HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 29. 22:43

Az edzés utáni turmixnak pont az a jelentősége, hogy gyorsan szívódjon, gyorsan lássa el a szervezetet tápanyaggal. A tej drasztikusan lassítja a felszívódást. Minek elrontani a tejsavó legjobb tulajdonságát? Ilyen erővel le lehetne nyomni egy liter tejet edzés után azt csá...

Én kombóm edzés utánra: 2 mérő 100%whey isolate, 60g vitargo crx, 5g bcaa meg jóadag víz
Rá fél órára már simán tudom enni a csirkét meg a rízst.
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#262 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 22:48

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 22:43

Az edzés utáni turmixnak pont az a jelentősége, hogy gyorsan szívódjon, gyorsan lássa el a szervezetet tápanyaggal. A tej drasztikusan lassítja a felszívódást. Minek elrontani a tejsavó legjobb tulajdonságát? Ilyen erővel le lehetne nyomni egy liter tejet edzés után azt csá...

Pontosan.  :up: Én is effélét írtam. :)

Idézet

Én kombóm edzés utánra: 2 mérő 100%whey isolate, 60g vitargo crx, 5g bcaa meg jóadag víz
Rá fél órára már simán tudom enni a csirkét meg a rízst.

Na most a legtöbb helyen azt olvastam/azt mondták, hogy edzés után lenyomod a kis turmixodat, és utána kábé egy órával rá érdemes kajálni. Ez baromság? :think:

#263 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 22:50

Idézet: do3oM - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 20:23

Maltodextrint hol veszitek?
A BB-röl nem szoktam rendelni, van boltjuk pesten?

Van boltjuk, a Keleti és a Blaha között kábé.

Neten megrendeled, és a személyes átvételt jelölöd meg. :up:

#264 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 22:53

Egyszerű. Akkor kell enned, ha megemésztetted a turmixot. Hogy ez nálad mikor következik be, azt nem tudom.
Régebben szőlőcukrot raktam a fehérjéhez, akkor kb 1 óra múlva kerültem olyan állapotba, hogy enni tudjak. Most ez 30-40 perc.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#265 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 22:56

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 22:53

Egyszerű. Akkor kell enned, ha megemésztetted a turmixot. Hogy ez nálad mikor következik be, azt nem tudom.
Régebben szőlőcukrot raktam a fehérjéhez, akkor kb 1 óra múlva kerültem olyan állapotba, hogy enni tudjak. Most ez 30-40 perc.

Én szőlőcukorral iszom, és kábé egy óráig nem nagyon van étvágyam a turmix után.
Akkor nem vagyok egyedül vele. :D

#266 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 23:20

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 22:30

Na ne már! A víz szerinted mennyivel jobb? Gondolom a csapból iszod?!
Ez nekem már sok. Neked egy merő rettegés lehet az életed, no szója, no tej...
Persze a creatine az egészséges... :D
Utcára azért kimész gázmaszk nélkül? :Đ

Gondolatmeneted ott bukik el, h az általad tejnek nevezett folyadék soha nem látott tehenet.
Ha láttál már fejt tejet, akkor tudod, miről beszélek. Az talán még egészséges. De ez a műanyag lötyi tuti nem.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#267 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 23:40

Idézet: leslie - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 23:20

Gondolatmeneted ott bukik el, h az általad tejnek nevezett folyadék soha nem látott tehenet.
Ha láttál már fejt tejet, akkor tudod, miről beszélek. Az talán még egészséges. De ez a műanyag lötyi tuti nem.

na látod ebben igazatok van :)
én mondjuk sokáig ittam ilyen oldschool tehén tejet :D az zsírban is sokkal gazdagabb persze.

de most már azt se igazán lehet beszerezni  :rolleyes:
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#268 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 23:41

Idézet: Etele - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 21:54

de én inkább vízben iszom mióta olvastam a tej sokféle negatív élettani hatásáról. :think:

hallgatlak :)
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#269 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 08:11

Például...

#270 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 08:40

Idézet: Etele - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 22:38

Hahaha, nagyon vicceske. Az efféle eszmefuttatásokat mellőzd, lófaszt sem tudsz rólam.

Nem "merő rettegés az életem". Mi a ráknak igyak szójaproteint, amikor sokkal szarabb, mint a tejsavó? :omg: Ez nem félelem, hanem józan ész. Ha te szóját akarsz inni, egészségedre.
A tejről meg csak annyit, hogy olvasgass utána mielőtt mindenféle gázmaszkokról beszélsz. Kösz. :rolleyes:

Nem kell tudnod rólad semmit, ahhoz, hogy ne vegyek komolyan mindenféle sületlenséget, meg nem kell egyből hepciáskodni.
Szoktál kaját melegíteni mikróban? Az is "rákkeltő", linkelhetek róla egy valag cikket.
Ugyanennyi mendemondát fogok találni a csapvíz ártalmasságáról, meg az ásványvízről meg mindenről.
Nyomhatnál egy képet magadról érdekelne, hogy ha ennyire odafigyelsz magadra, akkor mekkorára nőttél, komolyan!
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#271 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 08:41

(Nálunk a piacon lehet kapni autentikus tehén tejet, úgyhogy nem annyira bukott el a gondolatmenet...)
Egyébként én kb fél litert iszok naponta (autentikust), ha ez ártalmas, akkor is ez van, szeretem a tejet és kész.
Mindennek ésszerű keretek között van értelme szerintem. A sportnak is. Persze nyilván vannak dolgok amikről érdemes lemondani, mert hosszútávon a javunkra válik, de úgy gondolom azért meg kell húzni a határt.

Szerkesztette: Harlequin 2006. 12. 30. 08:55 -kor

www.radioQ.hu

#272 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 09:04

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 8:40

Nem kell tudnod rólad semmit, ahhoz, hogy ne vegyek komolyan mindenféle sületlenséget, meg nem kell egyből hepciáskodni.

LOL.
Nem biztos hogy sületlenség amit te a kis buksidban annak érzel.

Idézet

Szoktál kaját melegíteni mikróban? Az is "rákkeltő", linkelhetek róla egy valag cikket.
Ugyanennyi mendemondát fogok találni a csapvíz ártalmasságáról, meg az ásványvízről meg mindenről.

Igen, a sok mendemonda nagy részét le is szarom. De abból, hogy vízzel iszom a turmixot és nem tejjel elég meredeken eljutottál addig, hogy az életben mindentől rettegek. Ehhez csak gratulálni tudok, doktor úr. :Đ

Idézet

Nyomhatnál egy képet magadról érdekelne, hogy ha ennyire odafigyelsz magadra, akkor mekkorára nőttél, komolyan!

Na látod, megint itt jön be, hogy szart sem tudsz rólam, csak osztod az észt. Baromira nem vagyok HC gyúrós, esetleg olvass vissza a topikban, pont erről volt egy hosszas beszélgetésem Flessel is anno.
Egyáltalán nem figyelek oda annyira magamra. Csak éppen ha választhatok, hogy pl. az egyébként is elfogyasztot tápkieg hogyan kerüljön a szervezetembe, akkor azt a módot választom, ami a célravezetőbb, vagy pl kétfajta protein közül nem fogom a szarabbat inni (szója vagy nem szója). Megintcsak: ez nem odafigyelés vagy "rettegés", hanem egyszerű, józan paraszti ész. :omg:

#273 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 09:11

Idézet: Etele - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 9:04

Egyáltalán nem figyelek oda annyira magamra. Csak éppen ha választhatok, hogy pl. az egyébként is elfogyasztot tápkieg hogyan kerüljön a szervezetembe, akkor azt a módot választom, ami a célravezetőbb, vagy pl kétfajta protein közül nem fogom a szarabbat inni (szója vagy nem szója). Megintcsak: ez nem odafigyelés vagy "rettegés", hanem egyszerű, józan paraszti ész. :omg:

Mondom, hogy nem kell hepciáskodni, nyugi. Csak kérdeztem. A gázmaszk után még szmájli is volt...
Milyen feszültek az emberek, ahogy közeledik a szilveszter.
www.radioQ.hu

#274 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 09:14

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 9:11

Mondom, hogy nem kell hepciáskodni, nyugi. Csak kérdeztem.

Nyugodt vagyok, ne aggódj. :)
(És nem hepciáskodok... azt észrevennéd. :D )

Idézet

A gázmaszk után még szmájli is volt...

De a rettegés után nem. :p

Idézet

Milyen feszültek az emberek, ahogy közeledik a szilveszter.

Nem vagyok feszült. Sőt. Hamarosan indulunk vidékre, ahol a barátaink bográcsban kotyvasztott birkapörkölttel és jóféle házipálinkával várnak, szóval ennél lazább nem is lehetnék. :D

#275 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 10:12

Ezt megerősíteni tudom, mert mi takarmányozzuk a világ két legjobb tehenészetét.
Ott érdemes lenne körülnéznetek, hogy mi az igazi tej.

Szerkesztette: Papa 2006. 12. 30. 10:13 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#276 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 10:14

Idézet: Etele - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 9:14

Nem vagyok feszült. Sőt. Hamarosan indulunk vidékre, ahol a barátaink bográcsban kotyvasztott birkapörkölttel és jóféle házipálinkával várnak, szóval ennél lazább nem is lehetnék. :D

Oh yeah.. legalább volt értelme küzdeni a súlyokkal az elmúlt 1 hétben  :Đ
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#277 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 12:09

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 8:41

Mindennek ésszerű keretek között van értelme szerintem. A sportnak is. Persze nyilván vannak dolgok amikről érdemes lemondani, mert hosszútávon a javunkra válik, de úgy gondolom azért meg kell húzni a határt.

Ez egyértelmű. :)

Én sem edzek profi szinten, itt talán Geri az egyedüli, aki komolyan veszi, és eredménye is van.

Amit tudok, megteszek azért, h normálisan kajáljak, csak hát ma is szilvás gombóc van, ami ugye eléggé kihagyhatatlan. :)
De amúgy rizs-csirke, pufirizs-zabpehely, oszt mégis van rajtam plusz súly, amit le kellene aerobozni-diétázni, de nem fogom, mert le van xarva, és így van erőm. :)

#278 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 30. 12:29

Idézet: leslie - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 12:09

...

Én sem edzek profi szinten, itt talán Geri az egyedüli, aki komolyan veszi, ....

Nem is nagyon érdemes túl komolyan venni, mert nálunk a teremben az a mondás járja, hogy:

Idézet

Jusson eszedbe, amikor egyéni csúcsot nyomsz, hogy valahol, egy kínai kislány ekkora súllyal melegít be.

amiben van nem kevés az igazság.  :)

#279 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 12:46

Idézet: cyberde - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 12:29

amiben van nem kevés az igazság.  :)

Simán. 1-2 éve, amikor még jól ment (92kg testsúllyal 180-190kg csúcs), akkor ki volt függesztve az azévi fekvenyomó VB eredménye. Mit mondjak, a nőibe még talán befértem volna. :Đ

Azóta nincs ösztönzés, elment a teremből a verenyző srác. Utolsó infóm szerint 75kg-ban indulva 197.5-re javította a rekordot. :)

#280 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 21:35

Idézet: Papa - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 10:12

Ezt megerősíteni tudom, mert mi takarmányozzuk a világ két legjobb tehenészetét.
Ott érdemes lenne körülnéznetek, hogy mi az igazi tej.

sok embernek a gyomra már nem bírná sajnos :)
valóban más.

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.