Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 9:56
Te meg figyelmetlen, mert már párszor írtam miért olyan fontos nekem a gyors net. Tévéknek dolgozom és a nyersanyagot előfordul (ha nincs idő a kazettákat futárral küldeni), hogy ftp szerverről kell leszednem a tömörítetlen nyersanyagot. Ez kábé havi átlagban 100-150 gigás forgalmat jelentene és emiatt ezentúl nem kéne az irodámba levinni a racket, letölteni ott a cuccost majd hazamászni vele, hanem itthonról is le tudnám tölteni, ergó időt és fáradságot spórólnék vele. De ehhez nem árt a mínél gyorsabb net ugyebár, mert az idő money. Ilyen 1szerű a dolog
Ha neked a gyors net munkaeszköz, akkor nem lehet azt megoldani, hogy beköttetsz egy Professionalt csak a munkára és kifizetted a céggel? Vagy egyéni vállalkozó vagy? Akkor meg elszámolhatod, nem? Nem kötözködök, nekem is a cég fizeti, mert munkaeszköz (is

), többek között ezért nem érdekel hogy a hűség mellé adnak 1 hónapot ingyen. A Brittanica CD meg nem jön be.
De ha munkaeszköz (és azért valóban egyre többünknek az), akkor azért az nem ugyanúgy a te zsebedre megy, mint 1 mezei családapának...