Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. febr. 18., csütörtök - 11:26
@Mumia meg Lidl alapbol van beepitett tutorial, a jatek kozben ugralnak fel kis uzenetek alul jobb oldalt. Codexbol is elolvashato kesobb. Ott volt leirva ez is, en is onnan tudom.
Kesobb mikor nagyjabol atlattam, nekiultem es egesz jo kis regenyeket irtam a Tacticsben. Harcosnak peldaul meg lehet adni hogy fusson neki a legkozelebbi ellenfelnek, meghozza annak aminek a legtobb HP-ja van es mellesleg kozelharci is, majd nyomjon ra egy stunt vagy knockbacket. Ha a main karimat utlegelik (a varazslot) akkor hagyja ott az ellenfelet es vedje meg.
Egyedul olyat nem talaltam hogy lecsekkolja az ellenfel allapotat stunra, igy gyakran elofordult hogy mindket harcosom ugyanazt az ellent knockbackelte ami skill pazarlas. Persze ha megallitod a csata elejen a jatekot es kulon megadod hogy kit ussenek akkor nincs gond.
Ha van teruletre hato kepesseg akkor van parancs amivel megnezeti hogy hany ellenfel allja korul az adott karaktert (pl. a harcost) es attol fuggoen hasznalja ezt a kepesseget. Vagy olyat is megadhatsz hogy csata elejen aktivalja a sustained (fenntartott) skilleket, ne neked kelljen nyomkodni. Vagy hogy a varazslod gyogyitsa meg a csapattagot ket fireball kozott ha le van strapalva valamelyik.
Csak a sorrendre kell figyelni. Ha valami nem tetszik akkor lehet mozgatni a parancsokat az egerrel meg ki/be lehet oket kapcsolgatni (bal oldalon van egy feher + jel). Viszont ha sok kepessege van egy karakternek akkor eleg hamar kifogy a Tactics helybol es nem tudsz eleg parancsot szerkeszteni neki. Nalam peldaul alapbol ugy kezdodott minden hogy
1) gyogyitsd magad
2) tamadd meg aki teged ut
3) tamadd meg a legkozelebbi ellenfelet (ez mindig legalul van)
aztan a koztes, maradek helyre olyanok mentek hogy
- aktivald a sustained kepessegedet
- tamadd meg azt aki a karakteremet uti
- full HP-s ellenre nyomj stunt
- alacsony HP-s ellenre tamadj (ijasz)
- hasznald ezt a kepesseget a legkozelebbi ellenre
- hasznald azt a kepesseget a leggyengebb ellenre
- hasznald emezt varazslok/tavolsagi karakterek ellen
stb. es pillanatok alatt el is fogytam :/ Mindez nem muszaj csak elvoltam ezzel a resszel. Viszont az alapokat erdemes mindenkinel lefektetni (gyogyulas, tamadas). Sajnos a szar A.I.-ert a legjobb Tactics beallitas sem karpotol 100%-osan
Pedig én becsülettel elolvastam mindent, de nem emlékszem a sorrend megjegyzésre.
Persze többnyire 0:00 - 3:00 között játszottam és lehet, hogy nem volt csúcson a figyelmem
Amúgy nem nagyon foglalkoztam a Tactics-szal. A gyógyital ivást tettem be mindenkinek és a harcosnak, hogy a főnököt üsse.
És ha valakit elkaptak (pl az Ogre) akkor arra az ellenfélre stun, hogy megtörje az elkapást.
Azt tudom, hogy a karimnak (dual-os rogue) a Pillangóvágás (bocsi, magyarul játszottam
Többnyire kézzel irányítottam mindenkit, ha necces csata volt. Ha erősebb voltam, akkor mindenki azt csinált, amit akart
Én 22. szinten fejeztem be a játékot. Az 1.02a patchet használtam. Azt mindenképpen tedd fel, mert a pénz így jobban jön és nagyobb esélyed van vásárolni a kereskedőktől.
Lidl

Súgó
A téma zárva.