HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#291 Felhasználó inaktív   Lidl 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 06. 15:11

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 13:42

Csak óvatosan!!!
A hivatalos fórumon sokan jelezték, hogy nem ment a játék miután feltették a patch-et.
Továbbá a letöltött contentek is elromlottak.

Szerintem érdemes még várni egy kicsit.

Lidl

#292 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 20:15

Nu én felraktam a patchet semmi gond nincs -...lehet el kéne adnom 3 milláért a gépem, mert nekem minden fut zen régi ati driverrel nm hibázott 1x sem....Szal lehet csak tudni kell a géphez érteni, és nem össze vissza variálni....

#293 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 20:25

Zenyim is megy, mentés is ok. DRM mentes verzió.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#294 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 07. 03:27

az XP-t a party tagok mi szerint kapjak?
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#295 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 07. 10:35

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2009. nov. 7., szombat - 3:27

az XP-t a party tagok mi szerint kapjak?

Mennyiségi licenc alapján  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#296 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 07. 12:45

Áh, sokkal pergosebb a harc ezzel az új patch-el. Nagyon kellett már :up:

Vortex, a fórum szerint mindenki ugyanannyi XP-t kap, akár gyilkolt akár nem (ami így fair, másképpen egy gyógyító elég nehezen fejlodne). A táborban hátulmaradt tagok kevesebb XP-t kapnak meg azok is akik csata kozben kifekszenek.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#297 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 07. 18:25

Hol ill hogyan lehet  specializálodi?Csak szintlépésnél lehet megtenni v "menet" közbn is esetleg...

#298 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 07. 20:29

Megfelelo szint kell hozzá de nekem úgy tunik hogy a partink tagjaitól is megtanulhatóak csak torodni kell a kapcsolattal. Alistair például templar, Morrigan meg shapeshifter. Furcsa módon kulonbozik ahogy a karakterunkhoz viszonyulnak, Morrigan vonzódását felvittem 85-re miután csatlakozott de Alistairét alig bírom feltornászni.

#299 Felhasználó inaktív   Lidl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 00:58

Akkor felteszem én is a patch-et. Gondolom csak bizonyos esetekben okoz godnod és én nem leszek az a bizonyos eset.  :)

Lidl

#300 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 11:16

Redcliff-ben vagyok, lehet segíteni pár fiatalabb nonek. Poén ahogy a csapattagok reagálnak ha puszit kérek fizetségként :D Márcsak ezért is megéri kipróbálni, ha késobb máshogy is dont az ember (lecsokken a viszonyuk ha mással enyeleg a karakter).

#301 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 11:41

Én most a mágus toronyba mentem ,nem tudom van-e jó sorrend elöször elfeknél jártam.Redcliff az erösebb nem ? v itt is a szinthez igazitja az ellenfeleket?

#302 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 13:30

elfet inditottam de maris komplexusom van h alacsonyabb vagyok mindenkinel, meg a human csajoknal is :D
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#303 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 13:50

Én is elf mágus vagyok(ezzel a legnagyobb talán a kihivás )...

#304 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 17:21

Torpe harcosom van de már én is megbántam :) Egyrészt alacsony ugyebár (nem hiszem hogy az elfnél ez akkora probléma? :think:), másrészt unalmas. Állandóan Morrigant irányítom mert vele legalább lehet kezdeni valamit, válogatni a varázslatok meg kombinációk kozott.
Valószínuleg ezt itt most abbahagyom, kezdek egy újat varázslóval. Annál is inkább mert harcos karakterbol rengeteg van de varázstudóból meg nagy a hiány. Meg izgalmasabb is lenne. Nehézségi szintet is lehet hogy visszarakom Easy-re mert a torténet jobban érdekel mint az unalmas harcok, másodpercenként lepausolva meg a korbe-korbe rohangálás a gyengébb karikkal (mindig oket támadják, hiába van a két harcosomnak aggro képessége :omg:). Bár nem tudom, ha varázslóm lesz akkor szerintem mindenki konnyebben bedarálok. Hmm...
A kutyát viszi valaki is magával? Elég gagyi húzás egy ilyen játékban, csakis beszélni képes karaktereket érdemes az aktív partiban tartani.

Redcliff húzósnak tunt de elsore sikerult Normalon, valószínuleg mert a zombik beleakadtak egymásba (jó a pathfinding :Đ). Másodjára már nem volt ilyen szerencsém, ott trukkoznom kellett hogy ne vérezzek el. Ezután elso célom a mágustorony lesz, úgyis azt érdemes eloszor megcsinálni meg ott a gyógyító is.

Szerkesztette: N.M.I. 2009. 11. 08. 17:22 -kor

#305 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 18:01

Redclifbe hányas szintüként mentél?Én elfek most pedig mágustorony...

#306 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 18:05

Nekem is sikerül próbálgatni néhány napja, de én nehéznek tartom normal-on. Ember harcost indítottam, és most kezdődött a csata és most mentünk 4-en fel a toronyba. Az első kanyaron egyszerűen nem tudok továbbjutni, mert mindig meghal minimum egy "csapattárs". Amúgy ha elpatkol vki a társak közül akkor az végleg eltűnik, vagy ha leadom a quest-et akkor újra elérhetőek lesznek?

Asszem át kell állítanom easy-re.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#307 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 18:07

ttt1, nem tudom megmondani. Lineáris a játék tehát nem lehet magasabb szintet elérni (nincs mit kinyírni hogy extra XP-hez juss). Lothering után azonnal nyomultam Redcliffbe. De ezt senkinek sem ajánlom mert egyrészt nehéz, másrészt érdemes legeloszor a varázslókhoz menni. Elfekkel nem volt gond? Dalish vagy normál elfet kezdtél?

lordrolee, az az a hely ahol egy varázsló meg egy palace guard csatlakozik? Ott nekem is mindig elhullottak (végén a varázslónak már háromféle torése volt :D) de nem számít mert csata után felélednek úgyis, csak kozel kell hozzájuk menni. Alistairre meg magadra figyelj mert ha elpatkolsz akkor ugyan feléledsz te is de kevesebb XP-t kapsz. Pausold a játékot minden másodpercben, használd a két harcos stun képességeit (másra úgysem jók) és ne engedd hogy hátbatámadjanak (úgy nagyobbat sebeznek). Ha nekiesnek a varázslónak akkor rohangálj korbe-korbe míg a harcosok leszedik rólad a mobokat (nem viccelek, Redcliffben percekig futkároztam két karakterrel mikozben hatan uldozték oket).
Ez gondolom jó gagyin hangzott, éppen ezért kezdem újra én is Easy-n :p Harc érdekel a legkevésbé, undorító hogy állandóan meg kell állítani a játékot.

Szerkesztette: N.M.I. 2009. 11. 08. 18:16 -kor

#308 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 18:19

Nem meg is lepödtem,mert mindenki rinyált milyen nehéz az elfes rész, de én 1 2 csatátol kivéve nem volt gáz..

#309 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 18:39

N.M.I: Igen ez az a rész. egy mágus, a kutyám meg Alistair.
Kösz a tippet. Mivel nem tudtam, hogy mi lesz az elpatkolt társakkal ezért én mindig visszatöltöttem a  mentést a harc előttről és újrakezdtem.
De akkor ezek szerint meglepő módon :D ugyanúgy működik mint a Mass Effect-ben.
A futkározás jó ötletnek hangzik.

Azt el lehet valahogy érni, hogy azok a karakterek akik rendelkeznek távolsági fegyverrel, hogy ne jöjjenek utánam a csatába hanem hátulról osszák az áldást? Csak azért kérdem mert próbáltam ezt a tactics menüben belőne, de mindig ottermettek mellettem egy-két perc után.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#310 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 08. 19:14

Aha, a tactics ablak jobb felso sarkában van a stance beállítás. Ezt tedd ranged-re hogy ne váltsanak kozelharcira és azonnal elkezdjék lodozni az ellenfelet.

Jó taktika a futkározás de nevetséges. Ha ki kell játszani az AI-t akkor ott valami gond van. Mindenhol írják hogy milyen nehéz a játék. Mondjuk én eddig egész jól elvoltam de az tény hogy rendesen belerondít az élménybe a csata. Inkább nyomom easy-n, real-time :)

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.