Nah. Közel fél éve jártam itt. Azóta pár dolgon változtattam. Pár hete már teljesen elhagytam az édes/cukros italokat. (20%-os gyümölcs levek, szörpök) helyette csak sima víz. Próbálok 4-5ször is enni egy nap. (3 helyett) Tolom* a fehérje port, ha éppen ez nincsen, akkor valami tömegnövelő port. (*bár nem olyan szinten, mint kellene). + Picivel talán több húst is eszem. (hal, csirke). Bár eddig is ezeket ettem szinte csak. Rizsre mostanában állok csak át. Igaz eddig is ettem rizst, csak rendszertelenül. "Zsírból" ha jól számoltam nem haladom meg a napi 60gram/nap adagot. De ha mégis, nem sokkal. Mondjuk erre is csak pár hete figyelek. Ja és a tejes italokat is elhagytam. Helyette szója italt iszok.
Cukorból azt olvastam, hogy max 37gram/nap. (1db (max 2) müzli szelet formájában illetve 1 db soya ital (250ml) formájában viszem be. Gyakorlatilag ezen és a gyümölcsön kívül más édeset nem is eszek) kb ezt is tartom, ha tudom. hm... Elég kevésnek tűnik nekem. Főleg, ha azt nézem hogy az egyes élelmiszerekre ami rá van írva RDA % szám, az úgy nem jön ki. Sokkal inkább 80-90g jön ki, ha fel szorzom.
Aztán heti kétszer min 2 órát "időt pazarlok". (mivel csak otthon "edzek", ahogy tudok) Szóval most ezek után "híztam" picit, nem sokat, de ez biztos.
Tehát a célom elértem, hiszen növök lassan.

Valószínű, hogy ebben izom fejlődés csak pár %, de én amúgy sem izompacsirta akarok lenni, csak picit emberesebb. Folytatom ezt tovább, aztán idővel talán komolyabban rátérek az izom építésre is. Pl most csak 10 kilós egykezes súlyzóm van, de majd veszek rá még 2.5 kilót következő lépcsőfoknak.
Szerkesztette: des 2011. 10. 17. 16:03 -kor