HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#3201 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 19. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 05. 19. 14:55

... 4-5 év edzés kell ahhoz, h látszódjon, ...

Attól függ mit értünk azon, hogy látszódjon, de normális kajálással, okos edzéstervvel azért már egy év után is van látszatja a kondizásnak. Én például minap futottam össze rég nem látott ismerőssel, ugye az elmúlt egy évet komolyabban vettem edzés meg kajálás szempontjából, első mondata az volt: bazz, nagyobb vagy, edzel!? :D Mondom á nem, elkezdtem keményen fotoszintetizálni. :D
Jó, nyilván egy év alatt nem lesz 32-es karból 45-ös, de látszani látszik. Főleg, ha valaki vékony alkat, nem pedig fedett. :)

RE: az meg ugye evidens, hogy "magadnak" edzel, és a lényeg, hogy jobban érezd magad a bőrödben, elégedettebb legyél magaddal. És ezt már akár minimális fejlődésnél is elmondhatod.

Szerkesztette: Etele 2011. 05. 19. 14:08 -kor

#3202 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2011. 05. 19. 15:05

...nem pedig fedett. :)

:rolleyes: "fedett" :D
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#3203 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2011. 05. 19. 15:05

...
RE: az meg ugye evidens, hogy "magadnak" edzel, és a lényeg, hogy jobban érezd magad a bőrödben, elégedettebb legyél magaddal. És ezt már akár minimális fejlődésnél is elmondhatod.

Ez a lényeg.

Én pont másik irányból indultam egy hónapja. 155 kg voltam. Most még csak heti 2 alkalommal járok, de (most jár le a bérletem) jövő héten már 3× fogok.
Azonkívül persze próbálok normálisan kajálni. Kb 1 hete sikerült visszaszereznem sógoromtól a szobabiciklit, minden este tekerek. Most már megy kb 45 perc. Reggel 143 kg voltam, és már így is sokkal jobban érzem magam, mint egy hónapja.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#3204 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 14:33

Nos, előbb a kajálásom próbálom rendbe rakni, aztán majd meglátom hogyan tovább. Most egyelőre még ezeket a készítményeket is hanyagolom. Legfőképp az áruk miatt.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3205 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 14:34

Azert a 155 helyett 143 eleg szep 1 honap alatt! :-o
Kép

#3206 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2011. 05. 19. 15:34

Azert a 155 helyett 143 eleg szep 1 honap alatt! :-o

Pedig épp április 19-én voltam először a teremben.
De én előtte tényleg 0 mozgást végeztem. Napközben is szinte egész nap ülök, mikor hazamentem szintén semmi, és este TV előtt ment a nassolás.
Igaz elég nehéz volt rászánnom magam, kellett valaki aki elkezdett kirángatni ebből a depresszióból, hogy nem csinálok semmit, csak elvagyok otthon.
Remélem kitart a lendületem az elkövetkező néhány évben :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#3207 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2011. 05. 19. 15:33

Nos, előbb a kajálásom próbálom rendbe rakni, aztán majd meglátom hogyan tovább. Most egyelőre még ezeket a készítményeket is hanyagolom. Legfőképp az áruk miatt.

Ezeket már csak akkor érdemes nyomatni, ha emberileg mindent megteszel kajaügyileg.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3208 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 16:58

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2011. 05. 19. 15:22

Ez a lényeg.

Én pont másik irányból indultam egy hónapja. 155 kg voltam. Most még csak heti 2 alkalommal járok, de (most jár le a bérletem) jövő héten már 3× fogok.
Azonkívül persze próbálok normálisan kajálni. Kb 1 hete sikerült visszaszereznem sógoromtól a szobabiciklit, minden este tekerek. Most már megy kb 45 perc. Reggel 143 kg voltam, és már így is sokkal jobban érzem magam, mint egy hónapja.

Ha ilyen nagy súlyvesztés a cél, vegyél terhességi csíkokra árult krémet (nevét nem tudom, havernak javasolta valaki aki szintén durva fogyókúrában van), és kenegesd a bőrödet vele, úgy kevésbé lesznek strigák rajta, mikor ledobod a súlyfelesleg nagy részét.

Szerkesztette: Etele 2011. 05. 19. 16:59 -kor

#3209 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 22:26

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2011. 05. 19. 14:36

Alapból nem vagyok valami édesszájú, de azt se mondanám, hogy nem szeretem a csokit. Jó, akkor én egy nagyra nőtt bébi vagyok. Főleg, hogy alkoholt sem. Sört sem. Semmit. Nem is értem mi a jó abban. (Én egy elfajzott lény vagyok, ha úgy nézzük)

Hát nem tudom. Időpocsékolás lenne? Na jó, de valahol el kell kezdeni. Nem egyből a mély vízben kellene, nem? Most így el se mernék menni egy konditerembe. Én azért hiszek benne. Nem akarok hústorony lenni, csak egy kis upgrade lenne. :)

Otthon is lehet edzeni, de nulla tapasztalattal az tényleg nem lenne más, mint pinalegyezés. Főleg kezdetben azért érdemes terembe járni, hogy motivációt szerezz és tanulj, ráérezz a dolgokra. Nemm kell ráugrani a hiperszuper gépekre, elég csak a súlyzókkal és a rudakkal összebarátkozni, illetve a saját testsúlyos gyakorlatokat megtanulni.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#3210 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 22:28

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2011. 05. 19. 15:00

En jartam 3 evig kondizni, hasonlo adottsagokkal, mint des. 3 ev alatt osszesen 4 kilot sikerult osszevakarnom, ami csak epphogy meglatszik, de szerintem azert szamit. Most is kineznenek egy torzshelyes kondibol, de igazabol letojom, mert aki tenyleg kondizni jar, az meg segit is, ha megkered, szoval ha kitarto vagy des, akkor kezdd el, heti 3 nap H-Sz-P es szepen fejlodni fogsz, amit foleg erezni, mint latni fogsz. Majd ~1-1,5 ev utan mar eszre fogod venni te is, nem csak az, aki ritkan/regen latott. Nekem megerte, elmelkedem, hogy esetleg ujra belevagok.

Mert nem ettél eleget. Ez tény.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#3211 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 20. 07:20

Hat, figyu edzestervem, meg ket haverom volt, aki folyton kisert es biztatott (ebbol egyik munkatars, aki ebedidoben is tomott). E mellett ittam a fincsi fadara turmixot minden nap... Az osszes srac azt hitte az elso evben, hogy nem eszem rendesen, de aztan ok is rajottek, hogy van aki olyan alkat, aki nem lesz maci-laci 3-4-5 ev utan sem. Kovettem az eloirt evest, meg ha neha full hanyingerem volt, annyira teleettem magam, de ez van. Izmos lettem es 4 kiloval nehezebb, de ennyi. Latszik is (nagyanyam mindig azt mondja, hogy kover vagyok :D), de van aki ennel jobban tud fejlodni.
Kép

#3212 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 20. 08:46

Genetika, ja.
Edzőpartnerem már attól felszed egy kilót, ha ránéz egy tál rizsre. :D Iszonyú gyorsan jön fel rá a tömeg, sajna én nem ez a típus vagyok. :(

#3213 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 20. 11:53

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2011. 05. 20. 08:20

Hat, figyu edzestervem, meg ket haverom volt, aki folyton kisert es biztatott (ebbol egyik munkatars, aki ebedidoben is tomott). E mellett ittam a fincsi fadara turmixot minden nap... Az osszes srac azt hitte az elso evben, hogy nem eszem rendesen, de aztan ok is rajottek, hogy van aki olyan alkat, aki nem lesz maci-laci 3-4-5 ev utan sem. Kovettem az eloirt evest, meg ha neha full hanyingerem volt, annyira teleettem magam, de ez van. Izmos lettem es 4 kiloval nehezebb, de ennyi. Latszik is (nagyanyam mindig azt mondja, hogy kover vagyok :D), de van aki ennel jobban tud fejlodni.

Sejtettem, hogy ez lesz a reakció. :)

Nyílván van olyan, aki szálkásabb, nehezebben szed fel tömeget, de ha 4 év alatt 4 kilót sikerült felszedni, akkor vagy valami különleges eset vagy, vagy ami valószínűbb, nem vittél be elég kalóriát. Edzés után a "fadarába" mehetett volna 1gr/tskg (vagy akár több is, ha ennyire nehezen megy a tömegelés) gyors CH is, illetve a szükséges kalóriát pótolhattadd volna (telítettlen) zsírral is (ami egybként is nagyon fontos), így effektíve nem kell többet enni, mégis megvan a plusz. A legjobb a lenmagolaj, de elég drága és szerintem az íze is szar, az olivaolaj is még bőven belefér, mehetett volna mondjuk az esti kajába egy kicsi. Illetve amit én csináltam, hogy jobb fajta napraforgó olajjal locsoltam meg a kaját. Nem a legjobb zsírforrás, de hidegen szerintem belefér egy mezei embernek. Egy zacskó rizsre (125gr) 1,5 ek.-nyit (olyan 15gr) tettem, ami máris 135kcal plusz egy étkezésnél, és sokkal könnyebben is ment le a kaja. Ezt megtettem naponta 5x és máris nem volt gond a növés. Tavaly augusztus elején voltam 76 kiló, idén február végére meg 91. Mondjuk ez már talán picit sok volt, mert ugyan jött az erő (bár nem úgy, ahogy gondoltam), meg láthatóan nőttem is, de biza zsír is kúszott fel szépen.
(Most meg diéta után vagyok majdnem 81 kiló, láthatóan nagyobb ÉS szálkásabb vagyok, mint anno augusztusban. Úgyhogy végeredményben 10 hónap alatt +5 kiló, majdnem színtiszta izmot sikerült magamra kapnom.)

#3214 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 20. 15:15

Nah ma már éreztem a teremben hogy jön a nyár, és még nincs igazi hőség... lesz itt izzadmány. :D

#3215 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 17. 15:59

Nah. Közel fél éve jártam itt. Azóta pár dolgon változtattam. Pár hete már teljesen elhagytam az édes/cukros italokat. (20%-os gyümölcs levek, szörpök) helyette csak sima víz. Próbálok 4-5ször is enni egy nap. (3 helyett) Tolom* a fehérje port, ha éppen ez nincsen, akkor valami tömegnövelő port. (*bár nem olyan szinten, mint kellene). + Picivel talán több húst is eszem. (hal, csirke). Bár eddig is ezeket ettem szinte csak. Rizsre mostanában állok csak át. Igaz eddig is ettem rizst, csak rendszertelenül. "Zsírból" ha jól számoltam nem haladom meg a napi 60gram/nap adagot. De ha mégis, nem sokkal. Mondjuk erre is csak pár hete figyelek. Ja és a tejes italokat is elhagytam. Helyette szója italt iszok.

Cukorból azt olvastam, hogy max 37gram/nap. (1db (max 2) müzli szelet formájában illetve 1 db soya ital (250ml) formájában viszem be. Gyakorlatilag ezen és a gyümölcsön kívül más édeset nem is eszek) kb ezt is tartom, ha tudom. hm... Elég kevésnek tűnik nekem. Főleg, ha azt nézem hogy az egyes élelmiszerekre ami rá van írva RDA % szám, az úgy nem jön ki. Sokkal inkább 80-90g jön ki, ha fel szorzom.

Aztán heti kétszer min 2 órát "időt pazarlok". (mivel csak otthon "edzek", ahogy tudok) Szóval most ezek után "híztam" picit, nem sokat, de ez biztos.
Tehát a célom elértem, hiszen növök lassan. :) Valószínű, hogy ebben izom fejlődés csak pár %, de én amúgy sem izompacsirta akarok lenni, csak picit emberesebb. Folytatom ezt tovább, aztán idővel talán komolyabban rátérek az izom építésre is. Pl most csak 10 kilós egykezes súlyzóm van, de majd veszek rá még 2.5 kilót következő lépcsőfoknak.

Szerkesztette: des 2011. 10. 17. 16:03 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3216 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 28. 21:37

#3217 Felhasználó inaktív   Nowa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 06. 13:48

Üdv,
Sajnos a megszorításokat én is érzem, és hogy a kaját normálisan tudjam tartani, fehérjére kevesebbet szánok, nem fér bele havi 6000 csak arra.
Ilyennel szemezgetek a Vaterán: http://www.tejpor.hu/wpc80.html
Elvileg ha benne van ami kell, akkor jó, nekem nem kell hogy ilyen meg olyan finom legyen, meg a Scitec márkanév sem.. Szerintetek okés a cucc? Mert ha viszont gagyi, akkor ennyit sem adok érte (4000Ft / 2 kg)..

No további jó edzéseket mindenkinek
INSERT COIN(S)

#3218 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 06. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Nowa - Dátum: 2012. 01. 06. 13:48

Üdv,
Sajnos a megszorításokat én is érzem, és hogy a kaját normálisan tudjam tartani, fehérjére kevesebbet szánok, nem fér bele havi 6000 csak arra.
Elvileg ha benne van ami kell, akkor jó, nekem nem kell hogy ilyen meg olyan finom legyen, meg a Scitec márkanév sem.. Szerintetek okés a cucc? Mert ha viszont gagyi, akkor ennyit sem adok érte (4000Ft / 2 kg)..

Én is szemezgettem ezzel, de egyrészt fene tudja hogy oldódik, miből készítik (kínai tejes mókák után kicsit feszültebb az ember ugye), milyenek a felszívódási tulajdonságai. És akkor még vegyél hozzá valami rendes kakaót amivel beízesíted, mert 2x megiszod natúr, meg "keményvagyoknemkellsapka", meg "nemazízéértszeretjük", de utána a szagától is hánynál szvsz.. :-D

Van a shop builderen egy olcsó fehérje, aminek 4 kilója 10 rugó körül van (top 10 termékben benne van), akkor már inkább azt.. Nekem ma jött meg, ha hazaérek beszámolhatok a tapasztalatokról ha gondolod... :-)
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#3219 Felhasználó inaktív   Nowa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 06. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 01. 06. 15:00

Én is szemezgettem ezzel, de egyrészt fene tudja hogy oldódik, miből készítik (kínai tejes mókák után kicsit feszültebb az ember ugye), milyenek a felszívódási tulajdonságai. És akkor még vegyél hozzá valami rendes kakaót amivel beízesíted, mert 2x megiszod natúr, meg "keményvagyoknemkellsapka", meg "nemazízéértszeretjük", de utána a szagától is hánynál szvsz.. :-D

Van a shop builderen egy olcsó fehérje, aminek 4 kilója 10 rugó körül van (top 10 termékben benne van), akkor már inkább azt.. Nekem ma jött meg, ha hazaérek beszámolhatok a tapasztalatokról ha gondolod... :-)

Oké, köszi, mindenképp várom a beszámolót. :)
Amúgy reggel banán+zabpehely turmixban innám, edzés után meg szőlőcukorral, szóval íz nem para..
INSERT COIN(S)

#3220 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 06. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Nowa - Dátum: 2012. 01. 06. 13:48

Üdv,
...

Ezt már linkelték BB.hu-n is, akkor Bunny azt írta, felejtős a dolog, én hiszek neki.

Franc se tudja milyen ellenőrzésen megy át ez a tejpor, akkor inkább kicsit többért vegyél normális, lenyomozható terméket. Vagy ne vegyél inkább semmit. :)

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.