HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2761 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 20. 08:59

Most akkor gondolj bele, haveromnak 53-as karja van, mint egy ogre. Az inget sem igen kap sehol. De ha lel olyat, ami jó, akkor vesz vagy 5-öt. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2762 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 09:23

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 20., péntek - 8:01

Az a huncut, amikor elmész öltönyt venni, és vállban, karban, hátban igazából a 64-66-os méret a jó, de sajna majdnem térdig ér.  :Đ Gatya meg 52-es. :)

ettől nem félek, eddig mindig pont az volt a baj, hogy túl rövid, ami máshol jó. ami meg elég hosszú az túl nagy. és vadásznom kellett mindenféle hosszított verzióra, amiből persze mindig alig volt.
(187 centi, 93 kg)

sokkal nagyobb nem akarok lenni. még kicsit tömegnövelek (fél év, vagy ahogy alakul), aztán szálkásítani kéne, és azt szinten tartani.

Szerkesztette: WiZARD 2009. 11. 20. 09:27 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2763 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 12:48

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 20., péntek - 8:59

Most akkor gondolj bele, haveromnak 53-as karja van, mint egy ogre. ...

Asszem "kezit csókolom, bácsi"-t köszönnék neki az utcán :)

#2764 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:13

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 20., péntek - 9:59

Most akkor gondolj bele, haveromnak 53-as karja van, mint egy ogre. Az inget sem igen kap sehol. De ha lel olyat, ami jó, akkor vesz vagy 5-öt. :)

Basszus az 10el több mint az enyim.  :eek: Nekem is már pár ingem szűk lett vállban, meg bicepszben, viszont a nyári gatyám már úgy lötyög rajtam, hogy öv nélkül simán leesne egy az egybe  :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2765 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:17

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 22:13

Basszus az 10el több mint az enyim.  :eek: Nekem is már pár ingem szűk lett vállban, meg bicepszben, viszont a nyári gatyám már úgy lötyög rajtam, hogy öv nélkül simán leesne egy az egybe  :Đ

De neki egy karja 53  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2766 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:17

jah ez nem blog, de már megy a 110kiló fekvenyomásba :) monnyuk inkább 100al szoktam szériázni, de a végére rárakok még egy tizest, aztán abból megy 2*3,de ezeknál már haver odaáll segíteni ha megakadna a processz.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2767 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:25

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 22:17

jah ez nem blog, de már megy a 110kiló fekvenyomásba :) monnyuk inkább 100al szoktam szériázni, de a végére rárakok még egy tizest, aztán abból megy 2*3,de ezeknál már haver odaáll segíteni ha megakadna a processz.

Na, akkor utolérted: ügyes vagy
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2768 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:29

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 23:25

Na, akkor utolérted: ügyes vagy

Jah, csak ő két év alatt, én meg kb 3 hónap alatt :)
BMWパワー
Kép

#2769 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:32

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 22:17

Mióta csinálod? (Nekem kellett hozzá vagy 6-7 év, mire egyet bírtam nyomni bele; mondjuk én elég vézna voltam, kb. 40 kg-t bírtam kinyomni jobb napokon , ezt mostanában nem hiszik el :) )
Ha a végén megy a 110-zel több is, akkor jóval több megy 110-nél, ember!!!

#2770 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:34

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 22:29

Jah, csak ő két év alatt, én meg kb 3 hónap alatt :)

Wow, 3 hónap alatt?
Az szép!
Mennyivel kezdted először?
És guggolás, felhúzás mennyivel megy?

#2771 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:37

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 23:32

Mióta csinálod? (Nekem kellett hozzá vagy 6-7 év, mire egyet bírtam nyomni bele; mondjuk én elég vézna voltam, kb. 40 kg-t bírtam kinyomni jobb napokon , ezt mostanában nem hiszik el :) )
Ha a végén megy a 110-zel több is, akkor jóval több megy 110-nél, ember!!!

Tavaly ősszel kezdtem lejárni, de akkor max heti 2x, sokszor ki is maradt az edzés. Utólag visszagondolva elpocsékolt idő volt. Most augusztus óta járok heti 3x, és ezt tartom is, azóta 2 alkalom maradt ki még augusztusban, nyaralás miatt. Fekvenyomást meg kb 3 hónapja kezdtem, előtte nem csináltam, bármily hihetetlen is :) 50ről indultam asszem. Hátgépekkel is jóba vagyok, már csak egy súlyt lehet rápakolni, vállgépből szintén maxal tolom. És igen, szabályosan csinálom a gyakorlatokat :) Bicepsz is 40kilóval megy, meg van még csomó más :)
BMWパワー
Kép

#2772 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:39

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 23:34

Wow, 3 hónap alatt?
Az szép!
Mennyivel kezdted először?
És guggolás, felhúzás mennyivel megy?

Én olyat nem csinálok. :Đ De télleg. Csomó gyakorlatot kihagyok. Lábra nem akarok erősíteni, mert így se vékony. Most az edzések során lejött róla rengeteg fölös, a gatyám szárán érzem határozottan, de oda nem is akarok erősíteni.
Állhoz felhúzást se csinálok, félek, hogy kikészülne a derekam.  :rolleyes:
BMWパワー
Kép

#2773 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:41

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 22:37

És igen, szabályosan csinálom a gyakorlatokat :) Bicepsz is 40kilóval megy, meg van még csomó más :)

:nevet:

#2774 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:42

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 23:41

:nevet:

Nem karonként, te perverz  :Đ Kézi súlyzóval 20assal szoktam,de inkább gépen csinálom 40el, 5*6-ot. :p
BMWパワー
Kép

#2775 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:47

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 22:37

Tavaly ősszel kezdtem lejárni, de akkor max heti 2x, sokszor ki is maradt az edzés. Utólag visszagondolva elpocsékolt idő volt. Most augusztus óta járok heti 3x, és ezt tartom is, azóta 2 alkalom maradt ki még augusztusban, nyaralás miatt. Fekvenyomást meg kb 3 hónapja kezdtem, előtte nem csináltam, bármily hihetetlen is :) 50ről indultam asszem. Hátgépekkel is jóba vagyok, már csak egy súlyt lehet rápakolni, vállgépből szintén maxal tolom. És igen, szabályosan csinálom a gyakorlatokat :) Bicepsz is 40kilóval megy, meg van még csomó más :)

Gratulálok!
Akkor Te könnyen izmosodó fajta vagy.
Mindig irigyeltem, aki csak ránéz a súlyokra és már attól is izmosodik.
Nekem irtó nehéz tömeget összeszednem, és ha elrontom a dolgokat, akkor nagyon gyorsan megy is le rólam.
Bicepsz két kezes rúddal nekem megy 60-nal is jobb napokon, de én már 10 éve csinálom, nem 3 hónapja :) (Igaz a bicepszem az nagyon szar, a többi részemmel se vagyok megelégedve, de a bicepszeimmel főképp nem ... amikor kérdezik, hogy mióta edzek, nem nagyon merem rámondani, hogy 10 éve)

Arra vigyázz, hogy az ennyire hirtelen erőnövekedés és emiatt a gyakorlatoknál a súly gyors növelése sok embernél rosszat tesz az ízületeknek. De ha szerencséd van, akkor nem lesz vele bajod.

#2776 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:52

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 23:47

Gratulálok!
Akkor Te könnyen izmosodó fajta vagy.
Mindig irigyeltem, aki csak ránéz a súlyokra és már attól is izmosodik.
Nekem irtó nehéz tömeget összeszednem, és ha elrontom a dolgokat, akkor nagyon gyorsan megy is le rólam.
Bicepsz két kezes rúddal nekem megy 60-nal is jobb napokon, de én már 10 éve csinálom, nem 3 hónapja :) (Igaz a bicepszem az nagyon szar, a többi részemmel se vagyok megelégedve, de a bicepszeimmel főképp nem ... amikor kérdezik, hogy mióta edzek, nem nagyon merem rámondani, hogy 10 éve)

Arra vigyázz, hogy az ennyire hirtelen erőnövekedés és emiatt a gyakorlatoknál a súly gyors növelése sok embernél rosszat tesz az ízületeknek. De ha szerencséd van, akkor nem lesz vele bajod.

Köszi!
Viszont csak a fekvenyomást csinálom 3 hónapja. A többi régebben is megvolt részben. De a heti 3as edzés hozta meg az áttörést. Ha lesz időm, akkor tavasztól átállok a heti 5-re, vagy 4re.
Bicepszel a 60al nem menne szériába :(
BMWパワー
Kép

#2777 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:54

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 22:39

Én olyat nem csinálok. :Đ De télleg. Csomó gyakorlatot kihagyok. Lábra nem akarok erősíteni, mert így se vékony. Most az edzések során lejött róla rengeteg fölös, a gatyám szárán érzem határozottan, de oda nem is akarok erősíteni.
Állhoz felhúzást se csinálok, félek, hogy kikészülne a derekam.  :rolleyes:

Pedig akkor nem leszel szabályos alkatú, főképp, ha ilyen gyorsan erősödsz. Az lesz, amit fentebb írt valaki, hogy 10 számmal nagyobb zakó kell, mint nadrág.
(Egyébként nem állhoz húzásra gondoltam, hanem derékig. Elemelésnek is mondják. Lehajolsz, megfogod, felállsz, karjaid lógnak lefelé.)

Hogy a derekad ne készüljön ki, kell erősíteni a gerincet tartó izmokat is: pl. hiperhajlítás: csak a lábad van egy padon, hason fekve, bokádnál beakasztva, a felső tested a levegőben van, és hajolgatsz le-fel. Vagy ugyanez fordítva, amikor a felsőtested van a padon, és a lábaid lógnak le, szintén hason fekve, és a lábaidat egyenes térddel tartva emelgeted derékból.
Főképp guggoláshoz fontos.

#2778 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 22:56

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 23:54

Pedig akkor nem leszel szabályos alkatú, főképp, ha ilyen gyorsan erősödsz. Az lesz, amit fentebb írt valaki, hogy 10 számmal nagyobb zakó kell, mint nadrág.
(Egyébként nem állhoz húzásra gondoltam, hanem derékig. Elemelésnek is mondják. Lehajolsz, megfogod, felállsz, karjaid lógnak lefelé.)

Hogy a derekad ne készüljön ki, kell erősíteni a gerincet tartó izmokat is: pl. hiperhajlítás: csak a lábad van egy padon, hason fekve, bokádnál beakasztva, a felső tested a levegőben van, és hajolgatsz le-fel. Vagy ugyanez fordítva, amikor a felsőtested van a padon, és a lábaid lógnak le, szintén hason fekve, és a lábaidat egyenes térddel tartva emelgeted derékból.
Főképp guggoláshoz fontos.

Értem, köszi a tippet. Ilyet nem szoktam csinálni. Ha sikerül a váltott eddzést kivitelezni akkor bejöhet még a dolog.
BMWパワー
Kép

#2779 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 23:00

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 22:52

Köszi!
Viszont csak a fekvenyomást csinálom 3 hónapja. A többi régebben is megvolt részben. De a heti 3as edzés hozta meg az áttörést. Ha lesz időm, akkor tavasztól átállok a heti 5-re, vagy 4re.

Nagyon figyeld Magadat, nehogy túl sok legyen az edzés.
Általában nem veszi észre az ember, csak amikor más késő.
Fáradtság, nehezebben megy az edzés, fogyás, ezek mind az előjelei.
Bár Te gondolom gyorsan regenerálódsz, és akkor nem lesznek ilyen problémáid.
Nekem anno sok gondom volt emiatt, télen felszedtem nagy nehezen 5 kg-t, és nyáron 2 hónap alatt lassan túledződtem, és utána 1 hónap alatt lement rólam 10 kg, hiába csináltam bármit. De az utóbbi 3-4 évben odafigyelek, ilyen nincs már szerencsére.

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 22:52

Szériába nekem se, csak 1.

Szerkesztette: Sparow2 2009. 12. 15. 23:04 -kor

#2780 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 09:26

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 23:52

Ha lesz időm, akkor tavasztól átállok a heti 5-re, vagy 4re.

Sokan nem is tudják - kivéve aki tényleg utánanézett - az izom fejlődése nem az edzéskor történik, hanem utána a regenerációs időszakban.
Vannak egyes izmok, amiket ha intenzíven terhelsz - szinte sokkolsz - akkor akár 72 óra is kell neki a regenerációhoz.
A heti 3 igen optimális szám szerintem, mert bőven jut idő a testednek regenerálódni, szuperkompenzálni.

Ha átesel egy ponton és nem lesz időd a minőségi pihenésre akkor nem hogy fejlődni nem fogsz, hanem kezdesz szépen leépülni. És ez csak egy dolog, a sérülésről és az izületi fájdalmakról ne is beszéljünk.
Szóval ha ez így bevált, akkor szerintem neked a heti 3 az optimális...nem biztos, hogy ezt a számot feljebb kellene tolni.

Ha annyira be akarsz iktatni még egy alkalmat akkor azt ne kemény súlyzósedzés formában tedd. Egy intenzívebb kardió mozgás, vagy egészen más sport. Növeli az állóképességed, mozgat, fejleszi az izmaid vér-ér ellátottságát, amit a következő súlyzós edzésnél ki tudsz jól használni...

Ez az én véleményem.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.