Idézet: Raynes - Dátum: 2013. 08. 10. 19:12

Mondjuk utóbbi 3 évben én is eléggé elhíztam, kisebb részben a szinte 0 mozgás, nagyobb részben, hogy állandóan prérifarkaséheztet az a kib. koffein, de anélkül meg állandóan csak fáradt vagyok. Mondjuk nekem ilyen HiperAntalkám, meg refluxom, meg egyéb nyalánkságom nincs... még. Ha viszont ilyen egészségtelenül folytatom, lehet én is összeszedek ilyesmiket, aztán orvosnál meg kórházba kötök ki, ami baromi szar vicc lenne, a betegségnél nincs rosszabb. A kórházat annyira utálom, hogy még börtönbe is inkább mennék, mint kórházba. Mondjuk nekem az a bajom az ilyen kondizással, testépítéssel, futással, hogy monoton, ingerszegény tevékenységek és baromira unom őket. Szándékosan nem nem gyúrok, 165 centis seggdugó termetemmel hülyén néznék ki ZsebIzomPopeié felfújva. Viszont valamit sportolni rohadtul kéne, csak a közelben nincs rá lehetőség, max. csak futásra.
azért mondjuk kigyúrni magad sem pár év csak, meg rengeteg melóval és lemondással jár, kétlem, h heti pár edzéstől rögtön te lennél izom tibor. de lehet azt úgy is csinálni, masszív, szálkás, kis méretű izmokat termel fel az ember. akár fél óra alatt is le lehet zavarni egy szuperszettesített két testrészes edzés egy héten párszor... attól garantáltan nem leszel svárcenegger, de legalább valami mozgás megvan.
egyébként a kondiszobában, mikor elkezdtük összerakni, a 2., ami bekerült a tv volt. az 1. mozdulat mikor leérek, h bekapcsolom. a 2. meg mostanában a légkondi.
nekem nehéz rászánnom magam, de mikor lent vagyok, akkor a rutin meg az évek visznek előre. aztán megjutalmazom magam egy epres proteinturmixszal, ez is a szertartás része. 16 éves korom óta. annak idején lehetett kapni turmixot az akkori konditerembe. nagy, zöld vödrös epres volt, valami német. azóta is próbálom azokat a cuccokat összeválogatni, amik hasonlítanak ízben rá. néha eszembe jut, bandi bácsit, akié volt pár hét alatt felvitte a rák, pedig annak is már vagy 10 éve. azt vettük észre, h nem lehet bemenni, előző nap kipakolták.
amit szerettem régen, az a túrázás volt. ősszel szerintem megint elkezdem. akkor már nem kell a hájas valagamat is cipelni, csak könnyebb lesz. talán a térdem is rendbejön.
a bringa töri a seggem, és fusson az, akinek két anyja van, vagy kergetik. úszáshoz mire elmászik az ember, kilőve, lovagolni megint túl úri sport. marad a súlyzó meg a bokszzsák a prolinak. esetleg az evezőpad.
Szerkesztette: avmanster 2013. 08. 10. 20:12 -kor