HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#3181 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 17. 13:46

Vízzel kb ugyanolyan íze van...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3182 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 17. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 05. 17. 12:33

Eszedbe ne jusson turmixolni, shakerben kell összerázni. :)

Jóhogy, de én a shakerben összerázott cuccot is turmixnak hívom. :) Vagy nevezzük el shakixnek? :D

Egyébként meg: tejjel sem sokkal jobb az íze, mint vízzel (sőt ugyanolyan szar így is, úgy is), de egyrészt gyorsabban szívódik fel, másrészt meg elég kiöblíteni a shakert, nem kell mosogatni, mert belerohad a tej. :)
Ha a vizes mód egyszerűbb és még jobb is, minek tejjel baszakodni?
Persze aki az élvezeti értékéért issza tejjel a VM35-öt, akkor az megérdemli, tolja csak továbbra is a tejjel, csak ne terjessze. Mer' perverz-e vagy? :D :D

Szerkesztette: Etele 2011. 05. 17. 14:14 -kor

#3183 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 17. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 05. 17. 12:33

Eszedbe ne jusson turmixolni, shakerben kell összerázni. :)

Nyugodtan mehet a turmixgépbe is. Úgy sokkal krémesebb lesz, főleg, ha tejjel issza az ember.

szerk.: Szerintem meg tejjel és vízzel IS FINOM, csak normális fehérjét kell venni. A Scitec vaníliás Whey Pro-ja már majdnem olyan, mint a madártej.

De ha épp nem hardcore diétát csinál az ember, akkor lehet rakni bele egy kis banánt és fahéjat is, rá a zabpehely, a fehérje és a folyadék (víz vagy tej) és meg is van egy (szinte) hibátlan étkezés.

Szerkesztette: _DooM_ 2011. 05. 17. 17:32 -kor

<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#3184 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 18. 12:55

A csokis Cytogen Whey Pro az egyik legjobban eltalált ízű fehérje amit valaha ittam, pedig sokfélét kipróbáltam (és amit persze lassan megszüntetnek, hurrá :D ), de már attól is herótom van, szóval a finom szó az én szótáramban nem passzol ezekhez a cuccokhoz. Lehet bármilyen tuti a cucc, ha az első hat kilós bödön feléhez érsz, már nem találsz élvezetet a fogyasztásában.

Szerintem. :)

Szerkesztette: Etele 2011. 05. 18. 12:57 -kor

#3185 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 18. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2011. 05. 18. 13:55

A csokis Cytogen Whey Pro az egyik legjobban eltalált ízű fehérje amit valaha ittam, pedig sokfélét kipróbáltam (és amit persze lassan megszüntetnek, hurrá :D ), de már attól is herótom van, szóval a finom szó az én szótáramban nem passzol ezekhez a cuccokhoz. Lehet bármilyen tuti a cucc, ha az első hat kilós bödön feléhez érsz, már nem találsz élvezetet a fogyasztásában.

Ezek az olcsóbb eu porok, sokkal intenzívebb ízüek, mint az amerikaiak. Valszeg ez okozza a herótot.

Kóstolj meg vmi twinlab-bsn-optimum-mhp fehérjét, mindjárt tudni fogod, miért írtam, hogy vízzel okádék az íze.

Még tejjel is sietve kell benyelni, viszont évekig tudsz inni egyfélét. :-)

#3186 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 18. 22:31

Kivégeztem már egy-két vödör fehérjét (egy jó ideje a Scitec 100% Whey Protein Professional Lightly Sweetened vaníliás verziója megy), és nem unom, pedig minden nap legurul 3 adag.

A csokisnak viszont elég por íze van, az annyira nem jött be. Mondjuk ez igaz a többi valamilyen csoki ízesítésűre is, a kérdés, hogy mennyi idő után érződik.

A túl édes, gyümölcsös valamikre viszont nagyon hamar rá lehet unni. Az elején tényleg desszert élményt nyúj0anakt, de már 1 hét után elég belőlük.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#3187 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 06:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2011. 05. 18. 13:55

Megszűnik a Cytogen Whey Pro? :eek:

Idézet

Kivégeztem már egy-két vödör fehérjét (egy jó ideje a Scitec 100% Whey Protein Professional Lightly Sweetened vaníliás verziója megy), és nem unom, pedig minden nap legurul 3 adag.

Valószínüleg majd enis ezzel folytatom, kevesebb benne az édesítőszer is.

Szerkesztette: Dextrose 2011. 05. 19. 06:37 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3188 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 05. 18. 19:26

Ezek az olcsóbb eu porok, sokkal intenzívebb ízüek, mint az amerikaiak. Valszeg ez okozza a herótot.

...

A WP még egészen lightos ízű. Egyszerűen egy idő után, megfelelő mennyiségben fogyasztva már nem ízlik semmi. :D

Tudod mi brutál intenzív ízű? A málnás Jumbo Professional! Na az maga a HALÁL (és nem volt banános, ami még szódával elmegy, csak málnás mikor vettem egy hat kilós zacsit, mondom annyira rossz nem lehet, bevállalom - hiba volt). :D

#3189 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 10:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2011. 05. 19. 07:37

Megszűnik a Cytogen Whey Pro? :eek:
...

Úgy, ahogy van megszűnik a Cytogen márka, állítólag azért, mert a Scitec behoz valami más márkanevet.
Meglássuk.

#3190 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 10:50

Na, csak megkérdem már, hátha valaki tud valami tippet.

Szóval én vékony vagyok, aztán kellene valamit kezdenem már ezzel. (Mindig is ilyen voltam amúgy) Szóval mit kellene szednem, hogy felszedjek mondjuk 10 kilót? Csak azt ne mondjátok, hogy Zsírt! :D Valami fehérje, szénhidrát, vagy magas tápanyag tartalmú készítményre gondolok itt.

Zsíros ételeket egyáltalán nem eszem. Talán túlságosan is egészségesen táplálkozom, az (is) lehet a baj. :think: (húsból pl szinte csak csirke/pulyka mell, halak, aztán gyümölcsöket, zöldségeket is eszem, gabonapelyhek, müzliszeletek, stb.) Viszont lehet hogy keveset, bár nem éhezem. Szóval annyit mindig eszem, amennyit el is használok. Ezért nem is tudok hízni nagyon. De szerencsére fogyni se fogyok.

Mozogni mozgok szerintem eleget, bár nem edzek komolyan, mert nem is merek, mert akkor szerintem fogynék, azt meg már nagyon nem kellene.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3191 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2011. 05. 19. 11:50

Na, csak megkérdem már, hátha valaki tud valami tippet.

Szóval én vékony vagyok, aztán kellene valamit kezdenem már ezzel. (Mindig is ilyen voltam amúgy) Szóval mit kellene szednem, hogy felszedjek mondjuk 10 kilót? Csak azt ne mondjátok, hogy Zsírt! :D Valami fehérje, szénhidrát, vagy magas tápanyag tartalmú készítményre gondolok itt.

Zsíros ételeket egyáltalán nem eszem. Talán túlságosan is egészségesen táplálkozom, az (is) lehet a baj. :think: (húsból pl szinte csak csirke/pulyka mell, halak, aztán gyümölcsöket, zöldségeket is eszem, gabonapelyhek, müzliszeletek, stb.) Viszont lehet hogy keveset, bár nem éhezem. Szóval annyit mindig eszem, amennyit el is használok. Ezért nem is tudok hízni nagyon. De szerencsére fogyni se fogyok.

Mozogni mozgok szerintem eleget, bár nem edzek komolyan, mert nem is merek, mert akkor szerintem fogynék, azt meg már nagyon nem kellene.

Ha hízni akarsz, egyél többet. Bármit.

Ha izmosodni, akkor sportolj többet és egyél többet, főleg fehérjét.

#3192 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 11:10

A legvégével kezdem. :)

Mi az hogy nem edzel komolyan, mert fogynál? :) Ha tömeget akarsz felszedni, ami nem zsír hanem lehetőség szerint izom, akkor alap, hogy járj le heti két-háromszor terembe, és pumpáld a vasat.

Írtad, hogy tíz kilót akarsz felszedni, hát. Ha alapból vékony alkat vagy, akkor az nem kis meló, de értelmes kajálással meg edzéssel nem lehetetlen.

Kajálás.
Tömegelés = megfelelő fehérje és szénhidrátbevitel. :) Mindenkinél más az a szénhidrátmennyiség, ami még nem zsírosodást eredményez, hanem izomtömeget (persze anélkül úgysem lehet tömegelni, hogy egy kis zsír is fel ne jöjjön). Egy alapszabály van: lehetőleg minél "jobb" szénhidrátforrásból vidd be a szükséges dolgokat. Kenyér, krumpli nem játszik, lehetőleg rizs (abból is ha tudod, barna) és ami még mehet, durumtészta, vagy ami a legjobb, az a tápióka, de az geci drága és nem éri meg. Hogy menyi szénhidrátot egyél egy nap? Először is a body.builder.hu weboldalon nézd meg a különböző kaják tápanyagtartalmát, és aszerint számolgass, grammpontos konyhai mérleg alap, ha terv szerint kajálsz. :)
Én első körben testsúlykilogramm x 3gr szénhidrátot tolnék naponta, lehetőség szerint szilárd kajából, de kiegészítheted tömegnövelő készítményekkel is. Ha nagyon nem jön a tömeg, ezt emelheted simán, van olyan ismerős, aki tömegelésnél testsúlykg x 5 grammot tol be. Én például hamar zsírosodok, nekem az már nagyon sok lenne.

És persze fehérje is kell, abból számolhatsz testsúlykg x 2 grammal naponta kábé, de ez is mindenkinél más.

Ilyesmik.
Bármi kérdés van, bár nem vagyok egy nagy guru, de szívesen válaszolok még.

Szerkesztette: Etele 2011. 05. 19. 11:13 -kor

#3193 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 12:03

Igazából + 5-6Kg és már okés lenne. A +10et csak úgy hirtelen mondtam. Igazából nyilván nem elhízni akarok, hanem testtömeget növelni, szóval akkor marad az izmosodás. :D Igazából azt a pluszt akarnám csak pótolni, amiből megindulhat egy fajta "fejlődés". Szóval fehérje + szénhidrát.

Ami az edzést illeti, egyelőre csak otthoni gyakorlatokban gondolkozom. De majd ennek is utána nézek, mit és hogy.
(eddig csak fekvőtámaszt nyomtam, felülést meg pár hasizom gyakorlatot, szóval igazából nem komoly, csak mégis hogy ne punnyadjak el. Meg napi szinten 3-4 Km gyors gyaloglás is meg van. Bár ezt nem edzésként. :))

Burgonya nem? Pedig azt elég "sokat" eszem. Szerintem heti 2x is. Akkor lassan áttérek majd rízsre. Bár mostanában azért azt is eszem többet. Kenyér se? akkor mi a francot egyek? :) Vagy csak ne vigyem túlzásba? Nem hinném hogy nálam az lenne a helyzet. Na de előbb szétnézek azon az oldalon, hogy mik azok a legjobb források.

Ja és szerintetek 1.5-es vagy 2.8as tejet igyak inkább?

Szerkesztette: des 2011. 05. 19. 12:09 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3194 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 12:47

Én is azon a véleményen vagyok, mint Leslie, hogy a tej nem felnőtt embernek való. :) (Jó, a reggeli kávémba én is rakok egy kis tejet, de magában nem iszom.) Ha már mindenképpen tejtermékre vágysz, joghurt, vagy zsírszegény túró nem rossz választás.

A gyors gyaloglás nem rossz dolog, jó kis kardio edzés.

És az otthoni gyakorlatok jók, de nem helyettesítik a célirányos súlyzós edzést. :)

#3195 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 13:21

Magában én sem szoktam tejet inni. Vagy maximum ízesített tejet. (pl vanília) Általában gabonapehelybe szoktam a tejet. Mondjuk ez sem kifejezetten felnőttes. :think:

Egyébként már hasznos volt a body.builder oldal. Ezentúl nem chipset nassolok, hanem dió, mogyoróféléket. Bár egy ideje már nem veszem a chipseket sem. (régebben azért elég sokat elnassoltam belőle) Mondjuk ez a többet evés lehet kihívás lesz számomra. Lehet inkább a minőséget kellene javítani.
Általában többször keveset szoktam. Egyszerre nem tudok sokat. Na majd meglátom, de legalább már eltudok valahol indulni, hogy változtassak.

Ja amúgy vicces, mert ha egyedül megyek akárhova gyalog, akkor nem tudok lassan menni. Viszont ha van aki lelassít, akkor ok. Egyébként mint atom sietek mindig. Még akkor is, ha nem kellene. (ez lehet még régebbről maradt meg bennem, amikor mindig kicentiztem a suliba való beérést. :D)

Szerkesztette: des 2011. 05. 19. 13:22 -kor

#3196 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2011. 05. 19. 11:50

Minden nap lefekvés elött 1 tábla csoki. Ha ezután is fogysz, akkor menj dokihoz. :)

Szerk:

Már Arnold is megmondta a pumping ironban, h a bébiknek való a tej, felnőt ember sörözik. :)

Des, az otthoni edzés csak időpocsékolás. Tessék elmenni normális terembe, ahol van jó sok féle gép.

Szerkesztette: leslie 2011. 05. 19. 13:26 -kor

#3197 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 13:36

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 05. 19. 14:24

Minden nap lefekvés elött 1 tábla csoki. Ha ezután is fogysz, akkor menj dokihoz. :)

Szerk:

Már Arnold is megmondta a pumping ironban, h a bébiknek való a tej, felnőt ember sörözik. :)

Des, az otthoni edzés csak időpocsékolás. Tessék elmenni normális terembe, ahol van jó sok féle gép.

Alapból nem vagyok valami édesszájú, de azt se mondanám, hogy nem szeretem a csokit. Jó, akkor én egy nagyra nőtt bébi vagyok. Főleg, hogy alkoholt sem. Sört sem. Semmit. Nem is értem mi a jó abban. (Én egy elfajzott lény vagyok, ha úgy nézzük)

Hát nem tudom. Időpocsékolás lenne? Na jó, de valahol el kell kezdeni. Nem egyből a mély vízben kellene, nem? Most így el se mernék menni egy konditerembe. Én azért hiszek benne. Nem akarok hústorony lenni, csak egy kis upgrade lenne. :)

#3198 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 13:52

Nem mélyvíz az.

Lemész, csinálgatod az alapgyakorlatokat, senki sem úgy kezdte a terembe járást, hogy már megnyert előtte egy Mr. Universum címet. :D
Szépen fokozatosan kitanulod, hogy mit merre (ha jó terembe mész ahol normális brigád van, akkor az expertebbektől simán kérhetsz tanácsot is hogy melyik gyakorlatot hogy érdemes csinálni, nehogy rosszul rögzüljenek a mozdulatok), és belejössz a súlyzós edzésbe.
Valahol el kell kezdeni. :) Nem ciki csak rúddal fekvenyomni, vagy 3-4 kilóval egykezes bicepszezni. Aki szerint igen, az egy hülye majom, és nem kell vele foglalkozni.

Szerkesztette: Etele 2011. 05. 19. 13:53 -kor

#3199 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2011. 05. 19. 14:36

Hát nem tudom. Időpocsékolás lenne? Na jó, de valahol el kell kezdeni. Nem egyből a mély vízben kellene, nem? Most így el se mernék menni egy konditerembe. Én azért hiszek benne. Nem akarok hústorony lenni, csak egy kis upgrade lenne. :)

De jó is lenne, ha már attól nagyra nőne az ember, h lemegy. 4-5 év edzés kell ahhoz, h látszódjon, de brutál állat csak kőkemény cuccolással lesz az ember, szimplán az edzéstől nem igazán.
A mély víz meg pont jó, senki nem fog megugatni, h mit csinálsz ott.

#3200 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 19. 14:00

En jartam 3 evig kondizni, hasonlo adottsagokkal, mint des. 3 ev alatt osszesen 4 kilot sikerult osszevakarnom, ami csak epphogy meglatszik, de szerintem azert szamit. Most is kineznenek egy torzshelyes kondibol, de igazabol letojom, mert aki tenyleg kondizni jar, az meg segit is, ha megkered, szoval ha kitarto vagy des, akkor kezdd el, heti 3 nap H-Sz-P es szepen fejlodni fogsz, amit foleg erezni, mint latni fogsz. Majd ~1-1,5 ev utan mar eszre fogod venni te is, nem csak az, aki ritkan/regen latott. Nekem megerte, elmelkedem, hogy esetleg ujra belevagok.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Utolsó »