Ja, csak attól tartok, hogy sok lesz, és túledzek. Nem fejlődök, hanem fogyok és gyengülök.
Volt már ilyen párszor, és mindig túl későn vettem észre sajnos. Amikor már hiába csináltam bármit, hiába ettem amennyit bírtam (ismerősök csak lestek, hogy "mennyit eszel és nem hízol el"), csak fogytam. (Volt olyan nyár, hogy ismerős hölgy kórházból hordott valami spéci tápanyagot, amit alultáplált embereknek adnak, és az sokat segített akkor)
Most megpróbálok elébemenni, mielőtt elkezdődne, szerzek be fehérjét vagy tömegnövelőt.
Fura volt, mert a mai edzés egész rugalmas volt, pedig irtó fáradt voltam. De valahogy könnyedebben, kevesebb lihegéssel és fáradással zajlott és könnyebben kezdtem neki a következő szériáknak, mint általában. Pedig ma 10-es szériák voltak, amik általában kiveszik az oxigént.
Majd meglátom, holnap a láb hogy fog menni, guggolással meg gépen lábhajlítással kezdek, szuperszettben. (Sajna ebben is gyengültem, nyáron 140-nel simán csináltam 10-et, most meg 135-tel is nehezen ment legutóbb. Pedig tél van, az erősödés ideje.)
Gratulálok az újrakezdéshez.
Miért hagytad abba annakidején?
Szerkesztette: Sparow2 2010. 01. 22. 23:08 -kor