, hogy lehetséges, hogy négy edzéstől valóban fogyjak? Sajnos ma temetésre kellett mennünk, elővettem a fekete öltönyt és bő volt! :) Ez motivált, asszem, holnap is megtekerem a kerót! ;) :)

Úgy fogysz az edzésen, hogy víz megy le rólad.
1-2 litert ki lehet dolgozni simán. (Ha nagyon vizes vagy, akkor többet is. Ha benyomod az alsó lábszáradat egy ujjal a sípcsontod táján, és ott marad az ujjad nyomán egy horpadás, akkor vizes vagy)
De ez nem tartós fogyás, visszaiszod, mert szüksége van rá a szervezetednek.

4 alkalomtól gyakorlatilag nem fogysz semmit, majd akkor, amikor ráállt a szervezeted a rendszeres mozgásra.
Sok kitartást!

Szerkesztette: Sparow2 2009. 06. 24. 22:34 -kor

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »