Idézet: bogdan - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 20:33
ezt sokan nem hiszik el, de látszik. pontosan a monitoron látszik a legtöbb hiba. ha nagy képet nyomtatsz, akkor sokan azt hiszik, hogy valami digitális hátfal kell minimum. pedig a kulcs abban van, hogy milyen távolságból nézed. ha a falra kerül, akkor nem fogod az orrodat is hozzá nyomni, tehát távolról nézed és onnan elég a 6 megapixel simán mondjuk A/4 méretig. utána már hátrébb kell lépni.
számomra a képben a részletek nagyon fontosak, legyen éles és hű ahhoz a képhez, ami az agyamban rögzült. nagyon vizuális vagyok, leginkább az érdekel, hogy az a kép legyen a fájlban, ami a fejemben volt. nem biztos, hogy ez egy full profi megközelítés, de nekem ez a fontos.
a másik dolog pedig a maximalizmusom. értelmes keretek között szeretem a jót megfizetni, tehát inkább ritkábban veszek obit (ez most elég jól megy, mert 4 év alatt sikerült 3 obit begyűjteni, az első kettőt az alap készletben), de akkor jót. jó ár/érték arányút.
szóval kell majd az az "extra obi", ezért is nyomozok ennyit az ügyben. itt mindenkinek van valami tikkje (különben nem fórumoznánk
üdv!

Súgó
A téma zárva.