HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#1981 Felhasználó inaktív   Pig_Bodine 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 22. 19:59

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. aug. 22., péntek - 8:30

Igen, ezt én is olvastam. De akkor itt vagyok példának én. Nekem 18 éves korom előtt teljesen ez a "futó" alkatom volt. Akkoriban a méretem (emlékként lejegyeztem még akkor) 65/60/70 volt. Nagyon semmi nőies nem volt bennem, és akkoriban még sportoltam is (kár volt abbahagyni a tanulás miatt:(). Szóval ha elkezdenék futni, akkor az nekem jó lenne, vagy sem?

Sztem kár túlaggódni ezt a futás-dolgot. Nem hiszem, hogy heti néhány kocogástól olyan egészségügyi problémáid lehetnének, mint amilyenek a versenyszerű maratonfutókat fenyegetik. Nekem van ismerősöm, aki még a terhesség alatt is kocogott, és két egészséges gyereke van. Ha szeretsz futni, nyugodtan csináld. Ha fáj, vagy nem esik jól, hagyd abba.

Ennyi erővel azt is mondhatná valaki, hagyd a súlyzózást a fenébe, nézd meg, milyen nőietlenek a profi testépítőnők... Amúgy, ha jól tudom, a "női" bajokat a profi sportolóknál a nagyon alacsony (nőknél 10-15% alatti) testzsírhoz szokták kötni.

A tesztoszteron.hu-s cikket "egy csipetnyi sóval" venném csak be - biztos nem teljesen alaptalan, de nem lennék meglepve, hogyha a szerző kutatásait szponzorálta volna valamelyik sportszergyártó (elliptikus, lépcsőző gépeket vagy szobabicikliket készítő) cég. Csak nézd meg a konklúzióját.

A kardiónál az a lényeg, hogy találj valamilyen mozgásfajtát, amely örömet okoz, és amelyet rendszeresen és tartósan tudsz csinálni. Ld. cyberde posztját az életmódváltásról. Az sem baj, ha mindig mást csinálsz, csak gyakran mozogj (hetente legalább 3-4 alkalommal). Gyalogolj, fuss, biciklizz, ússz, fallabdázz, strandröplabdázz, lépcsőzz, box-aerobikozz, ugrókötelezz, vagy ami épp eszedbe jut.

Én mostanában a paraszt-aeróbot gyakorlom. Napi egy óra kutyasétáltatás a tarlón, alkalmankénti nyúlkergetéssel színesítve, és/vagy kasza-kapa-gereblye a kertben. Erre jó a vidéki élet nyáron. Az elliptikus gép meg porosodik a sarokban.

#1982 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 22. 20:20

Idézet: Lipton - Dátum: 2008. aug. 22., péntek - 18:58

Köszi a segítséget.
Ennyi túrótól egy hét után felfordulnék. :)

Én imádom mindennel  :)

Sósan, sajttal kenyérrel paprikával, cukrosan tejföllel, esetleg alá valami tészta :) Rétesben is, palacsintában is  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1983 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 20:51

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. aug. 22., péntek - 21:20

Én imádom mindennel  :)

Sósan, sajttal kenyérrel paprikával, cukrosan tejföllel, esetleg alá valami tészta :) Rétesben is, palacsintában is  :Đ

Én is nagyon szeretem, pont ezért nem akarom megutálni. :)

#1984 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 23. 06:23

Idézet: Lipton - Dátum: 2008. aug. 22., péntek - 16:29

Senki se tud fehérjét ajánlani?

Felesleges. Az már csak akkor kell, ha profi szintű az edzésed, és nem tudsz elég fehérjét bevinni husival, mert mammutszarás effekt van. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1985 Felhasználó inaktív   Pig_Bodine 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 23. 08:14

Idézet: leslie - Dátum: 2008. aug. 23., szombat - 6:23

Felesleges. Az már csak akkor kell, ha profi szintű az edzésed, és nem tudsz elég fehérjét bevinni husival, mert mammutszarás effekt van. :)

Ámen.
Napi 120-150 gramm még elég simán összejöhet pl. így:

5-6 tojás
30-40 deka (fehér) hús
1-2 bögre kefír
1 tonhalkonzerv vagy 1/4 kiló túró

A legnagyobb baj az, hogy 1 gramm fehérje nemigen jön ki 5-6 Ft alatt, így minél nagyobbra nő az ember, annál többe kerül már a fenntartás is. Én ezért nem akarok tovább tömeget növelni, a gyerekeknek is maradjon valami a hűtőben.
Ja, megfeledkeztem a hüvelyesekről. Borsó, bab, lencse: ezek olcsók, és elég sok fehérjét is tartalmaznak.

Pl:
chillis bab vesebabból és darált pulykahúsból  :hungry:

#1986 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 23. 11:50

Idézet: leslie - Dátum: 2008. aug. 23., szombat - 7:23

Szerintem nem felesleges, ha az lenne nem akarnék venni.

#1987 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 23. 19:40

Idézet: leslie - Dátum: 2008. aug. 23., szombat - 6:23

ez igaz, de nem hiszem hogy mindenki képes 40dkg husi és egyéb tojás stb. bevitelére naponta.
egyrészt pénztárca kérdés is, meg megutálod a kajálást illetve nem mindenki ér rá, nyugiban leülni napi 3x befalni 5 szelet rántott húst :)
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#1988 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 25. 12:13

és aki pl vegetáriánus??
legalábbis olyan szinten, hogy tej és tojás alapanyagú termékeket eszik, csak magát a húst nemigen.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1989 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 25. 12:20

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. aug. 25., hétfő - 12:13

és aki pl vegetáriánus??
legalábbis olyan szinten, hogy tej és tojás alapanyagú termékeket eszik, csak magát a húst nemigen.

Az csúnyán beszopta eleve. :)

#1990 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 25. 12:40

nekem van 110kg-os kondis vegás haverom :)
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#1991 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 06:28

Idézet: leslie - Dátum: 2008. aug. 25., hétfő - 13:20

Az csúnyán beszopta eleve. :)

na mert most miért?? :D
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1992 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 09:01

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. aug. 26., kedd - 6:28

na mert most miért?? :D

Nincs neki ereje. Legalábbis aki vegát láttam, mind elég gyengus volt.

#1993 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 09:06

Én nem vagyok mondom 100%-ig vega, mert azért ritkán szárnyas husit eszem. Régen nagyon sokat ettem, de az utóbbi időben nagyon nem kívánom. Nem tudom ennek mi lehet az oka, a meleg vagy nem tudom. Szalámikat eszem, meg tejtermékeket, meg tojást, de úgy húst nemigen. Mondjuk gyengének nem érzem magam.

#1994 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 09:22

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. aug. 26., kedd - 10:06

Én nem vagyok mondom 100%-ig vega, mert azért ritkán szárnyas husit eszem. Régen nagyon sokat ettem, de az utóbbi időben nagyon nem kívánom. Nem tudom ennek mi lehet az oka, a meleg vagy nem tudom. Szalámikat eszem, meg tejtermékeket, meg tojást, de úgy húst nemigen. Mondjuk gyengének nem érzem magam.

Egyél halat  :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1995 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 10:40

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. aug. 25., hétfő - 13:13

és aki pl vegetáriánus??

Az mehet a legelőre napfényt szívni a sok zöCCSég mellé.  :Đ
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1996 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 14:17

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. aug. 26., kedd - 9:06

Egy-másfél hónapja nekem sincs túl sok étvágyam, pedig azért az volt (72 kilós létemre :D ). Valszeg a meleg lesz.
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#1997 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 16:49

Alig ettem en is egesz nyaron (minusz 5kg... ami hetven pár kilorol eleg sok sajnos)... meg persze edzes is kimaradt :) lustasag + nyaralasok... mindenesetre tegnap elkezdtem megint jarni... egy élmény volt... soha tobbet nem hagyok ki 3honapot... vagy ha igen nem megyek tobbet az fix... szenvedtem rendesen, pedig csak atmozgatos napot csinaltam! Raadasul izomlazam is lett jocskan... legkozelebb talan penteken tudok menni  :Đ addig kár rámozogni ugy faj mindenem :D

Remelem hamar visszarazodom...

Szerkesztette: Sniper 2008. 08. 26. 16:50 -kor

"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#1998 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 27. 06:54

na de aki tartósabban él hús nélkül, mint én, érdemes lenne nekem valami lightos fehérje pótoló valamit ennem?

#1999 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 27. 06:58

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. aug. 27., szerda - 6:54

na de aki tartósabban él hús nélkül, mint én, érdemes lenne nekem valami lightos fehérje pótoló valamit ennem?

Persze. Csirkemelleket. :)

#2000 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 27. 08:52

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. aug. 27., szerda - 6:54

egyél sok borsót és mellé szedjél aminosavat

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.