Idézet: leslie - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 15:31
Ez a kieg egy érdekes dolog, szerintem csak akkor van értelme, ha komolyabban érdekel a téma. Én csak egy alap multivitamint eszek (most éppen scitec daily vita-min), plusz egy kalcium-magnézium kombó, és kalap. (Vagyok 107-109kg, fekve megnyomom a 190-200-at.)
Volt, h havi 5kg fehérjét még leborítottam fél éven át, de nem mondható el, h lett volna látszata.
Ha nem gondolnam komolyan, akkor nem koltottem volna egy kisebb vagyont az otthoni rendszerre.

Azert a heti 4-5 alkalom szerintem mar eleg komolyan veheto, a tobbi napot is inkabb azert hagyom ki, hogy valamikor pihenjek is, szivesen csinalnam akkor is. Mondjuk nekem furcsa ez az "egy heten max egyszer ugyanarra az izomra" edzes, en anno max ugy edzettem, hogy ketnaponta valtogattam a ket edzesnapot, de pl fekvenyomas, vagy scott pad minden nap volt. mindenesetre most kiprobalom igy, kivancsi leszek, a heten meg nem edzettem ketszer ugyanarra az izomra, pedig eddig minden nap volt legalabb egy ora edzes.
Annyibol szerencsem van, hogy rengeteg hust eszem (bar nem csak csirkemellett, hanem gyakran marhat, sertest is) keves korettel es sok zoldseggel, talan ezert is konnyebb visszaszoknom, foleg a plusz feherjevel meg ilyenekkel. es nem is kell annyi feherjet ennem. Egyebkent en ajanlom a BioTech Milk&Egget feherjenek, bar ez inkabb tomegnovelo, mert sok szenhidrat es egyeb is van benne. Ha valakit erdekel, vateran erdemes utananezni ezeknek a kiegeknek, joval olcsobbak mint a boltban, nem lejartak, bontatlanok, sokszor ugyanugy uzletbol, csak 30-40-50%-al olcsobban. (Pl a fel kilos Proform 5000 kreatin, 150db Proform ATP kreatin kapszula es szinten 150db os Proform HMB kapszula egy 10es volt, mint utolag kiderult uzletbol)