HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#351 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 11. 14:30

Nekem Alistair, Morrigan, kutya, meg én vok (mágus). Scriptet átírtam, hogy mindenki azt támadja akit én. Klasszul megy a dolog vele.
Én is hasonlóra gondoltam, hogy elhúzni kicsit odébb, hogy ne automatán aggrozzanak zombik :)

#352 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 14:41

Kutyara en is gondoltam de jobb' szeretem ha beszelni is tud a karakter ha mar RPG-vel jatszom vagy mi :) Golem mennyire vesz reszt a tarsalgasban? Sten szinten, azaz nem sokat beszel?
Morrigan meg nem szimpatikus, elegge bunko mindenkivel. Elso karakterem magammal vitte mindenhova de most van magusom, nem kerek belole. Viccesek a beszolasai de egyebkent elegge ellenszenves.

Zombiknal arra figyelj azert hogy mikor kicsalod oket akkor vonulj vissza, kulonben neked ront mind. En ugy hatosaval huztam oket, neha egy-egy atpasszirozta magat a ket harcosomon de Morrigan tud fagyasztani, a rogue meg stunolni igy nem volt gond, megvedtek magukat.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#353 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 15:54

Nekem az volt az első városom, de simán ledaráltam normalon a zombikat az ostromnál... :D Szerintem csak annyira érdemes figyelni, hogy ha a mágusodat kezdik támadni vidd hátra és egyszerre csak 1 ellenfelet üssetek. Ez szinte az összes harc kulcsa úgy lvl 14-15-ig. Utána már a tank warriort leszámítva bármelyik karakter legyalul pár ütésből egy szimpla mobot, szal lehet szétosztani őket.

Kutyusról már írtam korábban, hogy sajna még a legjobb itemekkel is szörnyű alacsony az attack ratingje, ezért hiába sebez 40-50-eket crit nélkül 5-ből 1X talál be.

Szerkesztette: Nevl 2009. 11. 11. 15:55 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#354 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 15:55

Hosszú idő után az első játék ami leköt CS 1.5-ön kívül! :D
Most néztem meg van benne eddig 16 óra tiszta játékidőm és 13%-nál járok. Annyi küldetés van, hogy néha-néha nem is tudom hova kapjak. :)
Egy elf mágussal tolom és meg is vagyok vele elégedve. Csak azt sajnálom, hogy csóróság van (alig van valami 4-5 aranyam) és Denerimben lenne egy elég bika varázsló bot amire szívesen beneveznék. :)
A csapatom most úgy néz ki, hogy Allistar, Morrigan, Leliana. A talomban van még Sten, de kicsit le van maradva szint-ben a csapathoz képest, ráadásul Leliana hiába gyengus sokszor jól jön egy szerencsevadász! :)

Most még kicsit lődörgök Denerimben megprobalok pár mellékszálat elvállalni hátha összejön a spéci bot. :D

#355 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 16:03

En kiprobaltam 4 karaktert a 6bol, es mar csak a 4 origins resz volt 12-14 ora jatekido. (persze ezt ugy h turelmesen eldumalgattam mindenkivel, minden ajtot megneztem,stb)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#356 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 16:07

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 17:03

En kiprobaltam 4 karaktert a 6bol, es mar csak a 4 origins resz volt 12-14 ora jatekido. (persze ezt ugy h turelmesen eldumalgattam mindenkivel, minden ajtot megneztem,stb)

Gyors vagy fújd meg! :) Vagy én dumálok és mászkálok túl sokat, vagy te tudsz valamit. :p

#357 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 16:22

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 11:02

Persuade az szavakkal meggyozni valakit, tehat Cunning kell hozza (meg van egy kepesseg is amit lehet fejleszteni). Intimidate meg megfelemlites, ehhez kell a Strength.

Koszi, kb leirtad pont ugyanazt amit en :D

A kerdes az hogy mennyi STR kellhet ha mar a jatek elejen nem eleg a 35 STR hogy megfelelmitsem a torpet?
Ok,tisztaban vagyok vele hogy mas sorrendben is lehet venni a teruleteket, de a fo karimon eddig STR-en kivul semmire nem tettem. Ennyi STR mar majdnem eleg hogy a 4-es szintu skilleket is megtanuljam... (asszem 38 a max ami szukseges)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#358 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 16:24

Idézet: Xero - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 17:07

Gyors vagy fújd meg! :) Vagy én dumálok és mászkálok túl sokat, vagy te tudsz valamit. :p

volt olyan kari amivel kb 2 ora alatt ment le az intro-story, volt amivel majdnem 3 es fel - 4ora.
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#359 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 16:52

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 15:22

Koszi, kb leirtad pont ugyanazt amit en :D

A kerdes az hogy mennyi STR kellhet ha mar a jatek elejen nem eleg a 35 STR hogy megfelelmitsem a torpet?
Ok,tisztaban vagyok vele hogy mas sorrendben is lehet venni a teruleteket, de a fo karimon eddig STR-en kivul semmire nem tettem. Ennyi STR mar majdnem eleg hogy a 4-es szintu skilleket is megtanuljam... (asszem 38 a max ami szukseges)

Jovanna, amolyan kerdes-szaga is volt a dolognak, csak meg akartam erositeni :D En is ugy voltam mint te, torpe harcossal kezdtem, a legtobb pont a strength-be ment (nehany kellet a dexteritybe meg talan a hp is kapott de ez nem biztos), Redcliff-ben kezdtem es en sem birtam meggyozni. Coercion-be egy deka pontot se raktam mert cunning-tol fugg, az meg kaki egy harcosnal.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#360 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:28

"Varázslat kombinációk
Ha két ellentétes vagy egymást kiegészítő varázslat hatása ütközik, szokatlan és rendkívül erős hatások jöhetnek létre.
A játékban 10 lehetséges varázslatkombináció van. Ezek közül csak néhányról szerezhetsz előre információt, a többit
neked kell megtalálnod. Ha egyszer felfedeztél egy varázslatkombinációt, kódexedben megjelenik a hatás megismétlésének
leírása."

Valaki fedezett fel mar valamit?
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#361 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:45

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#362 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 00:16

:respect:
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#363 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 09:50

Kicsit azzal vagyok megkavarodva, hogy a játékban melyik stat milyen fegyverhez ad.
A karilapon alapból azt írja, hogy dex. 0.5+dam minden fegyverhez és támadáshoz. Lvlupnál tooltip azt mondja, hogy dex csak piercing fegyverekhez (értelemszerűen tőrök, kardok) ad extra damot. Na most akkor melyik? Sajna se a uniq axe se a tőrre (amit a törp városban lehet megvenni a kicsit roggyant árustól, igencsak tetszetős darab) nem futja... a 100G-s álomhatárt alig sikerül átlépni.

Elmentem utolsóként a mágus toronyba, vicces ez a fade rész, bár lehet a végére kicsit unalmas lesz :D Csatlakozott a csapathoz az idős nőci is, viszont az ő scriptjével valami komoly difi van, mert állandóan megáll 1 helyben és nem követi a csapatot még akkor sem, ha csatába kerülünk. Viszont nagyon jól tud buffolni és gyógyítani, de scriptelni lehetetlen, mert állandóan 2 perc alatt ellövi az összes manajat

Egyébként érdes még, hogy miután az arl-t meggyógyítottam az összes árusnak bővült a kínálata, de azóta hiába csináltam meg még 2 ilyen plot részt nem változott...

#364 Felhasználó inaktív   ai.winter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:26

Idézet: Nevl - Dátum: 2009. nov. 12., csütörtök - 9:50

[...] Sajna se a uniq axe se a tőrre (amit a törp városban lehet megvenni a kicsit roggyant árustól, igencsak tetszetős darab) nem futja... a 100G-s álomhatárt alig sikerül átlépni. [...]

Honnleath-ben remek tőrt lehet találni, Soldier's Peak kitakarítása után pedig az ultimate kardot (egy, vagy kétkezes, választhatsz) csináltathatod meg a helyi kováccsal.
Mindkét helyszín azonnal elérhető Lotheringet követően.
386dx40 - 4mb - WD210mb - trid9100 - 3,5fdd - amaga14"
winter

#365 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:40

Soldier's Peak nem rémlik, az nem DLC-s?
Honnleath... ööö ez se. De majd valamikor megnézem, most megvan a deep roadsból a topsider's sword sebzése jó 3 ench slot, mondjuk az alap tulajdonságai közepesek. Aodh meg a sok crittel és extra dammal is elég jó.

Lvl18 felé egyébként már nagyon jó a rogue szinte egyedül megöltem normalon egy revnantot, ami még mindig vezeti a legerősebb ellenfél kill listát :)

Szerkesztette: Nevl 2009. 11. 12. 10:41 -kor

#366 Felhasználó inaktív   ai.winter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 12. 10:50

Idézet: Nevl - Dátum: 2009. nov. 12., csütörtök - 10:40

Soldier's Peak nem rémlik, az nem DLC-s?
Honnleath... ööö ez se. De majd valamikor megnézem, most megvan a deep roadsból a topsider's sword sebzése jó 3 ench slot, mondjuk az alap tulajdonságai közepesek. Aodh meg a sok crittel és extra dammal is elég jó.

Lvl18 felé egyébként már nagyon jó a rogue szinte egyedül megöltem normalon egy revnantot, ami még mindig vezeti a legerősebb ellenfél kill listát :)

Mind2 dlc. Honnleath a falu, ahol Shale-t lehet felvenni a csapatba, Soldier's Peek meg a fizetős dlc.
Mondjuk lvl18-on már mind1, de a lvl8-as Alistair nagyon örült a három slotos, ilvl7-es kardnak. :)
386dx40 - 4mb - WD210mb - trid9100 - 3,5fdd - amaga14"
winter

#367 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 12:30

Ezzel nem fogok osztatlan sikert aratni, de nem tudjátok, hogy a dlc-k akkor is működnek rafkózás nélkül, ha maga az alap game werzió? (PM-ben jöhet :) )

Szerkesztette: Nevl 2009. 11. 12. 12:35 -kor

#368 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 12:46

Aha, mennek.

...Mi az a rafkozas? :D

#369 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 13:40

gyerekek, tenyleg olyan nehez NEM spoilerezni? Nevl..?
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#370 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 13:42

Hmm, van pár fegyóm, amik tulajdonságai alatt vannak üres slotok, vagyis lehet upgradelni őket, illetve van egy rakat rune-m (slow, fire, eletric stb...) amikkel lehetne fejleszteni őket.
Na ezt hogyan kell? Ha fogom rune ikont és ráhúzom fegyóra semmi... voltam kovácsnál hátha ott megjelenik valami opció de nem...
Hogy kell ezt csinálni? :think:
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.