HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#3381 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 08. 10. 20:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 08. 10. 19:12

Azt jól is teszed, amilyen gyógyegér vagy, a végén elpatkolsz itten, aztán nem lesz kivel basztatni bogdant, meg nem hívsz meg mindenféle torrentoldalra :-D

Mondjuk utóbbi 3 évben én is eléggé elhíztam, kisebb részben a szinte 0 mozgás, nagyobb részben, hogy állandóan prérifarkaséheztet az a kib. koffein, de anélkül meg állandóan csak fáradt vagyok. Mondjuk nekem ilyen HiperAntalkám, meg refluxom, meg egyéb nyalánkságom nincs... még. Ha viszont ilyen egészségtelenül folytatom, lehet én is összeszedek ilyesmiket, aztán orvosnál meg kórházba kötök ki, ami baromi szar vicc lenne, a betegségnél nincs rosszabb. A kórházat annyira utálom, hogy még börtönbe is inkább mennék, mint kórházba. Mondjuk nekem az a bajom az ilyen kondizással, testépítéssel, futással, hogy monoton, ingerszegény tevékenységek és baromira unom őket. Szándékosan nem nem gyúrok, 165 centis seggdugó termetemmel hülyén néznék ki ZsebIzomPopeié felfújva. Viszont valamit sportolni rohadtul kéne, csak a közelben nincs rá lehetőség, max. csak futásra.

azért mondjuk kigyúrni magad sem pár év csak, meg rengeteg melóval és lemondással jár, kétlem, h heti pár edzéstől rögtön te lennél izom tibor. de lehet azt úgy is csinálni, masszív, szálkás, kis méretű izmokat termel fel az ember. akár fél óra alatt is le lehet zavarni egy szuperszettesített két testrészes edzés egy héten párszor... attól garantáltan nem leszel svárcenegger, de legalább valami mozgás megvan.
egyébként a kondiszobában, mikor elkezdtük összerakni, a 2., ami bekerült a tv volt. az 1. mozdulat mikor leérek, h bekapcsolom. a 2. meg mostanában a légkondi.
nekem nehéz rászánnom magam, de mikor lent vagyok, akkor a rutin meg az évek visznek előre. aztán megjutalmazom magam egy epres proteinturmixszal, ez is a szertartás része. 16 éves korom óta. annak idején lehetett kapni turmixot az akkori konditerembe. nagy, zöld vödrös epres volt, valami német. azóta is próbálom azokat a cuccokat összeválogatni, amik hasonlítanak ízben rá. néha eszembe jut, bandi bácsit, akié volt pár hét alatt felvitte a rák, pedig annak is már vagy 10 éve. azt vettük észre, h nem lehet bemenni, előző nap kipakolták.
amit szerettem régen, az a túrázás volt. ősszel szerintem megint elkezdem. akkor már nem kell a hájas valagamat is cipelni, csak könnyebb lesz. talán a térdem is rendbejön.
a bringa töri a seggem, és fusson az, akinek két anyja van, vagy kergetik. úszáshoz mire elmászik az ember, kilőve, lovagolni megint túl úri sport. marad a súlyzó meg a bokszzsák a prolinak. esetleg az evezőpad.

Szerkesztette: avmanster 2013. 08. 10. 20:12 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#3382 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 11. 12:53

Fogyáshoz/zsírégetéshez mennyire fontos a pulzus, és pl egy futás tényleg kevésbé hatékony-e magas pulzussal, mint alacsonnyal, ha mondjuk ugyanannyi ideig (1 óra) fut valaki?

130as pulzussal tényleg több zsírt lehet égetni, és jobban lehet fogyni, mint 160assal?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#3383 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 12. 08:21

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2013. 08. 11. 13:53

Fogyáshoz/zsírégetéshez mennyire fontos a pulzus, és pl egy futás tényleg kevésbé hatékony-e magas pulzussal, mint alacsonnyal, ha mondjuk ugyanannyi ideig (1 óra) fut valaki?

130as pulzussal tényleg több zsírt lehet égetni, és jobban lehet fogyni, mint 160assal?

Ez így nem egyértelmű. Amíg aerob a folyamat, tehát rendesen tudsz levegőt venni, addig hatékony a zsírégetés, pulzusszámtól függetlenül.

#3384 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 12. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2013. 08. 12. 09:21

Ez így nem egyértelmű. Amíg aerob a folyamat, tehát rendesen tudsz levegőt venni, addig hatékony a zsírégetés, pulzusszámtól függetlenül.

Tehát, ha valaki bírja, akkor tök8 hogy 130as vagy 160as pulzussal fut 1 órán át?

Ez nem jó hír, mert akkor nem fogok jobban fogyni, ha veszek vmi pulzusmérős csodát és lassabban futok :Đ
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#3385 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 12. 11:17

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2013. 08. 12. 11:09

Tehát, ha valaki bírja, akkor tök8 hogy 130as vagy 160as pulzussal fut 1 órán át?

Ez nem jó hír, mert akkor nem fogok jobban fogyni, ha veszek vmi pulzusmérős csodát és lassabban futok :Đ

Minnél magasabb a pulzusszám annál több energiát használsz fel, tehát ilyen szempontból nem mindegy. De csak addig égetsz zsírtt, amíg aerob folyamat marad.

#3386 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 12. 11:28

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 08. 10. 21:08

azért mondjuk kigyúrni magad sem pár év csak, meg rengeteg melóval és lemondással jár, kétlem, h heti pár edzéstől rögtön te lennél izom tibor. de lehet azt úgy is csinálni, masszív, szálkás, kis méretű izmokat termel fel az ember. akár fél óra alatt is le lehet zavarni egy szuperszettesített két testrészes edzés egy héten párszor... attól garantáltan nem leszel svárcenegger, de legalább valami mozgás megvan.
egyébként a kondiszobában, mikor elkezdtük összerakni, a 2., ami bekerült a tv volt. az 1. mozdulat mikor leérek, h bekapcsolom. a 2. meg mostanában a légkondi.
nekem nehéz rászánnom magam, de mikor lent vagyok, akkor a rutin meg az évek visznek előre. aztán megjutalmazom magam egy epres proteinturmixszal, ez is a szertartás része. 16 éves korom óta. annak idején lehetett kapni turmixot az akkori konditerembe. nagy, zöld vödrös epres volt, valami német. azóta is próbálom azokat a cuccokat összeválogatni, amik hasonlítanak ízben rá. néha eszembe jut, bandi bácsit, akié volt pár hét alatt felvitte a rák, pedig annak is már vagy 10 éve. azt vettük észre, h nem lehet bemenni, előző nap kipakolták.
amit szerettem régen, az a túrázás volt. ősszel szerintem megint elkezdem. akkor már nem kell a hájas valagamat is cipelni, csak könnyebb lesz. talán a térdem is rendbejön.
a bringa töri a seggem, és fusson az, akinek két anyja van, vagy kergetik. úszáshoz mire elmászik az ember, kilőve, lovagolni megint túl úri sport. marad a súlyzó meg a bokszzsák a prolinak. esetleg az evezőpad.

Van jó patikusom. Jelképes összegekért, mindent meg tud oldani. :cool:

#3387 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 12. 11:34

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2013. 08. 12. 12:28

Van jó patikusom. Jelképes összegekért, mindent meg tud oldani. :cool:

van neki raktáron mondjuk donor máj is? mert ez ügyben gyakorta szükséges lesz egy szervátültetés...:Đ
én soha nem próbáltam semmit, pedig megtehettem volna, mert hordtam haza szívességből haveroknak a kollégiumból tizenéves fejjel nerobolt meg naposint...
összefutok néha a néhai gyurmatermis arcokkal, így 40 környékén már rohadt lepukkantak...
én meg az elmúlt 10 évben évi pár hónapot szoktam gyúrni, és ha pont nincs sörhasam, mert pár hónap alatt gatyába ráztam maga, de mindig örülök neki, h soha nem toltam semmit sima tápokon kívül.
szar ügy, amikor a 10 évvel fiatalabb asszony 45 évesen elhagy, mert nemhogy a gyereknemzés, de az aktus sem megy már.

Szerkesztette: avmanster 2013. 08. 12. 11:40 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#3388 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 12. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2013. 08. 11. 13:53

Minnél gyorsabban futsz, annál hamarabb odaérsz! :-D

Egyszerűen.

A zsírégetés lényege, hogy beinduljon a folyamat. A szervezet először a vérben lévő (ill a májban tárolt) cukrot égeti el. Ha az elfogy akkor gyorsan az izmokban lévő fehérjét kezdi bontani, (annak ui egyszerűbb a molekulaszerkezete, minta zsíroké, gyorsabban vércukorrá alakítható) majd amikor az agy rádöbben (30-40 perc után), hogy ennek a fele sem tréfa, csak akkor kezdi el a zsírraktárakat használni.

Ha magasabb pulzussal futsz, akkor hamarabb fogy el a vércukor, több izmot bont le a szervezet, viszont ezekután ugyanannyi zsírt éget el, mintha lassabban futnál. :-)

#3389 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 12. 11:54

http://body.builder....kek/aerob-edzes

#3390 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 12. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 08. 12. 12:34

van neki raktáron mondjuk donor máj is? mert ez ügyben gyakorta szükséges lesz egy szervátültetés...:Đ
én soha nem próbáltam semmit, pedig megtehettem volna, mert hordtam haza szívességből haveroknak a kollégiumból tizenéves fejjel nerobolt meg naposint...
összefutok néha a néhai gyurmatermis arcokkal, így 40 környékén már rohadt lepukkantak...
én meg az elmúlt 10 évben évi pár hónapot szoktam gyúrni, és ha pont nincs sörhasam, mert pár hónap alatt gatyába ráztam maga, de mindig örülök neki, h soha nem toltam semmit sima tápokon kívül.
szar ügy, amikor a 10 évvel fiatalabb asszony 45 évesen elhagy, mert nemhogy a gyereknemzés, de az aktus sem megy már.

Az mindkettő (ugyanazzal a hatóanyaggal) konkrétan disznóhízlaló hormon. Egyébként, csak az ilyen (marokszámra szedett) szar, szemestakarmányok basszák szét a májat és okoznak egyéb gondokat, de egy jól felépített (beszúrós) kúrától semmi bajod nem lesz. Példának fel tudnám hozni a csávót, aki mindent megnyert, amit testépítésben meg lehet, majd filmsztár lett, végül kalifornia kormányzója. :cool:
Egy mr olimpia vagy mr universe sem halt még meg idő előtt. Csak a sok senkiházi csíra, akik azt hitték, hogy az egész arról szól, hogy naponta beszednek 100 szem nerobolt.

Szerkesztette: cyberde 2013. 08. 12. 11:56 -kor

#3391 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 12. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2013. 08. 12. 12:54

Az mindkettő (ugyanazzal a hatóanyaggal) konkrétan disznóhízlaló hormon. Egyébként, csak az ilyen (marokszámra szedett) szar, szemestakarmányok basszák szét a májat és okoznak egyéb gondokat, de egy jól felépített (beszúrós) kúrától semmi bajod nem lesz. Példának fel tudnám hozni a csávót, aki mindent megnyert, amit testépítésben meg lehet, majd filmsztár lett, végül kalifornia kormányzója. :cool:
Egy mr olimpia vagy mr universe sem halt még meg idő előtt. Csak a sok senkiházi csíra, akik azt hitték, hogy az egész arról szól, hogy naponta beszednek 100 szem nerobolt.

nono, egy májcsere (vagy csak műtét?) neki is bejátszott.
szoktam olvasgatni bunny vagyki írásait régen, de soha nem vonzott ez a része... már a másik része sem vonz egyébként. csak valami szükséges h ne legyek szívbeteg hízott disznó.
egyébként is rühellem, ha tűvel szurkálnak.

Idézet

#3392 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 13. 21:46

hello, adjatok tanacsot:
evek alatt felkuszott ram vagy 20 kilo, amitol szeretnek most megszabadulni, aztan min 5 kilot visszaszedni minosegben.
van egy allvanyom, fekpadom, meg par sulyzom a garazsban regrol, ezekkel kezdtem, de rajottem, hogy meg mindig nincs turelmem
egyedul szenvedni a garazsban, de terembe jarasra is sajnalom azt a 2-3 orat. Igy jott a b terv, interval edzes(szobabicikli),
kozben nezek vmit a tv-ben. 50-60 perc, 3.5 perc 130-145 kozott, 1.5 perc 150-165+. persze folyamatosan kuszik felfel a pulzus
ahogy telik az ido, a vegen nincs 140 alatt szinte sosem.
Elotte l-karnitin. Ezt letolom kb 5-6x a heten, alkalmankent 550-650kcal.
Utana, ha van meg erom (heti 2x azert biztos), csinalok egy fekvenyomas, meg vmi karerosito szeriat, inkabb csak hogy erezzem az izmokat,
majd utana iszom vmi tejsavo koncentratumot.
3-4 hete csinalom, evesre kicsit figyelek, szoval nem tolok be egy vodor jegkremet egyszerre, de azert nem szamolgatom a kaloriakat.
fogyogatok is, hasamon erzem hogy laposodik, felulni meg nem akarok, igazsag szerint a pad mindig kikezdi a seggem, es az nem jo hat napi 1 orat a nyeregben ulok elotte.
Amig a fogyas az elso, addig a tekeres is erosit valamit hason.

A kerdesem, jo ez igy szerintetek, vagy total rossz vmi? Illetve, csak a biciklis edzesek utan erdemes innom feherjekoncentratumot?
Eddig leginkabb megettem vagy 2 kilo dinnyet utana, potolta a folyadekot, meg van benne szenhidrat is.
Ez nem sokaig tarthato, szoval erre is johetne vmi jo tipp.

porcerositot tuti kell vennem vmit, esetleg mast meg?
itt most a fogyas a fo cel, ha kozben erosodom, az bonusz.
koszi
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#3393 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 13. 22:16

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2013. 08. 13. 22:46

hello, adjatok tanacsot:

minden jó amitől fogysz, de az még jobb, amitől még többet. persze ez egyenesen arányos a lemondással.
a mérleg nem csal. nem kell naponta nézegetni, de nem árt néha, h jó úton haladsz-e. legalábbis ha csak ezt a tevékenységet folytatod. de súlyzó mellett már röppenhet fel izom is.
ezen kívül a kalóriaszámlálással is lehet adni kontrollt, lásd mennyit vittél be. én barom, kiderült, nem tettem hozzá a tejet, ami vagy 500 kalóriával dobta meg az egészet.
egyébként meg szerintem jól csinálod, talán jobb is fokozatosan visszavenni a szokott életmódból és átállni. mind fizikailag, mind lelkileg kevésbé megterhelő. nincs egy nagy törés, nem adja fel rögtön az elején az ember, nem olyan drasztikus, látványos kezdetekben, de szerintem hosszútávon kifizetődőbb.
én a súlyzót, valami gyors, tömény, szuperszettes formában mindenképp hozzáraknám. 30 percet csak kibírsz alkalmanként.
a proteinturmixot inkább étkezés kiváltására használnám. meg keresnék valami étrendet is, ami egészséges, és szereted és szép fokozatosan életmódot is váltanék.
nekem bevált. többször is. :Đ
egy idő után agyban dől el az egész.

Szerkesztette: avmanster 2013. 08. 13. 22:26 -kor

Idézet

#3394 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 14. 16:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2013. 08. 09. 20:47

Ha szabad közbeszólnom nekem is... Ezzel kapcsolatban olvastam már olyat is, és személyi edző is nyilatkozta, hogy a 70-80 közötti pulzusszám - tartós, konstans intenzitású mozgás mellett - az ideális a zsírégetéshez. Mondjuk azt kicsit én is kevesellem, viszont az tény, hogy egyénenként változó az ideális pulzustartomány, és semmiképpen nem lehet a mozgás megterhelő, "kifullasztó", mert akkor az állóképességet növeli, nem a zsírt égeti a szervezet.

Abban viszontszinte mindenki egyetért, hogy a 60-90 perces zsírégető edzés az ideális. Éppen a viszonylag alacsonyabb pulzustartomány miatt képes az ember tovább végezni ilyenkor a testmozgást, és érdemes is.

Ez max nyugalmi állapotban annyi...

Egyébként meg nem sok értelme van arról beszélni, hogy melyik mozgásforma jobb, és miért. Mert nincs ilyen. A fotelben ülésnél BÁRMI jobb/hasznosabb.

A testsúlycsökkentés első és legfontosabb szabálya a KALÓRIADEFICIT. Ha ez nincs meg, tök lényegtelen, hogy mennyire egészséges, fitt meg minden, amit eszel, NEM FOG csökkenni a súlyod. Ellenben a kalóriafelhasználást könnyen lehet növeli bármilyen mozgással.
A kalóriabevitelt (és a makronutriensek arányát) pedig számon KELL tartani, máskülönben honnan tudnád, hogy mennyit ettél? Illetve hogy szükség esetén mit kell változtatni?
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#3395 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 15. 20:27

a vendéglátóipari dialektikust kérdezném, ha még nem vitte el a legfőbb vezérlő tisztiorvos és rohad a celláján a műanyag lakat, de kaptam ingyért egy doboz ilyet
http://shop.builder....e-120-kap-p6684
van nekem ez hiperkómiám a vérnyomásommal. nagyon kibaszok magammal, ha reggel beszedek két szemet, oszt slussz? úgy néz ki a reggelim, h proteinturmix, egy óra múlva a reggeli vackaim, mint táplálékkiegésztők, 10-11 óra között valami alma vagy banán, barack, esetleg müzli szelet hozzáadott czukor nélkül, majd 13.00 felé könnyű ebéd. 15-16.00 között elkezdem az edzést, előtte cholin-inositol/L-Carnitine/, de semmi letális dózis, edzés után cla, 1 óra múlva proteinturmix, később vacsira valami salátás-zöldséges tonhallal vagy sovány, szemcsés sajttal és zsírszegény felvágottal, esetleg cézár saláta zsírszegény öntettel, ilyesmik.
persze ez nem mindig néz ki így, beesnek fura dolgok. meg általában elrágok itt-ott egy zab vagy korpakekszet, hungarocellrizst, ha rámjön az éhség. de a fentiekre törekszem. időnként lazítok.

Szerkesztette: avmanster 2013. 08. 15. 20:31 -kor

Idézet

#3396 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 16. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 08. 15. 21:27

a vendéglátóipari dialektikust kérdezném, ha még nem vitte el a legfőbb vezérlő tisztiorvos és rohad a celláján a műanyag lakat, de kaptam ingyért egy doboz ilyet
http://shop.builder....e-120-kap-p6684
van nekem ez hiperkómiám a vérnyomásommal. nagyon kibaszok magammal, ha reggel beszedek két szemet, oszt slussz? úgy néz ki a reggelim, h proteinturmix, egy óra múlva a reggeli vackaim, mint táplálékkiegésztők, 10-11 óra között valami alma vagy banán, barack, esetleg müzli szelet hozzáadott czukor nélkül, majd 13.00 felé könnyű ebéd. 15-16.00 között elkezdem az edzést, előtte cholin-inositol/L-Carnitine/, de semmi letális dózis, edzés után cla, 1 óra múlva proteinturmix, később vacsira valami salátás-zöldséges tonhallal vagy sovány, szemcsés sajttal és zsírszegény felvágottal, esetleg cézár saláta zsírszegény öntettel, ilyesmik.
persze ez nem mindig néz ki így, beesnek fura dolgok. meg általában elrágok itt-ott egy zab vagy korpakekszet, hungarocellrizst, ha rámjön az éhség. de a fentiekre törekszem. időnként lazítok.

engem? :-s :-)

A lényeges része ennk is csak zöld tea. Teinnel/koffeinnel. A többi (leginkább) a marketing sallang.

Testhőt, csak úgy emelhetsz, ha növeled a pulzust/vérnyomást. Arra egyébként jók a klasszikus népi módszerek is. Forró fürdő, meleg tea, vastag paplan. :-)

Esetleg a színes/szagos/drága tabik. :-)

(megmondom őszintén) a napi diétádat nem tudtam lekövetni. :-D

Én inkább ammondó vagyok, egyél sokat, mozogj sokat!

Ha viszont "arra" gyúrsz, akkor elárulom neked, a (vállalható) csajoknál jobban bejön a kisautó-nagyduma-kispocak, mint a nagyautó-butaarc-kockáshas! :-)

#3397 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 16. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2013. 08. 16. 11:05

engem? :-s :-)

A lényeges része ennk is csak zöld tea. Teinnel/koffeinnel. A többi (leginkább) a marketing sallang.

Testhőt, csak úgy emelhetsz, ha növeled a pulzust/vérnyomást. Arra egyébként jók a klasszikus népi módszerek is. Forró fürdő, meleg tea, vastag paplan. :-)

Esetleg a színes/szagos/drága tabik. :-)

(megmondom őszintén) a napi diétádat nem tudtam lekövetni. :-D

Én inkább ammondó vagyok, egyél sokat, mozogj sokat!

Ha viszont "arra" gyúrsz, akkor elárulom neked, a (vállalható) csajoknál jobban bejön a kisautó-nagyduma-kispocak, mint a nagyautó-butaarc-kockáshas! :-)

jaja, te vagy a diabétikus vagymi.
akkor bekapkodom reggelente a két szemet, ha kb. koffein, akkor ártani nem árt, legfeljebb nem leszek tőle álmos. ingyen, volt, nehogy már rámrohadjon. mondjuk nézek hozzá valami dózisadagot viszonyításnak.
úgy vagyok én ezzel a mozgás dologgal, h nekem kényelmesebb tespedni... öreg vagyok már, az eresztékeim rotyognak, mindig van valami nyűgöm.
enni meg szeretek, tegnap is egy kocaadag vörösboros marhapöri volt targonyával a vacsora. igaz, gyerekadag, meg a targonya gluténmentes volt. meg két pohár vörösbor. biztos vonhatok belőle kalóriadeficitet, de nem érdekel.
ellenben a múltkori nyígásom óta lement megint két kiló.
csajozási szokásaim momentán nincsenek. az nem tudom, mennyire számít, h egy ideje ugyanahhoz a kurvához járok.

Szerkesztette: avmanster 2013. 08. 16. 11:02 -kor

Idézet

#3398 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 08. 16. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2013. 08. 16. 11:05

A tein és koffein ugyanaz a vegyület, csak régen ezt még nem tudták, ezért az 2 elnevezés. A zöld teával, akármilyen koffeines teával, koffeinnel (kávé, kóla) vigyázni kell, mert nem csak fogyni lehet vele, hanem könnyen hízni is. Bepörgeti az anyagcserét, de rohadt éhes lehet rá az ember, és nehezebben állja meg, hogy egyen vagy többet egyen, főleg a szénhidrát/édességek utáni sóvárgást súlyosbítja. Nem mindenkire hat így, de számolni kell ezzel a lehetőséggel is. Nekem, meg még pár ismerősömnek is az segített a súlyleadásban, ha elhagyták a koffeint.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3399 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 01. 23:17

Kondizás, testépítés! :cool:

#3400 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 01. 23:21

Ez kokemeny!

Nagyon zsír!
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.