HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2041 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 06. 10:29

Légyszi a feltett kérdésemre válaszoljon valaki, aki tudja :D
köti:

"most már 4 hónapja, hogy intenzíven járok edzésre. Heti 3x spining, van, hogy4x is. Nem mondom, hogy nincs eredménye, mert van. Szép kis izmok kezdenek kidomborodni, csak az a baj, hogy zsír a hasamon, a combomon, a fenekemen ott marad. Formálódik az egész valahogy, meg keményebb kicsit, de a zsír marad. Azt mondták a teremben, hogy érdemesebb lenne egy zsírégetőt is szednem az edzésekhez, hogy a hatás jobb legyen.

Minden edzésen BioTechN L-carnitin (1500) italt fogyasztok.
Ajánlották a Scitec Nutrition ReForm nevű zsírégetőjét. Nem kimondottan csak nőknek van. Tud erről valaki valamit? Tényleg érdemes szedni ilyeneket? Van értelme?

Ajánlották még a ProteinDelite nevű turmixot is. Főként az izomépítésben segít, és enyhe zsírégető.

Melyiket lenne jobb használni? Mennyi idő alatt van valami ici pici kis eredménye?"
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2042 Felhasználó inaktív   Lumpy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 13:07

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 12:31

most már 4 hónapja, hogy intenzíven járok edzésre. Heti 3x spining, van, hogy4x is. Nem mondom, hogy nincs eredménye, mert van. Szép kis izmok kezdenek kidomborodni, csak az a baj, hogy zsír a hasamon, a combomon, a fenekemen ott marad. Formálódik az egész valahogy, meg keményebb kicsit, de a zsír marad. Azt mondták a teremben, hogy érdemesebb lenne egy zsírégetőt is szednem az edzésekhez, hogy a hatás jobb legyen.

Ajánlották a Scitec Nutrition ReForm nevű zsírégetőjét. Nem kimondottan csak nőknek van. Tud erről valaki valamit? Tényleg érdemes szedni ilyeneket? Van értelme?

Ajánlották még a ProteinDelite nevű turmixot is. Főként az izomépítésben segít, és enyhe zsírégető.

Melyiket lenne jobb használni? Mennyi idő alatt van valami ici pici kis eredménye?

Kedves Csuvi!

Hydroxycut
14 a nagy
7-8 ezer a kicsi

Elég jól befűt és felpörget.
Scitec termékeket nem vásárolunk, amióta, Romániában folyik a gyártás.
Minden kisebb, minőségre rosszabb lett.
szerintem hanyagold, de Te tudod :)

Bartnőmnek ez bevált :)

#2043 Felhasználó inaktív   Lumpy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 13:17

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 10:29

Légyszi a feltett kérdésemre válaszoljon valaki, aki tudja :D
köti:

"most már 4 hónapja, hogy intenzíven járok edzésre. Heti 3x spining, van, hogy4x is. Nem mondom, hogy nincs eredménye, mert van. Szép kis izmok kezdenek kidomborodni, csak az a baj, hogy zsír a hasamon, a combomon, a fenekemen ott marad. Formálódik az egész valahogy, meg keményebb kicsit, de a zsír marad. Azt mondták a teremben, hogy érdemesebb lenne egy zsírégetőt is szednem az edzésekhez, hogy a hatás jobb legyen.

Melyiket lenne jobb használni? Mennyi idő alatt van valami ici pici kis eredménye?"

Kedves Chewbacca!

Ha ilyen sokat edzel, látom főként kardiót, akkor:

előfordul, hogy az emberi test alkalmazkodik és nem éget zsírt olyan mértékben ahogy te azt szeretnéd. Érzékeli a nagy igénybevételt, amit sokszor ismételsz ezért takarékra kapcsol és ami zsír tartaléka van arra vigyáz, hogy legyen olyan időkre amikor nincs kaja.

ha váltogatod pl: az edzés időpontját, annak hosszát, esetleg néha többet néha kevesebbet edzel, akkor a fent említett eset nehezebben áll elő.

Gondolom a táplálkozás az rendben van, szóval megnézed mit eszel!
:)

#2044 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 13:32

Kicsit megszakadt izomra van vmi gyógyulást segítő terápia? ("Okosság" is érdekelhet...)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2045 Felhasználó inaktív   Lumpy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 13:45

Idézet: leslie - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 13:32

Kicsit megszakadt izomra van vmi gyógyulást segítő terápia? ("Okosság" is érdekelhet...)

Kicsit megszakadt ?

Van részleges meg teljes.

MENNYÉ ORVOSHOZ! :reklamacio: sztem érdemes, legalább sport doki.

nekem még 17 éves koromban volt egy részleges izomszakadásom a mellem felső részében, doki adott kenőcsöt, fel volt kötve a karom.

#2046 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 13:45

Idézet: leslie - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 14:32

Pihenés?
tesa

#2047 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 14:47

A bal emlőm már hónapok óta szarakodik, pedig visszavettem a súlyból, csúcsot nem nyomok, csak ilyen 130-140kg széria. Leengedem a súlyt, befájdul, 2 hétig nem mellyezek, rendbejön, 3-4 edzést kibír, megint behal. A mostani olyan szintű, h húzódzkodásnál is érzem.
Nem csinálom verseny szinten, nincs semmiféle ilyen elképzelésem, de ha kihagyok 2-3 hónapot, akkor csúnyán legyengülök. :( Viszont ez így nem mehet tovább, egyszer megszakad teljesen...

Szóval körzeti, sport doki. Munka mellett nehéz dokihoz járni...

Egyéb? Vmi szuri, kenőcs, bogyó, bármi?

BTW nem vok orvos, de izomnak más baja nagyon nem lehet, mind h túl sok rost szakad meg...

Szerkesztette: leslie 2008. 10. 06. 14:48 -kor

#2048 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 16:08

Idézet: Lumpy - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 14:17

Kedves Chewbacca!

Ha ilyen sokat edzel, látom főként kardiót, akkor:

előfordul, hogy az emberi test alkalmazkodik és nem éget zsírt olyan mértékben ahogy te azt szeretnéd. Érzékeli a nagy igénybevételt, amit sokszor ismételsz ezért takarékra kapcsol és ami zsír tartaléka van arra vigyáz, hogy legyen olyan időkre amikor nincs kaja.

ha váltogatod pl: az edzés időpontját, annak hosszát, esetleg néha többet néha kevesebbet edzel, akkor a fent említett eset nehezebben áll elő.

Gondolom a táplálkozás az rendben van, szóval megnézed mit eszel!
:)

így sem tudok mindig azonos idöpontokban járni. Van, hogy délután 5kor, van, hogy este8kor. A hossza az, de 2 hetente változik a koreográfia, azaz nem ugyanazokat a gyakorlatokat végezzük. Van, amikor nagyon intenzív, van amikor szinte csak lassú izommunka. Kezdek kétségbe esni, mert ok, nem azt mondom, hogy soksok kilóval kellene soványabbnak lennem, de legalább egy kicsi eredménye lehetne már.

Érdemes lenne edzés után esetleg infraszaunába menni?
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2049 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 16:55

Idézet: leslie - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 15:47

Viszont ez így nem mehet tovább, egyszer megszakad teljesen...

Versenyen láttam már ilyet. Akkorát csattant a srác melle, hogy a tornaterem másik sarkában is megállt az élet.
Szerintem is menj el dokihoz, mielőtt késő lesz.

#2050 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 17:51

Idézet: Lipton - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 16:55

Versenyen láttam már ilyet. Akkorát csattant a srác melle, hogy a tornaterem másik sarkában is megállt az élet.
Szerintem is menj el dokihoz, mielőtt késő lesz.

Van benne erő, csak most nem eröltetem. :)
Doki válaszát ismerem, pihentessem.

Ez olyan, h a haver szenved az alkarjában levő inhüvelygyulladástól. de az orvosok le sem szarják. Nem élsportoló, majd rendbejön, fél évet nem edz, nem nagy kaland. Nekik. Közben van olyan szuri, amivel 2 bökés, és 1 hét alatt rendbejön, de azt halandó meg nem kapja.

#2051 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 17:57

mert 1 hét és meghal  :D

---

leslie, most az izmod fáj vagy a cicid?  :think:
Ciciman is on borda

#2052 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 18:06

Idézet: fram - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 17:57

mert 1 hét és meghal  :D

---

leslie, most az izmod fáj vagy a cicid?  :think:

A bal mellyem izma egészen pontosan.

#2053 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 18:36

Chewbacca:

én úgy tanultam, hogy valamennyi tartalék (zsír) mindig kell. A testépítőkön aazért nincs annyi, mert ők már szedik a tabikat és/vagy a porokat isszák. Szerintem, ami rajtad maradt feleslegnek vélt mennyiség azt a tested megfogja tartani. 4 hónap aktív mozgás után én ide lyukadnék. De ha a rólad látott képek nem sokat változtak, akkor szerintem ott az alakkal nagy baj nem lehet.
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#2054 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 20:45

a képek előnyösek, nem látszik, hogy mekkora pocakom van. Amit szépen mondtam, mert inkább hatalmas bélnek nevezném. Engem kb ez az egy zavar. A többi helyen nem is vészes, de a csípő-has veszedelmesen néz ki. És ezt nem nevezném tartaléknak. És ez nem az én női hisztim, volt már, hogy a dokinál terhesnek néztek :rolleyes:

#2055 Felhasználó inaktív   Pig_Bodine 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 07. 08:14

Chewbacca,

Amúgy milyen a súlyzós edzésed?
Lehet, hogy azt kellene felpörgetni, hogy több kalóriát égess.

#2056 Felhasználó inaktív   Lumpy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 08:17

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 16:08

így sem tudok mindig azonos idöpontokban járni. Van, hogy délután 5kor, van, hogy este8kor. A hossza az, de 2 hetente változik a koreográfia, azaz nem ugyanazokat a gyakorlatokat végezzük. Van, amikor nagyon intenzív, van amikor szinte csak lassú izommunka. Kezdek kétségbe esni, mert ok, nem azt mondom, hogy soksok kilóval kellene soványabbnak lennem, de legalább egy kicsi eredménye lehetne már.

Érdemes lenne edzés után esetleg infraszaunába menni?

Infra jó!!!
Pihentet, ellazít:)

Spinning az combosít ezt ne feledd! Az izom sűrűbb a zsírnál így lehet hogy hízik az aki valójában fogy. (zsírból természetesen) Amennyibe a Biotech-es ital kerül abból, nem tudnál venni egy normális zsírégető kiegészítőt? Hydroxycut pl amit írtam.

Van egy sáv ami alá nem nagyon tudsz menni alkatilag, genetika…… szerintem

De ne keseregjé :reklamacio:   ;)  :up:

Szerkesztette: Lumpy 2008. 10. 07. 08:29 -kor

#2057 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 09:04

Idézet: Lumpy - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 9:17

Infra jó!!!
Pihentet, ellazít:)

Spinning az combosít ezt ne feledd! Az izom sűrűbb a zsírnál így lehet hogy hízik az aki valójában fogy. (zsírból természetesen) Amennyibe a Biotech-es ital kerül abból, nem tudnál venni egy normális zsírégető kiegészítőt? Hydroxycut pl amit írtam.

Van egy sáv ami alá nem nagyon tudsz menni alkatilag, genetika…… szerintem

De ne keseregjé :reklamacio: ;)  :up:

OK, hogy van egy ilyen sáv, akkor úgy mondom, hogy szeretném azt az alkatot, ami régen volt. Nem voltam soványabb, csak nem volt pocak meg úszógumi. És ez már sokat számítana nekem. Nem akarok cérna lenni, nem is lehetnék már szerintem az életben.

Combosítani nem combosít, mert abból egy kicsit már sikerült lefaragni és valami formát is kezd ölteni, ha nagyon nézem mintha látnám. Meg akikkel járok, van, aki 3 éve jár és ő sem combos egyáltalán. Vékony, de szálkás lábai lettek...

Most én is arra gondolok, hogy az L-carnitin helyett valami zsírégetővel próbálkozom. Ha már legalább megindulna valami, az már jó lenne.

A genetika meg azért érdekes, mert a családban mindenki sovány. Nincs túlsúlyos, vagy elhízott. Egyáltlán. Anya 3 gyerek után 36 évesen 49 kilósan ment vissza dolgozni. És most közel 60 évesen is remek formában van, pedig nem diétázik és nem is mozog túl sokat.

#2058 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 09:08

Idézet: Pig_Bodine - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 9:14

Chewbacca,

Amúgy milyen a súlyzós edzésed?
Lehet, hogy azt kellene felpörgetni, hogy több kalóriát égess.

Nincs külön súlyzós, bele van építve a spiningbe:

1 track amikor 1 kg kézi súlyzókkal (plussz fél kilósak vannak felcsatolva a csuklóra) csípőből fordulunk, lehúzzuk ahhoz a lábhoz, amit épp emelsz. Ez az oldalamra meg hasamra megy, érzem.

3-4 track amikor a kar különböző izmait megdolgoztató feladat van. Bicepsz, tricepsz, váll, lapockánál. Ezt is ugyanezekkel a súlyokkal, plussz ugye mivel közben tekersz, de nem kapaszkodsz a kormányban, így a derekaddal és a hasad megfeszítésével tartod magad egyenesben.

Én ezek alatt nem mondom, hogy teljesen kidöglök, de érzem a kezem rendesen. Plussz meg ugye a felcsatolható csuklósúly egész edzés alatt rajtam van. Sok a fekvőtánasz-szerű karhajlítás is.

#2059 Felhasználó inaktív   Pig_Bodine 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 07. 09:19

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. okt. 7., kedd - 9:08

Nincs külön súlyzós, bele van építve a spiningbe:

És próbáltál "rendes" súlyzós edzést is? Lehet, hogy ha a nagyobb izomcsoportokra dolgoznál súlyokkal, az jobban felgyorsítaná a metabolizmusodat.
Guggolás, felhúzás, evezések, nyomások, ilyesmi.
Ha érdekel, megkeresem azt a programot, amit a nejem is letöltött. Heti 2-3x30-40 perc, kardio mellé nem rossz.

#2060 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 09:57

régebben, amikor nem spiningeltem. Akkor csak taposó vagy futópad 30 percet utána sulyzós edzés, kézivel 1kg, csigákon stb-ken 5kg-mal. Akkor sem volt nagyobb eredménye.

De küldd át nekem, ha tudod, megnézném szívesen.

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.