HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII Értékeld a témát: -----

#1341 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:00

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 9:56

Te meg figyelmetlen, mert már párszor írtam miért olyan fontos nekem a gyors net. Tévéknek dolgozom és a nyersanyagot előfordul (ha nincs idő a kazettákat futárral küldeni), hogy ftp szerverről kell leszednem a tömörítetlen nyersanyagot. Ez kábé havi átlagban 100-150 gigás forgalmat jelentene és emiatt ezentúl nem kéne az irodámba levinni a racket, letölteni ott a cuccost majd hazamászni vele, hanem itthonról is le tudnám tölteni, ergó időt és fáradságot spórólnék vele. De ehhez nem árt a mínél gyorsabb net ugyebár, mert az idő money. Ilyen 1szerű a dolog

húú vaze, akkor te már tiszta heavy user leszel lassan. Az meg akinek ne adj isten még nagyobb állományokat kell mozgatni, ne adj isten munka miatt, már dögöljön meg, mert neked ez éppen elég :) Pedig lehet más is csak egy kis kényelemre vágyik :)

#1342 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:00

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 10:30

Ez igaz,de az ÁSZF elsősorban a március 1. utáni (leendő) előfizetőkre vonatkozik. Lehetséges, hogy a már meglévő dolgozónetes (vagy közalklamazotti dolgozónetes) ügyfelekre más elbírálást alkalmaznak, már csak a szerződésből fakadó macerák elekerülése végett. Persze csak tippelek.

Még mindig nem néztem meg a szerződést. Ha abban benne van, hogy márpedig ők classicot szolgáltatnak, akkor ugyanolyan classic előfizető a közalkalmazott, mint bárki más, csak olcsóbban kapja a netet.

Hanincs semmi a szerződésben, akkor mindenki 5/768 lesz. Mondjuk emiatt sem fogok pityeregni, mert az is több mint a mostani és igazából nekem a korlát eltörlése/emelése volt a fontos :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1343 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:02

Idézet: Xabi - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 23:03

Dömpi!

Február már korlátmentes lesz, vagy arra is márciusig várunk (vagy még nincs döntés róla)?
Másrészt: a saját adatforgalmamhoz (mármint amit majd ti láttok belőle) hozzá fogok férni, úgy mint most? Vagy méri mindenki magának, akit érdekel?

X.

Igen, nem (de van).
Másrészt: igen. Ahogy eddig is, ez fakultatív.

#1344 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:03

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 9:59

Ezzel csak az a baj, hogy ahogy írta itt vki, a mostan felrakott ÁFSZ is elméletben vonatkoz(hat)ik rám. Tehát akár mondhatják azt is jövő héten, hogy bazzeg mi szóltunk.

qrva eccerű a megoldás. Küldesz nekik egy mailt, vagy ajánlott levelet a problémáddal. Amire záros határidőn belül válaszolniuk kell. És ebben az esetben ha elkezded az ügyet, tolódik a 8 napos határidő a válasz megérkezéséig. Legalábbis ez a hivatalos formája. Csak nyoma legyen.

#1345 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:05

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 10:00

húú vaze, akkor te már tiszta heavy user leszel lassan. Az meg akinek ne adj isten még nagyobb állományokat kell mozgatni, ne adj isten munka miatt, már dögöljön meg, mert neked ez éppen elég :) Pedig lehet más is csak egy kis kényelemre vágyik :)

Húúú ilyen tömött lenne a szakmám? Vagy más munkahelyeken is (ennyit) fizetnek a letöltésért. Mondj már nekem egy szakmát ami olyan letöltésmennyiséggel jár, hogy átlépd a 250 gigát légyszives.

(föállású warezoló? höhöhö  :D )

Szerkesztette: LesiaLovag 2007. 02. 01. 10:06 -kor

" az élet egy ritka szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

#1346 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:05

Idézet: ego27 - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 9:01

Hát igen, átkerülünk a medium csomagba.  :(

És akkor most marcius 1-tol aki ilyen kedvezmennyel birt az automatikusan atkerul 1 eves husegre???
Mert akkor nem akarom, es meg ma fel kell mondanom, mert eppen aprilisban koltozunk es az uj helyen lehet tobb a lehetoseg. Vagy inkabb akkor mar a 10mbit kell.
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#1347 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:07

Akkor jól értettem, hogy csak akkor lesz sebesség korlátozás, ha bármely egymást követő három hónapban forgalmazott adatmennyiség eléri a 675GB-t (3x250x90%)?
A fene, eddig sem sikerült az 5GB-t elérnem.  :reklamacio: :lollypop:

szerk: százalék

Szerkesztette: Picur 2007. 02. 01. 10:08 -kor

Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#1348 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:07

Idézet: nickol26 - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 23:17

Elkezdődött a rendszer tuningolása? Ma nagyon rossz a net, elég sokat szakadozik. Bár ez most nem panasz hisz hamarosan élvezhetjük a mega hiper szuper netet  :D  Van valaki aki várpalotai?

Én várpalotai vagyok. Nálam nincs gond. Böngészés tökéletes, down ból pedig kijön a 180-185 kb/s (standard). Persze nem együtt a kettő :)
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#1349 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:08

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 10:05

Húúú ilyen tömött lenne a szakmám? Vagy más munkahelyeken is (ennyit) fizetnek a letöltésért. Mondj már nekem egy szakmát ami olyan letöltésmennyiséggel jár, hogy átlépd a 250 gigát légyszives.

(föállású warezoló? höhöhö  :D )

bocsi, te vagy a világon az egyetlen ilyen ember :D

#1350 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:09

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 10:08

bocsi, te vagy a világon az egyetlen ilyen ember :D

Na de tényleg, nem válaszoltálk a kérdésre, várom a szakmákat, hajrá, ne csak olts, indokolj is.

#1351 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:10

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 8:17

csak a FUP lényege, ha kicsit utánaolvasol, nem a korlát :) Hanem esetleges kizárás a szolgáltatásból, mint Tcom-éknál. Ha eccer nem minösülsz gazdaságosnak :)

Felejtsétek már el ezt a T-Comos fairuset meg korlátot. NINCS! Kizárólag a T-Online (sux) szerződésében van benne, de kuttya nem foglalkozik vele. A Chello új ÁSZFjében viszont azt olvastam, hogyha eléred ezen FUPban szereplő számot (x hónapon át stb stb) akkor fenntartja a jogot a korlátozásra, mint ahogy eddig is tette, csak jóval kisebb forgalom után.

Egyébként a 250Gb egészen fair.

#1352 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:10

Idézet: debaj - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 8:02

Mintha NSD írta volna korábban, hogy komplett újraírták az egészet.

Bizony, bizony...

#1353 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:11

Idézet: sajtmester - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 8:12

Nem az bosszant, hogy nem Extreme csomagom lesz, hanem az, hogy az Online Helpdesk arra a kérdésemre, hogy dologzónetesek 10/1 megabites sávszélt kapnak-e, igennel válaszolt. Mondhatom szép. :reklamacio:

Még ők sem tudták akkor. Az ÁSzF a mérvadó.

#1354 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

erről van szó addictive  :respect:

#1355 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 10:09

Na de tényleg, nem válaszoltálk a kérdésre, várom a szakmákat, hajrá, ne csak olts, indokolj is.

Őszinte leszek, nem tudom. De biztos van sok ilyen szakma. Még ha én nem is tudok neked felsorolást tartani :)

Nekem spec nem emiatt van rá szükségem, de ezt le is írtam már.

#1356 Felhasználó inaktív   exbow 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:13

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 9:56

Te meg figyelmetlen, mert már párszor írtam miért olyan fontos nekem a gyors net. Tévéknek dolgozom és a nyersanyagot előfordul (ha nincs idő a kazettákat futárral küldeni), hogy ftp szerverről kell leszednem a tömörítetlen nyersanyagot. Ez kábé havi átlagban 100-150 gigás forgalmat jelentene és emiatt ezentúl nem kéne az irodámba levinni a racket, letölteni ott a cuccost majd hazamászni vele, hanem itthonról is le tudnám tölteni, ergó időt és fáradságot spórólnék vele. De ehhez nem árt a mínél gyorsabb net ugyebár, mert az idő money. Ilyen 1szerű a dolog

Ha neked a gyors net munkaeszköz, akkor nem lehet azt megoldani, hogy beköttetsz egy Professionalt csak a munkára és kifizetted a céggel? Vagy egyéni vállalkozó vagy? Akkor meg elszámolhatod, nem? Nem kötözködök, nekem is a cég fizeti, mert munkaeszköz (is  :) ), többek között ezért nem érdekel hogy a hűség mellé adnak 1 hónapot ingyen. A Brittanica CD meg nem jön be.  :)

De ha munkaeszköz (és azért valóban egyre többünknek az), akkor azért az nem ugyanúgy a te zsebedre megy, mint 1 mezei családapának...

#1357 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: Investor2 - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 10:41

picit nyugtató a tippped:-)

Amikor egy új ÁSZF érvénybe lép, érvényes lesz az összes meglévő userre is, ezért van elvi lehetőség arra, hogyha meglévő usert az új ÁSZF negatívan érinti az előzőhöz képest, akkor legyen lehetősége következmények nélkül felmondani a szolgáltatást. (elvileg)

#1358 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: pauz - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 8:33

most akkor hogy is van ez:

NSD azt fejtegette, hogy van a kozalkalmazotti, meg a dolgozonet.... es az ket kulon kategoria....

akkor megis egy kategoria, es mindketto lecsuszik a mediumba?

viszont a classic 9900 helyet 7190 vagy mennyi fizettünk... ez 2700 ft

a medium asszem 7900 korul van, akkor 5500 korul kellene fizetnunk.... ? mivel gyengebb csomag lesz, amugy nem ertem, ez mire jo nekik hogy megvarialjak, eddig is igy fizettuk, ilyen korulmenyekkel, akkor nekunk is az extreme jarna....

de akkor mar legyen kompenzalas arban is....

Két kategória. Van egy kisebb csoport, ahol a munkáltató fizeti a külnbözetet, ez marad classic. De ahol jófejségből adjuk olcsóbban, azok mennek mediumba - lásd ÁSzF 41. oldal.

#1359 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:14

Idézet: Picur - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 11:07

Akkor jól értettem, hogy csak akkor lesz sebesség korlátozás, ha bármely egymást követő három hónapban forgalmazott adatmennyiség eléri a 675GB-t (3x250x90%)?
A fene, eddig sem sikerült az 5GB-t elérnem.  :reklamacio: :lollypop:

szerk: százalék

Ha jól értem nem 675, hanem 750. Addig csak mailezgetnek veled. Aztán ha 4xre is átléped adios...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1360 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 10:14

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 8:35

ez a 250GB már eldőlt dolog? van is róla valami info UPC honlapon? Mert akkor azonnal downgrade kissebb csomagra nálam is. Teljesen felesleges így a nagy sebesség :)

ÁSzF 10.1
http://www.upc.hu/pd...F_2007_0301.pdf

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »