HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#321 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 09. 15:40

Loghain-nek hogy lehet nekiugrani? Azok a részek, amikre szükség lenne ehhez nem hozzáférhetőek még nekem és egyik segítőd sem ajánlja fel, hogy próbálkozz meg vele.

Egyébként a quest tracking is elég hülye lett. A térkép csak azt mutatja, hogy az adott mappen van-e quest vagy objective azt már nem, hogy merre kéne menni a többihez. A q leírások meg gyakran nagyon általánosak.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#322 Felhasználó inaktív   Glorfindel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 15:48

Megkérhetnélek a spoilerekkel picit lazábban?
Nekem csak péntek magasságában érkezik meg a játék, viszont addig is szeretném olvasni a véleményeteket a játékról.

Köszönöm.

#323 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 15:53

Idézet: Nevl - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 16:40

Loghain-nek hogy lehet nekiugrani? Azok a részek, amikre szükség lenne ehhez nem hozzáférhetőek még nekem és egyik segítőd sem ajánlja fel, hogy próbálkozz meg vele.

Egyébként a quest tracking is elég hülye lett. A térkép csak azt mutatja, hogy az adott mappen van-e quest vagy objective azt már nem, hogy merre kéne menni a többihez. A q leírások meg gyakran nagyon általánosak.

/SPOILER ON
Nekem amikor elmondtak, hogy merre lehet menni a szovetsegek rendberakasaert, akkor mondta Morrigan, hogy mert nem megyek direkt meglatogatni Loghaint.

/SPOILER OFF

#324 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 16:01

Kepek 2008 juliusabol:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
Kép

Barcsak fele ilyen jol nezne ki :Đ
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#325 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 16:31

Hm, miert ilyen rondara sikeredett? :/ Rakj mar be lecci egy kepet.

#326 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 16:37

Pont itt vagyok az uj varazslommal, hazaerek aztan teszek be parat.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#327 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 19:26

Nnna már vannak DLC-k is. Zsír, jókor kezdtem újra :)

#328 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 21:35

Amolyan mosott, Fallout 3-as az érzet. Szerencsére a textúrák nem látszódnak a képen, elég messze állok mindentol. Ha nem csal az emlékezetem akkor 3,5 éve az Oblivion is képes volt minderre :D Ha a fény-árnyékot nem veszik ki akkor nem lenne ilyen rossz. Vagy egy kis bloom is segítene.
Kép
Kép

Kép
Kép

Na, csakazértis. Kozeli kép :Đ
Kép

Mindegy, a lore meg az univerzum kellemes, ez a lényeg. Azért remélem a Mass Effect 2 átgondoltabb lesz.

#329 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 22:13

A fade küldit vki megirhatná priviben nekem...A nial-nál lévö monszttát akarom lenyomni..de nem tudok arra a területre eljutni,

#330 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 23:05

Ami nekem nem derult ki, hogy lesz csapatod? Egy karaktert fejlesztesz, a tobbi NPC akit azert iranyitasz vagy hogy?

#331 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 23:16

Alapból egy karaktert kezdesz és hozzá csatlakoznak az NPC-k. A tutorial után megválogathatod hogy ki legyen az aktív partiban (4 tagból áll tehát a te karaktered meg három másik) mert lényegesen tobben állnak majd rendelkezésre (kivéve ha megutáltak, elhagytak vagy megolted oket).
Bármelyiket irányíthatod de a dialógusokban mindig az általad generált karakter vesz részt.

#332 Felhasználó inaktív   Nirak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 09:14

Én Redcliffbe mentem először, nagyon megizzasztottak a zombik, de a földrengés jót tesz nekik.

Aki tudja, váltsa ki Pala-t, nagyon nehéz lenyomni és brutálisakat sebez már alacsony szinten is, tud inni gyógyitalt is (ez kissé furcsa egy gólemnél), és gyógyíthatod is.

A gyógyítás varázslatot ajánlom, meg taktikába be kell mindenkinél állítani, hogy 25% alatti életerőnél, húzzon be egy gyógyitalt.

Én is elf harcossal kezdtem, de lekaratéjozzák gyorsan, most az ember mágus az jól tolja.

Ha valaki már jobban szeret (értsd +25-nél nagyobb az elfogadottsági szintje, kap egy kis pluszt - nálam Morrigan plusz mágiát kapott, bár nem írja pontosan, hogy mi).

A mágusnál érdemes még a kővéválást együtt használni valamilyen ketreccel, mert szétrobbantja, jó kis látvány:). Az álom, majd rémálom is jó kombó, a fagyasztással vigyázni, de ezt már elmondták előttem.

10. szinten vagyok, de néhol izzadok, volt már, hogy én is visszavettem easy-re, mert két perc alatt leamortizáltak mindenkit....és ebben a két percben benne volt a pause is....

szerk: a kutyával minden helyszínen lehet kerestetni, és néha hoz is valamit...állítólag egyszer majd hoz egy kisgyereket is :D

Szerkesztette: Nirak 2009. 11. 10. 09:16 -kor

"Nem haragszom Önre, Needa kapitány." - Lord Vader

#333 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 10:32

Jah. Ill annyi, hogy az elejétől érdemes próbálkozni a csapat kézzel irányításával. Ezt annyira én se szeretem, de még saját magad által írt taktikákkal is nagyon buta az AI. A törpöknél a csóró negyedben azt a bűnbandavezér nőt azért nem tudtam elsőre kinyírni, mert a warrior és a másik rogue befutott egymás után vagy 10 csapdába és kinyírta az egész csapatot. Állandóan más ellenfél után akarnak futkosni, van, hogy 5X vált egy csata alatt...

#334 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 10:43

Idézet: Nirak - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 10:14

szerk: a kutyával minden helyszínen lehet kerestetni, és néha hoz is valamit...állítólag egyszer majd hoz egy kisgyereket is :D

SPOILER!

Igen, a fővárosban, amikor beérsz hoz egy gyereket... én nem tartottam meg :) De hozott giftként adható megrágott tortát is :D
A mágus csajjal meg össze lehet jönni, ill. mindegyik karakternek vannak specifikus giftek, amik külön párbeszédeket hoznak elő és potenciálisan extra skilleket adnak. A rugó csákónak a dailish gloves gift (nem a páncél) pl. ad extra dexterity-t és különösen elhivatottá teszi. Morrigan (vagy hogy hívják) egy arany tükörre izgul be és kapsz extra magic-et.

SPOILER OFF

A kutyust egyébként nem ajánlom használni, ugyan sok élete és defje van, de sebezni 0-t tud kb, a mass stunját 99%-ban resistelik az ellenfelek és csak 1 jó taunt skillje van iszonyat cd-vel.
A legjobb ha van 1 mágus és egy rangernek kiképzett rogue a csapatban+1 (nekik is elég jó cc skilljeik vannak és az elfes részen a romokban van egy közepes sárkány (ennél vigyázat, mérete ellenére iszonyat sokat sebez és a terme tele van csapdákkal), akinek a stashjében van egy elég kemény bow. Egy warrior - lehetőleg shieldes - és még 1 rugó közelharcra, vagy mágus sok support skillel.

Szerkesztette: Nevl 2009. 11. 10. 10:44 -kor

#335 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 10:53

Morrigan viszonyat felvittem 85-re a taborban mielott elindultam volna az elso faluba (Lothering-be?). Negyszer kap bonuszt minden karakter, ezt a kepessegek alatti tablazat mutatja (felso menu masodik vagy harmadik gombja - ahol ki lehet valasztani a jartassagot). Statbonuszt kapnak ilyenkor, pl. magic vagy constitution.

Golemre hajtok most en is az uj karakteremmel, megcsinalom megint a Grey Warden ritualt aztan a falu utan rohanok felszedni. Jokat olvastam rola :)

Kicsit aggaszt hogy a targyak es ellenfelek velunk egyutt erosodnek - foleg az elobbi miatt gondolkodom. Ugyebar a magustorony Redcliff helyett logikusabb es konnyebb dontes lenne de ha kesobb megyek oda akkor meg jobb cuccokat talalok a varazslomnak. Nem tudom mit csinaljak :think:

Azert tamadnak mindig mast a csapattagok mert a Tactics egy fos. Most ugy allitottam be hogy mindig azt ussek aki oket uti, egyebkent veletlenszeruen valasztanak maguknak ellenfelet (vagy tamadasi mod, tavolsag, eletero alapjan de ez is logikatlan es szanalmas).

#336 Felhasználó inaktív   Dinin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 10:58

A gyereket a városban hozta  :D

Hát lehet, hogy én mazohista vagyok, de ember nemes rogueval, kutyával, normál nehézségen átállítás nélkül, rossz sorrendben toltam eddig (Redcliff, varázslótorony, elfek, Denerim, vissza a redcliffes vonalra)  :p

A hozzád való npc viszony három szinten (minnél jobb a viszony annál többet) ad bónuszt az adott npc fő statjára.

A Revenantok szivattak eddig a legjobban, de végül az eddigi helyszíneken lévőket így is ledaráltam normalon (potik, csapdák, méreg a fegyón stb).

Eddig tetszik a játék.

#337 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 11:11

Potit, csapdát nem használok. Egyrészt felesleges skillek, a többi (coercion, survival) jobban jön, másrészt a health potikon kívüli salve-ok és egyebek sokat nem segítenek. A poisont sem tudom mindig használni, mert elég hamar leesik és sokat nem ad hozzá a sebzésedhez (még a potent cuccok is csak +2-3 dam), bár ezt most próbálom rendszeresíteni és nem elfelejteni. Legnagyobb nyomorom, hogy még mindig nem találok rendes fegyvereket és a mostaniak 30-40 backstab critjei kevesek :D :)

#338 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 11:42

Idézet: Dinin - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 9:58

A hozzád való npc viszony három szinten (minnél jobb a viszony annál többet) ad bónuszt az adott npc fő statjára.

Negy, nem harom.

Az a baj hogy ha beallitod a Tactics-ban hogy igyanak gyogyitalt mikor lemegy a HP 10-25% ala akkor olyankor is elfogyasztjak mikor mar virtualisan vege a csatanak csak egy kegyelemdofes kell az ellenbe. Szal ez is fos megoldas :Đ

Ugy gondoltam hogy gyogyitalkeveresre ramegyek es akkor nem kell felesleges pontokat tenni a gyogyito varazslatokra hanem mind a 2-3 magusbol valami tomeggyilkos, sebzescentrikus karaktert nevelek. Coercion-nek nem latom ertelmet hacsak nem tolvaj vagy gyogyito a karakterem (mert cunning kell neki). Csapdakat nem probaltam de biztosan nem ernek semmit sem. Mergezes sem erdekel, foleg hogy csak harcosok tudjak hasznalni (ijasznak ott a jeges meg tuzes nyilvesszo) meg az ellenfelek nagy resze rezisztens vagy immunis ra (pl. az elohalottak).

#339 Felhasználó inaktív   Nirak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 12:08

Morrigant csak egyszer lehet megfektetni, de vigyázni kell, mert ha túl magas az elfogadottsági szint, akkor nem fog "ágyba bújni" veled.
"Nem haragszom Önre, Needa kapitány." - Lord Vader

#340 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 13:08

http://daforums.bioware.com/viewtopic.html...04991&forum=140
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.